Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hladovějící americká miminka: Tohle tu ještě nebylo! Zítra už v celém světě? Kvůli jedinému přístavu? Tomu máme věřit? Proto posílá Biden 40 miliard ve zbraních? Vražděním neviňátek to začíná. Démoni se činí jako dosud nikdy

Hladovějící americká miminka: Tohle tu ještě nebylo! Zítra už v celém světě? Kvůli jedinému přístavu? Tomu máme věřit? Proto posílá Biden 40 miliard ve zbraních? Vražděním neviňátek to začíná. Démoni se činí jako dosud nikdy

27. 5. 2022

Tisk článku

Mike Adams žasne nad rychlostí, s jakou se kdysi mocné americké impérium řítí ke kolapsu a nedostatek kojenecké výživy – tak typický pro socialismus – má za příznak rozpadu volného trhu a všech ostatních svobod

Šok to byl jen pro ty, kdo sledují svět pouze skrze korporátní média, a proto nemohou (nebo nechtějí) znát realitu: Do Spojených států, někdejší výspy bohatství a prosperity, narychlo dopravují z Evropy tuny a tuny Sunaru, aby nehladověli američtí novorozenci, jejichž maminky nemohou kojit.  Impérium, které nedokáže nakrmit už ani své děti, je v kolapsu. Americe se nedaří udělat to, co běžně zvládnou vesničané někde v džungli mimo civilizaci – nakrmit svá mláďata.

Zrychlující se rozklad už asi nelze zvrátit. Toto kdysi mocné a bohaté impérium se začíná potýkat s tou úplně nejzákladnější lidskou potřebou: hrozí mu hlad. Oslněni špičkovými technologiemi, všemi těmi iPhony, vysokofrekvenčním obchodováním na Wall Street, elektrickými vozidly, vesmírnými raketami a vším tím ostatním haraburdím, Amerika stojí bezradně před něčím, co zvládali už starověcí homo sapiens před stovkami tisíc let.

Již před vynálezem kola předkové Američanů věděli, jak nakrmit svá miminka. Možná tomu nebudete věřit, ale přežili také bez vakcín. Jak? No trénovali svůj vrozený imunitní systém, jenž je k tomu ostatně určen. Ale přestože Amerika neumí nakrmit své děti, krachující impérium je zato plně schopno dodávat báječné vakcíny, které způsobují neplodnost a smrt. A zbraně. Kupodivu nikdy nemáme nedostatek něčeho, co zabíjí. 

Legenda o přístavu

Vláda nás ujišťuje, že chce světu pomoci zažít méně války a zajistit větší bezpečnost potravin – a současně vydá 40 miliard dolarů na nákup smrtících zbraní proti Rusku. A témuž Rusku sankcemi brání prodávat pšenici. Tak moment, tomuhle asi normální člověk nemůže rozumět: Chceme méně války a více jídla. Tak proč utrácíme peníze za prodlužování války (kterou oficiálně nevedeme) a blokujeme Rusku obchod s potravinami?

Není úžasné, jak se teď najednou veškerý nedostatek potravin na světě připisuje Rusku a jeho blokování jediného přístavu (Oděsa) na jihu Ukrajiny? To máme vážně uvěřit, že doslova všechno jídlo na planetě bylo až donedávna přepravováno přes jediný přístav na Ukrajině, a poté distribuováno po celém světě? Že za vše může tento jediný přístav, o kterém až do minulého měsíce prakticky nikdo v USA neslyšel?

Absurdita hry na obviňování Ruska z nedostatku potravin ve světě je víc než šílená. Ukazuje se rovněž, že Vladimír Putin je zřejmě hollywoodský cestovatel v čase, protože se vrátil do konce roku 2021, a způsobil inflaci a nedostatek potravin ještě před invazí na Ukrajinu. To je výkon hodný supermana!

Takže si to shrňme: Pod nelegitimním Bidenovým režimem, který se soustředí na smrt, válku, zbrojní průmysl, inflaci, pád akciového trhu, zběsilý tisk ničím nepodložených peněz, brutální mediální vakcinační propagandu a další smrtící věci pro náš národ, současně není schopen zařídit, aby se miminkům dostalo jídla. Pod totalitní kontrolou takzvaných Demokratů máme zkorumpovanou vládu plně oddanou potratům, bombám a dokonce i domácímu terorismu při operacích pod falešnou vlajkou. S nulovou ochotou bránit naše hranice proti nelegálním migrantům, bránit naši měnu, chránit děti a svobodu jednotlivce.

Čtěte ZDE: Hlas (necenzurované) Ameriky: Dolar čeká pád. Nahradí ho „plynový“ rubl krytý zlatem? Nejde jen o topení. Bez hnojiv vypukne hladomor. Nákupní horečka už i v Německu. Sankce jsou bumerang. Co způsobí v USA?

Velká výměna

A tak zatímco Biden posílá na Ukrajinu 40 miliard dolarů na nákup zbraní a financování propagandistických kampaní k ještě drastičtějšímu vymývání mozků veřejnosti – v USA už neexistuje dynamika volného trhu, která by sama jako vždy předtím zajistila dostatek všeho včetně dětské mléčné výživy, aniž by do toho musely být zapojeny vládní zdroje.

Volný trh by byl samozřejmě schopen tento problém vyřešit – respektive vůbec by nenastalJenže svobodný trh – jako vše ostatní s visačkou svoboda – už v této zemi nesmí fungovat. Místo toho máme firemní kartely a tržní monopoly chráněné FDA i pro kojeneckou výživu – a proto je jí logicky nedostatek. Toto je typický příklad socialismu, který se rozmáhá napříč řízenou ekonomikou. Příklad toho, jak se západní civilizace rychle rozpadá.

Je za této situace příznačné, jak „katolík“ Biden a jeho (převážně ateističtí) demokraté fanaticky brání a oslavují masové vraždění dětí pod nálepkou „potrat“. Tito uctívači satana nemají s lidským životem žádný soucit a živě narozené děti, které kupodivu vyžadují jídlo, pokládají za „problém“. Ve skutečnosti by byli raději, kdyby se tyto děti nikdy nenarodily. 

Strategie Velká výměna (Great Replacement ) je ostatně docela reálná. Američané mají buď zemřít (například pomocí vakcinace), nebo se ještě lépe vůbec nenarodit, aby poté byli nahrazeni poslušnými otroky-migranty přes dokořán otevřené hranice. A miminka, která se navzdory všemu přece jen narodí, mají čelit nebezpečí hladovění nebo co nejrychlejší operaci genitálií pod zničující ideologií transgenderismu, této nechutné vlajkové lodi progresivní levice.

Jsou to démoni, kteří nenávidí svobodnou Ameriku a její děti. Stejně jako zmanipulovali volby, pokoušejí se zničit celý národ. Ta hladovějící miminka jsou jen varovným vykřičníkem, který je těžké zakrýt bubny propagandy.

Zastavme to!




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky