Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fialova zahraniční vláda: Utíkají na Ukrajinu, česká realita je nezajímá. HDP klesá? Nejdražší elektřina v Evropě? Padáme do recese? Šup před kamery do Kyjeva! Nikoli prezidenta Babiše, ale premiéra Fialu si tato země nezaslouží!

Fialova zahraniční vláda: Utíkají na Ukrajinu, česká realita je nezajímá. HDP klesá? Nejdražší elektřina v Evropě? Padáme do recese? Šup před kamery do Kyjeva! Nikoli prezidenta Babiše, ale premiéra Fialu si tato země nezaslouží!

1. 11. 2022

Tisk článku

Ivo Strejček konstatuje, že propagandistickým útěkem do zahraničí demoliční Fialova vláda nezachrání ani sebe, natož hroutící se český stát a občany, které nechává stále hlouběji padat do bezvýchodné situace

S němým úžasem sleduji vládnutí Fialovy vlády České republice ze zahraničí. Přestože titulky českých novin hlásají, že „elektřina v Česku za pololetí zdražila nejvíc v celé EU“, „sociální služby mají od ledna zdražit“, „míříme do recese, bude nutné propouštět“, „HDP mezikvartálně klesnul“ nebo „drahé energie a vysoká inflace drtí spotřebitele i výrobce a poskytovatele služeb“, sledujeme producírování rozhodující části Fialovy vlády před kamerami a fotoaparáty v Kyjevě.

Ne, Fialova vláda nedostala mandát vtáhnout nás do obtížně splnitelných závazků v zahraničí, tato vláda dostala mandát vládnout tady, v této zemi a provést její občany složitým obdobím. Vládnout ze zahraničí se však pro Fialovu vládu zdá stále snadnějším únikem před domácí realitou.

pp

Čtěte ZDE:  Poplašná (dobrá) zpráva: Rakušan se pověsil (na Kachlíkárnu)! Odporný plakát je jeho zosobněním. Nevzdělaná knihovnice a jeden vyděšený vojenský policajt. Což takhle dát si Solženicyna? Za Říši, Chvilkaři! S vámi do pekel!

Tato země si Fialovu vládu nezaslouží

Andrej Babiš se rozhodl kandidovat v nadcházejících prezidentských volbách. Nepochybně splní všechny zákonné náležitosti, které takové rozhodnutí podmiňují, a zařadí se do pelotonu uchazečů o post hlavy našeho státu. Proč ne. Není třeba se dál nad jeho rozhodnutím zamýšlet. Ovšem to, co člověka k zamyšlení vede, jsou reakce Babišova politického okolí, kterými jeho rozhodnutí hodnotí. Nad všemi, snad už tradičně, ční „mravokárně“ zvednutý prst premiéra Fialy: „To si tato země nezaslouží.“

O tom, zda se Andrej Babiš stane nebo nestane prezidentem České republiky, rozhodnou voliči. Budou se rozhodovat svobodně, na základě vlastních preferencí. Není třeba je vodit za ruku a „moudře“ jim dopředu radit, koho si zaslouží a koho si nezaslouží. Kdybychom totiž pokračovali ve stejné argumentaci jako Petr Fiala, rychle bychom se mohli dobrat zjištění, že tato země si také nezaslouží takového ministra financí, ministra vnitra, ministra práce a sociálních věcí, ministra zahraničí, ministra školství nebo ministryni pro vědu a výzkum - a třeba i premiéra, které má.

pp

Čtěte ZDE: Porada u šéfa našich fízlů: Fiala přišel „políbit prsten“. Konspirace jako za Havla? Gang pěti v chaosu. Trpaslík, skřítek, traktorista a elektrikář ve při. Co chtějí, víme. Sprostí podezřelí. Poučení pro děvčátka

Bruselské regulace a astronomické ceny

Ceny palivového dřeva jsou na dvacetiletém maximu, oznamuje server E15. „Po uhlí je velký hlad. Chodí za mnou zákazníci, co posledních osm let uhlí nebrali, a nyní vytahují ze sklepů starý kotel a objednávají tuny ořechu, aby zimu zvládli,“ tvrdí na jiném zpravodajském serveru majitel uhelných skladů z Kolínska.

Lidé, oprávněně zděšení z vysokých cen energií a z obav před blížící se zimou, se chovají racionálně – nevěří státu a jeho „zastropovaným“ cenám, spoléhají se sami na sebe. Jen ale netuší, že v Bruselu ve stejný čas jakýsi eurokomisař pro životní prostředí prohlásil, že „čerstvý vzduch by neměl být luxusem, ale základním lidským právem,“ a chystá ke schválení další šílenou bruselskou regulaci, v jejímž důsledku dojde k omezení či dokonce zákazu provozů domácích topenišť.

pp

Čtěte ZDE: Prezident k Bojovníkům za svobodu: Jsme v nejhorší chvíli od roku 1989. Fialova vláda nové Národní fronty chce uťápnutého občana. Už opět je povolen jen jediný názor. Státní svrchovanost a národní identita ohrožena. Spojme se!

Právo ohřát se v zimě

Nejenže „zelená“ bruselská politika způsobila dnešní energetickou krizi, ona se chystá zničit i tu poslední záchranu, kterou mají lidé k dispozici k vytápění svých příbytků – kamna. Není už na čase zvolat, že „právo ohřát se v zimě“ je také základním lidským právem?

P.S. Ministr financí Stanjura prý „zoufale“ shání peníze do státního rozpočtu. Snížení daně z loterií ale podpoří! Na jedné straně vláda vymýšlí bezprecedentní „válečné“ daně, na straně druhé tu zřejmě jsou „rovnější mezi rovnými“. 

No, neberte takového finančáka.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky