Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Očkovací zločin: Nechránit a zabíjet? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

31. 5. 2022

Tisk článku

Radomír Malý se ohlíží za výsledky brutální covidové očkovací kampaně, aby připomněl, že šlo o bezpříkladný zločin na lidech, jak jsme upozorňovali již od začátku a varuje, že pokud se nevzbouříme, spustí další "epidemie strachu"

Mainstreamová média neustále bombardují veřejnost, že zprávy na téma covidu nebo Ukrajiny, které odporují oficiálnímu narativu, jsou "fakenewsy" neboli "fejky".  

Jenže my nečerpáme z žádných neověřených informací, nýbrž přímo z oficiálních vládních zdrojů. To by potom "fejky" byly jejich údaje, nikoli naše články, které je pouze komentují.

Klasický příklad

Vzpomeňme na rozhořčenou reakci oficiálních médií nad varováním, že očkovací vakcíny působí nedozírné škody lidskému zdraví včetně úmrtí. Prý jsou to "dezinformace", "manipulace", "lži" atd. Pokud ano, tak potom jsou ale jimi především oficiální údaje ministerstva zdravotnictví Izraele, které nejnověji oznámilo, že počet osob s trvalými následky po očkování už výrazně přesáhl počet osob s následky po prodělání covidu bez očkování, jak sděluje rakouský měsíčník Glaube und Kirche ve svém čísle 5/2022.

Tento časopis publikuje krom toho ještě konkrétnější a zároveň otřesnější údaje z USA. Armádní epidemiologické výzkumné středisko zveřejnilo na počátku letošního roku zprávu, že počet úmrtí vojáků v činné službě mezi 18 a 40 lety vzrostl za rok 2021 proti předchozímu roku o 1100 procent! Připomeňme, že američtí vojáci jsou povinně všichni očkovaní. Za rok 2022 se očekává, že tento nárůst bude činit dokonce 5000 procent. Zároveň toto středisko upozorňuje s odvoláním na studii odborné instituce "Sloan Kettering Cancer Center", že očkovací preparáty vyvolávají rakovinné bujení, proto očkovaní mají podstatně větší pravděpodobnost, že onemocní rakovinou.

Dále časopis GK prezentuje zprávy německého Institutu Roberta Kocha a anglické instituce "Public Health", které v naprosté shodě sdělují, že vakcíny v podstatě nechrání ani před onemocněním covidem, ani před horším průběhem nemoci, ani před úmrtím na tuto chorobu. Německý Institut Paula Ehrlicha publikuje taktéž údaje o prudkém nárůstu onemocnění dětí a mladistvých, kteří se nechali naočkovat preparáty proti covidu. Masově se u nich rozšířily respirační problémy, křeče, poruchy srdeční činnosti.

Čtěte ZDE: Očkování mRNA vakcínami: Legální genocida? Jak zlikvidovat 30 % světové populace. Statistika: Očkovaní umírají na covid-19 až osmkrát častěji. Vakcinace jednoznačně přispívá k šíření infekce. Depopulace v přímém přenosu

O omyl nejde

To, co tyto instituce ještě na počátku očkovací kampaně někdy v r. 2021 vehementně popíraly, teď musejí samy přiznat, a dát tak za pravdu těm, které mainstremová média a politická místa pranýřovala jako "manipulátory" a "dezinformátory". Pravda se již ale utajit nedá. Jak říká staré japonské přísloví, "pravda nakonec vždycky vyplave na povrch jako olej na hladinu".

Jenže toto všechno už dávno předtím předvídala spousta špičkových lékařů a dalších specialistů. A nejen předvídala, nýbrž také doložila kvalifikovanými výzkumy a průkaznými zjištěními. Byli ostrakizováni jako "manipulátoři" a jejich slova nebral nikdo z politického, mediálního a vládám poplatného "vědeckého" mainstreamu vážně. Omluví se jim teď aspoň někdo z nich, jak by vyžadovaly dobrý mrav a slušnost?

Takové očekávání by bylo naivní. Proč? Poněvadž tady nešlo vůbec o omyl, ale o záměr. Vystrašit lidi normální respirační chorobou a poté je přesvědčit, že nebezpečí se zbaví, když poníženě a vděčně přijmou roli "pokusného králíka" pro nevyzkoušené vakcinační preparáty, na nichž potom farmaceutické koncerny vydělaly astronomické zisky. Krom toho tyto vakcíny spolu s lockdowny a dalšími opatřeními se postarají o redukci světové populace, po které tolik volají Bill Gates a Klaus Schwab.

Čtěte ZDE: Vakcína: Více lidí zabije nežli ochrání? Depopulace funguje. Zbraň hromadného ničení. 200 tisíc mrtvých v USA. Umělý původ viru. Ze slov francouzského virologa - držitele Nobelovy ceny za medicínu - mrazí. Demografové souhlasí

Naletět znovu a znovu?

Jenže ono jim to nevyšlo. Ukázalo se, že tzv. "konspirátoři" a "manipulátoři" měli pravdu, kterou ani oficiální mainstream už není schopen utajit. Aby nedošlo ke vzbouření a revoltě proti globalistům za tyto zločiny, zvolili proto taktiku "odvrácení pozornosti". Rusko-ukrajinská válka musela proto přijít právě teď a ne jindy. Právě teď, kdy se pravda o covidovém podvodu a zločinu už "proflákla". Veřejnosti tak bylo předhozeno jiné "nebezpečí": válka na Ukrajině, hrozící jaderným konfliktem. Lid se má teď obávat ne covidu, proto se o něm mainstreamová média odmlčela, ale Ruska a případné jaderné války.

A v zákulisí už číhá další "strašidelné" téma: pandemie nikoli covidu, ale opičích neštovic, ne-li ještě něčeho jiného. Globalističtí zločinci počítají s tím, že lidé mají krátkou paměť. Pro strach z Ruska zapomenou na jejich covidové podvody. A až zase i ten se ukáže jako uměle vyvolaný, odvrátí pozornost veřejnosti opět k jinému údajnému "nebezpečí". A aby náhodou zase některé vlády se neukázaly být "příliš nezávislé", jako tomu bylo za covidu (Tanzánie, Bělorusko, částečně Švédsko a další), tak chtějí teď tyto kreatury poskytnout WHO, kontrolované Gatesem a spol., absolutní celosvětovou moc při každé tzv. pandemii, byť by žádná neexistovala.

Na jaře roku 2020, když se u nás kvůli "pandemii" likvidoval všechen veřejný život, exministr vnitra Hamáček prohlásil, že "jde o životy". My zase tvrdíme, že o životy teprve půjde, až WHO vedená komunistickým zločincem Ghebreyesusem a financovaná plánovačem genocidy Gatesem získá totální kontrolu nad celou planetou.

Zbývá jen doufat, že lidstvo konečně už po covidových a vakcinačních podvodech a po manipulačních lžích v souvislosti s válkou na Ukrajině konečně prohlédne, a odmítne jít na porážku jako stádo dobytka.

Jedinou možnou obranou je masový odpor.




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky