Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Válka na dvou frontách: Proti Rusku a proti Američanům. Havárie? Chemické zbraně. Shořelo již 100 potravinářských závodů. Plán depopulace pokračuje. Naočkovaní vyhlazovaní jásají a vděčně souhlasí. Nepodvolení se chystají k boji

Válka na dvou frontách: Proti Rusku a proti Američanům. Havárie? Chemické zbraně. Shořelo již 100 potravinářských závodů. Plán depopulace pokračuje. Naočkovaní vyhlazovaní jásají a vděčně souhlasí. Nepodvolení se chystají k boji

28. 2. 2023

Tisk článku

Mike Adams vysvětluje, že série takzvaných "chemických nehod" není vůbec nahodilá, ale odpovídá záměrům Bidenových zločinců na vraždění Američanů, které mají nahradit otroci-přivandrovalci - tedy podobný scénář, jako chystá Fialova vláda u nás s Ukrajinci a spol.

Bomba naplněná chemickými látkami, kterou zapálily vládní orgány amerického státu Ohio po známé vlakové havárii, byla samozřejmě aktem úmyslného terorismu, jakož i zločinem proti lidskosti a životnímu prostředí. Akreditovaný odborník na nouzové situace zahrnující nebezpečné materiály uvedl, že chemikálie, které se ve vlaku nacházely, neměly úřady nikdy zapálit.

Spalování vinylchloridu samozřejmě uvolňuje fosgen, chemickou bojovou látku z První světové války, která při kontaktu mrzačí nebo zabíjí živé organismy.

Vlakové neštěstí poskytlo genocidním vládním agentům dokonalý krycí příběh, aby v podstatě odpálili bombu s chemickými zbraněmi nad prvotřídní zemědělskou půdou, nedaleko hustě obydlených míst. Celé povodí řeky Ohio bude v následujících letech zasaženo spadem, přičemž se již objevuje masivní vymírání živočichů.

Půda i listí budou zasaženy skutečným kyselým deštěm (kyselinou chlorovodíkovou), která vzniká jako další produkt spalování vinylchloridu. Kyselina chlorovodíková se v atmosféře smíchá s vodní párou a na zem následně dopadá jako kyselý déšť.

Média o tom všem mlčí a předstírají, že skutečnou hrozbou pro lidstvo je oxid uhličitý. Není potom divu, že většina lidí věří, že to všechno byla jen nehoda. Rovněž věří, že i „laboratorní únik“ covidu byla nehoda. A že i zranění způsobená očkováním jsou jen nehoda a nešťastná náhoda.

Pokud jde o globální genocidu, neexistují žádné nehody ani náhody. Všechny tyto věci se dělají záměrně se stanoveným cílem globální genocidy a depopulace obyvatelstva.

Čtěte ZDE: Smrt královny: Symbolický předobraz smrti celé západní civilizace. Teprve tohle bude pravá epidemie. Evropa před dokonalým kolapsem. Jen týdny do chaosu? S povstáním elity počítají. Pak spustí vybíjení

Jen před měsícem vybuchla velká chemická továrna v La Salle, v americkém státě Illinois (nedaleko Chicaga), přičemž se uvolnil obrovský toxický oblak manganistanu draselného.

Tento vzorec chemických „nehod“ se začíná podobat sabotážím potravinové infrastruktury, u nichž za posledních 18 měsíců shořelo více než 100 potravinářských zařízení. Šlo o cíle jasně zaměřené vládními agenty - přesně jako nedávno varoval Dr. Andrew Huff. (On to ví, protože dříve pracoval s vládní bezpečnostní agenturou DHS na infrastruktuře potravinové bezpečnosti.)

Probíhá masové vyhlazování lidstva… a většina lidí je slepá vůči tomu, co se děje. Snižování dodávek potravin sabotážemi. Snaha o vyprovokování Putina do Třetí světové války. Záměrná demontáž energetické infrastruktury… Depopulace biologickými zbraněmi (covidovými vakcínami)…

To vše se provádí s cílem vyhubit lidskou rasu a zničit civilizaci. Přesto 99 % těch, kteří jsou aktivně vyhlazováni, nadále nevnímá, co se děje, a mnozí z nich vyhlazovatele aktivně podporují!

Čtěte ZDE: Summit zločinců a vrahů: Do roku 2035 musejí být nepodvolení zlikvidováni. Schwab chce klasický fašismus. Vlády budou poslouchat korporace. Plete se on nebo Gates? Kolik zachovat otroků a chovných rezerv? Fiala to nestihl?

V podcastu Situation Update stránky Natural News se Mike Adams mnohem podrobněji věnuje následujícím tématům:

  • Hromadný střelec ve státě Michigan byl progresivistickým prokurátorem zbaven předchozího obvinění ze zločinu.
  • Záznamy ze stíhacího letadla potvrdily, že sestřelené záhadné objekty nad USA byly jen obyčejné narozeninové balóny.
  • Bylo odhaleno více nebezpečných chemikálií při havárii vlaku v Ohiu a úmyslné zapálení vinylchloridu.
  • Léčba osteoporózy
  • Pokračuje masivní mediální krytí událostí v Ohiu, protože ryby a zvířata umírají a lidé jsou vystaveni karcinogenům.
  • Jsou ovlivněny tisíce farem, produkce potravin bude trpět roky.
  • Administrativa Joea Bidena tlačí na banky, aby přerušily všechny finanční vazby na celý kryptoprůmysl.
  • Kryptoměna stablecoin (BUSD), kterou vydala kryptoburza Binance, byla ukončena ze strany regulátorů. Miliardy dolarů jsou stahovány z Binance.
  • U studentů veřejných škol v Chicagu byla demonstrována nulová gramotnost.
  • Dokonce i Švýcarsko trpí vysokou inflací, protože náklady na energie prudce rostou.
  • Evropa utratila téměř 1 bilion eur (1000 miliard) na dotování nákladů za elektřinu pro své občany.
  • Francouzský historik: Třetí světová válka již začala a vymyká se kontrole.
  • Rusko rozmisťuje lodě s jadernými zbraněmi do Baltského moře.
  • Demokraté z amerického státu Illinois vyžadují montování nabíjecích stanic elektromobilů ve všech nových domech. Ale vám zakážou vlastnit plynový sporák.
  • Demokraté nemají ani ponětí, jak funguje elektrická síť.
  • Starověcí příbuzní lidí před 1,2 milionu let provozovali obchody s nástroji. (No věda hlavního proudu tvrdí, že člověk homo sapiens existuje jen 200 tisíc let.)
  • Vznikla seznamka čistokrevných lidí s názvem „nezabodnutí“ (neočkování), která slouží i jako banka čisté nekontaminované krve pro transfuze a také jako spermobanka.
  • Větrné turbíny neustále padají, protože libtardi (progresivní liberálové), kteří jsou zastánci zelené energie, nerozumí fyzice.

Celý podcast v angličtině si můžete poslechnout zde.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky