Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vzpomínky na (blízkou) budoucnost: Odvahu, rozum a opatrnost. Jak vydržet a přežít. Zkušenosti už máme. Injekce, pasy a digi měna jsou jen nástroje. Mnozí tají, že jsou s námi. Vzájemně se podporujme. Tenhle plán jim nevyjde

Vzpomínky na (blízkou) budoucnost: Odvahu, rozum a opatrnost. Jak vydržet a přežít. Zkušenosti už máme. Injekce, pasy a digi měna jsou jen nástroje. Mnozí tají, že jsou s námi. Vzájemně se podporujme. Tenhle plán jim nevyjde

17. 5. 2022

Tisk článku

Nikola Bornová vidí realisticky současný stav západního koncentráku a pro ty, které se ještě nepodařilo zombifikovat, navrhuje několik základních pravidel, jež je rozumné aplikovat dřív, "než to vypukne"...

Čtenáři tohoto článku pravděpodobně sledují různorodé zdroje a ne jen vědecko-fantastické divadlo v hlavních zprávách. Chtějí totiž číst více různých zdrojů, a pak si udělat vlastní názor, ale všechna hlavní média jsou ve skutečnosti jen jeden jediný zdroj, kde všichni jedou podle naprosto stejných not. Jde o noty roztrubované hlavně z žumpy jménem Reuters a několika dalších zpravodajských agentur.

Ale i tyto agentury nejsou primárním zdrojem – tím je „hluboký stát“, který se koncentruje hlavně ve Washingtonu a v Londýně (v Bruselu jsou už jen loutky a vyšinutí feťáci). 

Nezombifikovaní

Jelikož vy, nezombifikovaní lidé, sledujete i alternativní zdroje a vaše mysl není zahlcena sílící lavinou lží a nenávisti od psychopatických programátorů lidské mysli, tak pravděpodobně čím dál tím silněji cítíte, že se blížíme do jakéhosi finále. To finále má jako parní válec přejet přes naši svobodu, a to ve všech směrech – finálně zválcována má být svoboda pohybu, svoboda vyjadřování a dokonce i svoboda samostatného myšlení. Máme přijít o právo cokoli vlastnit, a to včetně vlastního těla. Všichni mají být pod neustálým dozorem. Vše má být řízeno mikroskopickou skupinkou šedých eminencí. Jenže to finále bylo rozehráno příliš brzy, příliš humpolácky, a tak se jim to hroutí jak domeček z karet.

Přesto – když se optikou svobodného člověka zamyslíte nad předchozími dvěma lety, děly se naprosto šílené věci. Čím dál tím více jsme pociťovali, jaké to je, když vám okovaná bota šlape po obličeji.

„Pokud chcete obraz budoucnosti, představte si botu šlapající na lidský obličej – navždy.“ (George Orwell)

Ale globalistům aktuální šlapání po lidských obličejích nestačí. Chtějí přeřadit na ještě vyšší rychlostní stupeň. Chtějí, abychom opravdu ryli držkou v zemi. Cílem je zdecimovat nás totálně – přinášejí nám nesplatitelné dluhy, šílenou inflaci, zavřené podniky, krachující státy, válečné běsnění…vše má vypadat naprosto neřešitelně. V pravou chvíli pak mají přijít „zachránci“, kteří nabídnou cestu ven. A ještě k tomu nabídnou univerzální základní příjem „jen tak“.

Čtěte ZDE: Policejní režim se s tím už nemaže: Skvěle, Pavlíku Morozove! Výchova dětí k udavavačství. Statečná učitelka může být ráda: Zatím nás nepopravují. Jak přejmenovat další ulice? Do jámy pekelné s vlaječkami ve žluté a modré

Trnitá cesta k záchraně

Ta záchrana samozřejmě bude mít malinký háček – naprosté podřízení se několika nadnárodním korporacím. Totální kontrola každého našeho pohybu pomocí digitální identity, sociálního kreditu a univerzální digitální měny, kterou vám kdykoli budou moct lusknutím prstů odebrat. Budete dělat to, co vám nařídí Velký Bratr, nebo si nekoupíte ani rohlík. Kanada Justina Castro Trudeaua už jasně ukazuje, do čeho nás chtějí natlačit. 

Tohle je alespoň jejich přání. Ale globalistům ten plán na světovládu a digitální koncentrák nevyjde. Tedy rozhodně ne podle jejich původních představ. Už teď se jim vše vymyká z rukou a snaží se vztekle žonglovat desítkami míčků najednou. Panikaří, dělají více a více chyb a přemýšlejí, jestli to nakonec zase nepořeší další světovou válkou. 

Ale to pravděpodobně neudělají ze dvou důvodů – v první řadě lidi jsou sice z velké části zombifikovaní, ale riziko apokalyptické třetí světové války probírá z transu i hodně zabedněné jedince. Navíc jsou globalisté pořád ještě s námi na jedné planetě, a tak by je nukleární nebo biologická katastrofa mohla sejmout taky. Až budou na autonomních vesmírných stanicích, pak tahle noční můra nastat může, ale orbitální azyl jsme jim naštěstí zatím nepostavili. A oni sami nic vybudovat nedokáží, umí jen manipulovat a parazitovat.

Jenže i když jejich plány nevyjdou, šílené škody už napáchat dokázali a některé další destruktivní procesy už jsou jako rozjetý nákladní vlak – i kdybychom začali brzdit hned teď, mašinérie ještě nějakou dobu pojede dál a bude ničit všechno v cestě. Většina populace ale bohužel začne tahat za ruční brzdu až na podzim nebo v zimě, až jim budou umrzat zadky a budou mít problém i s nákupem základních potravin, takže destruktivní dojezd potrvá ještě docela dlouho.

Ti rozumnější z nás už tedy bohužel rychlík Londýn-Brusel-Kolaps nezastaví, ale mohou se díky kvalitnějšímu myšlení na situaci lépe připravit. A později pak z lepší pozice případně dokáží pomoci těm, kteří pořád nechápou globální procesy, které se kolem nich dějí a často jim ještě jako idioti pomáhají.

Čtěte ZDE: Skvělá budoucnost: S lichvokracií na věčné časy? K čemu vajíčka, chleba a teplo? Jezme koláče! Pryč s naší levnou elektřinou. Kupme si ji draze od Němců. Hlavně když Putler uvidí naši hrdost. Jen Fialový hnus bude zdarma!

Vzpomínky na budoucnost

A co tedy dělat, jak se připravit na chaotickou budoucnost? Tady je pár nápadů a tipů. Každý z nich trochu rozepíšu v dalším článku, ale už tento základní seznam by vás třeba mohl inspirovat.

  • Mějte zásoby na alespoň 2 - 3 měsíce
  • Zařiďte si azyl mimo velká města (ideálně se zahrádkou a skleníkem)
  • Udržujte se v rozumné psychické i fyzické kondici
  • Buďte připraveni zdrhnout z krizové lokality (hlavně psychicky)
  • Diverzifikujte svoje úspory
  • Podporujte nezávislá média jakýmkoli způsobem můžete
  • Podporujte odvážné lidi, kteří za ostatní nastavují krk
  • Zaznamenávejte, co se kolem nás děje (ideálně i v tisku)
  • Berte s velkou rezervou prorežimní média, „fact-checkery“ i Wikipedii
  • Nezapomeňte, že „názor většiny“ v médiích, v diskuzích i na sociálních sítích neodráží reálný stav
  • Se zblbnutými lidmi mluvte v klidu, jako kdyby to byli oběti brainwashingu či psychologického znásilnění (protože většina z nich tou obětí je)
  • Neztrácejte čas s fanatiky a bioroboty, zbytečně z vás odčerpávají sílu a čas
  • Snažte se udržovat dobré vztahy s normálními lidmi kolem sebe. K debilům, kterým se nemůžete vyhnout, se chovejte pokud možno neutrálně.
  • Chovejte se s respektem k policii, vojákům i úředníkům – spousta z nich je potají na naší straně, ale hádkou si uděláte nepřátele i z potenciálních spojenců
  • Vyhýbejte se experimentálním injekcím, digitálním pasům, sledovacím aplikacím a dalším nástrojům globalistických psychopatů.
  • Nebojte se. Nakonec všechno dobře dopadne a povede to k něčemu pozitivnímu (jen bohužel nevíme, jak dlouho to bude trvat).

A pamatujte na tohle hezké moudro:

“Chování ostatních kontrolovat nemůžete, ale vždy si můžete vybrat, jak na něj budete reagovat vy sami.” (Roy T. Bennett)

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky