Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Hektický týden hnutí odporu: Poprava Ševčíka před prázdninami. Disidenti se mobilizují. Demonstrace za děkana před VŠE. Shromáždění proti smlouvě s USA před sněmovnou. Podpořme statečnou učitelku Bednářovou u soudu. Už dost!

Hektický týden hnutí odporu: Poprava Ševčíka před prázdninami. Disidenti se mobilizují. Demonstrace za děkana před VŠE. Shromáždění proti smlouvě s USA před sněmovnou. Podpořme statečnou učitelku Bednářovou u soudu. Už dost!

21. 6. 2023

Tisk článku

Radek Pokorný přináší zprávy o zahájení další vlny ofenzivy Fialovy protektorátní vlády proti svobodě slova a státní suverenitě - a současně i o mobilizaci pevného jádra hnutí odporu, které si uvědomuje, že totalita sází na blízkost prázdnin a doufá, že lidé už budou mít myšlenky nasměrované jinam

Vládní pětikoaliční buldozer se rozjíždí na plné obrátky. Aby mohla vláda provést ty největší špinavosti, čekala s tím až na začátek prázdnin. Doufá, že mnozí, zaneprázdněni přípravami na dovolené, nebudou mít na politiku myšlenky. A že právě začátek léta je nejvhodnější doba pro zařazení vyšší rychlosti normalizace č. 2.     

pp

Hektický týden 

Zničující dramatické kroky pětikoaliční vlády, ať už na domácí či zahraniční scéně, překonaly i ty nejhorší předpoklady. Ožebračování domácích v zájmu bruselských zelenorudých šíleností a zahraničních korporací, astronomické ceny energií, potravin i všeho ostatního, drtivá inflace, daňové skoky, zaplavení země ukrajinskými migranty a zatažení naší země do války. To, spolu s vazalskou smlouvou o pobytu okupačních vojsk USA na našem území, jsou jen ty nejviditelnější výpady proti národu a státní suverenitě.

Proto jsou méně na očích normalizační čistky probíhající na všech úrovních státní správy. Každý, kdo dostatečně neoslavuje ukrajinské nacisty, nevyvěšuje žlutomodré vlajky a nevítá americké okupační armády, je podezřelý. Bdělé revoluční gardy neziskovek a sorosovských médií na něj uspořádají veřejný lynč, po kterém následuje v lepším případě "jen" vyhazov ze zaměstnání, v tom horším trestní stíhání. Dnes je již takto stíháno z politických důvodů přes 150 nepodvolených občanů.

A právě na příští týden, po kterém již začínají prázdniny, naplánoval režim další mohutnou ofenzivu proti svobodě slova a suverenitě státu. Doufá, že lidé nebudou mít chuť se v takovém termínu zorganizovat a postavit na odpor. Hned v pondělí 26. června naplánovali normalizátoři hlavní úder na nejvýraznější nezávislou osobnost naší akademické scény.

Čtěte ZDE: Začaly normalizační čistky na vysokých školách: Nechte učit Ševčíka! Otevřený dopis rektoru VŠE Petru Dvořákovi. Petici na podporu Miroslava Ševčíka podepsalo už více než 20 000 občanů. Nové video dál dokazuje mediální lži

Poprava docenta Ševčíka 

Rektor VŠE Petr Dvořák, výtečník podezřelý z machinací ve finančním sektoru, zařadil na pořad jednání Akademického senátu bod odvolání děkana Národohospodářské fakulty VŠE Miroslava Ševčíka za jeho účast na protivládních demonstracích a kritiku vlády. Fakultní Akademický senát sice vyslovil Ševčíkovi podporu, jenže v Senátu celé VŠE mají kolaboranti většinu. Je tedy jasné, že s největší pravděpodobností bude děkan Ševčík odvolán a rektor Dvořák plnící normalizační plán očisty vysokých škol, odjede na dovolenou s pocitem dobře vykonané práce.

Zaplní se Churchillovo náměstí v Praze na Žižkově v pondělí 26.6. od 13 hodin před VŠE dostatečným zástupem protestujících, aby byl hlas svobodných občanů dolehl až do jednacího sálu kde budou vládní akademici po obědě Ševčíka popravovat? Tak jako předešlé akce na podporu Miroslava Ševčíka uspořádali demonstraci od 13 hodin na jeho podporu respektované osobnosti akademické sféry i našeho veřejného života a vlastenecké scény od leva doprava. Každý, kdo přijde, zařadí se mezi ty, kdo nemlčí.

pp

Mnozí se již ozvali: Od Petra Druláka, Jiřího Berana, Otty Jarolímka až po Ladislava Jakla, Michala Semína, Petra Hájka, Zuzanu Majerovou, Jiřího Kobzu, Josefa Skálu, Petra Štěpánka, blogera Ladislava Větvičky či písničkáře Pepu Nose nebo zpěváka a kytaristu Romana Horkého z Kamelotu a desítky dalších osobností disentu. Bude to docela zajímavý test: Kolik lidí přijde Ševčíka podpořit?

Aby toho nebylo málo tak hned druhý den naplánovali poslanci vládní koalice projednávání vazalské smlouvy mezi USA a ČR o pobytu cizích vojsk na našem území. I v tomto případě se chystá - tentokrát v Praze na Malostranském náměstí před Sněmovnou od 13 do 20 hodin - demonstrace nepodvolených, kteří se nechtějí s další okupační správou naší země.

pp

Soud se statečnou učitelkou

I v tomto případě budou přítomni tak jako na akci na podporu Miroslava Ševčíka, všechny výrazné osobnosti hnutí odporu. I v tomto případě bude zajímavé vidět, kolik lidí přijde vyjádřit svůj odpor k Fialově protektorátní vládě a její normalizační vazalské smlouvě. Současně uvidíme, kolik se ve sněmovně najde statečných Kriegelů proti zástupu vládních Biľaků. 

A konečně do třetice začne normalizační moc projednávat případ statečné učitelky Martiny Bednářové, která se odmítla smířit s lavinou lží a pokrytectví, jíž jsou povinně vystaveny i školní děti. O jejím případu jsme podrobně informovali. Vyvolal oprávněné pobouření významné části české veřejnosti.

Právě jejím případem se bude v odvolacím řízení, tedy už zítra ve čtvrtek 22. června od 9 hodin ráno zabývat Pražský městský soud v justičním areálu na Míčánkách (spojení z Náměstí míru autobusem 135 stanice Míčánky). A opět stejná otázka: Kolik lidí přijde do soudní budovy podpořit nevinou paní učitelku, která se "provinila" pouze tím, že se statečně postavila totalitní státní mašinerii?

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky