Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pád nizozemské vlády: Falešná hra loutky Bilderbergu a Bruselu. Nový tým vazalů? Výměna národa a vyvlastňování bude pokračovat. Hodí voliči vidlemi? Více imigrace, více Green dealu a EU: Kámoš Fialy a Zelenského lže jako oni

Pád nizozemské vlády: Falešná hra loutky Bilderbergu a Bruselu. Nový tým vazalů? Výměna národa a vyvlastňování bude pokračovat. Hodí voliči vidlemi? Více imigrace, více Green dealu a EU: Kámoš Fialy a Zelenského lže jako oni

8. 7. 2023

Tisk článku

Karel Bek přináší komentář, který uvádí na pravou míru zdání, že se nizozemská politika ve věci migrace obrací nějak více na správný směr

O docela očekávaném pádu holandské vlády již psala snad všechna média. Ovšem důvod, který je zmiňován oficiálně, je podle mnoha tamních politických komentátorů pouze důvodem zástupným.

Především jde o to, že premiér Rutte potřebuje obměnit koaliční partnery a zbavit se otevřeně vítačských stran v koalici. Rutteho VVD je samozřejmě také promigrační, ale ne otevřeně, výměnu obyvatel provádí „za zády“ voličů, kteří se zpravidla nezajímají o reálnou politiku, ale jen o politické proklamace.

Falešná taktika 

Rutte si samozřejmě za nového partnera zvolí řízenou opozici, protože tento pravidelný návštěvník srazů Bilderbergu jistě neustoupí od globalistických plánů výměny obyvatel a realizovaného vyvlastňování.

Pouze před voliči, kteří sledují jen mainstream, se může Rutteho strana jevit protimigračně, přičemž právě nezvladatelná invaze je to, co aktuálně hodně Holanďanů tíží.

V hádkách se silně vítačskými koaličními partnery se tak nejspíš jen Rutte snažil získat zpět mnohé již ztracené voliče.

Nedávné komunální volby totiž byly pro Rutteho VVD totální propadák, a ještě hůř dopadli jeho koaliční partneři. Rutte tak chce nyní vyvolat dojem, že po volbách nekontrolovatelnou invazi zastaví.

Ve skutečnosti se však Rutte v tomto směru zasloužil o rekordy v počtu žadatelů o azyl. Nicméně skutečná opozice vnímá přece jen pád vlády jako jistou šanci na změnu.

A jak tedy skutečná opozice (tzn. ne opozice řízená) a místní znalci holandské politiky pád vlády komentují?

Čtěte ZDE: Kulturní válka devastuje: Ubrání Wilders Černého Petra? Šílenstvím politické korektnosti ke zhoubě národů a jejich tradic. Schytají to u nás čerti? Být bělochem je už zločin i tady v Evropě 

Plané naděje

Pád kabinetu vyvolal smíšené reakce. „Konečně! Kabinet padl, a blíží se nové volby. Nyní máme příležitost vytyčit nový mocný kurz. Vraťme moc lidem. Je čas nadechnout se čerstvého vzduchu,“ říká poslanec Wybren van Haga (BVNL).

Lídr PVV Geert Wilders chce, aby se brzy konaly nové volby. „Adieu Rutte, Kaagová a ostatní!“ píše.

„Rutte IV padl v důsledku politické hry. VVD předstírá, že chce jen o něco méně imigrace, ale nakonec všechny kartelové strany zastávají stejnou politiku: více imigrace, více klimatu a více EU,“ poznamenává Fórum pro demokracii.

„Konečně. Zdá se, že tento katastrofický kabinet konečně padl. Doufejme, že brzy budou nové volby. Nizozemsko skončilo s absurdními otevřenými hranicemi, následným nedostatkem bydlení, šílenými klimatickými plány a válečným štvaním,“ konstatuje vůdce FVD Thierry Baudet.

Annelies Strikkers tweetovala: „Rezignují, získají větší moc, kabinet už nemůže být odvolán. Pěkná hra od Rutteho. Jen nové volby do Vánoc a pak zase se stejným zmatkem, kdy bude CDA nahrazena BBB.“

Čtěte ZDE: Džihád v Nizozemsku: Tisíce mladých dívek obětí sexuálních gangů. Mešity povzbuzují azylanty k sebevražedným atentátům. Migrační invaze mění taktiku. Muslimové jdou do politiky. Brzy také u nás?

Po stejných kolejích

Finanční expert Ab Flipse hovoří o mistrovském tahu „mazané lišky“ Marka Rutteho. „Na grande finále přes Rutte 5. Předpokládá, že tento hlavní viník se vrátí jako „vítěz“ s novým týmem vazalů.“

„VVD je u moci 13 let, vždy poskytuje ministra azylu a je zastáncem imigrace. Pád vlády na těchto skutečnostech nic nemění. Nezapomeňte na to, až budete za pár měsíců ve volební místnosti,“ zdůrazňuje člen městské rady Tom de Nooijer.

Tolik komentáře zasvěcenců, kteří správně předpokládají, že jde o tah, který má za cíl jen obměnit vládu, ale pojede se úplně stejná politika. Samozřejmě by do toho mohli „hodit vidle“ voliči, ale to zřejmě Rutte nepředpokládá.

Většina voličů má informace jen z mainstreamu, což je činí do značné míry politicky negramotnými. V zemi je velká podpora politiky uzavřených hranic, přičemž Rutte pád vlády prezentoval tak, aby se zdálo, že on je ten, kdo migraci omezí či dokonce zastaví.

To určitě. Tento exponent Bilderbergu a "velkoresetového" Schwabova WEF (a velký přítel Zelenského a pokračování války proti Rusku) nic podobného v plánu nemá…

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky