Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vzorová lekce: Jak vytvořit a udržet totalitu nazývanou demokracií? Metoda, kterou tiše opisují zločinci v západních vládách a médiích. Fialovci jsou zvláště učenliví. Nakonec nezbyde než další volební podvod? Když se podvolíme...

Vzorová lekce: Jak vytvořit a udržet totalitu nazývanou demokracií? Metoda, kterou tiše opisují zločinci v západních vládách a médiích. Fialovci jsou zvláště učenliví. Nakonec nezbyde než další volební podvod? Když se podvolíme...

8. 5. 2023

Tisk článku

Alain Destexhe vysvětluje, že stupňující se vpravdě psychotické útoky na "stále žijící bestii" Donalda Trumpa - včetně jeho obžaloby Sorosovým zkorumpovaným soudcem - jsou jen divadlo, které má zakrýt kriminální pozadí dementního Bidena a jeho rodinného klanu - jako se dělo (a bude dít) u nás

Obžaloba bývalého prezidenta Donalda Trumpa je jen posledním manévrem řady amerických činitelů snažících se ovlivnit volby v USA.

Podle amerických médií je však bývalý prezident obviněn z podvodných plateb pornohvězdě, přičemž Donald Trump popírá, že by s ní měl milostný poměr. Jeho bývalý právník Michael Cohen (poslali ho do vězení za to, že údajně "lhal americkému daňovému úřadu (IRS, Internal Revenue Services) o daních, které dlužil, lhal finančním institucím a lhal Kongresu)", tvrdí, že Trump je obviněn z toho, že na tuto platbu prý použil peníze ze své prezidentské kampaně vedené v roce 2016, což je nezákonné. Trump ale nepoužil peníze ze své prezidentské kampaně, což by skutečně bylo porušením volebního zákona. Trump použil své vlastní peníze – aby zaplatil Cohenovi.

Byl by to i tak velmi malý a starý přestupek, ostatně na takovéto přestupky ve volební kampani platí dvouletá promlčecí lhůta; platba totiž proběhla již před sedmi lety a výsledek voleb neovlivnila. Tento Trumpův údajný přestupek až dosud nebyl stíhán ani současným manhattanským okresním prokurátorem Alvinem Braggem (zvolen v roce 2021), ani jeho předchůdcem, ani žádnou volební komisí. Bragg, který na svoji kampaň nepřímo obdržel 1 milion dolarů z fondů George Sorose, ve své předvolební kampani především sliboval, že Donalda Trumpa zažaluje.

Čtěte ZDE: Nenávist uchvatitelů moci k Trumpovi už má podobu psychiatrické diagnózy: Vyvolají další občanskou válku? Výroba tamních "Čapích hnízd" jako u nás proti Babišovi. Obžalují ho? Půlka Ameriky zvedne zbraně. Inspirace nejen pro nás

Najděte na něj něco!

V lednu 2021, během Braggovy volební kampaně, mu moderátor v rádiu položil otázku: "Spousta lidí se ptá, zda člověk, který získá tuto pozici, postaví Trumpa před soud?" Bragg odpověděl: "To bude náš nejdůležitější úkol. Nebudeme Trumpa jen odsuzovat, usvědčíme ho." Tato taktika připomíná výrok šéfa sovětské tajné policie Lavrentije Beriji: "Ukažte mi člověka a já už vám na něj nějaký zločin najdu." (Ostatně celý leta se táhnoucí případ Babiš a Čapí hnízdo byl vystavěn podle úplně stejné metody a logiky, pozn. PP.)

Alan Dershowitz, emeritní profesor právnické fakulty na Harvardu k tomu poznamenává:

"V případu, jako je tento, nejde o zjištění trestného činu a následné pátrání po člověku, který ho spáchal. Jde o to zaměřit se na určitého člověka a následně pročesat právnické knihy, respektive zadat úkol vyšetřovatelům, aby mu něco přišili."

Dokonce i bývalý americký ministr spravedlnosti William Barr, o kterém je známo, že se k Trumpovi staví ostře kriticky, označil tuto obžalobu za "ohavnost": "Jdou po člověku, ne po zločinu," řekl Barr.

Ale nenechme se mýlit. Zjevně nejde o ojedinělý čin, ani o službu spravedlnosti. Populární politik Republikánů, pohybující se v průzkumech veřejného mínění pro prezidentské volby v roce 2024 na předních místech, je mužem, kterého potřebuje odstranit "Deep State" – mocenské struktury v temném pozadí oficiální politiky, které nikdo nevolí, ale které jsou odhodlány dál řídit zemi podle svého.

Ohrožení "neviditelní" mu po krku šli a jdou

V roce 2016 všechny průzkumy předpovídaly Trumpovi velkou prohru. Jeho zvolení bylo pro "neviditelné" v pozadí politiky ohromujícím překvapením, které se už nikdy nesmí opakovat. Hned na začátku Trumpova funkčního období proto zahájila FBI kampaň proti jeho poradci pro národní bezpečnost Michaelu Flynnovi (donutila ho rezignovat).

Následovala nekonečná sága a tisíce obviňujících článků o údajném "ruském vměšování" do amerických prezidentských voleb v roce 2016. Žádné nebylo. Dokonce ani rozhodně ne zrovna nezaujaté vyšetřování, které vedl zvláštní poradce ministerstva spravedlnosti antitrumpovec Robert Mueller, nic neprokázalo. Mueller se tím zcela zdiskreditoval, nemluvě o tom, že 32 milionů dolarů (!) vynaložených na vyšetřování vyletělo komínem. Následoval první pokus o impeachment založený na frivolní zámince – Trumpových kontaktech s Ukrajinou.

SLEDUJTE: Protiproud TV v úterý 9. 5. 2023 od 16:00 vysílá přímý přenos rozhovoru s podplukovníkem Ivanem Kratochvílem, předsedou spolku Českoslovenští vojáci v záloze za mír. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Pokus o puč? Z rukou Trumpových odpůrců, nikoli naopak!

Ale nedosti na tom. V prezidentských volbách v roce 2020 byly pod záminkou Covidu-19 v mnoha státech změněny volební zákony, přičemž mnohé vůbec nebyly schváleny státními zákonodárnými sbory, jak vyžaduje Ústava. Došlo také k řadě manévrů - podílela se na nich federální vláda a 51 bývalých zpravodajských důstojníků  - s cílem bylo potlačit informace o obsahu notebooku Huntera Bidena, který vrhal oprávněné podezření na jeho otce, prezidentského kandidáta Demokratické strany. Mainstreamová média, údajní hlídací psi demokracie, zájmy Joea Bidena naopak jednomyslně hájila.

Poté, co prezident Trump 6. ledna 2021 vyzval své příznivce, aby "klidně a vlastenecky" demonstrovali před budovou Kapitolu, se někteří rozzuření a zklamaní demonstranti – v rekci na zásah FBI – začali chovat neukázněně. Politici a média však neváhali přirovnat události tohoto dne k teroristickým útokům z 11. září 2001 či k japonskému útoku na Pearl Harbor.

Přitom jediný člověk, který během vzrušené demonstrace bohužel zahynul, byla neozbrojená žena, kterou zastřelil jeden policista (nikdy nebyl vyšetřován). Vláda odmítla zveřejnit 14 000 hodin záznamů z kamerového systému Kapitolu - ve snaze události tohoto dne prezentovat jinak, než se skutečně staly. Trump byl podroben absurdní proceduře druhého impeachmentu za účelem jeho odvolání z úřadu – i když už nebyl prezidentem. Šlo hlavně o to, aby už příště nesměl kandidovat. Nakonec mu stopli i Twitter a Facebook, které využíval ve snaze obejít jemu nepřátelská média a komunikovat s veřejností přímo.

Odkud to asi fialová Pětikolka a její média opisují?

Navzdory všemu tomuto neutuchajícímu nepřátelství je tato bestie stále živá a stále aktivní. Na začátku roku 2023 Trump nadále vede průzkumy veřejného mínění, které ho stavějí do role favorita Republikánů pro prezidentské volby v roce 2024. Málokdo pochybuje, že Donald Trump bude schopen porazit zjevně senilního Joea Bidena, který je pouze loutkou ovládanou svým okolím a o jehož každodenních "přešlapech" média "kupodivu" opomíjejí veřejnost informovat.

Navzdory úporné snaze antitrumpovských politiků a novinářů chránit Bidena, nová Sněmovna reprezentantů ovládaná dnes Republikány odhalila bankovní záznamy potvrzující "platby poslané synovi prezidenta Joea Bidena od společnosti napojené na Komunistickou stranu Číny". A rovněž záznamy "dokazující, že členové Bidenovy rodiny obdrželi více než milion dolarů od čínské energetické společnosti poté, co tyto peníze prošly bankovním účtem spolupracovníka Bidenovy rodiny."

Čtěte ZDE: Trumpovo zatčení: Ústavní krize v USA? Washingtonské bažiny za Rubiconem. Zatkne teď Texas Joe Bidena nebo Clintonův klan? Kdy vezmou po zuby ozbrojení nepodvolení "Trumpovci" spravedlnost do vlastních rukou?

Poradci republikánské většiny Výboru pro dohled a odpovědnost Sněmovny reprezentantů USA (The House Committee on Oversight and Accountability) v memorandu zaslaném členům výboru uvedli:

"Členům Bidenovy rodiny a jejich společnostem chodily na účty narůstající platby po dobu přibližně tří měsíců. Tyto peníze chodily na účet například Hallie Biden (vdova po Beau Bidenovi – zesnulém starším synovi Joea Bidena), společnostem napojeným na Huntera Bidena (syn Joea Bidena) a Jamese Bidena (bratr Joea Bidena) a na tajemný bankovní účet označený jako 'Biden'."

Spoléhají už jen na další volební podvod

Temné vazby rodiny Bidenů na Ukrajinu a Čínu americká média z velké části ignorují a s jejich vyšetřováním přinejmenším nijak nespěchají. Přesto se zdá, že tato kauza může kdykoliv explodovat.

Proto přišla právě nyní velmi ubohá a chatrná obžaloba Donalda Trumpa. Ponižující "ulička hanby" (show pro média před soudní budovou) a spekulace o možném uvěznění bývalého prezidenta slouží jako vítané rozptýlení a potěmkinovská kulisa. Má zabránit veřejnosti, aby si všimla důkazů o současném vrchním veliteli USA, o kterém již i mnozí jeho někdejší pochybují, protože je zjevně zkompromitovaný.

Donald Trump - případně jiný Republikán, který bude v roce 2024 kandidovat na prezidenta - se opětovným drsným politickým útokům nevyhne. V Americe si mnoho lidí přeje další upevnění současné autoritářské moci. 

Jsou odhodlaní a připravení udělat cokoliv pro to, aby si američtí občané nemohli v roce 2024 zvolit prezidenta řádně a demokraticky.

Pokud vám tento text připadal jako "utajená zpráva" o situaci v České republice, nejde o podobnost "čistě náhodnou" (pozn. PP). 

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky