Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Druhý muž Bidenovy vlády: Jaderná válka? Změna klimatu? Prý to vyjde nastejno. S USA to jen máme rychlejší. Kam se hrabe atomovka na globální oteplování! Zlikvidujte zemědělství! A když se přidá humanitární apokalypsa...

Druhý muž Bidenovy vlády: Jaderná válka? Změna klimatu? Prý to vyjde nastejno. S USA to jen máme rychlejší. Kam se hrabe atomovka na globální oteplování! Zlikvidujte zemědělství! A když se přidá humanitární apokalypsa...

4. 8. 2023

Tisk článku

Ivan David komentuje poslední vyjádření ministra zahraničí USA Antony Blinkena, jenž nám opět objasnil uvažování globalistických elit, které vydávají svůj mystifikační mýtus o globálním oteplování za rovnocenný s jadernou válkou - a podle toho v zájmu odlidnění na 1 miliardu služebných otroků také jednají

Hrozba jaderného zničení Země není o nic vážnější, než hrozba změny klimatu, řekl americký ministr zahraničí Antony Blinken. V nedělním vystoupení v pořadu 60 Minutes Australia byl Blinken dotázán, co představuje „větší hrozbu pro lidstvo“, zda jaderná válka nebo změna klimatu:

pp

Je libo jadernou válku, nebo raději hladomor? 

“No, myslím, že zde není hierarchie,” odpověděl. “Existují některé věci, které jsou v popředí… včetně potenciálního konfliktu, ale není pochyb o tom, že klima představuje existenční výzvu pro nás všechny.“

„Pro nás je to tedy existenční výzva naší doby,” pokračoval a dodal, že to “neznamená, že neexistují další vážné výzvy mezinárodnímu řádu, jako je ruská agrese proti Ukrajině.” Vzhledem k tomu, že právě skončivší červenec se prý má stát (podle dat věrohodných asi jako průzkumy veřejného mínění, pozn. PP) nejteplejším měsícem v historii, OSN vyzvala k „urychlené akci“ ke snížení emisí uhlíku, včetně celosvětového ukončení používání uhlí do roku 2040.

Začátkem léta zvláštní americký prezidentský vyslanec pro klima John Kerry požadoval přepracování (měkčí výraz pro likvidaci a výrobu hladomoru, pozn. PP) světového zemědělského systému s cílem snížit emise uhlíku ze zemědělství ve snaze odvrátit „oteplení o polovinu stupně do poloviny století“.

ROZHOVOR PROTIPROUD TV
Sebeobrana nepodvolených: Jak se účinně a legálně ubránit zlodějskému státu. Hrozí nám přijetí eura a krádež měny. Zlatá svoboda: Nejen peníze si ochraňme sami. Ani Velký bratr nám do spoření neuvidí. Pojďme do toho spolu

Trumpovo volání po míru

Na Ukrajině však současně administrativa prezidenta Joea Bidena pokračuje ve své politice neomezené podpory kyjevské armádě. USA a jejich spojenci v NATO vyzbrojili Ukrajinu raketami dlouhého doletu a aktuálně diskutují o dodávkách amerických stíhaček do Kyjeva, navzdory opakovaným varováním Moskvy, že takové zbraně dramaticky zvyšují šance na totální válku mezi Ruskem a Západem. Kyjevské síly se také opakovaně pokoušely zaútočit na ruské jaderné elektrárny, varoval Kreml začátkem tohoto měsíce, a obvinil Ukrajinu a její sponzory z „jaderného terorismu“.

V USA varování o bezprostřední hrozbě jaderného konfliktu pochází především od konzervativního křídla Republikánské strany. Bývalý moderátor Fox News Tucker Carlson a bývalý prezident Donald Trump jsou dva z nejhlasitějších hlasů volajících po ukončení americké podpory Kyjevu, přičemž Trump v dubnu prohlásil, že svět čelí „nejnebezpečnějšímu období“ v historii kvůli hrozbě použití jaderných zbraní a „neschopnému“ vedení ve Washingtonu.

„Humanitární“ jaderná válka

“Každý den, kdy tato zástupná válka pokračuje, riskujeme válku globální,” řekl Trump v březnu s tím, že “bychom měli podpořit změnu režimu ve Spojených státech,” abychom toto riziko odvrátili.

Je jasné, že Blinken relativizuje hrozbu jaderné války. Jisté je jen jedno – jaderná apokalypsa dává lidstvu „šanci“ na rychlejší zánik než dlouhé strádání teplotami vyššími o jeden stupeň Celsia za 100 let.

Taková „humanitární“ jaderná válka.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky