Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Francie: Ve druhém kole Macron a Le Penová. Málem to bylo jinak. Děsivý vzkaz z islamizované země. Imámové tvrdě zapracovali, a skoro jim to vyšlo. Kandidát muslimů Mélechon neprošel o fous. Co se stane, až za 5 let vyhraje?

Francie: Ve druhém kole Macron a Le Penová. Málem to bylo jinak. Děsivý vzkaz z islamizované země. Imámové tvrdě zapracovali, a skoro jim to vyšlo. Kandidát muslimů Mélechon neprošel o fous. Co se stane, až za 5 let vyhraje?

11. 4. 2022

Tisk článku

Redakce Protiproud se ohlíží za včerejším prvním kolem prezidentských voleb a přináší komentář, který vyvrací záměrně šířenou tezi, že největší překvapení voleb, levičák Mélechon byl kandidátem komunistů

Ukrajinské téma všechno zcela zakrývá a "pokrývá". Nekonečná válečná protiruská mediální kampaň nepouští do éteru jiné zprávy, nebo je úplně vytlačí na okraj zájmu. Skoro nikdo si tak nepovšimne, že v tomto "závětří" Evropská rada pozměnila rezoluci 2361 - a už není proti povinému očkování proti covidu. Pokud tuto hrůzu schválí většina členských států (zde veto nebude možné), máme to tu na podzim znovu.

Do konce příštího roku má být také zavedena digitální měna a každý občan členského státu EU dostane své ID, identifikační číslo. Něco jako nechvalně známá čísla vytetovaná na ruce "obyvatelům" německých koncentráků - v nějž se tím bruselské impérium dirigované Německem fakticky změní.

pp

Čtěte ZDE: DOST bylo Bruselu: Potápějící se loď EU rychle opustit. Bruselsko-berlínský král je nahý. Kudy: referendum, nebo čekat na rozpad impéria? Kolik času tyranům ještě zbývá? Vývoj ke svobodě může být překotný. Štěstí přeje připraveným

Že vám to uniklo? Právě o to jde. V ukrajinském rachotu "uniká" daleko více zdrcujících opatření Bruselu, na místě čelném uzákonění cenzury a likvidace svobodných médií. Jde o to, aby informace - a jejich interpretaci - mohl nadále přinášet jenom "centrálně" ovládaný mainstream. U nás se to - po protizákonném vypnutí řady svobodných webů už děje.

Dobrým příkladem interpretačního "gulagu" je výklad prvního kola francouzských prezidentských voleb. Jejich největší překvapení - Jean-Luc Mélenchon - je vydáván za kandidáta komunistů. Jak je to ve skutečnosti, která nám má "uniknout", objasňuje následující komentář:

Stačilo málo...

Jak se očekávalo – do finále francouzských prezidentských voleb půjde Macron s Marine le Penovou. Ovšem velkým vítězem je i kandidát muslimů, Mélenchon, který skončil jen s velmi těsným odstupem od Marine le Penové. Stačilo velmi málo – například situace, kdyby se na poslední chvíli nepřelily hlasy od Zemmoura k Marine le Penové – a finále by bylo ve složení Macron – Mélenchon.

pp

Předvídaným vítězem prvního kola byl Emmanuel Macron (27,6 %) a jen velmi těsně v odstupu od třetího Mélenchona se na druhé místo dostala Marine Le Penová (23,4 %). Současný prezident a kandidátka Národního shromáždění se tedy 24. dubna ve druhém kole znovu postaví proti sobě.

Za Marine Le Penovou získal Jean-Luc Mélenchon 22,2 % hlasů. Na čtvrtém místě je s obrovským odstupem Eric Zemmour (7,2 %). Na pátém místě získala Valérie Pécresseová  4,8 %, což je historická porážka pro republikány.

A jaký je onen děsivý vzkaz? Mélenchon, který je kandidátem krajní levice – především muslimů – skončil jen 0,8% za druhou Marine le Penovou. Přitom před 5 lety skončil Mélenchon ani ne na polovině současných hlasů.

pp

Francie povstává proti globální tyranii: Vzbouřené generály podpořily tisíce vojáků a policistů a čtvrt milionu občanů. Většina národa si přeje tvrdý zásah proti islamistům. Osvobodí "generace ohně" celou Evropu?

Imámové zapracovali

Do voleb se tentokrát zapojili i imámové, kteří apelovali na všechny své souvěrce, aby šli k volbám a hodili to právě Mélenchonovi. Jak myslíte, že to dopadne za 5 let? To již bude Mélenchon jasným vítězem.

Volby nyní vyhraje Macron – Mélenchonovy hlasy se přelijí buď k němu, nebo jeho voliči jednoduše volit nepůjdou. Ovšem část muslimů dá možná přednost Marine le Penové, k čemuž může přispět její včerejší jasná deklarace vystoupení z NATO v případě, že volby vyhraje.

Jisté je, že hlasy pro Zemmoura získá v dalším kole Marine le Penová. Pro voliče Zemmoura je silně promigrační Macron nepřijatelný.

Zajímavosti z včerejších voleb

Tak, jako by neměl Mélenchon šanci jakkoli zasáhnout do volebního žebříčku bez muslimů, neměl by Macron šanci na prezidentský post bez důchodců. Právě ti jsou jeho hlavní volební oporou. Ovšem zatímco jeho voliči vymírají, voliči Mélenchona přibývají, v nejmladší generaci, kde již převládají muslimové, jich je drtivá většina:

pp

Z grafu výše můžete vidět, že Marine le Penová (fialová) má největší oporu u voličstva mezi 35-64 lety, Macron (žlutá) má jasné silné voličské jádro mezi voliči nad 65 let – u  žádné jiné kategorie není ve vedení. Bez důchodců by se tedy nedostal ani do druhého kola.

Mélenchon (červená) má logicky největší podporu u nejmladších voličů, což kopíruje demografickou situaci Francie. Nejvíc muslimů je samozřejmě v nejmladších generacích, nejméně v nejstarších.

Zemmour (černá) nemá tak velkou podporu jak se čekalo, ale spíš šlo o to, že jeho fanoušci to nakonec raději hodili Marine le Penové, neboť věděli, že ve finále by jako soupeř Macrona neměl sebemenší šanci.

Muslimové a ultralevičáci (Antifa) se nechtěli spokojit s finálem – Emmanuel Macron – Marine le Penová. V Rennes na protest proti oběma politikům proběhly značné nepokoje, v ulicích se objevily barikády:

pp

Mapka výše ukazuje, jak vypadá raketově rostoucí podpora Mélenchona. Čím více červené, tím menší, čím více modré, tím větší. Dalo by se tedy říct, že jde o mapku islamizace. Čím více modré, tím větší koncentrace muslimů (patrné je to zejména v Paříži a okolí). Na obrázku je také vidět obrovská podpora Mélenchona na francouzských zámořských departmentech (modré ostrůvky kolem mapky pevninské Francie) vpravo dole je Korsika, kde  je jeho podpora obdobná jako kdekoli jinde ve Francii.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky