Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Evropa jako multikulturní sopka: Budoucnost v islamizovaných ministátech? Některé oblasti jsou ztracené. Agresivní muslimové dále expandují. A nejspíš zvítězí. Příliš důležitý proces

Evropa jako multikulturní sopka: Budoucnost v islamizovaných ministátech? Některé oblasti jsou ztracené. Agresivní muslimové dále expandují. A nejspíš zvítězí. Příliš důležitý proces

4. 2. 2022

Tisk článku

Giulio Meotti popisuje současnou realitu muslimské kolonizace Evropy, která je jako téma odsunuta covidismem poněkud do pozadí

Ruský politolog Sergej Markov předpovídá, že "pokud evropské země neupevní kontrolu nad svým územím, mohou v Evropě brzy vzniknout islamizované ministáty." V rozhovoru zveřejněném na serveru Lenta.ru Markov poznamenal, že evropské instituce se přizpůsobují islámskému způsobu života, hodnotám a tradicím (jako příklad uvedl nedávnou kampaň Rady Evropy propagující a ospravedlňující muslimský závoj), a dodal:

"V Evropě se začnou objevovat plně islamizované muslimské enklávy, ministáty a čtvrti velkých měst. Ano, vždy budou v menšině, ale muslimové jsou jednotní a vyhrožují násilím. A evropské státy budou muset vyhovět jejich požadavkům."

Evropa by měla tomu, co Markov říká, věnovat pozornost. Už to není ani varování, už to tady máme v plné parádě. V roce 2021 se na italském ostrově Lampedusa vylodilo 35 000 migrantů, což je podle organizace InfoMigrantspětinásobek počtu obyvatel ostrova (6 500). Představte si, že by stejný demografický proces probíhal ve vašem městě – a pak i v dalších městech.

Nejúplnější obrázek o evropských takzvaných "no-go zónách" podal Budapešťský institut pro výzkum migrace (Migration Research Institute of Budapest) – napojený na prestižní Univerzitu Matyáše Korvína – který uvedl, že v Evropě existuje více než 900 čtvrtí tohoto typu.

Ztracené oblasti

Mnoho migrantů žije ze štědrosti evropského systému sociálního zabezpečení, přestože se policie, sociální pracovníci a sanitky v těchto čtvrtích nemohou objevit bez ozbrojené ochrany. V ulicích těchto čtvrtí dominují gangy a organizovaný zločin, vysoká porodnost zaručuje demografickou expanzi a islámské právo šaría je obyvateli de facto respektováno – místní řezníci prodávají jen halal produkty, unisex kadeřnictví vymizela a islámská knihkupectví se množí. Židé se z těchto čtvrtí vystěhovávají, z kostelů se často stávají mešity a na ženy je vyvíjen společenský nátlak, aby dodržovaly právo šaría.

"Na Západě jsme zvyklí vidět ženy všude kolem sebe," píše Ayaan Hirsi Ali ve své nové knize Prey (Kořist) a pokračuje: "V určitých čtvrtích Bruselu, Londýna, Paříže a Stockholmu si najednou uvědomíte, že jsou kolem vás jen muži. Ženy byly v těchto čtvrtích vytlačeny z veřejných prostranství."

Nucené sňatky zažívají boom. Španělský deník El Mundo nedávno uvedl, že počet nucených sňatků se ve Španělsku "od roku 2015 – tedy od přílivu masivní vlny migrantů – zvýšil o 60 procent." 14 % těchto nucených sňatků se týká dívek pod 15 let a "pouze každá třetí dosáhla věku 18 let."

Ve francouzském městě Trappes "už téměř nezbyli žádní smíšení – unisex – kadeřníci." Televizní stanice France 2 ve své reportáži lomí rukama nad tím, že ve čtvrtích s převahou muslimů ženy více méně zmizely z barů. V řadě obcí vyčlenily bazény oddělenou otevírací dobu pro ženy a muže. Fewzi Benhabib, který žije v Saint-Denis od svého příchodu z Alžírska před 25 lety, na TV kanálu BFMTV vypráví o hračkářstvích, kde najdete "dokonale zahalené panenky" a plyšové medvídky bez očí. "V islámu je zobrazení [lidské] podoby tabu," vysvětluje Benhabib. "Dnes," řekl filosof Alain Finkielkraut, "je v departmentu Seine-Saint-Denis 145 mešit a 117 kostelů...."

V těchto ztracených oblastech už prostě nejsme v Evropě.

Čtěte ZDE: Vědci mají problém: Bádali nad tím, kdo ve Švédsku znásilňuje. Všímat si migrantské kriminality je nejen neetické, ale i nezákonné. Vzor pro zbytek Evropy. Vraždy v JAR? Dohnat a předehnat! Ještě si tu v Evropě užijeme

Expanze

Francouzské generální ředitelství pro vnitřní bezpečnost zmapovalo 150 čtvrtí "řízených jednou skupinou": což jsou čtvrtě a enklávy řízené islámskými fundamentalisty, kteří na svých územích vyžadují podvolení původních Evropanů. "Více než 500 čtvrtí ve Francii bylo prohlášeno za 'citlivé'," řekl deníku Le Figaro historik Georges Bensoussan. "Řekněme si to na rovinu – mluvíme zde o několika milionech lidí, kteří podléhají islámskému právu." Podle oficiálních odhadů zveřejněných v tisku existuje 150 takových čtvrtí a dalších 500 čtvrtí je považováno za 'ohrožené'.

Ve Francii je 25 měst, v nichž tvoří 70 až 79 % mládeže neevropané. Jen v departmentu Seine-Saint Denis mají neevropané mezi mládeží více než 70% podíl ve čtyřech městech: La Courneuve (75 % v roce 2017 oproti 47 % v roce 1990), Villetaneuse (73 % oproti 45 %), Clichy-sous-Bois (72 % oproti 51 %) a Aubervilliers (70 % proti 39 %).

S čísly, jako jsou tato, budeme brzo mít celá města s muslimskou většinou. Měsíčník Le Monde Diplomatique ve své reportáži popsal situaci ve městě Roubaix, kde 96 000 obyvatel tvoří místní muslimskou většinu. A ve městě Trappes: "70 % z 32 000 obyvatel města jsou muslimové..." a dále tu najdeme obyvatele 40 až 50 různých národností.

8. prosince 2021, během slavnosti Neposkvrněného početí Panny Marie, bylo v ulicích napadeno 30 katolických věřících a bylo jim vyhrožováno smrtí. Útočníci křičeli "káfirové" ("nevěřící") a "toto není váš domov", uvedl deník Le Figaro. "Wallah [přísahám] na Korán, podřízneme ti hrdlo," křičeli útočníci na kněze, který vedl křesťanský průvod. A to se nestalo v Pákistánu, ale ve francouzském městě Nanterre. Jean-Marc Sertillange, jáhen místní farnosti, řekl: "Policejní prefektura nám povolila trasu průvodu dlouhou jen jeden kilometr."

Švédsko na špici

"Ve Švédsku je 60 'rizikových oblastí'," napsala švédská novinářka Paulina Neuding v britském týdeníku The Spectator. Typická situace je například v Alby– předměstí Stockholmu známém jako "malý Bagdád" – kde je pouze jeden z deseti obyvatel této čtvrti rodilý Švéd. Informace uvedené paní Paulinou Neuding nedávno potvrdila i oficiální zpráva švédské vlády. Německý deník Bild nazval Švédsko "nejnebezpečnější zemí Evropy". "Švédsko," poznamenaltýdeník The Economist, "má z evropských zemí v posledních 15 letech v přepočtu na počet obyvatel nejvyšší počet zastřelených osob." Mezi lety 2012 a 2020 se počet úmrtí způsobených střelnou zbraní ve Švédsku ztrojnásobil.

Proč je v tomto ohledu Švédsko tak zajímavé? Je to země, která zašla v nastolování multikulturní politiky dále než kterákoliv jiná. Vybudovala systém, který migrantům a uprchlíkům poskytuje stejné sociální dávky, jako rodilým Švédům, a má nejvyšší procento lidí, kteří v zemi získali azyl. Jen v roce 2016 Švédsko přijalo 163 000 migrantů, což odpovídá 1,6 % jeho celkové populace. Celkově jde o úplné demografické tsunami: 28 % dnešních obyvatel Švédska se narodilo v zahraničí.

Ve švédském sociálnědemokratickém deníku Folkbladet napsal Kyösti Tarvainen, profesor na univerzitě Aalto v Helsinkách ve Finsku, který studuje demografické změny, že "při nezměněné míře imigrace budou etničtí Švédové do roku 2065 tvořit ve své vlastní zemi menšinu." V roce 2100 bude ve Švédsku tolik muslimů jako etnických Švédů. Tarvainen uvedl, že v roce 2019 bylo 88 % přistěhovalců žijících ve Švédsku mimoevropského původu a polovina z nich byla muslimského vyznání.

Čtěte ZDE: Fiala dle not od Kalergiho: Změnil snad premiér názor? Vstříc vytvoření euro - negroidní rasy v německé federální Říši. Likvidace českého státu. Fialův kámoš sudeťák Berndt cítí příležitost. Nedejme se oklamat. Sledujme cestu peněz...

Budoucí Arábie

Dánsko oznámilo, že omezí počet "nezápadních" obyvatel ve čtvrtích s vysokou hustotou obyvatel na 30 %, protože příliš mnoho cizinců mimoevropského původu v dané lokalitě "zvyšuje riziko paralelních náboženských a kulturních společností." Podle dánského vládního seznamu je těchto čtvrtí nejméně 15.

Ve Spojeném království – kde vážený oxfordský demograf David Coleman předpověděl, že za 50 let se stanou běloši menšinou – nyní imigrace představuje 90 % populačního růstu země. V mnoha městských čtvrtích tvoří muslimové velkou část populace – například Hodge Hill v Birminghamu (52,1 %), Bradford West (51,3 %), East Ham (37,4 %), Blackburn (36,3 %), Bethnal Green & Bow (35,4 %), Leicester South (27,8 %), Luton North (22,4 %).

Do roku 2031 budou "některé čtvrtě Bradfordu, Blackburnu, Birminghamu, Leicesteru, Sloughu, Lutonu a Londýna většinově muslimské," napsal bývalý poradce premiéra Tonyho Blaira Ed Husain ve své knize Among the Mosques (Mezi mešitami). "Čtvrť Tower Hamlets, která zahrnuje většinu východního Londýna a Canary Wharf..., má nejvyšší procento muslimských obyvatel ve Spojeném království – 38 procent." Je to "paralelní společnost", kterou týdeník The Economist odsoudil a označil ji jako hrob západních iluzí a dar multikulturalismu.

V Bruselu je podle bývalé belgické ministryně zahraničí Biancy Debaets "příliš mnoho oblastí, kde je pro ženy a homosexuály nebezpečné jít po ulici." Belgický Národní statistický ústav nedávno uvedl, že přestože ženy s cizí státní příslušnosti tvoří pouze jednu šestinu všech žen v plodném věku v Belgii, tak jejich děti tvoří polovinu všech belgických dětí. Jedna třetina obyvatel Belgie je zahraničního původu a rodilí Belgičané jsou v Bruselu již v menšině. Ale jak každý ví, "Velká náhrada" je jen šílený výmysl krajní pravice....

Přistěhovalci již nad rodilými Belgičany převažují i ve druhém největším belgickém městě Antverpách. Poslanec Herman De Croo uvedl, že "78 procent antverpských dětí ve věku od 1 do 6 let jsou cizinci." Výsledek? "Belgie se stane Arábií." Tato předpověď nepochází od nějakého nebezpečného pravicového konspirátora, ale od novinářky Fawzie Zouari píšící pro panafrický týdeník Jeune Afrique.

"V Essenu, Duisburgu a Berlíně jsou čtvrti," řekl odcházející německý ministr zdravotnictví Jens Spahn, "kde má člověk dojem, že stát již není schopen prosazovat své zákony."

Zvítězí?

Německý deník Bild identifikoval v celém Německu 40 "problémových oblastí". Sama Angela Merkelová v roce 2015 přiznala, že multikulturalismus vedl ke zrodu "paralelních společností". "Význam islámu v Německu poroste," konstatoval ve švýcarském deníku Neue Zürcher Zeitung renomovaný sociolog Detlef Pollack, přední německý odborník na náboženský vývoj, "a význam křesťanství bude upadat...." V roce 2022 bude poprvé v dějinách Německa členem některé křesťanské církve méně než polovina Němců.

Studie Univerzity ve Freiburgu předpověděla, že polovina všech křesťanů v Německu prostě zmizí.

Do třiceti let se podle think tanku Pew Forum počet muslimů v Německu vyrovná celkovému počtu katolíků a protestantů, z nichž mnozí budou věřícími pouze formálně.

"Muslimové, vítězové demografické změny," hlásá titulek německého deníku Die Welt. "Američtí vědci předpovídají, že poprvé v historii bude na světě více muslimů než křesťanů. Společnosti se mění. Dokonce i ta německá."

A takto bychom mohli pokračovat donekonečna.

Tato multikulturní sopka předpověděná Sergejem Markovem – a bývalým francouzským prezidentem Françoisem Hollandem (pokud nedůvěřujete Rusům) – není jen vzdálenou budoucí hrozbou Evropy – je to již současnost, jíž jsme svědky. A otázka zní: proč se to nikdo nesnaží zastavit?

Tato transformace je nejvýznamnější událostí v Evropě. To, že každý, kdo o ní informuje, je obviňován z "rasismu" a "islamofobie", naznačuje, že jde o proces příliš důležitý na to, aby se o něm mohlo volně diskutovat.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky