Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Konflikty Čechů s Ukrajinci se stupňují: Pár facek Ukrajinkám na pouti. Názor „násilníka“ z Plas vládní politiky ani média nezajímá. Střílel i před nočním klubem v Praze Banderovec? Dům hrůzy na Žižkově plný Ukrajinců. Co s tím?

Konflikty Čechů s Ukrajinci se stupňují: Pár facek Ukrajinkám na pouti. Názor „násilníka“ z Plas vládní politiky ani média nezajímá. Střílel i před nočním klubem v Praze Banderovec? Dům hrůzy na Žižkově plný Ukrajinců. Co s tím?

28. 8. 2023

Tisk článku

Jindřich Kulhavý přináší nepříjemné zprávy z česko-ukrajinské fronty, na níž se příživníci okupující za vládní podpory naši zemi, chovají stále agresivněji, neplatí pro ně zákony a využívají "nedotknutelnosti" ze strany policistů, politiků a médií, zatímco těm, kteří chtějí bránit svou zemi, hrozí trestními postihy

O tom, že žijeme ve světě iluzí, manipulací a lží, není pochyb. Jestliže za socialismu se plány pětiletek plnily na 104% a byli jsme o tom denně přesvědčováni, přičemž to mělo svědčit o pracovitosti a uvědomění občanů, nikoliv o podhocených plánech, pak nyní se dezinformace zneužívají k vylhané propagandě podporující mocenskou kliku daleko rafinovaněji. Pokrok nezastavíš.

pp

Pár facek opilým Ukrajinkám

Médii proběhla zpráva, že kdosi zbil dvě Ukrajinky s dětmi na pouti. To zní smutně, přestože už má plno lidí Ukrajinců a jejich chování tady plné zuby, mlátit ženy není jistě v pořádku. Novináři společně s politiky rozjeli kampaň, a začala se vytvářet legenda o drsném násilníkovi. Jaksi bylo zamlčeno, že dotyčná dvojice Ukrajinek byla opilá a na společenské akci měla do té doby již více konfliktů, takže bylo jen otázkou času, kdy jim někdo jednu vrazí.

Nakonec se to stalo - a nečekaně se ukázalo, že provokující cizinky dostaly pár facek právem. Ono totiž chování žen někdy může dávat zapomenout na to, že ženami jsou, a to, že nějaká přiletí, je jen reflexívní důsledek podnětu. Moralisté, nechť prominou, ale někdy samotné partnerky přiznají, že zkoušejí trpělivost partnera a počítají s tím, že jdou za hranu vydržitelného. Praštit ženu je sice společensky nepřijatelné, ale v reálu prostě někdy lidsky pochopitelné. A to se pravděpodobně stalo na pouti, kde padlo těch pár facek.

pp

Čtěte ZDE:  Fialová ukrajinizace překonává metu za metou: Jsme další americkou laboratoří v podrobených zemích. Kultura ničení vhozená kyjevským oknem. Otevírají náckům brány - a ještě je živíme. Zase lidé druhé kategorie. Hitler je zpět

Názor „násilníka“ z Plas nikoho nezajímá  

Ukrajinská strana dostala mnoho prostoru k vyjádření. Pozoruhodné rovněž je, že jedna z ,,poškozených“ po několika údajně devastačních zraněních dávala za týden několik rozhovorů, přičemž měla tvář modelky. Po dírách v hlavě a zlomeninách ani stopy. Pravděpodobně jí byla poskytnuta nadstandardní lékařská a kosmetická péče. Údajný násilník byl sice ,,vypátrán“, ale jeho pohled na situaci nikoho nezajímal a vyjádřit se nemohl, přičemž musí dopředu očekávat tvrdé zacházení ze strany naší "ukrajinizované" policie a justice.

V tomtéž období byl propuštěn násilník ukrajinského původu, který napadl Roma a byl zproštěn obvinění z pokusu o vraždu. Zrovna tak se ve stejném časovém úseku střílelo v Praze před klubem v Masné ulici. Došlo k postřelení jednoho muže. Podobné události byly u nás výjimečné do doby, než k nám dorazilo velké množství Ukrajinců. Ani v případu střelby policisté a média nezveřejnili národnost střelce, přestože ho mají v cele. Proč asi?

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 28. 8. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Masakr v domě hrůzy

Čeští majitelé legálně držených zbraní znají rizika při jejich nošení či použití a střeží je jako oko v hlavě. Střílelo se tedy před pražským klubem z načerno vlastněné zbraně? A kdo byl její majitel? Proč policisté neřeknou, jaké národnosti byl, když to pravděpodobně opět nebyl Čech? Proč je k Ukrajincům přistupováno jako k nedotknutelným? Mimochodem, je známá věc, že ti dlouho u nás žijící se k nově příchozím moc nehlásí.

Ve čtvrtek došlo k masakru v panelovém domě na Žižkově. Říká se mu dům hrůzy, přestože je právě rekonstruován před privatizací, na kterou místní čekají od roku 2008. Dlouho údajně nebyly peníze, dům chátral a obyvatelé mající morální právo na odkup bytu mezitím (plánovaně?) vymírali. Do uvolněných bytů, které prošly předběžnou rekonstrukcí, byli nastěhováni nejdříve Romové, později Ukrajinci. Ne, Praha nemá nedostatek bytů, mrhá-li s nimi takto.

Vnitřek chátrajícího paneláku se začal měnit ve feťácké doupě. Poškození vnitřních prostor je zjevné. Starousedlíci se marně bránili invazi nepřizpůsobivých spuštěné radnicí Prahy 3 a ovládané částečně Piráty. A došlo k situaci, kdy příbuzný zabil jednu ženu a druhá je v kritickém stavu. Byl později dopaden, ale nikde nebylo řečeno, kdo to byl. Místní však tuší, že šlo o cikány nebo opět Ukrajince. Těch je ostatně v okolí plno, protože zároveň opravují i dům. Obavy Čechů žijících v této lokalitě jsou tak oprávněné, přesto (či právě proto) média o národnosti pachatele i obětí mlčí.

SLEDUJTE: Druhý rozhovor s Robertem Vláškem na téma obrany finanční svobody uvede Protiproud TV v přímém přenosu úterý 29. 8. 2023 od 18:00. Videu bude jako obvykle věnován i článek zde na protiproud.info, záznam bude po odvysílání samozřejmě nadále k dispozici. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Import budoucích voličů pětikolky?

Risknete-li jít se pobavit večer (nejen) v Praze, narazíte na ukrajinskou mládež. Relativně atraktivní dívky a slečny by byly ještě přijatelné, je jich nadmíru a z pohledu logiky by jich tu mohlo být skutečně dost, ovšem protiváhou jsou namistrovaní a agresivní mladíci uprchlí před vojenskou povinností, kteří chováním dávají najevo, že jim Česká republika patří.

Je obrovský rozdíl mezi těmi, kteří jsou u nás dlouho, pracují, třeba i něco vybudovali, a těmi, kteří přišli v posledním roce s tím, že si vezmou naši zem místo té, kterou opustili.

Stále více Ukrajinců a Ukrajinek se chová agresivně, nedodržuje naše zákony - protože využívá extrémní tolerance ze strany policistů, politiků a médií. Zdá se, že host vyhání hostinského z hospody. A ti pitomci ve vládě a sněmovnách tomu ještě tleskají.

Vládní příživníci si přivedli potencionální voliče, takže je jim pochopitelně úplně jedno, jak těžko se lze těchto parazitů později zbavit.

Češi už je nezajímají. Hrozí jim jen postihy, chtějí-li si bránit své.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky