Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fialova vláda: Vědomá destrukce státu. Vazalská smlouva s USA likviduje zbytky naší suverenity. Migrační pakt věstí katastrofu. Brusel je šťasten z nejslabší vlády v naší historii. Český lev umírá. Co vše ještě sneseme?

Fialova vláda: Vědomá destrukce státu. Vazalská smlouva s USA likviduje zbytky naší suverenity. Migrační pakt věstí katastrofu. Brusel je šťasten z nejslabší vlády v naší historii. Český lev umírá. Co vše ještě sneseme?

22. 6. 2023

Tisk článku

Jindřich Kulhavý komentuje katastrofu, kterou pro nás vědomě připravuje současná vláda bruselských lokajů - a ptá se, jak dlouho si to těžce zkoušení čeští občané nechají líbit

Fialova vláda se stala hrobařem české státnosti, ekonomiky a národní hrdosti. Vše, co může Českou republiku poškodit, je Petrem Fialou a dalšími ministry a představiteli pětikoalice podepsané. Přibýt může snad už jen ratifikace Istanbulské úmluvy. 

pp

Destrukce kam se podíváš

Nejviditelnějším důkazem vzdání se suverenity je dohoda o vstupu americké armády na naše území. Tzv. Obranná smlouva staví při její případné ,,invazi“ do naší země americké občany a vojáky nad zákony České republiky a dělá z nich nedotknutelné. Navíc se vláda upsala k přenechání části již tak vybrakovaného státu cizím příslušníkům tvořícím z naší krásné země novodobý terč ve chvíli, kdyby byli Rusové provokacemi nuceni použít zbraně se středně dlouhým doletem.

Následky podobné události by byly samozřejmě dalekosáhlé. Navíc v případě takové situace je velmi sporné, s kterou stranou konfliktu by chtěli Češi spolupracovat - a lze velmi logicky předpokládat, že by byl národ tak jako nyní rozdělen na dvě poloviny stojící proti sobě. Pětikoalice však rozhodla za nás, aniž by se někoho i přes ztrácející důvěru ptala.

V ekonomické oblasti si s námi Brusel jaksi vytírá své zatuchlé pozadí. Využívá nejslabší vlády v historii samostatného Československa a nástupnické České republiky. Západní investoři opouštějí slábnoucí republiku a silueta levné montovny a skladovacích areálů již zcela dominuje. Tahoun naší ekonomiky, tedy automobilový průmysl, velmi rychle kolabuje a jeho výnosné části  Němci přemisťují na Západ.

pp

Čtěte ZDE: Vláda diletantů: v šoku: Šílených 271 miliard. Znechuceni jsou už všichni. Na pětikolce do propasti. Rychle vysát ty, kteří se nemohou bránit. Primitivní cíl. Bez rozumu a směru. Hlavně zelená zvěrstva Bruselu a peníze pro zbrojaře

Bez obrany

Pro Brusel je důležitější udržet v chodu ekonomiky Německa, Španělska a dalších bývalých členských zemí dnes už neexistujícího EHS. Z Čech a Moravy se stalo smetiště EU, a dnes také odkladiště Ukrajinců majících nadstandardní podmínky. Místní občané jsou proti nim považováni za eurounijně podřadné. Přístup k České republice oslabené mizerným vedením loajálním pouze USA a Bruselu je alarmující. Je s podivem, co vše sneseme.

Green Deal je nejkatastrofálnějším plánem bruselských pseudoelit a neschopnost vlády bránit zájmy České republiky v evropském regionu i v mezinárodních vztazích (jak politických, tak i obchodních) je do očí bijící. Ideologicky zmasírovaní představitelé Pětikoalice a nefunkční opozice v podobě prounijního ANO, líné SPD a sice nastupující, ale vůči Bruselu opět nevyhraněné strany PRO, to vše znamená podvolení se idiotismu z hlavního sídla EU k nám směřujícího.

Celá ta nesmyslná ideologie je jen dalším krokem k totální kontrole obyvatelstva, omezení jeho mobility a svobod. Evropská unie využije každé možnosti, jak z nás dostat i tu poslední korunu a vytváří podmínky pro totální okrádání prostých občanů. Lhaní o klimatické krizi se už blíží totální fantasmagorii - a přístup vlády ukazuje, kam až může prostá idiocie cílená na výchovu nových státních elit dojít.

pp

Čtěte ZDE: Normalizace nabírá na obrátkách: Rakušanova migrační zrada. Pětikolka už své voliče nepotřebuje, doveze si je zvenčí. Fialova vláda rozbila V4 a podrazila Poláky a Maďary. Sluhové cizích zájmů ve jménu zbabělosti

Migrační katastrofa

Složení vlády, v níž zcela absentují skuteční odborníci z jednotlivých odvětví, je katastrofální. Třešinkou na ekodortu je neschopnost rozehnat stovku aktivistů z tzv. Poslední generace, kteří již týdny blokují pražskou dopravu. Lidé by si to s nimi vyřídili sami a ručně, brání jim v tom však policejní ochrana této sekty a neochota je prostě dle zákona potrestat. To na jiné aktivisty se takové ohledy neberou.

Další ukázkou ztráty národní hrdosti a smyslu pro ochranu české populace je migrace. Přistoupení k migrační smlouvě dělá z naší země další otevřený cíl pro migranty z Afriky a Blízkého Východu. Přestože zatím tu máme především ,,statečné“ Ukrajince neochotné cokoliv udělat pro svou vlast, ale připravené nadále devastovat svou přítomností naši republiku a její ekonomiku, to vše za neochvějné podpory kolaborantského Fialova kabinetu, na cestě do Evropy jsou další miliony migrantů z ještě méně přijatelných lokalit, které má Brusel v plánu nám přidělit. Teď teprve začne jízda. Letenské znásilnění je jen předzvěstí budoucích událostí.

pp

Čtěte ZDE: Konec legrace: Řítíme se ve vývrtce do katastrofy. Někdo tomu stále nevěří. Probudí se spáči? Přijde vlna stávek? Oni snad opravdu chtějí donutit Rusko zmáčknou jaderné tlačítko. Nikdy by mě nenapadlo, že tohle zažijeme

Český lev umírá

LGBT komunita získala v naší společnosti prioritní místo i přes všeobecný odpor, který k ní cítí většina občanů. Zbabělost politiků říct nahlas, že úchylnost na ulici, do škol a na veřejnost v jakékoliv verzi nepatří, je zjevná. I proto, že průnik členů LGBT do nejvyšších míst pokračuje a jejich moc se zvětšuje.

Lze vnímat podporu této komunity i z podnikatelských oblastí a je s podivem, že firmy angažující se v protežování zvrhlosti dosud na svých obchodních aktivitách - tak jako v zahraničí - nepociťují dopady. Ať už jde o Škodu, pivovary či média zviditelňující se při akcích LGBT. Naše vláda klasicky zalezla do nory, z níž vystrčila duhovou vlajku.

Jsme svědky totálního úpadku České republiky. Přesto mlčíme a jen reptáme, aniž bychom byli ochotni cokoliv podstatného proti tomu udělat. Stojíme na vlastním pohřbu, fňukáme do kapesníčků a jsme schopni vzít lopatu a sami se ještě zaházet.

Český lev umírá.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na Západě jen dosazuje. Brutální podvody. Cenzura jak břitva. Trump: V USA místo voleb Orwell. Není kouře bez ohně. Máme na výběr?

Tři tváře lidovlády: Moskva, Kyjev, Washington (Brusel). V Rusku se volí. V Kyjevě a na...

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky