Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nulandová: Útok začne v době summitu NATO v Litvě. Ofenziva by se měla také shodovat s časem největšího leteckého cvičení Air Defender. USA se přiznaly, že řídí ofenzivu Kyjeva. Začne Drang nach Osten č. 2 opět 22. června jako tenkrát?

Nulandová: Útok začne v době summitu NATO v Litvě. Ofenziva by se měla také shodovat s časem největšího leteckého cvičení Air Defender. USA se přiznaly, že řídí ofenzivu Kyjeva. Začne Drang nach Osten č. 2 opět 22. června jako tenkrát?

30. 5. 2023

Tisk článku

Larry Johnson ,bývalý analytik CIA, poukazuje na nedávná vyjádření čarodějnice z Majdanu Viktorie Nulandové, která je v Bidenově administrativě tajemnicí pro politické záležitosti, o koordinaci chystané ofenzivy Kyjeva s největším leteckým cvičením NATO v historii, které bude probíhat i na území ČR

Žijeme v bizarní době. Ukrajinští a američtí představitelé nadále veřejně varují před hrozící ukrajinskou ofenzívou, jejímž cílem je vytlačit Rusko z jeho nedávno získaných území v Donbasu, Záporoží a Chersonu. Nepamatuji si na jedinou historickou událost, kdy by byla nějaká vojenská síla soustavně zatlačována a decimována a vůdci a podporovatelé této armády by veřejně oznámili, co se chystají udělat.

USA údajně už měsíce spolupracují s Kyjevem na protiofenzivě

Pokud jste nečetli poslední příspěvek od Simplicia, udělejte si radost a klikněte na tento odkaz. Není za platební branou a je to další vynikající článek. V souvislosti s nadcházející ukrajinskou ofenzívou si Simplicius všímá šílenství tajemnice pro politické záležitosti USA Victorie Nulandové.

pp

Čtěte ZDE: Provokace a hazard Západu vrcholí: F 16 kyjevským nacistům. Překročí USA Rubikon? Piloti NATO budou startovat z Polska a Rumunska. Západ se tak přímo zapojí do konfliktu. Je jasné, co to bude znamenat. Kolik času ještě zbývá?

Závěrečný článek, který nás plně přivádí k ukrajinské ofenzivě, představuje sérii titulků poháněných nedávnými prohlášeními čarodějnice z Majdanu Victorie Nulandové, že „USA už měsíce spolupracují s Ukrajinou na protiofenzivě.“

Nejenže uvádí výše uvedené tvrzení, ale i další nesmysly: "I když plánujete protiofenzívu, na které s vámi pracujeme už asi 4 - 5 měsíců, už začínáme diskutovat s ukrajinskou vládou a s přáteli v Kyjevě - jak na civilní, tak na vojenské straně - o dlouhodobé budoucnosti Ukrajiny," řekla Nulandová na Kyjevském bezpečnostním fóru prostřednictvím videolinky z ministerstva zahraničních věcí.

Nulandová: Útok začne v době summitu NATO v Litvě

Vypustila však následující malou zajímavost: Dodala, že "útok pravděpodobně začne a bude probíhat souběžně s akcemi, jako je summit NATO v Litvě, který je naplánován na 11. července."

Což potvrzuje mé předchozí teorie o tom, že velká ukrajinská ofenzíva se možná bude časově shodovat s obrovským cvičením vzdušných sil NATO - označovaným za "největší v historii" -, které začne 12. června a bude se časově prolínat s červencovým summitem NATO.

Přestože zprávy od Zelenského a Nulandové a jim podobných jsou čistá šaškárna, realita toho, o co se Ukrajina může pokusit, je děsivá, vzhledem k počtu ukrajinských vojáků, kteří jsou posíláni do víru zabíjení. Jedná se o lidské oběti jen proto, aby uspokojili západní sponzory.

pp

Čtěte ZDE: Okno pro útok na Rusko se otevírá v polovině června: Polská provokace u Bydhošti připravuje půdu. NATO naplánovalo na červen největší letecké cvičení v historii. Air Defender a bezletová civilní zóna nad Evropou

Spojování ukrajinské ofenzívy s nadcházejícím červnovým cvičením NATO naznačuje, že Spojené státy a NATO doufají v zopakování loňského cvičení NATO, které bylo použito jako záminka pro umístění výbušnin na plynovod Nord Stream. Je to čiré zoufalství. Těžko uvěřit tomu, že by se Rusko nechalo ukolébat do stavu sebeuspokojení, nebo že by ho pohltila předčasná oslava jistého vítězství. Pokračující nápor ruských leteckých bomb a raketových úderů na Ukrajině vyvrací tvrzení, že Rusko oplývá nadměrným sebevědomím.

To myslí vážně?  

Západní lídři nechápou skutečnost, že Ukrajina navzdory početní převaze nedokázala převzít kontrolu nad Donbasem během osmi let trvající občanské války, která začala v roce 2014. Rusko do tohoto konfliktu nasadilo své jednotky, tanky a dělostřelectvo až po spuštění speciální vojenské operace (SVO) v únoru 2022.

Pokud Ukrajina nedokázala porazit domobranu Doněcké a Luhanské oblasti během posledních devíti let, jak má dosáhnout vítězství na bojišti, když většina nejlepších ukrajinských vojáků byla během ruské operace zabita a zraněna?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky