Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fiala vyhlásil válku nepodvoleným: Tajné služby se nečekaně samy udaly. Žerou a mlaskají. Zbabělci: Děkujeme, že za nás pácháte zločin. Tanec na tenkém ledě. Soudce Lynč a jeho první oběti. Bojové pozdravy ze zahraničí

Fiala vyhlásil válku nepodvoleným: Tajné služby se nečekaně samy udaly. Žerou a mlaskají. Zbabělci: Děkujeme, že za nás pácháte zločin. Tanec na tenkém ledě. Soudce Lynč a jeho první oběti. Bojové pozdravy ze zahraničí

8. 4. 2022

Tisk článku

Petr Hájek přináší nepodvoleným další informace o pokračujícím boji s totalitní mocí a jejími poslušnými mopslíky a je důvodně přesvědčen, že navzdory jejich obrovské převaze a protizákonným praktikám, totalita prohraje

Od okamžiku kdy vojenská tajná služba „práskla“ sama sebe – a doznala, že to byli vojenští špióni, kdo vyzvali firmu NIC.cz, aby bez ohledu na platné zákony našeho protektorátu vypnula svobodné weby – jsme v našem boji o krok dál. Je totiž rozdíl soudit se s privátní společností (požadovat ušlý zisk a podobně), a něco úplně jiného je žalovat z nezákonného jednání vládu, ministerstvo vnitra a tajné služby – tedy stát. Respektive ty, kdo zneužití své moci, lhaní, cenzuru a otevřenou likvidaci ústavou zaručené svobody slova (i hospodářské soutěže) povýšili na oficiální politiku.

Konečně lze „dešifrovat“, co premiér Fiala mínil, když nám napohled poněkud somnambulně oznámil, že „jsme ve válce“. Mnozí se domnívali, že tím chce zakrýt vlastizrádná svinstva, jež s cynismem a arogancí každodenně produkuje jeho Bruselská pětka. Ve snaze dát ránu z milosti českým občanům, kteří se ještě nestačili vzpamatovat z úderů covidové vakcinační tyranie, záměrně nečiní nic, aby alespoň mírnila důsledky nadiktovaného zločinu Zeleného údělu, vynásobené sebevražednými sankcemi proti Rusku. Máme nejdražší pohonné hmoty a elektřinu v Evropě, o inflaci a astronomicky rostoucích cenách základních potravin – dokud ještě vůbec jsou – ani nemluvě. A vláda? Protlačuje parlamentem své další „teroristické“ zákony, nebo jezdí pro PR fotky do Kyjeva. 

Žerou a mlaskají

Mohlo se proto zdát, že Fialovo „jsme ve válce“ je jen nemotorným pokusem o obhajobou skandálních dodávek našich zbraní (abychom o to víc museli od Američanů nakupovat další) do oblasti bojů v ruském „podbřišku“. Že je zdůvodněním pomoci kyjevské pučistické juntě nastolené Washingtonem, která se teď nejen pokouší udržet svou ilegální moc nabytou svržením demokraticky zvolené Janukovyčovy vlády, ale především pro Američany uhájit teritorium k rozmístění jaderných a biologických zbraní nezbytných při zamýšleném útoku na Rusko. Jenže to bylo jinak. 

Pravý smysl Fialova výroku se stal patrným až po zveřejnění dokumentu, v němž se tajné služby doznávají ke vědomě ilegálnímu útoku na tu část veřejnosti, jíž se nepodařilo vymlátit z hlavy rozum goebbelsovskou propagandou režimních médií. A nejen to. Je patrné, že premiér, ministerstvo vnitra a celá vláda tento neslýchaný cenzorský čin nejen znali, ale také odsouhlasili. A potom jenom lhali a mlžili, jako když Rakušan tvrdil, že to byla firma NIC.cz, kdo se na ně obrátil o „radu“. 

V závěru dokumentu vojenských špiónů se totiž praví: „Děkujeme a Vážíme si Vaší odvahy.“ Oni tím implicitně říkají: Jsme si vědomi, že zásah, který od vás požadujeme, je protiprávní, tudíž vám děkujeme za „odvahu“, že budete jednat proti platným zákonům této země, jak vás o to žádáme. Prakticky přesně tatáž slova použil následně Fiala v televizi, když řekl, že z hlediska práva a ústavy „je to na hraně, ale chce to odvahu.“ Jinými slovy – oni se vůbec nestydí požadovat kriminální jednání, protože sami jednají právě tak: rvou se o své díly kořisti na dobytém území. Jak říká klasik: „Nejenže žerou, ale ještě přitom mlaskají.“

Vyhlašuji občanskou válku

Fialovo prohlášení prostě míří dovnitř: Je vyhlášením občanské války. To je jediná válka, v níž se skutečně ocitáme. Zatím má „studenou“ podobu. „Uchvatitelé“ moci (podle výsledků voleb reprezentují výraznou menšinu) jsou si vědomi, že se pohybují „na hraně“ – a že lživé mediální bičování válečnické společenské atmosféry jim nemůže dlouho vydržet. 

Cenzurovat, vypínat, zakazovat, pronásledovat, obviňovat – a konečně i zavírat občany za to, co si myslí, co říkají, co čtou nebo píšou, je akt zoufalství a strachu. Máme v tom dlouho historickou zkušenost. Už za časů rakouské cenzury (cenzurovaný a státní mocí kriminalizovaný byl nejen Karel Havlíček) psal Čelakovský: „Však na pány v krytém voze taky někdy trhne / jednou se jim kolo zláme, jindy vůz se zvrhne.

Snažíme se k tomu přispět – a oni to vědí, a podle toho jednají. Právo neprávo. Zvláště „výživné“ je zdůvodnění požadavku špiónů a jejich vlády (říkají: chceme v souladu s usnesením vlády České republiky požádat o spolupráci“) na jednání mimo zákon. Praví v něm: 

Cílem tohoto vládního opatření je, aby došlo k omezení šíření nepravdivých a zavádějících informací v kybernetickém prostoru, které slouží agresorovi k obelhávání a manipulování obyvatel České republiky s cílem ospravedlnit a schvalovat aktuální agresi proti Ukrajině. Stejně jako svoboda projevu je ohraničena právem jednotlivce na ochranu osobnosti, tak i stát má právo bránit svou integritu proti dezinformacím, jimž jsou vystaveni jeho obyvatelé. Toto opatření je v souladu s výjimkami, které předpokládají pravidla síťové neutrality, která umožňují blokování přístupu ke konkrétnímu obsahu, aplikací nebo služeb v případě že se opatření týká veřejné bezpečnosti a souladu s právními předpisy na národní a mezinárodní úrovni.  

Děkujeme a Vážíme si Vaší odvahy.“

 

Čtěte ZDE: Detektivní pátrání po zbabělcích: Kdo a proč dal cz.NIC pokyn, aby vypnul svobodné weby? Cenzoři mlčí, mlží a vymlouvají se. Bude Fiala stíhán? Kdy vládní objednávka pro firmu VRAŽDA s.r.o.? Svoboda skončila, zapomeňte!

Zbabělci

Každé slovo v tom zdůvodnění je cynická lež, každé by stálo za samostatnou „analýzu“. Ale to bude věcí až u (doufejme nezávislého) soudu. Podívejme se za všechny alespoň na jedinou větu „Stejně jako svoboda projevu je ohraničena právem jednotlivce na ochranu osobnosti, tak i stát má právo bránit svou integritu proti dezinformacím, jimž jsou vystaveni jeho obyvatelé.“

Ponechme stranou, že tihle výtečníci, kteří jiné vědomě ponoukají k protiprávnímu jednání, mají příslušníky národů naší vlasti za pouhé „obyvatele“ (zřejmě území, které dobyli), nikoli za občany – takový pojem totalitní diktátoři pochopitelně neznají. Vztáhnout však cenzuru svobody slova na „obranu státu“ je vskutku silná káva: 

Ne, že stát máme k tomu, aby garantoval občanské svobody, ale občanské svobody jsou pro tyto „úředníky“ (vydržované právě tak jako Fiala a spol. z našich daní) zásadním nebezpečím. Ale protože mají strach říci to na rovinu, a podle toho jednat, zbaběle před sebe vystrkují privátní hospodářský subjekt (NIC.cz) – a děkují mu za „odvahu“, že tu „fušku“ vezme za ně. 

V podtextu pak spoléhají na to, že v propagandistickém válečnickém třeštění režimních médií se policie, státní zastupitelství a soudy budou bát postupovat nezávisle (jak by z definice měly), takže nebude-li žalobce… Ostatně již se tak již děje. Jak už jsem informoval, vrátili nám trestní oznámení na Petra Fialu s podobně absurdním zdůvodněním (o odvolání ještě nebylo rozhodnuto).

Právník: Jsme zpět „v době dávno minulé“

Jenže ne každý má z těchto „znásilňovačů práva“ hned naděláno v kalhotách.  Stále více a častěji (dokonce už i v mainstreamu) se ozývají mnozí, kteří se odmítají „podvolit“ Fialově násilí. Naopak mnozí donedávna hlasití obhájci občanských svobod – svobody slova na místě prvním – naopak mlčí, nebo mlží, nebo náhle upírají ustarané zraky úplně jiným směrem. 

Příkladem za všechny budiž prezident Zeman, který se už věnuje jenom „čistění“ Augiášova chléva ve svém okolí. A doufá, že mu za náhle hluboce (a často vskutku odporně) projevovanou loajalitu Kavárna (politicko-mediální křídlo vládní mocenské složky) „odpustí“. Hluboce se mýlí. Naopak. Mají ho za „chromou kachnu“ – a o to více budou do něj pálit ze všech děl (která nestačí uplatnit při „ukrajinské lži“). Reakce médií na milost udělenou odsouzenému lánskému šéfovi je toho dobrým dokladem. 

„Pokud jde o zablokování těchto zdrojů na základě vlády či stanoviska bezpečnostních složek, tak se obávám, že jde o tanec na tenkém ledě. Svoboda slova je zakotvena v Ústavě, a pokud dojde k soudnímu přezkumu, nastane složitá právní bitva,“ říká naproti tomu v rozhovoru známý právník a advokát Jaroslav Ortman, který očekává, že se případ k soudu nakonec dostane. Nezklameme ho (i když některé z postižených webů to už vzdaly).

A jak vidí další „argumentaci“ ze špiónského dokumentu („V aktuální krizové situaci je Česká republika vystavena šíření informací potenciálně naplňujících podstatu podpory nezákonného jednání postižitelného i v trestněprávní rovině“)? Je podle něj těžko obhajitelné, že by mohla činnost zablokovaných webových stránek naplňovat nějaký trestný čin, když není v dopise ani konkrétně pojmenován. „To je už samo o sobě problémové. Náš zákoník má přes 300 ustanovení, takže o jaký trestný čin se jedná? Jak říkám, jde o tanec na tenkém ledě. A to, že podnět k blokování podává zpravodajská tajná služba… To tedy, sorry jako, to se ocitáme v době dávno minulé,“ řekl pro ParlamentníListy.cz.

Soudce Lynč

Je vcelku jasné, jak diktátoři uvažují: Trestní stíhání zarazíme – a s tou soukromou firmou ať se pak poškození soudí pár let. To už nikoho nebude zajímat. Přijdou další covidy, další nečekané události, další propagandistické kampaně, lidé budou rádi, že se uživí, ohřejí, budou mít úplně jiné starosti. A když náš kůň nakonec prohraje, někudy mu to potajmu budeme kompenzovat. 

Proto je tak důležité, že se nyní – v domnění, že jsou beztrestní a nedotknutelní – docela trapně „udali“. Samozřejmě to v naší části občanské války, kterou nám vláda a její represívní orgány vyhlásily, použijeme. A nedáme se zastrašit. Bez ohledu na to, že dnes má hlavní slovo „soudce Lynč“: mediální skandalizace každého, kdo navzdory všemu tomu státnímu násilí dál svobodně projevuje svůj názor. Jsou již stovky těch, které někdo udal, desítky stíhaných a obviněných. Myslíme na ně a budeme se jim snažit pomoci, pokud se na nás obrátí. 

Nepovolení, spolubojovníci

Tomu se totiž říká solidarita. Ne ta vynucená, jakou provozuje Brusel, když chce zdůvodnit zavedení dalších zločinných zákonů a nařízení (například o povinném přijímání „uprchlíků“), nebo naše vláda, když plní zadání „instalovat“ u nás statisíce Ukrajinců. Tahle solidarita je autentická, v původním slova smyslu vzájemné blízkosti při prožívání neradostné reality v totalitě a protektorátu.

Nás se jim (zatím) umlčet nepodařilo – právě i díky obrovské vlně solidarity, kterou naši spolubojovníci projevují kromě jiného i stálými finančními dary. Přenesení Protiproudu do zahraničí, výstavba obranných zdí proti mocným hackerským útokům i jeho provoz znamenalo násobné zvýšení nákladů (a to nám ještě odtřihli i možnost příjmů z reklamy). Právě tak jako vysoké soudní poplatky, které musíme při žalobách zaplatit – a pokud vyhrajeme, vrátí se nám až za dlouhou dobu. 

Spolubojovníci to pochopili – a my to opět chceme nesmírně ocenit. Nejen domácí přispěvatelé, ale i ti z Austrálie, USA, Velké Británie, Německa, Francie (čtou nás i na mnoha dalších místech celého světa) – a zvláště pak ze Slovenska, kde bojují velmi podobný boj – a Protiproud je i pro ně důležitou „zbraní“. Mimochodem, máme od našich krajanů vyřídit domů „bojové“ pozdravy – což s radostí činím.

Fialovo vyhlášení (zatím studené) občanské války proti svobodným nepodvoleným občanům je na samém začátku. Nepřátelé svobody se v ní zjevně nebudou ničeho štítit. Mají moc, sílu, nekonečné zdroje našich i bruselských peněz (ty jsou ostatně rovněž zčásti z našich daní) a k dispozici režimní média a všemožné instituce včetně tajných služeb. A z toho pramenící pocit beztrestnosti a všemohoucnosti. Právě to se jim však nakonec (jako vždycky) stane osudným.

Zvítězíme!

 

Čtěte ZDE: Režim sahá ke stále brutálnějšímu násilí: Političtí vězni jsou realitou. Nezačalo to Ukrajinou. Donášení, špehování a udávání spoluobčanů jako za Němců. V Rusku je to cenzura, u nás chvályhodné. Zakázané „Z“ a holé zadky. Demokracie umřela. Je tu repete

V Praze dne 25. února 2022

na základě dostupných informací a vzhledem k aktuálně probíhající agresi ozbrojených sil Ruské federace na území Ukrajiny Vás chceme v souladu s usnesením vlády České republiky požádat o spolupráci a komunikaci směrem k významné členské základně, která je sdružena právě v NIX.CZ.

Žádáme Vaším prostřednictvím jednotlivé sítě zapojené do neutrálního uzlu NIX.CZ o preventivní opatření, a to technické znemožnění přístupu k navrženým dezinformačním stránkám obsaženým v připojeném seznamu.

V aktuální krizové situaci je Česká republika vystavena šíření informací potenciálně naplňujících podstatu podpory nezákonného jednání postižitelného i v trestně právní rovině. Subjekty na seznamu se dlouhodobě účastní aktivní podpory hybridního působení ruských bezpečnostních entit, potažmo ruského státu proti zájmům České republiky a jeho partnerů v EU a NATO a zmíněné hybridní působení je de facto povýšeno na úroveň agrese.

Z dlouhodobého hlediska jde o známé a potvrzené entity podílející se na hybridním působení ve prospěch agresivních kroků Ruské federace souvisejících s porušováním širokého portfolia základních mezinárodních norem. Jednou z nich je například i nařízení rady EU č. 269/2014 o omezujících opatřeních vzhledem k činnostem narušujícím nebo ohrožujícím územní celistvost, svrchovanost a nezávislost Ukrajiny.

Cílem tohoto vládního opatření je, aby došlo k omezení šíření nepravdivých a zavádějících informací v kybernetickém prostoru, které slouží agresorovi k obelhávání a manipulování obyvatel České republiky s cílem ospravedlnit a schvalovat aktuální agresi proti Ukrajině. Stejně jako svoboda projevu je ohraničena právem jednotlivce na ochranu osobnosti, tak i stát má právo bránit svou integritu proti dezinformacím, jimž jsou vystaveni jeho obyvatelé. Toto opatření je v souladu s výjimkami, které předpokládají pravidla síťové neutrality, která umožňují blokování přístupu ke konkrétnímu obsahu, aplikací nebo služeb v případě že se opatření týká veřejné bezpečnosti a souladu s právními předpisy na národní a mezinárodní úrovni.

Děkujeme a Vážíme si Vaší odvahy.

Národní centrum kybernetických operací.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky