Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
U nás na Západě to žije: Válka je mír. Veselá střelba i do druhé nohy. Objev hnízda zaprodanců. Pražští ředitelé kopie brežněvovského SSSR si právem zaslouží pochvalu. Drony asi nedošly. Sláva Ukrajině/demokracii! Jo, u nás...

U nás na Západě to žije: Válka je mír. Veselá střelba i do druhé nohy. Objev hnízda zaprodanců. Pražští ředitelé kopie brežněvovského SSSR si právem zaslouží pochvalu. Drony asi nedošly. Sláva Ukrajině/demokracii! Jo, u nás...

13. 12. 2022

Tisk článku

Lu Lina s uznáním, jež místy přechází až v úžas, komentuje další úspěchy v budování naší bruselské sovětské socialistické vlasti, ale ví, že ještě nám při naplňování evropských hodnot zbývá "dohnat a předehnat" vzorový ukrajinský demokratický režim

Česká televize vyhrožuje, že jestli jí nedáme víc peněz začne propouštět a omezí vysílání. No, to by bylo fakt velký neštěstí.

Jen houšť a větší kapky!

Evropská komise navrhuje rozšířit protiruské sankce. Správně. Ty doposud přijaté ještě evropskou ekonomiku dostatečně nerozvrátily, a když se střelíte do jedné nohy, je nejlepším lékem střelit se i do té druhé.

Válka je mír

NATO prý dnem i nocí pracuje na tom, aby se strašlivá válka mezi Ukrajinou a Ruskem nezměnila v ještě strašnější válku Ruska a NATO. Vida. Tak to mi úplně uniklo. Ještěže nám to pan Stoltenberg vysvětlil. Protože neinformovaný občan by až doposud pod vlivem ruských dezinformací asi snadno podlehl mylnému dojmu, že NATO dělá přesný opak. Budu se smát až do příštích Dnů NATO.

Čtěte ZDE: Další mutace jsou na cestě: Brusel se o nás postará. Je teplý lepší? Příští Peroutkova cena. Seznam je nevyčerpatelný septik. Markéta z TOPky mudruje. Orbánova mašinerie. Jak zázrak dozázrakoval

Hnízda zaprodanců

Ukrajina opět učinila další velký krok směrem k EU a k evropským hodnotám. Po zákazu „proruských“ opozičních stran a zákazu „proruských“ médií teď nově zařízla i „proruskou“ církev. A jestli jsem to správně interpretoval, tak proto, že nahlodává ukrajinskou suverenitu kolaborací s Moskvou už od roku 1686. A jestli správně čtu i mezi řádky, tak ještě proto, že se ti moskevští špioni odmítali stát kyjevskými špiony.

Jistě, modlitba v kostele, to je dýka vražená přímo do srdce každé demokracie. Svoboda má totiž velmi mnoho nepřátel a církve patří k těm nejvýznačnějším. Hned po svobodě projevu a politické pluralitě. Kostely, fary a kláštery bývají často úplnými hnízdy zaprodanců imperialismu, špionů a odpůrců pravdy, lásky a štěstí pro všechny. To věděl už bratr Žižka. Sklady zbraní? Vždycky. Podvratné materiály? Samozřejmě. Špionáž pro nepřítele, ať je to zrovna kdokoliv? To si pište.

Jen si vzpomeňte, jak obrovské problémy měla před více než sedmdesáti lety s klerikálními přisluhovači západního imperialismu a vatikánskými špiony naše nová lidová demokracie. Co nepřátelských kněžských hlav museli také tehdy soudruzi rozbít, zubů vytlouct a co nehtíků vytrhat, než to čiré zlo vymýtili. Objevil jsem k tématu poměrně trefný, a univerzálně platný citát:

Církev představovala pro komunistický režim skupinu, kterou neměl pod kontrolou. Týkalo se to zejména římskokatolické církve, která měla ústředí v zahraničí. A kláštery patřily mezi takové klíčové struktury katolické církve, které byly nezávislé na státu. A to byl asi hlavní důvod, proč se rozhodli soudruzi, že kláštery takovýmto způsobem zlikvidují.“ Sláva Ukrajině!

Tak je hodný. Dej pac!

Bruselští papaláši si nemůžou vynachválit, jak dobře jsme to evropské předsednictví zvládli. No, ještě aby taky nadávali. Vždyť tak gigantickou erupci evropského vlezdoprdelismu Evropa od roku 1952, kdy naši evropští otcové zakladatelé světlých zítřků založili Společenství uhlí a oceli, ještě nikdy nezaznamenala. A že od tehdejšího skromně ekonomického projektu až k současné západní kopii brežněvovského Sovětského svazu urazila pořádný kus cesty.

Čtěte ZDE: Předpoklad klidné existence: Hlasitě držet hubu. Jak se žije v Rusku? Putin a sprejeři. Poučený Švejk. Právě jsem se vrátil z Bruselu! Hodně otázek, málo odpovědí. Když dva disidenti dělají totéž, není to totéž

Nejednotný Maďar

Kverulant Orbán zase narušoval evropskou jednotu. Představte si, že má námitky proti tomu, aby si po uši zadlužená unie půjčila další hromadu peněz, aby je mohla vhodit do černé díry jménem Ukrajina. Kde půlka zmizí k oligarchům a za druhou se koupí kazetová munice, kterou se budou šířit evropské hodnoty mezi donbaskými důchodci-teroristy. A kdo má na evropsky jednotné platformě na něco podobně zásadního nejednotný názor, je podle současného narativu „vyděrač“.

Ale boží mlýny melou. Až Ukrajina zvítězí a na východní hranici Evropské unie na Urale bude vládnout pravda a láska, tak se evropští soudruzi jistě tomu ruskému zaprodanci konečně pořádně podívají na zoubek. A maďarský lid konečně pochopí, že volit si svobodně vládu podle vlastní vůle není dostatečně evropské a ohrožuje to svobodu.

Máme variantu

A jak to nakonec dopadlo? No přece dobře, jako každá pohádka. Maďarsko hlasovalo proti a Ukrajina peníze stejně dostane. Šťouralové se možná zeptají, jak je to možný, když rozhodnutí vyžadovalo hlasovat jednomyslně? V Evropské unii, vy nevěřící Tomášové, je přece možné úplně všechno. Takže, když někdo moc prudí s národním zájmem, logikou, zdravým rozumem nebo ekonomickou příčetností, prostě se bokem „připraví varianta“, jak prudiče odstavit. Taky se mi moc líbí, jak podle mediálního narativu hlasovat jako „jediný proti“ znamená, že jste zjevně nebezpečný idiot.

Vivat demokracie!

Neslušný návrh

Francouzský prezident, pravděpodobně v jakémsi přechodném pominutí smyslů, píchl do fakt velkého vosího hnízda. Že prý součástí budoucího míru, na kterém se, jak všichni vidíme, usilovně pracuje, by měly být i „bezpečnostní záruky“ Rusku. Což v součtu s tím, že si telefonuje s válečným zločincem v jeho čele, způsobilo v kruzích evropských elit nejednu srdeční arytmii.

Hnojomety se proto vedle Moskvy a Budapešti zaměřily chvilku i na Paříž. Přední český expert na hnůj a pohotový twitterový politik Jurečka trefil hned první salvou: „To je nějaký špatný vtip!“ Záruky imperiálnímu agresorovi páchajícímu genocidu? Záruky nepříteli, když naše zbraně postupují vítězně vpřed a nálada obyvatelstva je 1a? Záruky státu, který dlouhé roky nahlas všem říkal, kde jsou jeho červené čáry a které jsme vesele ignorovali ve víře, že Rus je na prkně a zbývá ho jen naporcovat?

Čtěte ZDE: Plynař Fiala: Jsem bez signálu. Chudáci sportovci. Vidím sektu velikou. Stranu a její údy si rozvracet nedáme! Sovětský svaz 2.0? Kdo vlastně prosil v Mariupolu o pomoc? Svoboda je otroctví, kdybyste na chvíli zapomněli...

Rusko přece nemá právo na záruky. Rusko nemá právo cítit se ohroženo, když vidí, jak se k jeho hranici blíží agresivní nepřítel, který hlasitě křičí, že je nepřítel. Rusko nemá právo na nic. Protože jaderné velmoci, která, bude-li se cítit ohrožena, má moc zničit planetu jediným stiskem tlačítka, se žádné záruky dávat nebudou. Protože s námi netroubí. A basta! Na bezpečnostní záruky mají totiž nárok jen ti, co s námi troubí. Tedy pochopitelně ne „s námi“. S tou správnou jadernou velmocí, jejíž bezpečnostní zájmy, které jsou jako jediné na světě legitimní, jsou i našimi zájmy.

Ale nakonec se všechno vysvětlilo, protože vliv kolektivu umí být velice obrodný. Bylo to nedorozumění. A motýl Emmanuel si už posypal hlavu popelem: Ukrajinu i jejího prezidenta miluje víc než paní Brigitt, věří v její vítězství, Rusko žádné záruky nedostane a on už bude telefonovat jen do Kyjeva.

Festival národního vkusu

Tak sochu maršála Koněva nahradila socha hajlujícího skřeta Putina. No sláva, Praha 6 má konečně místo politicky nevhodného ideologického symbolu, který urážel všechny pokrokové Pražany, politicky vhodné a důstojné umělecké dílo. Které určitě nikoho neuráží a symbolizuje pouze naší vysokou národní kultivovanost, kulturnost a civilizační vyspělost.

A zase ten zlý Maďar

Jakási americká civilní filiálka CIA nasypala před volbami do maďarské opozice přes sto milionů dolarů, a stejně vyhrál Orbán. Vida. Někdy to holt hned nevyjde, ale opakování pokusů o převrat je matka liberální demokracie. Zkouším si představit, že by nějaká ruská „neziskovka“ před volbami nasypala sto milionů dolarů například do našeho Pitomia nebo do německé AfD a že bych se to následně taky musel dozvědět až pokoutně z nějakého dezinformačního média…

Drony asi nedošly

Po náletech ruských dronů íránské výroby je Oděsa bez proudu. Hm. Jsem trochu zmaten. Mediální narativ přece zní, že poté, co Rusku už dávno došlo jídlo a palivo, granáty, rakety, tanky a bojová morálka, mu došly i íránské drony. Mimochodem, ten mediální důraz na zahraniční výrobce Ruskem používaných zbraní je zábavný. Jakože se tím, fuj fuj, podporuje agrese. Hm. Jakoby ukrajinské rakety a granáty, léta zabíjející ukrajinské civilisty na Donbasu, nikdo cizí nevyráběl. Jakoby saúdské rakety americké výroby, léta zabíjející v Jemenu děti, nikdo cizí nevyráběl a nedodával Saúdské Arábii.

Čtěte ZDE: Naše realita ukradená z roku 1952: Za pravdu je různá sazba. Za co sedíš? Za chlebíčky. Bude Elvis koncertovat v Kyjevě? Lhali o školkách předtím - nebo teď? S Putinem na formulích. Jen 15 natvrdo? U nás rovnou jedenadvacet!

Pivnicový putsch 2.0

Německo na poslední chvíli překazilo pokus o státní převrat, hlásí všichni s očima na vrch hlavy. No, já nevím. I z předvařených oficiálních informací není těžké vyčíst, že to tak strašně horké zase nebylo. Respektive, že to nebylo vůbec horké. „Puč“ chystaný dvěma dědky, jednou bábou, kuchařem, několika sportovními malorážkami a „podporou“ asi tak 0,0015 % obyvatelstva? Vážně? No, já fakt nevím. Ale zato vím, že pokaždé, když jde nějaký nesvobodný režim do kopru, začne se vždycky místo řešení problémů, které ho do toho kopru dostaly, hledat vnitřní nepřítel.

Ještěže má svět osobnosti

Časopis Time zvolil osobností roku ukrajinského prezidenta. Správně. Díky tomu, že redakce tohoto slovutného média má proslulý čich na obdivuhodné osobnosti  se tak pan prezident ocitne v opravdu dobré společnosti. Osobností roku podle Time byli zvoleni například i Adolf Hitler, Josif Stalin – ten pro velký úspěch dokonce dvakrát – či největší francouzský kolaborant Pierre Laval. Myslím, že Zelenskyj mezi tyhle velikány  opravdu celkem pěkně zapadne.

Vítězství nad přírodou na dosah

S levnýma autama je díky evropskému boji s přírodou konečně šlus. Jistě. To by tak hrálo, aby si kdejaký nepokrokový dezolát jezdil svým levným autem na nákupy, a kazil tím Bruseli její klimatické cíle. Auta budou v rámci kontinuálního pokroku západní civilizace zase jen pro bohatý, jako kolem roku 1905, a všichni ostatní budou minerálky z Kauflandu vozit elektrobusem. Když budou mít kliku. Když nebudou, tak na kole nebo na hrbu. To budeme mít ale zdravou populaci.

Tady nebudu

A na závěr trochu černého humoru. Elton John, stejně jako i další liberální celebrity, opouští demonstrativně Twitter. Protože prý od té doby, co ho koupil Musk, se tam příliš málo cenzuruje.

A takhle my si tady, u nás na Západě, teďka žijeme.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky