Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Předehra k Velkému resetu: Cesta tam a zase zpátky. Kde byl Fiala skutečně? Trojmoří v rukou CIA. Souvislosti. Budeme kanonenfutr pro válku velmocí? Žádný plán nikdy nevyjde. Jinak, kluci, jasně: Sláva Ukrajině!
Popisek: CIA manipulace celosvetove | Autor: PP

Předehra k Velkému resetu: Cesta tam a zase zpátky. Kde byl Fiala skutečně? Trojmoří v rukou CIA. Souvislosti. Budeme "kanonenfutr" pro válku velmocí? Žádný plán nikdy nevyjde. Jinak, kluci, jasně: Sláva Ukrajině!

18. 3. 2022

Tisk článku

Nikola Bornová se ptá, kde náš "hrdina od Kyjeva" ve skutečnosti byl a co měla znamenat napohled nesmyslná schůzka "gangu čtyř" s hercem Zelenským (režie a produkce CIA) a dochází k docela zajímavým závěrům

Když nějaký konflikt začne tím, že stát protiústavně zlikviduje takřka všechny zdroje informací, krom toho jediného, silně kontrolovaného, korporátně-establishmentového, tak tu něco začíná smrdět. Když začnou bývalí komunističtí pohlaváři vyhrožovat vězením na tři roky za projevení nepovoleného názoru, zapáchá to ještě víc.

A když začnou všechna korporátní a veřejnoprávní média provádět brutální kobercové nálety naprosto totožných informací (často za použití naprosto totožných vět) a důvěryhodnost těch informací je často zničena už za 24 hodin, tak už to opravdu páchne na sto honů. A když jako reakce na mainstreamové „fake news“ přichází jen víc a víc brutální cenzura a odstříhávání možností jak získávat „nečisté informace“, smrtí to už jak výkal chlupatého řidiče náklaďáku.

Cesta tam a zase zpátky

V takto nastavených kulisách se pak stane třeba to, že náš premiér, profesor Petr Loutka Amaroun (krycí jméno „Fiala“) jede do Kyjeva. Do obleženého města, kam se absolutně nemá šanci dostat žádný vlak bez vědomí ruské armády. Cestu urazí v absurdně rekordním čase. Navíc tak, že se nejprve jede do Polska a teprve pak „tajnými prostředky“ do Kyjeva.

První možnost je, že strojvedoucí Fialova super-rychlíku nasadil kvalitní maskáčové prádlo, rozpálil nukleární reaktor na mašině a v rekordním čase se proplížil i s vlakem do Kyjeva. Ruská armáda ho nezaznamenala proto, že zhasnul světla, jel mimo koleje a schovával se za stromy. Pomohlo i to, že profesor Amaroun stáhl na okénkách záclonky, a tak si svítícího displeje jeho mobilu nevšimly ani ruské stíhačky. V Kyjevě se pak všichni čtyři cestující politici (premiér Česka, Polska a Slovinska plus děda Kačinský, takže žádní přicmrndávači) proplížili skrz napůl obsazené město do opevněného sídla Zelenského. Tam mu všichni svorně řekli, že celá EU stojí svorně za Ukrajinou, proplížili se jak Vinnetou zpět k vlaku, a ten tiše odletěl zpět k nám. 

Druhá možnost je, že se jelo do Polska kvůli tomu, že Zelenský už dávno není v obleženém Kyjevě, ale je buď na americké ambasádě nebo v nějaké velké vile poblíž Varšavy, případně někde poblíž hranic Ukrajiny. Anonymní záběry z anonymních místností nám nic víc neřeknou a podivně sestříhaná videa „z Kyjeva“, kterými politici dokazují, že jsou v centru města, také moc důvěry nevzbuzují. Nezapomeňme, že dneska i jediný šikovný člověk dokáže udělat realistické video z vesmírné stanice na orbitě Marsu. Takže – tři premiéři a jeden prezident se sešli…kdesi, aby si potvrdili…cosi. Co asi?

Čtěte ZDE: Modrožlutá frčí: Kam budeme všechny ty vlajky věšet? Máme místo i pro jiné? Bombardování na Blízkém východě nikoho nezajímá. Stovky náletů na Jemen. Raději nevzpomínat, co bylo minule

Šlo o Trojmoří?

A teď přichází na řadu intuice. Už před dvěma lety jsem intuitivně začínala tušit, že Covid je ve skutečnosti nástrojem obří geopolitické hry. A podle toho, jak byly formulovány a dávkovány všechny zprávy jsem tušila, že to povede k nějakému obřímu přeformátování světa a že půjde i o Rusko a Čínu. Tehdy jsem ještě netušila jak a co je v plánu – trochu naivně jsem si myslela, že jde hlavně o kšeft farma-firem a o zvýšení kontroly obyvatel přes covid pasy. Ale v současnosti už vše dostává jasnější obrysy.

Pokud neznáte projekt Trojmoří – jde víceméně o plán CIA vytvořit ze středoevropských zemí bývalého východního bloku novou entitu, která bude skvělým nástrojem pro kontrolu Evropy a dušení nového, velmi silného Rusko-čínsko-indického bloku (který teď očividně vzniká).

Trojmoří má být v podstatě novou železnou oponou. Jde o post-socialistické země, které se mají použít v případě rozpoutání plnohodnotné světové války jako „cannon fodder“, tedy potrava pro kanóny. Místo, kam budou padat bomby, kde se rozpráší biologické zbraně a kde dojde k oblíbené strategii „spálené země“, pokud by se Rusko-čínsko-indický blok chtěl nějak rozšiřovat. Prostě plocha pro budoucí bojiště.

Pro USA je to nesmírně výhodný projekt – v případě velké horké války tam budou umírat jen milióny podřadných lidí (hlavně Slovani z Polska, Česka a Slovenska plus Rumuni a Bulhaři) a USA bude jako vždy v bezpečí za velkou louží. Pokud válka nebude, bude Trojmoří sloužit jako okovaná bota, která bude neustále okopávat kotníky na východní hranici a provokovat nový východní blok. Zkorumpované loutkové „elity“ navíc umožní za trochu bakšiše vydrancovat ze středoevropských zemí poslední zbytky zdrojů, které předlužené a krachující USA tak nutně potřebuje.

Ahoj, kluci, sláva Ukrajině!

 A ještě jedna informace do mozaiky – na Sibiři (pro mladší ročníky – to je oblast v Rusku) bylo podle všeho objeveno nové a naprosto obří naleziště super-kvalitní ropy a zemního plynu. Tedy surovin, které potřebuje nejen celá Evropa, ale částečně i USA, kterým jejich vlastní zdroje úplně nestačí (a které navíc potřebují část surovin super-draze prodávat hladovějící EU). Ideální situace pro ně je, aby USA a případně i Německo levně kupovalo suroviny z destabilizovaného Ruska, a pak je draze rozprodávalo ostatním zemím – především zemím Trojmoří.

Vše výše popsané je samozřejmě jen pohled hloupých konspiračních teoretiků, se kterým bytostně nesouhlasím – plně podporuji EU, Ukrajinu, USA i přátelské ještírky z Washingtonu. To jen pro pořádek, pro uklidnění naší láskyplné ideo-policie. Mám vás ráda, kluci! S EU na věčné časy! Všechno popsané výše jsou jen konspirační teorie, kterým uvěří jen tupý balík z vesnice!

Tak.

Čtěte ZDE: Režim sahá ke stále brutálnějšímu násilí: Političtí vězni jsou realitou. Nezačalo to Ukrajinou. Donášení, špehování a udávání spoluobčanů jako za Němců. V Rusku je to cenzura, u nás chvályhodné. Zakázané „Z“ a holé zadky. Demokracie umřela. Je tu repete

A teď si to spojme všechno dohromady

  • Globální ekonomický systém založený na (petro)dolaru se hroutí jak domeček z karet.
  • USA je zadlužené do úplně obludných rozměrů a potřebuje zatřást světem, aby se v nastalém chaosu mohlo vše nějak vyresetovat.
  • USA potřebuje ještě víc destabilizovat potenciálně konkurující Evropu a ideálně najít způsob, jak levně získávat zdroje z destabilizovaného Ruska.
  • Slovensko už (protizákonně) povolilo NATO udělat si u nich trvalé stanoviště a Česko k tomu míří také.
  • V Česku i na Slovensku jede plnohodnotná válečná propaganda a s věrohodností informací si média nedělají už opravdu žádnou hlavu (kam se hrabe Covid propaganda) – hlavní je podpora válečného běsnění a nenávisti. Zatím se jim to daří excelentně, stejna jako na začátku covidové kampaně.
  • Ukrajina je politicky, ekonomicky a bohužel i morálně úplně rozložená země, odkud už roky emigrují miliony Ukrajinců, protože to tam už nemohou vydržet – takhle rozvrácená země je dokonalým nástrojem pro geopolitické hry. Na civilistech nikomu z politiků nezáleží.
  • Na Ukrajině je také už přiznaně asi 26 amerických „bio-laboratoří“, o kterých dezinformátoři tvrdí, že v nich probíhal výzkum a vylepšování nebezpečných virů a dalších mňaminek, které zřejmě měly být geneticky upraveny na lepší specificitu proti obyvatelům zemí východního bloku.
  • CIA podle konspiračních teoretiků řídí herce Zelenského, ale třeba i našeho profesora Amarouna, stejně jako…nu, stejně jako režisér řídí herce.
  • Je velká šance, že Ukrajina se v následujících měsících rozpadne na dvě nebo možná tři části – východní část se stane samostatnou a následně po referendu součástí Ruské federace; střední část bude demilitarizovanou Ukrajinou pod kontrolou Ruska; malá západní část se stane v nějaké formě novou zemí, „Západní Ukrajinou“, pod kontrolou západního bloku.

Roky nestability a politického hnusu

Takže – co na to intuice? Může spolu souviset konflikt na Ukrajině, podivná návštěva členů neformálního uskupení Trojmoří u tanečníka Zelenského a rozjetá agenda pro přeformátování světa? Získá v budoucnu Trojmoří větší sílu, formalizuje se, a stane se něčím jako satelitem USA/NATO? Vznikne nová „západní Ukrajina“, která bude mít především vojenskou roli a stane se důležitým členem Trojmoří? Nebo se to celé rozpadne, protože žádný velký plán nikdy nevyjde přesně podle přání dirigentů?

Samozřejmě nejsem konspirační teoretik, a tak ničemu z výše napsaného nevěřím. Pravda je jen to, co nám říkají morální majáky v České televizi a na Hovninkách. Samozřejmě.

Přesto – moudrý člověk podle mě nevěří automaticky té jediné předkládané verzi reality, navíc popisované v…maličko nedůvěryhodných médiích. Spíš se nad situací zamyslí, udělá si v hlavě víc teorií o tom, co se děje, a ty si nějak seřadí podle míry pravděpodobnosti. A tenhle seznam si pak průběžně aktualizuje.

Ať to bude jakkoli, čekají nás roky nestability, krachů, problémů a lidského hnusu. Připravme se na to – před úsvitem je největší tma. 

Pokud se ukáže, že opravdu proběhla fenomenální operace, 4 významní politici opravdu dojeli v rekordním čase do centra obklíčeného Kyjeva a opravdu se tam jeli prakticky jen poplácat po ramenou se Zelenským, tak se tu samozřejmě veřejně omluvím a článek upravím. Nic není nemožné.

(Zdroj, redakčně kráceno)




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky