Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dopis Václava Klause Robertu Ficovi před slovenskými volbami: Podporujeme Vás. Média lžou. U nás máte mnoho spojenců. Situace houstne. Matovič se pokusil narušit Ficovu tiskovku. A došlo na facky. Globalisté propadají hysterii

Dopis Václava Klause Robertu Ficovi před slovenskými volbami: Podporujeme Vás. Média lžou. U nás máte mnoho spojenců. Situace houstne. Matovič se pokusil narušit Ficovu tiskovku. A došlo na facky. Globalisté propadají hysterii

14. 9. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší dopis bývalého prezidenta ČR Václava Klause na podporu Roberta Fica a poslední data ukazující jednak, že podpora Smeru před volbami setrvale roste, jednak vysvětlují paniku vládních stran, které se i podle patřičně cinknutých průzkumů do parlamentu nemusejí vůbec dostat

Již jen zhruba dva týdny scházejí do parlamentních voleb na Slovensku. Budou to však nepochybně dva týdny, které vydají za mnoho měsíců. Globalistická smečka, instalovaná specificky slovenským "kucjakovským Majdanem" (vražda novináře Kucjaka), se ocitá v naprosté hysterii. A s ní i bruselští a washingtonští protektoři, kteří ji dosadili do vrcholných politických funkcí - od premiéra po prezidentku. 

pp

Je totiž téměř jisté - pokud se jim nepodaří zorganizovat něco podobného jako u nás v roce 2009 (Rychetský se "svým" ústavním soudem tehdy zrušil konání již vyhlášených voleb, a odsunul jejich konání o několik měsíců, než se mafie zorganizovala) - že zvítězí Robert Fico a jeho Smer - sociální demokracie. Zkušený expremiér totiž pro Slováky představuje možnost postupného návratu "normálního" světa, který tamní progresivisté za globalistický žold téměř rozbili (ostatně právě tak jako u nás). Psal o tom ostatně ve svém pravidelném nedělním článku velmi přesvědčivě náš šéfredaktor Petr Hájek.

Je prostě důležité hledět dnes ke Slovensku. Vidíme tam obrazy něčeho, co nás - v jiných kulisách i emocích daných odlišným národním temperamentem, leč v obdobném souboji "do hrdel a statků" - s fialovou mafií teprve čeká. I oni proto tak úzkostlivě sledují blížící se volby, a budou se chtít z nich poučit. Především v tom, jak nás zamordovat dřív, než se dokážeme zorganizovat a sjednotit. A než se objeví vůdce s takovou politickou zkušeností a odhodláním, jaké představuje Robert Fico.

Drama vrcholí, provokace vůči Ficovi stíhá provokaci, už došlo i na facky. Ty hlavní - spíš mocenské a mediální než fyzické - ale v příštích dnech nepochybně ještě přijdou. Průzkumy veřejného mínění - lze-li tak vůbec hovořit o mystifikacích globalistických a progresivistických agentur - se sice nadále snaží zmanipulovat veřejnost, ale úplně stav obrátit vzhůru nohama zase nemohou.

Nikdo, komu záleží na další existenci českého státu a jeho historických národů, proto dnes nemůže zůstat mlčky stranou. Je mimořádně cenné, že tak učinil i náš exprezident.

Jak uchránit před fialovými loupežníky zatím alespoň svůj majetek? Co můžeme udělat pro vlastní zajištění inflačních peněz skrze zlato? Podívejte se na dva rozhovory vysílané naší Protiproud TV ZDE:

Sebeobrana nepodvolených II: Jak se účinně a legálně ubránit zlodějskému státu? Velký bratr zaútočil! Zlatá svoboda. Stát nám do spoření neuvidí. Jako privátní protiatomový kryt? Není všechno zlato, co se třpytí

Dopis Václava Klause Robertu Ficovi

Vážený pane předsedo,

pozorně sledujeme předvolební debaty i celou atmosféru na Slovensku. Jsme tím zneklidněni a ve Vašem úspěchu vidíme šanci, aby Slovensko zůstalo demokratickou zemí a aby zůstalo samo sebou. Brutální útoky na Vás a na Vaši stranu – viz včerejší narušení Vaší tiskové konference – jsou důvodem našeho zneklidnění.

Shodujeme se s Vámi, že je třeba opřít se o občany Slovenska, o slovenského voliče, a ne o komentáře v New York Times či v jiných zahraničních médiích, včetně českých.

Výsledky slovenských voleb považujeme za důležité nejen pro Slovensko samotné, nejen pro další vývoj ve střední Evropě, ale také v Evropě jako celku. Budou mít dopad i v České republice.

Berte tento dopis jako výraz naší podpory v závěru předvolebního boje. I když se z mediálních zpráv může zdát, že u nás stoupence nemáte, můžeme Vás ubezpečit, že tomu tak není.

S mnoha srdečnými pozdravy

Václav Klaus a kolektiv IVK

pp

Čtěte ZDE: Divná tradice: My vždy jako poslední? Stanou se klíčové volby na Slovensku předobrazem těch našich? Bude Fico slovenský Orbán? A Babiš český Fico? Koho chrání „nebesa“? Tři odpovědi. Čekání na Godota, nebo ještě jinak?

Současné vládní strany mimo parlament?

Podle posledního zářijového průzkumu se začíná oddělovat zrno od plev. Do slovenského parlamentu by proniklo pouze šest stran. Průzkum agentury NMS Market Research zveřejnil deník SME. Podle výsledků tohoto průzkumu by se do parlamentu nedostali OĽaNO, KDH, SaS, Demokraté a ani maďarská Aliance.

Podle tohoto průzkumu by zvítězil Směr se ziskem 22% hlasů. Druhé by skončilo liberální Progresivní Slovensko. Tomu by odevzdalo svůj hlas 18,1% respondentů (totálně nadhodnocený Šimečka má přitáhnout hlasy nerozhodnutých liberálů, pozn. PP). S poměrně výrazným odstupem následuje třetí Hlas-SD. Sociální demokraty kolem Petra Pellegriniho (to je ten, kdo se vyšplhal po Ficových zádech - a pak se od něj v kritické chvíli odtrhl, pozn. PP) by si vybralo 11,4% voličů. Dalšími v pořadí jsou hnutí Republika (8,3 %) a Slovenská národní strana (7,3 %).

Volební koalice OĽaNO by zaznamenala výsledek 6,1% hlasů, ale to jí nepostačuje k účasti v parlamentu (koalice potřebuje 7%). Do Národní rady by se podle měření NMS Market Research dostalo ještě hnutí Jsme rodina (5,8%). Všechny ostatní subjekty by při takovém volebním výsledku skončily před branami parlamentu. Jen těsně by neuspělo KDH (4,7 %) a SaS (4,2 %). Parlament se pomalu vzdaluje Demokratům kolem (progresivistického expremiéra) Eduarda Hegera. V první polovině září by je volilo 3,8 % lidí.

pp

Za Demokraty se umístila maďarská Aliance (3,2 %). Další subjekty již zaznamenaly aktuální podporu na úrovni jednoho nebo méně procent. LSNS 1%, Modří, Most-Híd 0,9%, Spravedlnost 0,7%, KSS 0,4%, Maďarské fórum 0,4%. Průzkum byl realizován v období od 5. do 10. září 2023. Zúčastnilo se ho 1 410 dotázaných.

Situace na Slovensku houstne

To, že situace na Slovensku před volbami houstne, dokazuje i včerejší narušení tiskové konference Smeru Igorem Matovičem.

Jak píše slovenský publicista Ivan Lehotský: Jen si představte, že by něco takového někdy v minulosti – řekněme před pěti lety – udělal například Robert Fico jako vítěz tehdejších voleb a představitel vládnoucí politické sestavy: Že by přišel na (tuctovou, obyčejnou) tiskovku opoziční strany, na autě měl megafon a začal tam nepříčetně vřískat a nadávat těm lidem do vrahů, mafiánů, zaprodanců, kteří zničili Slovensko. Asi se shodneme na tom, že to si nikdo neumí ani představit. Tam jsme se za uplynulých několik málo let posunuli, tam se posunula "progresivistická" politická kultura.

Toto je asi ta největší škoda, kterou Igor Matovič jako člověk způsobil. Možná ještě větší, než ty desítky miliard nového státního dluhu: Konzervativní, dobrácké Slovensko se slušnými mírumilovnými lidmi se po jeho příchodu, a v drtivé míře zejména jeho přičiněním, změnilo na bitevní pole studené občanské války, ve které už se akceptují i Matovičovské metody a způsoby.

pp

Čtěte ZDE: Slovenské volby: Předznamenání vývoje v Evropě i u nás? Už žádné zbraně na Ukrajinu! Obnovit vztahy s Ruskem. Slovenský Orbán? Strach z jeho vítězství roste. Fico: Západ podporuje nacisty. Kdy se US-agentů zbavíme i u nás?

Matovič smyslů zbavený

Jistěže i dříve se ve společnosti našlo nemálo rváčů a hulvátů, kteří se snažili laťku společenského vkusu posunout na svou úroveň, ale křesťanské a civilizační kořeny kulturní střední Evropy to prostě nedovolily. Musel přijít sociopat, který se nejprve pomocí fíglu dostal do čela státu, aby ty zábrany za pomoci ukořistěné úřední moci prolomil a hranici možného posunul kamsi do rovníkové Afriky.

Slovensko má vlastně v něčem i štěstí, že se Matovič ocitl na globalistické straně politické barikády, která si takový dárek plně zaslouží. Představte si tu škodu na renomé vlasteneckých sil a jejich vnímání českou veřejností, kdyby se takový člověk nějakým řízením osudu vyskytl na tomto břehu…

Včera se samozřejmě stala hitem fyzická potyčka mezi ním a směráky, na kterou se většina lidí se zájmem podívala. Ale to je ve skutečnosti tou nejméně zajímavou částí příběhu. Důležitější je například odpověď na otázku, proč to udělal právě teď.

No ano, je před volbami, ale dokonce ani Matovič takové věci nedělal vždy. Proč právě teď? To je při pohledu na průzkumy volebních preferencí asi většině lidí jasné: neboť je dost možné, že on po volbách v parlamentu vůbec nemusí být.

SLEDUJTE: Pátrání Petra Hájka s Michalem Semínem nad jedním z největších zázraků naší doby, jenž odkazuje i na to, co se v brzku může se světem stát. Detektivku "mezi nebem a zemí" uvede Protiproud TV v rámci cyklu Alfa a Omega v sobotu 16. 9. v 18:00. Pořadu bude jako obvykle věnován článek i zde na protiproud.info.

Hoďte na něj síť!

Pro ty, kteří politiku detailně nesledují připomínáme, že OĽaNO jde do těchto voleb spolu s „přáteli“, tedy jako koalice, takže na postup do Národní rady jim nestačí zisk pěti procent, ale potřebují jich minimálně sedm – a několik průzkumů momentálně naznačuje, že tolik by nasbírat nemuseli.

Mimochodem, kdyby se Matovič do Národní rady i se svým cirkusem dostal, to by mohl být za určitých okolností lepší případ, než kdyby tam místo něj byla například SaS či KDH: ti by se totiž mohli spojit s progresivci a vytvořit další protinárodní, globalistickou neokoloniální vládu. Naproti tomu, kdyby progresivci byli odkázáni na Matoviče jako koaličního partnera, tak by to byla záruka brzkého nechvalného a skandálního konce takového „projektu“.

Z pohledu Matoviče a jeho ošetřujícího personálu však nyní situace začíná být opravdu vážná. Pokud dosud tento extrémně pomstychtivý člověk bojoval vždy s vybraným nepřítelem, na kterého zaměřil svou energii, a kterému připsal všechny hříchy světa, tak poté, co se mu zhroutí jeho království a celý ten pohádkový příběh o kradení, dobrém antikorupčním zachránci a rozvázaných rukou, může zůstat sám proti všem.

A navíc úplně mimo hru, když místo do parlamentu mu bude hrozit, že se dostane do zcela jiného ústavu. Jde mu doslova o všechno, fatální politická a osobní porážka může vážně zhoršit i jeho psychický stav.

A on cítí, že ten nepěkný konec nemusí být daleko. Tam někde jsou kořeny toho, i na Matoviče výjimečně hysterického včerejšího výstupu.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky