Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Další ukradené volby: Podvody nejen v Nevadě. V hlavní roli opět hlasování poštou. Sčítání bez konce. Hlasy pro Trumpovce nalezeny v horských roklích. Vyšetřování? Soudy? Kdepak! Vývozní demokracie v praxi. Brzy u nás!

Další ukradené volby: Podvody nejen v Nevadě. V hlavní roli opět "hlasování poštou". Sčítání bez konce. Hlasy pro Trumpovce nalezeny v horských roklích. Vyšetřování? Soudy? Kdepak! Vývozní demokracie v praxi. Brzy u nás!

14. 11. 2022

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší vysvětlení překvapivého vítězství Demokratů dosaženého právě ve chvíli, kdy se sice Bidenova obliba limitně blíží nule - ale veškerou kontrolu voleb mají v rukou bolševičtí Demokraté, protože jejich "pochod institucemi" byl dokončen, takže volební podvody jsou již pasovány na normu

13. listopadu bylo po několika dnech sčítání (vždy se dlouhé dny sčítá pouze tam, kde nakonec Demokraté překvapivě těsně zvítězí, pozn. PP) potvrzeno, že v Senátu budou mít převahu demokraté. To se ostatně očekávalo, neboť v několika státech docházelo k otevřeným manipulacím (s volebními stroji, dodávkami přivážejícími za noci bedny s "korespondenčními" hlasy atd., pozn. PP), takže všemi průzkumy předpovídaná červená záplava se nakonec nekoná.

pp

Takhle se rozhoduje o většině v Senátu

O všem nakonec definitivně rozhodly senátní volby v Nevadě, přestože zde, mimo velká města, měli jasnou většinu Republikáni. Demokraté vyhráli pouze v Las Vegas a Renu. Takto vypadá výsledková mapa (Republikáni jsou červení, Demokraté modří):

pp

Jak dále sami můžete vidět výše, tak rozdíl mezi kandidáty byl velmi těsný

Právě ten malý rozdíl je nejen nápadný, ale pro "překvapivá vítězství" Demokratů typický. Na druhou stranu je jasné, že obyvatelstvo Las Vegas bude asi názorově blíže k LGBTQ Demokratům než k Republikánům. Nevada však zdaleka není jen Las Vegas. A především - velmi dlouhá doba sčítání hlasů (ani v Rovníkové Africe to netrvá tak dlouho) je více než podezřelá.

V sobotu 12. 11. pozdě večer o výhře demokratické kandidátky informovala mainstreamová média. Povšimněme si ovšem, co o výsledku nakonec rozhodlo. Samozřejmě - korespondenční hlasy.

Děkuji, moji stateční podvodníci!

Senátorka Catherine Cortez Masto, první Hispánka zvolená do Senátu, si udrží své křeslo v Nevadě poté, co ustála kampaň proti republikánovi Adamu Laxaltovi, který nedokázal vytlačit demokratku navzdory silným protivětrům v polovině prezidentského volebního období, uvádí NBC News.

Výsledek, jak již řečeno, byl zveřejněn po dnech absurdně zdlouhavého sčítání korespondenčních hlasovacích lístků. Přičemž šlo z velké části především o nejlidnatější okres státu, Clark County, který od úterý zveřejňoval aktualizace jednou denně. Závod, který podle předpovědí se měl pohybovat "v mezích statistické chyby", byl nejasný až do konce.

„Děkuji, Nevado!“ tweetovala Cortez Mastro v sobotu večer krátce poté, co NBC News a další média oznámila její vítězství.

A konstatovala (tak jako ve všech "sporných" státech, kde nakonec zvítězili Demokraté), že o konečném výsledku rozhodly - právě korespondenční hlasy...

pp

Čtetě ZDE: Vítězství, které je prohrou: Blouznění o tajemných "jezdcích spravedlnosti". Demové podvody ještě zdokonalili. Teď se do toho pustí naplno. Řízená zkáza. Jsi proti? Šup do žaláře! Dost s opiem snění! A co že stačí k triumfu zla?

80 procent na venkově volilo republikána Laxalta

Kupodivu média však současně uvádějí, že republikán Laxalt s přehledem zvítězil v 15 venkovských okresech, v některých získal až 80 procent hlasů, zatímco Cortez Masto vedla prakticky jen v "modrém" Clark County, jejím domově Las Vegas. Tedy právě tam, kde se tak nekonečně dlouho sčítaly korespondenční hlasy.

Výsledek o to zajímavější, že ve všech posledních průzkumech byli Demokraté jasně poraženými. Biden je nejneoblíbenějším prezidentem USA všech dob. Průzkumy uváděly, že většina Američanů je "velmi nespokojená se současnou vládou, protože její politika ničí zemi". A pak zázrak: Přesto vyhrají ti, kdo tuto vládu reprezentují.

Připomeňme, že volby proběhly již v úterý 8. listopadu. A zvláštní "shodou okolností" se sčítání protahovalo na celé dny pouze tam, kde se nakonec ukázal jako vítěz kandidát Demokratů. Bylo to jako přes kopírák totéž, co proběhlo v prezidentských volbách v roce 2020, o nichž dnes jen sotva 25 % Američanů chce věřit, že nebyly zmanipulované.

pp

Vvhozené platné hlasovací lístky nalezené v horských roklích 

Typická "záhada horských roklí"

A jako před dvěma lety se opakují i "záhadné nálezy". Například v pátek byly ve vzdálených horách nalezeny vyhozené platné hlasovací lístky pro Republikána. Podle NBC Janet a Lou Witkin nevěřícně zírali, že jejich hlasovací lístek byl těmi nalezenými v rokli: „Jak se dostal z poštovní schránky do Santa Cruz?“ žasli ve vysílání NBC.

Lou Witkin odevzdal svůj hlasovací lístek na poště v San Jose, takže zjištění, že jeho hlas pro Republikána se objeví o více než 32 mil v horách, ho podnítilo "značně udivilo". Oficiální vysvětlení tvrdí, že hromady volebních lístků se "omylem" ztratili při přepravě. Jenže svědci tvrdí, že to vypadalo, jako by je v místě někdo pečlivě ukryl.

V současné době bylo podáno mnoho stížností na průběh voleb a na očividné falšování. Další budou nepochybně přibývat (ale policie a soudy - tak jako za ukradených prezidentských voleb - se jimi samozřejmě odmítnou zabývat, pozn PP). "Podezřele těsný" výsledek z Nevady a dalších států zůstane v platnosti. Takže Bidenovci si "překvapivě" udrží těsnou většinu v Senátu.

Výsledky, o nichž po mnoha dnech sčítání rozhodly korespondenční hlasy, by nás měl zajímat. Už proto, že naši vládní "soudruzi demokraté", tak oddaní aktuálnímu dementnímu "nájemníkovi" Bílého domu, jsou odhodláni stůj co stůj "metodu korespondenčního hlasování" zavést do volebního procesu u nás.

Jak by ne? Vždyť kdo chce vládnout "na věčné časy" - bez ohledu na odpor, jež jeho vládnutí ve veřejnosti vyvolává - poučí se u "velkých vzorů".

A americká "vývozní demokracie" je vůbec tím největším.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky