Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Brána migrantské invazi dokořán: Rakušan hezky v Bruselu podepíše přejmenované povinné migrační kvóty. Zaplať, ševče! Fialova vláda se činí. Panda, hlasování poštou, cenzura. A teď migranti. Zrada jako víno

Brána migrantské invazi dokořán: Rakušan hezky v Bruselu podepíše přejmenované povinné migrační kvóty. Zaplať, ševče! Fialova vláda se činí. Panda, hlasování poštou, cenzura. A teď migranti. Zrada jako víno

23. 2. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad slibem pětikoaliční vlády, že přijme dobrovolně desítky tisíc migrantů, nebo za ně alespoň bude prozatím Bruselu platit výpalné

Přesně, jak jsme očekávali: Fialova vláda začíná naplňovat bruselské vize úplného podrobení České republiky zničující strategii globalistů. Po prosazení nástroje na potlačení zbytků občanských práv a svobod v podobě pandemického zákona, chystá Bruselská pětka korespondenční volbu umožňující volební podvody a také prosazení Green Dealu, který kromě jiného dramaticky zvýší, už tak neúnosně vysoké ceny energií. Do vládního schvalovacího procesu míří také návrh cenzorského zákona, který zakroutí krkem svobodě slova.

Na začátku března by tyto kroky měly být korunovány i prosazením povinných migračních kvót. Tento příslib minulý týden potvrdil předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové i předseda české vlády Petr Fiala. Stejný slib učinil i slovenský premiér Eduard Heger. Pro obě země tak bude platit nový pakt o povinné solidaritě s migranty navržený Francií.

Kapitulace

Minulý týden to oznámil francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin po jednání v Bruselu. Povinná solidarita (samo o sobě protimluv) s migranty podle francouzského návrhu je průlomem. Ruší dobrovolnost, kterou si na Bruselu vyvzdorovali země V4 v době, kdy českou vládu vedl premiér Andrej Babiš a slovenskou premiér Robert Fico, kteří společně s premiéry Polska a Maďarska Mateuszem Morawieckim a Viktorem Orbánem dokázali držet jednotný postoj, který Brusel nedokázal zlomit. 

Po vítězství sorosovských koalic v Bratislavě a v Praze Česká republika spolu se Slovenskem tento postoj opustila. Podle posledních zpráv se obě vlády rozhodly podpořit francouzský návrh o povinné solidaritě při přijímání migrantů. Tento nový mechanismus nahradí systém povinných kvót pro přijímání migrantů. Dohoda je prozatím pouze ústní a měla by být písemně stvrzena 3. března na Radě ministrů vnitra v Bruselu. Za ČR by měl tuto kapitulaci před migračním nátlakem EU podepsat ministr vnitra Vít Rakušan. Návrh na povinnou solidaritu, není nic jiného než převlečené povinné kvóty. Stejný systém jako když odmítnutou „Evropskou ústavu“ přebalili do desek s názvem „Lisabonská smlouva“.  

U ministra vnitra Víta Rakušana není tento krok nijak překvapující, neboť STAN stejně jako TOP 09 dlouhodobě prosazuje spolu s Piráty a lidovci přijímání migrantů na našem území. ODS není v této věci zcela jednotná. 

Čtěte ZDE: Evropa jako multikulturní sopka: Budoucnost v islamizovaných ministátech? Některé oblasti jsou ztracené. Agresivní muslimové dále expandují. A nejspíš zvítězí. Příliš důležitý proces

Zrada národních zájmů 

Připojení se k tomuto migračnímu paktu bude pro ČR znamenat, že již od léta letošního roku bude naše země povinna odebírat 2 - 3 procenta z celkového počtu převážně muslimských migrantů z Afriky a Asie. To by střízlivým odhadem znamenalo přijmout ročně až 50 000 migrantů. Druhou možností je, že si ČR bude muset převzít určité množství migrantů do tzv. „virtuální péče“. Jinými slovy budeme muset platit náklady na každého takového migranta zemi, ve které se usadí. Tato částka by se za 1 měsíc pohybovala kolem 1 700 euro na jednoho migranta, tedy zhruba 42 000 korun, které bychom platili za jednoho migranta státu, kde by byl umístěn.  Každých 10 000 migrantů bude stát náš stát kolem půl miliardy korun měsíčně. 

Tak nám Fiala předvede své „šetření“. Sebere důchodcům a studentům slevy na jízdném – a vyplatí je za imigranty Bruselu. A protože na to nemáme, budeme si dále půjčovat. Anebo nám oznámí, že je „levnější“ otevřít migrantské invazi brány dokořán. Přímo demonstrace zrady českých národních zájmů.

Zaplať, ševče!

Zvláštní zájem mají Německo a Francie na migrantech, kteří patří mezi stíhané kriminálníky, kteří se již dopustili v Evropě trestných činů a měli být dávno podle německých zákonů vyhoštěni. Jenže vzhledem k moci Sorosových neziskovek, které migranty chrání před vyhoštěním, se vyhošťování těchto zločinců prakticky zastavilo. Nyní tedy vymysleli Němci s Francouzi a vedením EU plán, jak se finančních nákladů za tyto zločince zbavit a přehrát to na další země včetně ČR.

Pokud se nepodaří za tři roky migranta z Německa či Francie vyhostit, budou mít země, které si ho virtuálně platí, povinnost převzít ho na své území. Západní země se tak začnou za tři roky zbavovat problémových kriminálníků a teroristů a vyexpedují je při svolení Fialovy vlády do naší země. Dokonalé: Nejprve je budeme platit – a pak je nakonec stejně budeme muset přijmout. Je to jako v té pohádce o Půlnočním království: Zaplať, ševče – a nakonec tě stejně zničíme.

Vskutku rychlé tempo, jak se naše země propadá do unijního bahna.

Dokážeme to ještě zastavit?




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky