Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Masakr v Buče: Od 11. září 2001 až po Vrbětice a spol. Scénář a režie se nemění. Podpis: kyjevští Banderovci. Vzkaz pro zombifikované. Nepodvolení si i za brutální cenzury najdou pravdivé zdroje. Zn: Na vlastní nebezpečí.

Masakr v Buče: Od 11. září 2001 až po Vrbětice a spol. Scénář a režie se nemění. Podpis: kyjevští Banderovci. Vzkaz pro zombifikované. Nepodvolení si i za brutální cenzury najdou pravdivé zdroje. Zn: Na vlastní nebezpečí.

8. 4. 2022

Tisk článku

Nikola Bornová nevěří svým očím, jak snadno mohou režimní média zmáknout tupou propagandou tolik našich "zombifikovaných" spoluobčanů a vzkazuje jim, aby se nedivili, až ponesou tragické následky - leč, bohužel, nepodvolení také

“Masakr v Buče” je prakticky najisto jen další z mnoha show pro zombifikované následovníky mainstreamu. Pokud si dáte alespoň mikroskopickou práci a najdete si k té odporné události informace i mimo zaprodaný mainstream, tak zjistíte, co se tam zřejmě stalo doopravdy. Nebo alespoň získáte materiál k přemýšlení. ZDE je video z opačné strany propagandy.

Je to jen další válečná show, podobná “chemickým zbraním v Sýrii”, “atomovkám v Iráku”, “Novičoku v parku v Salisbury”, “třem na prach rozdrceným mrakodrapům v New Yorku”, “záhadným výbuchům ve Vrběticích” atd. atd. Nese to úplně ty samé znaky – podivné okolnosti, nesedící časy, perfektní využitelnost v propagandě, absolutní ignorace protistrany atd.

To pravé poselství

Udělat něco takového nemá pro označeného “viníka” obvykle naprosto žádný smysl a je to pro něj naopak vždy totální PR katastrofa – je to jako kdybyste šli na obchodní jednání s konkurencí, už byste měli skoro uzavřenou smlouvu (pro vás extra výhodnou) a najednou byste řekli: “Momentík, než to podepíšeme a já prakticky vyhraju, musím ještě udělat tuhle drobnost!”. Pak byste šli s úsměvem idiota k luxusnímu autu konkurenta, a to mu brutálně obtáhli klíčema. A ještě byste na něj flusli. Další jednání by tím určitě nebylo nijak negativně ovlivněno…no, samozřejmě že je to nesmysl a normálně uvažující člověk by to měl ihned rozpoznat. Tyhle podivné akce pomáhají vždy jen těm úplně stejným lidem – těm, co potřebují něco k obhájení další války, k protahování vraždění a k točení gigantických financí v “dobách nouze”. 

Ohavné záběry z Buči určitě nebudou tím posledním, zaručeně pravým videem, kde profesionální štáb bude natáčet pečlivě naaranžované mrtvoly. Nebudou jím ani podivné bezčasové záběry z dronu, u kterých bez patřičných vysvětlivek vůbec není jasné kdo, co, kde, kdy a jak dělá (takže na to jde napasovat takřka jakákoli vyprávěnka). Nebude tím ani video, kde načančaný “válečný hrdina” s nádherným knírem bude vyprávět o tom, kolik rozstřílel ze své kapslíkovky ruských tanků.

Nebo kde bude čisťounká a pečlivě nalíčená modelka v sexy military outfitu procházet kolem hořících ruských tanků (čirou náhodou na přesně tom samém místě, jako ten kníratý hrdina). Podobných profesionálně připravených filmů uvidíme v budoucnu víc, aby sójoví klučíci ještě hysteričtěji řvali heslo banderovců “sláááva ukrajíííně” a posílali další peníze, které pak většinou skončí v kufrech mafiánů, kteří Ukrajinu opouštějí jako švábi. A kteří mimo jiné končí i u nás (schovaní mezi skutečné uprchlíky).

Celou situaci hezky shrnul jeden “naprosto anonymní”, známý český blogger zde.

 

Čtěte ZDE: Všichni v jednom šiku: Putina porazíme, když zakážeme Čajkovského. Kulturní fronta na čele. Kam ještě můžeme klesnout? Kouzlo nechtěného - nebo je to tak rafinované? Další zakrytá socha. Zpívejme s Nohavicou: Jdou po mně...

Potlesk hrdinům

Pokud máte opravdu silný žaludek, najděte si jako protipól třeba video, které nemá nesmyslné datum natáčení, není pečlivě naaranžované a neukazuje jen podivně rozmístěné mrtvoly dlouho po akci (které všechny mají čirou náhodou obličeje směrem od kamer a mívají na rukách bílé pásky, což je označení ruských sil či případně mají kolem sebe rozhozené balíčky ruské potravinové pomoci…takže jsou to logicky mrtví proukrajinští Ukrajinci…). Nebo si najděte video, kde dva muži pěstmi složí k zemi dvě puberťačky a pak je kopou do hlav, aby jim vštípili tu správnou národní hrdost (holky prý četly ruské noviny a to se nesmí). Najděte si video, kde ukrofašisti roztloukají obličeje zajatým vojáků, prostřelují jim nohy a pak je nechávají vykrvácet. Nebo video, kde hrdý člen praporu Azov vyřezává zajatci oči. A další a další, mimo mainstream toho jsou mraky. 

Většinou si to ti psychopatičtí “dobrodějové” dokonce točí sami, protože jsou na mučení a týrání lidí ještě hrdí. A úchylácký svět “elit” jim za to ještě tleská a opakuje jejich hesla, viz třeba novorozená fašistka Drábová (všimněte si, jak po ní dav to heslo zopakuje jak na nějaké satanistické mši…strašidelné). Věrohodně zflašovat videa přímo z bojové akce nebo mučení je skoro nemožné – na rozdíl od toho, když se nějaký metrosexuál prochází před “bojištěm” vylepšeným několika malými dýmovnicemi, aby to vypadalo, jako že se tam zrovna bojovalo. Linky na ta (skoro) najisto autentická videa od psychopatů vám ale raději dávat nebudu, je to něco z nočních můr. Najděte si je na vlastní nebezpečí.

Hrdinové

Těžká propaganda, cenzura i zastrašování samozřejmě jede na obou stranách. Když ale čtete pouze český mainstream, vypadá svět naprosto černobíle a existuje jen jediná propaganda. Klíč jak rozpoznat tu zlou propagandu je jednoduché – je to prostě všechno, co nepíší naše morální majáky v Chechot24, na Hovninkách, iDěsu či co neříkají v naprosto objektivních televizích. Jediná Pravda a nic než pravda je jen v našich velkých médiích, kontrolovaných několika oligarchy – ať už jde o aktuální válku na Ukrajině, o všechny humanitární války NATO, o Covid nebo o krachující protektorát Čechy a Morava.

Skutečnost je samozřejme o hodně komplikovanější – ale o tom nemají zombifikovaní Češi nic vědět. Ti mají jen tupě poslouchat a podporovat jakoukoli zničující agendu, kterou si zrovna naši páni vymysleli (a ne, naši páni rozhodně nejsou nějaký mimoň Fiala nebo černovlasá koza s IQ houpacího koně – to jsou jen poslušné a dobře placené loutky). 

Takže hezky poslouchejte naše “elity” a dál posílejte peníze na nákup humanitárních zbraní, které pak roznášejí jen lásku a demokracii (protože jsou přece od nás).

Dál přejmenovávejte ulice, protože tohle hysterické přejmenovávání je přece úplně jiné, než to na začátku komunistické totality.

Dál stavte oslavné sochy fašistickým jednotkám, protože přece druhou světovou začali rusáci a němečtí nacisti nás jen chtěli zachránit.

Dál šiřte hrdinské tvíty o tom, jak se hrdinně uskromníte a klidně necháte nějakou českou rodinu v zimě mrznout, protože kvůli tomu bude Putler v noci plakat do polštáře.

Dál u nás odstraňujte české a vyvešujte cizí vlajky, protože my už přece nejsme Češi, ale Evropani.

 

Čtěte ZDE: Jakub, Nora a Čína: Jaký je rozdíl mezi propagandistou a blbcem? Na Kavčích horách by se měli zamyslet. Osobní postoje moderátora? Dvojí metr normou. Proč to stále financujeme? Ein Volk, ein Reich, eine Meinung!

Vzkaz

Vy, hrdinové z Twitteru a korporátů, kteří nic o ničem nevíte, ale o to usilovněji udáváte, šíříte nenávist a podporujete sebevražednou politiku – klidně v téhle egomasturbaci pokračujte a sbírejte lajky od podobných biorobotů jak na běžícím pásu. Realitu tím ale bohužel nezměníte. Jedeme na struhadle do bazénu s kyselinou. A děláme si to sami…

Takže se nedivte, až zkrachuje firma, pro kterou děláte a vy najednou budete bez práce.

Držte hubu, až bude chleba stát 80 korun a vaši rodiče budou přežívat jen díky potravinovým lístkům.

Ani necekněte, až se budou likvidovat tuny našich zemědělských surovin, protože nebude energie na jejich zpracování.

Mlčte, až Škoda propustí tisíce lidí, protože už nebude mít nejen díly, ale ani odbytiště pro svoje auta.

Tiše ignorujte, že si neskutečně draze kupujeme vlastní elektřinu od Němců.

Zakryjte si oči, až se v našich ulicích začnou objevovat ty zbraně, které teď naivně posíláme na Ukrajinu (a to v rukou velmi nebezpečných lidí).

A rovnou si dejte pytel na hlavu a zacpěte ústa nesplacenými účtenkami, až vám bude nově příchozí mafie vypalovat dům nebo obšťasňovat manželku.

Hezky si užívejte kolaps celé země – i vy to svojí tupostí a naivitou podporujete.

Děti i vnoučata vám za vaši dnešní “genialitu” a “hrdinství” v budoucnu určitě vřele poděkují.

A nezapomeňte – hlavně slušně!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky