Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
„Pravda a láska“ v ČSSD rozkvétá: Sobotkovy gardy vyhrožují Škromachovi smrtí a poslankyni Bohdalové vzkazují, že zamordují její děti. Zeman mlčí. Výhrůžně?

„Pravda a láska“ v ČSSD rozkvétá: Sobotkovy gardy vyhrožují Škromachovi smrtí a poslankyni Bohdalové vzkazují, že zamordují její děti. Zeman mlčí. Výhrůžně?

4. 11. 2013

Tisk článku

Václav Danda se zamýšlí nad aktivismem Sobotkových havlistů, kteří vytvořili (zatím jen) v jejich socialistické straně atmosféru pogromu na „zrádce“.

Situace v sociální demokracii po pokusu odvolat Bohuslava Sobotku po „prohraných vyhraných“ volbách, připomíná stále více atmosféru pogromu. Dienstbierova „štěňata“, která si tento militantní neomarxista vypěstoval ve společném chovu s Karlem Schwarzenbergem a Ondřejem Liškou, byla na sociálních sítích vypuštěna z klecí. Bojové plemeno, vzniklé neustálým křížením marxismu s New Age a vybavené vznešenou ideologiií havlismu, má chuť na krev a hlavy. Ve spojení s dobře zaplacenými PR specialisty vytvářejí „aktivisté“ dojem, že na straně Sobotky stojí veškeré veřejné mínění.

PP galerie autorů

Nechybí nic z výbavy tradičních revolucionářů, jak je u nás v podobných situacích obvykle vídáme. Stejně tak mediální manipulace: Dvě stovky narychlo svolaných havlistů bylo 28.10. v médiích spočítáno na cca tisíc a druhý den už na dva tisíce rozhořčených občanů na Hradčanském náměstí.

Čtěte ZDE: Miloš Zeman vstoupil razantně do hry: Bitva o moc mezi havlisty a standardní levicí v ČSSD však skrývá mnohem hlubší střet: Výmluvný dárek k pětadevadesátinám naší země

Čtěte ZDE: Poprava bezvýznamných hráčů: Za kulisami „spravedlivého rozhořčení veřejnosti“ se rozehrává daleko hrozivější partie, na níž doplatíme všichni

„Dienstbierova štěňata“ v akci

Facebookové kobercové bombardování, které zajišťovala „Dienstbierova štěňata“ společně s najatými agenturami, doplňuje obvyklá mediální masáž. Nikoho nemá nechat na pochybách, že se hraje opravdu o hodně. A ono to tak skutečně je – jenže jinak, než nám média líčí. Nezapomínejme v tom rachotu, oč doopravdy jde:

Bruselská loutka Sobotka, má jako hlavní úkol, vytvořit vládu „evropské jednoty“ a dosadit Jiřího „Beriju“ Dienstbiera do funkce ministra spravedlnosti. Již dnes se můžeme těšit, až zde vytvoří nějaké ty speciální útvary na boj proti odpůrcům EU. Budou mít jistě nějaké vznešené jméno. Před květnovými volbami do Evropského parlamentu to sice asi nestihne, ale upřímně řečeno, tyto „volby“ budou zcela bezvýznamné. Karikatura na demokracii zvaná Evropský parlament potřebuje pouze volební zástěrku k souboji pár stovek „kývačů“ o lukrativní místa v Bruselu. Nestvůra bude dál chrlit své tisíce zákonů ničících svobodu i ekonomiku členských států EU, bez ohledu na výsledky voleb.

EU masakr

Čtěte ZDE: Jdou nám po krku a smějí se nám do očí: Říkají tomu „Směrnice pro toleranci“. V překladu z newspeaku: Otevřená cenzura a převýchovné kriminály.

Revoluční teror havlistů

Při pohledu zvenčí to vypadá, že Zemanovi lidé v sociální demokracii jsou v důsledku mediálního bombardování v totální defenzívě. Ať už to tak opravdu je, nebo jde jen o povrchní dojem, faktem je, že se stávají předmětem skandalizování, které pamětníkům možná připomene bolševické praktiky nacvičené v minulém režimu. Nechybějí ani  rezoluce z místních organizací odsuzující zrádce a pučisty a žádající jejich exemplární potrestání. Celé divadlo „vlídně dozorované“ tentokrát nikoli z Moskvy ale z Bruselu, neutají svou „dávnou“ ideovou inspiraci, kterou mají její autoři zarytou hluboko pod kůži. Působí to současně směšně i hrozivě. Budou-li jen o něco silnější, jistě dojde i na oblíbené stranické „prověrky“, v nichž „přátelé“ dostanou sugestivní otázku: Souhlasil jste s rozhodnutím předsednictva ČSSD, které na nátlak pučistů vyzvalo Bohuslava Sobotku, aby přijal odpovědnost za zpackané volby a odstoupil?

Ať tak či tak, Škromach, Hašek a spol. v této atmosféře strachu postupně – přechodně či natrvalo –  ztrácejí ve straně spojence. Mělo by to zajímat každého z nás. Revoluční teror, rozpoutaný triumfujícími havlisty v ČSSD, je předznamenáním toho, co čeká celou zemi, až se tyto neomarxistické bojůvky dostanou ke skutečné moci. Pokud se dostanou.

„Spravedliví“ nešetří ani političky. „Ty sv... jedna, jak si dovoluješ hlasovat proti Slávkovi Sobotkovi?! Co si o sobě myslíš, ty k....?! Dej si bacha, až budeš chodit Libercem, aby tebe nebo tvoje děti nepřejelo auto!“ napsal anonym Lence Kadlecové, krajské zastupitelce ČSSD v Liberci.

Těžko totiž odhadnout, co se skutečně děje v regionálních organizacích, odkud zní oficiálně Sobotkovi podpora. Bojová nálada nemusí vydržet dlouho. Vyjednávání o vládě a totální programové ústupky, které bude muset Sobotka činit Babišovi a Bělobrádkovi a především vstup Miloše Zemana do hry, mohou poměr sil zase rychle zvrátit. Proto slyšíme Sobotkovo poněkud zoufalé volání po co nejrychlejším konání sjezdu, který by ho na aktuální vlně „popularity“ ve funkci potvrdil. Jako vítěze prohraných voleb.

Výhružné SMS

K atmosféře strachu, která ovládla sociální demokracii patří i výhrůžky, jež jsou v základní výbavě dienstbierovsko-zaorálkovských bojůvek. Konečně všichni si pamatujeme teror, který rozpoutali proti poslancům a senátorům, kteří svého času vyslovili názor, že v případě v tajné volby dají hlas pro druhé prezidentské období Václavu Klausovi. Stejné metody používají tito věrozvěsti svérázného výkladu „Pravdy a lásky“ také nyní.

„Už se potíš? To jsi ale k..... nechat se tak ukecat na staré kolena. No tak si to teď vyžer. Přeji hezký zítřejší den. Jistě přijdeš podpořit Slávka. Rádi tě uvidíme. Z.... prolhaný!!! Lžeš celému národu!!!!!“ napsali na mobil Zdeňku Škromachovi.

A „spravedliví“ nešetří ani političky. „Ty sv... jedna, jak si dovoluješ hlasovat proti Slávkovi Sobotkovi?! Co si o sobě myslíš, ty k....?! Dej si bacha, až budeš chodit Libercem, aby tebe nebo tvoje děti nepřejelo auto!“ napsal anonym Lence Kadlecové, krajské zastupitelce ČSSD v Liberci.

Své o tom ví i poslankyně Markéta Wernerová. Před několika dny jí přišla tato sms: „Tak ty s..... nedáš pokoj!?!? Měla sis vzít příklad z Chovance! Doufám, že si naivně nemyslíš, že nevíme, kde bydlíš? Zkus Slávka ještě jednou podrazit a zakroutíme ti krkem!!!!“      

Výhružné SMS obdržela i exposlankyně Vlasta Bohdalová a další kteří si dovolili kritizovat Sobotku.„Podávám na autora jedné z SMS trestní oznámení. Tohle už je moc,“ říká Vlasta Bohdalová.

Polepšený Chovanec

To se mýlíte, paní Bohdalová, není to moc. Spíše jen začátek. Pokud se všichni rychle nepostavíte do řady, „nenormalizujete“, dojde na domácí mazlíčky pohozené před prahem, a pak už následuje autonehoda pro výstrahu.

Jak na to? Místopředseda ČSSD Milan Chovanec, jeden z „polepšených“ rebelů, je zářným příkladem, jak se chová statečný muž. V propagandistické sobotkovské show u Václava Moravce překvapeným divákům sdělil, že se nechal strhnout Michalem Haškem a dalšími a vlastně na žádnou schůzku s prezidentem jezdit neměl. A hlavně se strašně mýlil, a teď již ví, na které straně stojí. Na Moravcovu otázku, jestli po exemplárním potrestání Haška a spol. nehrozí rozštěpení poslaneckého klubu, odpověděl, že jistě ne, neboť teď již bude jednota i v ÚVV, kde očekává nejsilnější mandát pro Bohuslava Sobotku za poslední roky. „Bude to více než 90 procent,“ předpověděl „dvojitou zradou“ zocelený a uvědomělý „sobotkovec“.  

Zeman zatím mlčí

Co bude dál? Všichni se soustředí na rozhodující „potvrzení“ mandátu Slávka Sobotky v neděli 10. listopadu na zasedání ÚVV ČSSD v Praze. Podle facebookových stránek „Chci Sobotku ne Haška“ se chystá opět před zasedáním havlistický karneval. Pokrokoví příznivci se svolávají a média se připravují přenášet tyto „normalizační orgie“ v přímém přenosu.

Až si to užijí, budou však stát před problémem, na který se v karnevalové atmosféře „všeobecného souhlasu“ poněkud zapomíná. Koneckonců všechno se to přece děje kvůli sestavení vlády. A to bude teprve ta pravá zábava, při níž ovšem může sobotkovcům poněkud ztuhnou triumfalistický úsměv na rtech. Až „jednomyslně doporučí“ ke jmenování premiérem Bohuslava Sobotku, budou muset obrátit oči k „poníženému“ nájemci Pražského hradu.

Zeman s „pochroumaným kolenem“ zatím mlčí. V jednu chvíli však bude muset promluvit. Představa, že všechno vzdá a stane se „Chovancem číslo dvě“, je sice zábavná, ale pro takové frašky  nemá současný prezident buňky. Zato má jiné. Respekt, Hospodářské či Lidové noviny ani Česká televize nejsou pro jeho úvahy a rozhodování tím nejdůležitějším inspiračním zdrojem. A pokud – tak v negativním slova smyslu. Být havlistickými normalizátory socialistů, nechal bych si stranické „prověrky“ na pozdější dobu. Třeba se v nich „klíčová otázka“ ještě změní.

Je to vlastně absurdní: Z hlediska skutečných zájmů naší země je „levičák“ Miloš Zeman poslední reálnou pojistkou před opětovným nastolením „reálného socialismu“. To jsme to dopracovali.

PP galerie autorů




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky