Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Invazní jednotky pochodují na Paříž: Volby těsně pro Macrona. Proislámská ultralevice je mu v patách. Le Penová bez šance. Jak podvolení u nás? Ve Francii muslimové. V Česku Banderovci a Sudeťáci

Invazní jednotky pochodují na Paříž: Volby těsně pro Macrona. Proislámská ultralevice je mu v patách. Le Penová bez šance. Jak podvolení u nás? Ve Francii muslimové. V Česku Banderovci a Sudeťáci

14. 6. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký se zamýšlí nad "poselstvím" výsledku prvního kola parlamentních voleb ve Francii a přináší analýzu jedné "nejmenované" expertky, která dokládá, že teprve nyní ve Francii dochází ke skutečnému "podvolení"

Není překvapením, že si naše hlavní propagandistická média příliš nevšímají výsledků prvního kola francouzských parlamentních voleb. Zčásti proto, že teprve druhé kolo o tomto víkendu definitivně rozhodne o složení parlamentu, ale ten hlavní důvod je jiný. Kdo četl dnes již bestselerový román Michela Houellebecqa Podvolení, asi tuší, o čem je řeč.

pp

Kniha vypráví o "fikci", v níž se francouzským prezidentem stane muslim - a dobytí jedné z největších evropských zemí islamisty "bez jediného výstřelu" je tak dokonáno. Než by zmanipulovaní občané dali hlas Marine Le Penové, "naházejí to tam" kandidátovi muslimské invazní "menšiny". Jistě, tentokrát nejde o volby prezidentské, ale následné parlamentní. Přesto je jejich výsledek téměř kopií Houellebecqova románu.

Francouzský "vzor"

Ve Francii je sice prezidentský systém, ale Macron bude ochromen, pokud nezíská také parlamentní většinu. Rozhodně by si tedy každý, kdo se hrozí bruselské totality, měl přát, aby tento "Rothschildův synek" (respektive jeho strana) neuspěl. Aby mu v parlamentu oponovala jediná síla, která chce vrátit tuto kdysi mocnou - a nyní v podstatě hospodářsky a politicky rozvrácenou - zemi k jejím kořenům: tedy právě Národní sdružení Marine Le Penové.

pp

Čtěte ZDE: Francie povstává proti globální tyranii: Vzbouřené generály podpořily tisíce vojáků a policistů a čtvrt milionu občanů. Většina národa si přeje tvrdý zásah proti islamistům. Osvobodí "generace ohně" celou Evropu?

Ta sice skutečně má stále větší voličskou podporu, ale volební systém a masáž korporátních médií spolupracují na tom, aby nakonec byla Francie "podvolena" přistěhovalci. Což má význam i pro nás - minimálně jako varovný signál. Právě o to u nás usiluje Fialův režim změnou volebních pravidel. V podstatě tedy už ani nejde o to, jak nakonec dopadne druhé kolo francouzských voleb. "Invazní imigrantské jednotky", které dostaly volební právo, jsou na vítězném pochodu tak jako tak. U nás to již v blízké budoucnosti budou statisíce Ukrajinců - Banderovců a navrátivších se Němců - Sudeťáků.

Nesmysl?  To se Francouzům dlouho zdálo také. A Houellebecqův román byl před pár lety označen za "provokativní extrém". Poměrně přesně v tomto smyslu komentuje výsledky prvního kola parlamentních voleb následující analýza:

Zatím ještě "o fous"

Francouzské parlamentní volby vyhrála Macronova strana jen o fous, těsně následovaná proislámskou ultralevicí.

O čem vypovídají parlamentní volby, které proběhly ve Francii právě včera? Především o tom, že země je islamizovaná mnohem víc, než kdo tuší. Pokud chyběla asi jedna desetina procenta a vyhráli by zástupci ultralevice – a samozřejmě i muslimů, pak je jisté, že všechny další volby již budou patřit muslimům.

pp

Čtěte ZDE: Francie: Ve druhém kole Macron a Le Penová. Málem to bylo jinak. Děsivý vzkaz z islamizované země. Imámové tvrdě zapracovali, a skoro jim to vyšlo. Kandidát muslimů Mélechon neprošel o fous. Co se stane, až za 5 let vyhraje?

Už prezidentské volby mnohé napověděly, neboť Marine Le Penová byla druhá jen velmi těsně, chybělo málo a mohla být třetí. Od třetího Mélenchona ji totiž dělily také jen desetiny procenta. Volby velmi těsně vyhrála Macronova koalice s 25,75%.

Kompletní výsledek:

 Ensemble! (LREM, MoDem – Macron): 25,75%

 NUPES (ultralevice, zelení a muslimové – Mélenchon): 25,66%

 Národní sdružení (Marine Le Pen): 18,68%

 Republikáni (a spojenci): 10,42%

 Reconquest (Zemmour): 4.24%

 Spojená levice: 3.14%

 Ekologové: 2.67

pp

Čtěte ZDE: DOST bylo Bruselu: Potápějící se loď EU rychle opustit. Bruselsko-berlínský král je nahý. Kudy: referendum, nebo čekat na rozpad impéria? Kolik času tyranům ještě zbývá? Vývoj ke svobodě může být překotný. Štěstí přeje připraveným

Francouzi rezignovali - volby polovina ignoruje

Aliance ultralevičáků, muslimů, Zelených a socialistů, kterou v krátké době vytvořil levičák Jean-Luc Mélenchon, skončila jen těsně druhá s 25,66 procenty. Marine Le Penová a její Rassemblement National (Národní sdružení) získala pouze 18,7 procenta.

Volební účast dosáhla rekordního historického minima s 52,5 procenty Francouzů, kteří se obtěžovali účastnit se hlasování.

Dříve Mélenchon oznámil, že jeho aliance Nupes je v čele: „Pravdou na konci prvního kola je, že prezidentská strana je poražena.“ Vyzval voliče, aby se příští neděli dostavili k volbám, „aby definitivně odmítli katastrofální politiku Macronovy většiny“.

O složení francouzského Národního shromáždění se nyní rozhodne až ve druhém kole voleb. V neděli byl rozdíl mezi Macronovým a Mélenchonovým uskupením pouze 21 442 hlasů – z celkového počtu 48,7 milionu oprávněných voličů. Díky zvláštnímu francouzskému volebnímu zákonu by Macronovo uskupení přesto mohlo získat jasnou, ne-li absolutní většinu.

Je tomu tak proto, že podle francouzského většinového volebního systému, který upřednostňuje největší stranu, se do druhého kola dostanou pouze dva nejlepší finalisté. Vítěz obdrží křeslo, které mu bude přiděleno v Národním shromáždění. Celkem je zvoleno 577 poslanců.  Spojením sil nyní čtyři levicové strany výrazně zlepšily své šance.

pp

Volební výzkumníci předpovídají 255 až 295 křesel pro Macronovu stranu. Levicová aliance by mohla mít 150 až 210 poslanců. Pro Marine Le Pen’s Rassemblement National (RN) možná zůstane 10 až 30 míst. Politička doufá, že vytvoří vlastní parlamentní skupinu. To by vyžadovalo 15 poslanců. Le Penová jde do druhého kola ve svém volebním obvodu v Hénin-Beaumont.

V předchozích volbách se poražené strany spojily s kandidátem RN a podpořily ho. Očekává se, že se to stane znovu v letošním druhém kole. Po desetiletí to ztěžovalo pravicové straně zastoupení v parlamentu podle jejích volebních výsledků. Má jen velmi malý počet poslanců. V posledním volebním období jich měla šest, což odpovídá asi jednomu procentu…

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor o Rajchla? Konečná válí! Nedělejme fauly. Jak debilizovat mladé? Rozpadne se EU sama, nebo jí k tomu musíme pomoci? Slovo je tu navždy

Porada nepodvolených: Ze Západu jde jen síra a škleb. Nikdo neví, kdo je v pekle. Spor...

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je tu opět inovace podvodů před prezidentskými volbami. Nejsi občan? No a co? Tady máš řidičák - a běž to tam hodit! Tam ilegálové. U nás Ukrajinci?

Putinovo vítězství: Západní politici vytočeni. Tohle se jim nestane. USA náš vzor. Je...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky