Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Defenestrace: Starodávná tradice rázného řešení krizí. Češi nejsou národem bezmocných holubic. Hrozny hněvu těžknou. Fialova vláda záměrně ožebračuje občany. Zatím to vypadá jako sranda. Komu rupne v bedně?

Defenestrace: Starodávná tradice rázného řešení krizí. Češi nejsou národem bezmocných holubic. Hrozny hněvu těžknou. Fialova vláda záměrně ožebračuje občany. Zatím to vypadá jako sranda. Komu rupne v bedně?

10. 8. 2022

Tisk článku

Ladislav Větvička připomíná historickou tradici rázných řešení politických krizí, k níž naši předci čas od času museli sáhnout, a jež se možná v souvislosti s blížícím se podzimním vyhrocením hospodářské a politické krize může stát opět aktuální

Je to taky starodavny zvyk. Když byli naši předci nespokojeni s tym, jak jejich polityčti zastupci funguju a ti nebyli ochotni změnit svoje zvyky, nasledovala drsna odezva. Česi nikdy nebyli narodem holubic.

pp

Nespokojený lid se zbavuje škůdců  

Je pravda, že diky emigraci a jinym vlivum zme o mnohe představitele těchto přimočarych aktyvit přišli a obohatili tak narody jine, ale co ma narod raz ve svoji genetycke vybavě, to se neztraca. Přikladem možu byt aktyvity Moravku, Mašinu, Kubišu, Hučinu a dalšich v době ne až tak davne...

pp

Čtěte ZDE: Bruselská pětka: Parazitům zdar! Co dělat až je odtud vyrazíme? Invaze neschopných žvanilů. Táhněte od koryt! Snad lidé brzy pochopí. Buzerovat, to by jim šlo. Poslat je zpátky, to nezvládnou. Zbraně zadarmo

Defenestrace každých 200 let

Každych dvě stě roku se tak na uzemi Čech odehravala aktyvita zvana defenestrace. Nespokojeny lid se tak zbavoval škudcu, keři - podporovani ze zahraniči - škodili tak, že to už nebylo možne řešit jinak. Bylo temu tak v roce 1419, o dvě sta roku později tež, pak se nam za Rakuska dařilo dobře a tak zme nikoho z oken nehazali, ale vypada to, že fčil zme po dvuset rokach zase v te peryjodě, kdy lidi začinaju přemyšlat nad radykalnim řešenim. Ne, nejsem zastancem takeho řešeni, bo nasili plodi zase enem nasili.

pp

Čtěte ZDE: Pořád dokola: Udavači a kádrováci zase lezou z kanálů. Chvíle svobody jsou krátké. Okna opět plná fangliček. Jednomu Jarkovi nadávají, druhému vyhrožují. Za tuhle dobu se budeme jednou zase stydět

Defenestrace každých 200 let

Ale je dobre si připomenut stare zvyky tohoto naroda, aby si mocni uvědomili, že nebudu furt nahoře, ale že dřive nebo později budu dole.

A tak zme se tentokrat mimo Čechy, ve Slezsku, v prajzke obci Šilheřovice, 30. červenca, v den 603. leteho vyroči 1. prašske defenestrace, stali svědky umělecke připominky a provedeni 1. prajzke defenestrace.

pp

Komu rupne v bedně

Bylo by dobre, kdyby si polityci uvědomili, že zatim je to enem sranda. Ale v zimě, až budu krachovat firmy aji lidi a egzekutoři budu hykat blahem, može jit do tuheho. Vzhledem k temu, že fijalova vlada nerobi nic proti ožebračovani, se nemože divit, až komusik rupne v bedně.

PS: Pokud netušite, koho měli autoři performance na mysli, podivejte se tu.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky