Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hororová komedie pokračuje: Protiruské sankce? Čím víc hrozíme, tím více se smějí.  Náš přeborník ve vysílání signálů. Kombinace debilních nápadů. Zabíjení reality režimními médii. Kdo přežil covid, schytá to nyní. Pusťte si trailer!

Hororová komedie pokračuje: Protiruské sankce? Čím víc hrozíme, tím více se smějí. Náš přeborník ve vysílání signálů. Kombinace debilních nápadů. Zabíjení reality režimními médii. Kdo přežil covid, schytá to nyní. Pusťte si trailer!

26. 9. 2022

Tisk článku

Nikola Bornová dumá nad tím, čeho všeho jsme dosáhli protiruskými sankcemi, co to znamená bezprostředně pro nás - a v jakém filmu již něco podobného viděla

Taky vám přijde, že všechny ty “protiruské” sankce tak nějak…nefungují? Jako kdyby naopak vždy a naprosto spolehlivě míjely cíl, proti kterému prý mají být namířeny. A místo toho fackují někoho úplně jiného.

Kamarádi se najdou

Rusko je víceméně vysmáté – upevňuje spolupráci s Čínou, Indií a mnoha dalšími zeměmi a zbavuje se závislosti na západní korporátokracii. Do jejich hospodářského společenství BRICS se stojí nedočkavá fronta, jejich bezpečnostní a vědecké sdružení ŠOS se upevňuje, systém pro finanční převody Swift je nahrazován jejich vlastním systémem SPFS i čínským CIPS a nemají problém s pokračováním v prodeji ropy a plynu. A to ani k nám, protože po řadě čínských, německých a amerických “triků” se tyto suroviny ideologicky očistí a mohou jít i do našeho pupíčku světa – vybrané státy si na tom po cestě samozřejmě patřičně namastí kapsu.

Rusové nemají problém ani se zásobami hnojiv, potravin a pro průmysl nezbytných kovů. Díky sankcím se jim daří vytlačovat řadu zahraničních korporátů a nahrazovat je vlastními alternativami. Lídr Ruské federace je tak populární, že se o tom všem našim politikům může jen zdát – a to včetně Orbána, po Putinovi asi nepopulárnější hlavě evropského státu (náš Fiala je naopak světový přeborník nejen ve vysílání signálů, ale i v brutální neoblíbenosti).

Čtěte ZDE: Smějou se nám do očí: Zastropování? Budeme platit čtyřnásobek loňských cen! Bez ruského plynu? Vyloučeno! Zisky z naší elektřiny dotujeme Německo. Z vody Francii. Jak dlouho ještě? S kým z katastrofy?

Ti bývalí páchají sebevraždu

Na druhou stranu se podívejme, jak dopadají “protiruské” sankce na země v EU. Hroutí se průmysl i ekonomiky a firmy, které přežily covidovou plandemii, dostávají další a další rány a krachují jak na běžícím páse. Nevíme, jestli vůbec budeme mít v zimě teplou vodu a funkční topení. Státy se mezi sebou perou o elektřinu jak divocí psi, protože kombinace dementního “Green Dealu” a “protiruských” sankcí našponovaly energetickou síť na hranici zhroucení a už nyní se objevují první blackouty (třeba v Drážďanech). Vlády máme plné amorální lůzy, zločinců, poskoků amerických korporátů i tajných služeb a mentálně hendikepovaných švadlenek.

Státní aparáty v celé EU se chovají víc a víc totalitně, aby si udržely moc a zastrašily občany – cenzurují, zaklekávají, podvádějí a dokonce už posílají lidi do vazby za nevhodné názory. To zastrašovaní už má ale spíš opačný efekt a lidé se čím dál tím více bouří. Nestabilita zemí roste, dluhy rostou, nenávist k vládám roste…

Nemáme dostatek hnojiv a rozjíždí se potravinová krize – a právě v tuhle chvíli nutí bruselští byrokrati zemědělce vybíjet zvířata a likvidovat funkční zemědělství. V budoucnost EU už věří jen dvakrát zaslepené kokosové hlavy. Vše ještě akcelerují zkorumpovaná velká média, která prezentují podivný fantazijní svět, který už úplně ztratil styčnou plochu s realitou.

Celé to vlastně působí, jak kdyby všechny ty “protiruské” sankce byly namířeny spíš proti zemím EU. A ze všech nejvíc proti zemím střední a východní Evropy. Jako kdybychom dávali sami sobě pěsťovky do nosu a když zjistíme, jak hodně to bolí, tak se střelíme pistolí do nártu, abychom tu bolest přehlušili ještě větší bolestí.

Vlastně se mi při přemýšlení na téma “Quo vadis” (kam kráčíš) o naší části planety vybavila scéna z jednoho filmu. Stačilo ji jen maličko poupravit a myslím, že docela trefně popisuje aktuální stav.

Již zítra zde bude další "film" - rovněž velmi aktuální: Protiproud TV uvede v dalším pokračování seriálu rozhovorů s výraznými osobnostmi naší "nepodvolené scény" diskusi Petra Hájka se známou statečnou advokátkou Janou Zwyrtek Hamplovou. Nenechte si ujít!

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky