Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Už je to tady oficiálně: Počet lidí na planetě se prý sníží jen o polovinu. Zima se postará. Velký reset? Kdepak! Remake Maova Velkého skoku. Plán na hladomor. Válka na dálkový ovladač. Už jsou za dveřmi. Kdo? Co? Odpoví 3. září

Už je to tady oficiálně: Počet lidí na planetě se prý sníží "jen" o polovinu. Zima se postará. Velký reset? Kdepak! Remake Maova Velkého skoku. Plán na hladomor. Válka na dálkový ovladač. Už jsou za dveřmi. Kdo? Co? Odpoví 3. září

28. 8. 2022

Tisk článku

Protiproud TV straší Vánocemi, které – nebudou-li poslední – budou mít úplně jinou podobu než dosud, přičemž jenom na nás záleží, necháme-li si nadiktovat tu Fialovu, nebo naopak jemu ukážeme tu naši

Pokud si chcete video pustit na celou obrazovku, klikněte vlevo dole na logo YouTube, a poté na čtvercový symbol v pravém dolním rohu.

Pokud by došlo k znepřístupnění videa na použité platformě YouTube, ZDE je jeho alternativní umístění

Všechna videa PPTV naleznete ZDE.

Ano, nebo ne?

Prázdnin, a tedy také hlavní vlny dovolených, již nakrátko, a blízko blizoučko… co vlastně? No jistě, Štědrý den. Že jsem se zbláznil? Že straším příliš brzy? Nevím, jak kdo, ale když skončí každoroční vánoční spotřebitelské bláznění korunované po několika dnech oddechu novoročním vyčerpáním alkoholických zásob, s mírným mrazením vždy konstatuji: Za chvíli jsou tu Vánoce. Přesněji řečeno to, co z nich stvořilo cílené zapomenutí na jejich původní duchovní podstatu, o to více vykupovanou obětinou bezhlavého nakupování – čehokoli.

Letos se to asi trochu zmírní, ale obávám se, že jen trochu. Fialova vláda sice pomocí neslýchaných cen energií, potravin a všeho ostatního vysaje z lidí historicky největší balíky peněz, ale předvánoční nákupy to, domnívám se, příliš neovlivní. Přibude jen úplně zbytečných „rychlých“ půjček s nechutně vysokými úroky – a pak, spíše brzy než za čas, další vlnou exekucí. Spadnou do nich především (ale tentokrát už ne jen) ti chudší.

A to dokonce i mnozí z těch, kdož si na vánoční nákupy půjčovat nebudou, protože výsměch v podobě takzvané vládní pomoci, ať už se bude jmenovat jakkoli, je pouhé prázdné alibi, aby média, jež tuto vládu pomohla stvořit, měla vůbec o čem takzvaně pozitivním psát a vysílat. Stejné to bude s daněmi, které zvýší už tím, že nechají dosavadní DPH nejen u potravin na dosavadní výši – jenže ty ceny jsou již nesrovnatelně vysoké a s nimi i daň. Jinými slovy: Nic nového se nestane, jen dosud chudší budou již katastrofálně chudí a celá sociální stavba pouze spadne (nejméně) o jeden stupeň níž:

Zasáhne tedy významnou část střední třídy, jež se sesune na místo těch donedávna chudších, zatímco bohatí budou ještě bohatší – protože zákon o zachování energie (a peníze nic jiného nejsou) nelze obejít a na krizi, jste-li opravdu bohatí, lze skvěle vydělat. A tak za hlasitého práskání vládním mediálním bičem se černý kočár dosud nevídané krize bude dál řítit kolem bílých skal směrem k propasti bez návratu.

Anebo ne?

 

Čtěte ZDE: Síkelova zima se blíží: Pošleme své děti do promrzlého pelechu? Lockdowny i bez covidu? Je Fialova vláda "jen" neschopná? Nebo naopak dobře plní zadaný úkol likvidace? Velký reset chudoby a totality. Necháme si to líbit?

Velký skok

To je klíčová otázka naší reality záměrně a plánovitě vymknuté z kloubů. Ano, plánovitě. Tahle komplexní krize je totiž kompletně umělá, vytvořená na „rýsovacích prknech“ inženýrů lidských duší, jejichž projekčním plátnem se stal Davos a jeho promítačem dlouholetý šéf Klaus Schwab. Tedy ten populární katastrofický sci-fi film jménem Velký reset.

Nic nového, vlastně jde o remake, jak se dnes hezky česky říká nové verzi úspěšných snímků. Třeba Sedm statečných s černochy a homosexuály. Tahle nová verze je ve skutečnosti starý známý Velký skok Mao Ce-tunga – jen v nových kulisách moderních technologií přicházejícího digitálního gulagu. Jinak ovšem má podobností a charakteristik daleko víc, než si uvědomujeme.

Především proto, že o Velkém Vůdci a jeho „kulturní revoluci“ většina současných generací nic neví. A pokud, pak jen mystifikace, aby snad někoho nenapadlo srovnávat. Euro-americký Západ je přece vrcholně demokratický, vzor všech ctností, rytířský ochránce neexistujících a pouze deklaratorních „lidských práv“ (a nikoli vymahatelných občanských svobod). Je vzorně plně „liberální“, což se kromě jiného projevuje v tom, že žádná obscénnost není dost obscénní a žádná sexuální deviace dost úchylná, aby nejen měla právo na veřejnou existenci, ale byla násilím vnucována již malým dětem ve školách a obecně přikazována jako jediná přípustná norma.

Protože co se stane normou – jak již samo slovo napovídá – je normální. Byť by šlo o normu, kterou 2 až 4 procenta vnutí šestadevadesáti procentům „nenormálních normálních“. Na smetiště dějin padají sochy velikánů historie a nahrazují je sochy nahých žen s penisem.

 

Školy od základních po vysoké – tam zvlášť – jsou obsazené sorosovskými „rudými brigádami“ takzvaných neziskovek, které zběsile šíří bolševismus jediné povolené „liberální“ pravdy. Vše ostatní je cenzurováno a odstraňováno z veřejného prostoru spolu s jejich nositeli – v tomto případě málo pokrokovými učiteli. Najít deset rozdílů obou typů totalit se nepodaří.

Pozadí smrtícího útoku

Jak Maův Velký skok dopadl také ještě někteří víme: Hospodářskou, mravní a morální katastrofou – a hladomorem. Tehdy nezamýšleným, dnes plánovaným. Cílem je zhruba jedna miliarda otroků, vše ostatní musí zmizet. Výmysl dezinformátorů? Právě byla oficiálně zveřejněna britská studie, že do konce století se sníží počet lidí na planetě o polovinu – z osmi na čtyři miliardy. Píší o tom už i mainstreamová média, jako by se nechumelilo. Záhada. Vždyť přece dodnes byl plán na „depopulaci“ vydáván za „konspirační teorii“, dezinformátorů. Teď už se to smí.

Nejde o nic jiného než otevření dalšího Overtonova okna – techniky, jak připravit veřejnost na něco, co bylo dosud pokládáno za nemožné. Jde ovšem pouze o první krok a záměrně „mírný odhad“. Až se v dalších letech z „nepochopitelných důvodů“ prudce zvýší počty těžce nemocných a zemřelých, rozhodně se to nebude přičítat obludné kovidové Operaci Vakcinace – ale nejspíš stále ještě nedostatečně ostrému boji s „klimatickou změnou“ – coby důsledku lidské činnosti. A je přece jasné, že nejlepší cestou, jak zachránit planetu – je zbavit ji většiny těch nechutných lidí (a hospodářských zvířat) vydechujících CO2 – ještě nedávno podle všech „tradičních“ vědeckých poznatků plyn nezbytný k růstu rostlin.

To vše ale tvoří jen pozadí ke skutečné AKCI, jejíž první drastické „signály“ (řečeno s Petrem Fialou) právě žijeme. Zima ve školách a v bytech – nejen v důsledku nemožnosti zaplatit energie, ale prostě proto, že nakonec plyn a elektřina ani nebudou k dispozici – patří rovněž mezi plánovanou operaci. Tou je podlomení zdraví významných skupin veřejnosti – zvláště těch nejvíc ohrožených, tedy dětí a důchodců. U prvně řečených to samozřejmě může dopadnout jako se mnou, když jsem se chtěl vyhnout škole, a tak jsem se v zimě na zahradě tajně poléval studenou vodou v naději, že nastydnu. Místo toho jsem se ale tak otužil, že mě nachlazení už zcela míjelo. Horší je to u starších generací – i proto, že se vakcinací podařilo poničit jejich přirozený imunitní systém.

Čtěte ZDE: Nepodvolení v Protiproudu: Jde do tuhého. Mnozí to stále podceňují. Proč, jak a kdy vzít své životy do vlastních rukou? Trénink nejen na blackout. A co zbraně? Bod, z něhož není návratu. Velitel ND radí: Připravme se na vše!

Nevěřící

Nicméně navzdory rozsáhlé cenzuře, stále ještě každý, kdo chce, si může opatřit dostatečné množství informací o realitě: Jsou a budou označovány za „konspirační“ jen do chvíle, než se skrze Overtonova okna stanou běžnou součástí širšího povědomí. K tomu však dojde až ve chvíli, kdy na účinnou obranu bude již pro většinu pozdě. Tak zní (v podstatě již rovněž netajený) plán davoských „schwábů“, kterému ale stále ještě mnozí odmítají uvěřit.

Kovidismus byl v tomto ohledu jen vynikající test, bojové cvičení a trénink v jednom. Tři v jednom – no nekup to! Výsledkem bylo podvolení zhruba poloviny občanů – až tří čtvrtin pak na Západě, kde s totalitou neměli v poválečném období takové zkušenosti (byla tam stejně tak, ale jen lépe maskovaná domnělým blahobytem na dluh). A tak se Fialové všech západních vlád nyní pustili do další fáze Operace destrukce historických národů a jejich států.

Umělé zdražení energií – skrze obchodování s takzvanými povolenkami, absurdním uzavíráním technicky vyspělých tepelných elektráren včetně těch jediných skutečně „čistých“ jaderných – připravuje plánovaný hospodářský kolaps celého euro-amerického civilizačního prostoru. A po něm následuje už ten remake o Maovi včetně brutálního potlačení případného odporu a gulagů – tentokrát ale daleko méně viditelných, protože elektronických.

Pro případ, že by to nešlo podle plánu, a veřejnost se v existenční tísni ukázala přece jen ještě dosti živá a probuzená, je v záloze válka s Ruskem. Američané s Brity ji převratem na Ukrajině vyvolali již před téměř devíti lety, aby byla po ruce jaksi „stand by“ – tedy na pouhé stisknutí dálkového ovladače. Její pomalé ohřívání udržují dodávky smrtících zbraní a vlády především středoevropských států – té české a polské na místě prvním. A je fascinující, jak snadno jim to jde. V Polsku – no prosím, tam jde o věkovitý mindrák ambiciózního národa, který se pokládá za vyvolený, a Rusko se pokoušel dobýt již odedávna. Ale že to jde jako po másle i u nás, je nevídané.

Teď dokonce už ani naši nejlepší hokejisté, pokud budou hrát v Rusku, nesmějí do reprezentace. Jedinou odpovědí na takovou neslýchanou drzost hokejových bafuňářů by měly být prázdné tribuny hokejových hal – něco jako za kovidu, jenže tentokrát coby odpověď fanoušků na vláčení sportu do bláta zkrachovalé washingtonsko-bruselské politiky. Ale to se skoro jistě nestane.

Čtěte ZDE: Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

Už jsou za dveřmi

A až se přes dvoje (pravděpodobně zmanipulované) volby přiblíží Vánoce, nastane opět známý spotřebitelský rachot. Část veřejnosti si to sice nenechá líbit a vyjde třeba i do ulic – ale na to jsou vládní mafiáni připraveni. Muselo by těch lidí být tolik, že by to nemohla zamést pod stůl ani jejich propagandistická média. A přidat by se musely i stávky, možná i ta generální.

Jenže k ničemu takovému středulovské odbory nesáhnou. Jedou v tom s nimi – a jenom se tváří odbojně. Jsou jen maskovací sítí pro ty, pro něž je i válka báječným řešením depopulace, takže ji – jako premiér Fiala („Jsme ve válce!“) či ministr Stanjura („Zavedu válečnou daň!“) vzývají, ač zatím není. A proto i klidně vraždění oslavují – jako naposledy soudružka ministryně války Černochová z ODS, kterou ovšem nikdo ze schvalování zločinu neobviní.

A povšimněme si: jsou úplně klidní. Nebojí se nás. Pro případ, že vše bude ještě vůbec existovat a bude třeba zopakovat volební frašku, jsou připraveni. Dovážejí si voliče – u nás je těch z Ukrajiny už na sedm set tisíc – počítáme-li i ty, kteří zde již byli před čtyřiadvacátým únorem. Dalším statisícům emigrantů, kteří s námi nežijí, umožní volit „korespondenčně“ – protože se ten podvod tak osvědčil ve Washingtonu, odkud jsou již zcela nezakrytě řízeni – jen občas přes převodovou páku Bruselu.

Uděláme s tím něco, nebo je skončeno? Za týden – v sobotu 3. září – tu bude první zkouška, tak trochu generálka. Uvidíme, kolik lidí na Václavské náměstí v Praze přijde.

Možná to odpoví i na otázku, jaké budou v Čechách letos Vánoce.

Už jsou za dveřmi.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky