Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
V Evropě prudce roste úmrtnost: Lidé masově umírají na následky očkování nebo na protiepidemická opatření. Počet úmrtí na covid-19 je však stejný jako před očkováním. Lze uvést pádnější důkaz o zločinné genocidě?

V Evropě prudce roste úmrtnost: Lidé masově umírají na následky očkování nebo na protiepidemická opatření. Počet úmrtí na covid-19 je však stejný jako před očkováním. Lze uvést pádnější důkaz o zločinné genocidě?

6. 1. 2022

Tisk článku

Jevgenij Černyšov přináší statistické údaje dokazující, že očkování a opatření proti covidu-19 před touto nemocí nikoho neochrání, zato však bezpečně zabíjí

Před rokem bylo v celé Evropě zahájeno očkování proti covidu. Ušli jsme dlouhou cestu. V EU je nyní očkováno více než 78 % dospělých. Jsme vděčni zdravotníkům a pracovníkům v první linii, kteří v těchto časech zajišťovali bezpečnost nás i našich komunit,“ napsala na svém Twitteru šéfka Evropské komise (vlády EU) Ursula von der Leyenová.

V mnoha zemích EU jsou tato čísla ještě vyšší – tam je očkováno přibližně 90 % dospělých. Je tedy na místě se zeptat: A kde je deklarovaný výsledek?

Počet nakažených roste

Jako odpověď na tuto otázku byl nedávno zaznamenán absolutní nárůst počtu nových případů covidu hned v několika zemích EU. Ve Spojeném království bylo zaznamenáno téměř 140 000 nových případů a 9 500 pacientů bylo hospitalizováno – nejvyšší údaj od března.

Ve Francii je evidováno více než 180 000 případů denně, což je například 15krát (!) více než v Rusku, s ohledem na počet obyvatel. Pravděpodobně se zde sešly údaje z dříve provedených testů, které se kvůli svátkům opozdily, ale i tak jsou čísla zarážející. Tím spíše, že se údaje z víkendu zpožďovaly i dříve, ale k takovémuto nárůstu nikdy nedošlo. Úřady již oznámily zpřísněná omezení.

Ve Španělsku přibylo za den téměř 100 tisíc nových případů nákazy covidem a také se tam zpřísňují restrikce, v Katalánsku dokonce obnovili zákaz vycházení.

Absolutní rekordy zaznamenaly také Řecko, Kypr a Portugalsko. Možná je to částečně způsobeno tím, že se výsledky nakupily za několik dní. Avšak řada zemí zaznamenala rekordní nemocnost již dříve. Přitom všude je oficiálně udávaná úmrtnost na covid nízká, ale celková úmrtnost je na některých místech dokonce vyšší než před rokem. Nemluvě o letech před očkováním. Jinými slovy, masové očkování snížilo pouze úmrtnost udávanou jako důsledek covidu, zatímco celková úmrtnost se nesnížila, nebo se dokonce v mnoha zemích zvýšila. To vyvolává otázku adekvátnosti politiky očkování proti covidu: proč se tak zběsile očkuje, když to nemá pozitivní účinek?

Depopulační efekt projektu covid-19

Spočítali jsme, o kolik se v průměru zvýšil počet úmrtí v posledních čtyřech týdnech oproti stejným týdnům v letech 2016-2019, jak uvádí Eurostat. Nejnovější údaje se vztahují pouze k polovině listopadu, takže porovnáváme úmrtnost mezi polovinou října a polovinou listopadu v letech 2021 a 2020 ve vztahu k průměru v letech 2016-2019.

Například v Německu došlo před rokem k 6% nárůstu počtu úmrtí a letos k 14% nárůstu. V Estonsku je to 0 % a 34 %. V Irsku 3 % a 12 %. V Lotyšsku 5 % a 67 %. V Litvě 13 % a 41 %. Je pravda, že existují země, kde je letošní nárůst úmrtnosti proti letem 2016-2019 nižší než v loňském roce (Česká republika, Portugalsko, Španělsko, Francie, Maďarsko, Malta). Čili na některých místech sice došlo k poklesu úmrtnosti oproti roku 2020, ale stále je všude vyšší, než jaká byla „před covidem“. Průměr v EU je 15 %. Jinými slovy, od poloviny října do poloviny listopadu zemřelo v EU o 15 % více lidí než v letech 2016-2019.

Za druhou polovinu roku je celková úmrtnost v EU o 9 % vyšší než za roky „před covidem“. Minulý rok došlo k 10 % nárůstu. Účinek je tedy negativní, což vyvolává otázku: má očkování proti covidu vůbec nějaký smysl? K tomu je třeba porovnat země z hlediska míry proočkovanosti a nárůstu celkové úmrtnosti, a to za druhou polovinu roku kdy již byla většina Evropy proočkována.

Stejně jako na začátku podzimu, s výjimkou Bulharska a Rumunska, nemá míra očkování vůbec žádný dopad na růst úmrtnosti. V EU jako celku očkování ke snížení počtu úmrtí nepřispělo. Mezitím údaje za listopad a prosinec téměř jistě statistiky výrazně zhorší, a to zvláště v zemích, kde se očkuje nejvíce. Neúčinnost očkování bude nyní samozřejmě svedena na „omikron“.

Čtěte ZDE: Velká vakcinační genocida: Kolik dětí je třeba zabít injekcí, aby se jedno zachránilo? Seriózní studie vyvracejí lži médií a politiků. Pfizer a jeho byznysové "nekonečno". Rezignace na matematiku a statistiku. Neslýchaně špinavá hra

Odstrašující příklad Nizozemska

V Nizozemsku, kde je proti covidu očkováno 75 % populace a více než 90 % dospělých, úmrtnost rychle roste, uvádí CBS. Je to výrazně nad průměrem nejen předchozích let, ale i loňského roku, kdy už byl covid, ale ještě se neočkovalo.

Rychlý nárůst počtu úmrtí začal v září, i když již předtím byla úmrtnost vyšší, než se očekávalo, a to přibližně dva měsíce. Zpočátku to bylo asi o 7 %, pak se čísla začala znepokojivě zvyšovat. Ve 48. týdnu, který skončil 5. prosince, bylo zaznamenáno více než 4 300 úmrtí, což je téměř o 1 300, tj. o 43 % více, než se očekávalo. Covid však zapříčinil pouze 249 úmrtí, tedy pouhou pětinu (!) nadměrného počtu úmrtí.

Úmrtnost na covid je nyní přibližně stejná jako před rokem. Jinými slovy, masové očkování sice neochránilo populaci před covidem, ale zato vedlo k obrovskému nárůstu celkové úmrtnosti.

Zvýšená úmrtnost je zaznamenána ve všech věkových skupinách, nejvíce však u osob starších 80 let – více než 50 %. Nejvíce úmrtí připadá na starší osoby (ve většině zemí njejproočkovanější skupina) a z nich nejvíce na osoby žijící v domovech pro seniory. Tvoří téměř polovinu všech nadměrných úmrtí.

V loňském roce překročila úmrtnost průměr předchozích čtyř let o 11 % a letos pravděpodobně nebude nižší. V Nizozemsku oficiálně zemřelo "s covidem" celkem 20 000 lidí. Celkový nárůst počtu úmrtí je však přibližně dvakrát vyšší než toto číslo. Čímpak to asi je?

Alarmující nárůst úmrtnosti v Evropě může být způsoben očkováním, nebo to může být důsledek přijatých protiepidemických opatření, nebo nejspíše obojí dohromady. Přesto však vlády téměř ve všech zemích neustále omílají totéž: pokračovat v očkování proti covidu, ačkoli zkušenosti z mnoha zemí jasně ukazují, že se tím vše jen zhoršuje.

Skutečné následky masové vakcinace se ovšem projeví teprve s odstupem dvou až pěti let. Na co se asi bude narůstající úmrtnost svádět pak?

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky