Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Viktor Orbán: Chtějí nás umlčet, protože jsme svobodní. Trny v oku vládnoucí unijní a US mafie. Trumpa zavřít, nás spoutat sorosovou sítí. O sobě budeme rozhodovat jen  my! Kdy zazní taková suverénní slova ze sídla české vlády?

Viktor Orbán: Chtějí nás umlčet, protože jsme svobodní. Trny v oku vládnoucí unijní a US mafie. Trumpa zavřít, nás spoutat sorosovou sítí. O sobě budeme rozhodovat jen my! Kdy zazní taková suverénní slova ze sídla české vlády?

22. 9. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší hlavní "pecky" z projevu Viktora Orbána, který pronesl před poslanci vládních stran na společné konferenci v Ostřihomi a ve kterém vyjádřil odhodlání nebojácně se postavit proti mocným globálním silám doma, v Bidenových USA i v totalitní Unii

Tento týden se v severomaďarském městě Ostřihom setkali poslanci stran Fidesz a Křesťansko demokratické strany (před parlamentními volbami šli do voleb na společné kandidátce v koalici) před začátkem podzimní schůze parlamentu. Předseda vlády Viktor Orbán informoval poslance vládní strany o úkolech a výzvách pro nadcházející rok. Informace o tom přinesl list Magyar Nemzet.

pp

Maďarsko je trnem v oku globalistů

Viktor Orbán to - jak je jeho zvykem - řekl zcela jasně a bez mlžení: V letošním roce jde o hodně. Vzhledem k tomu, že Sorosovo miliardářské impérium propojené s vládnoucími americkými demokraty podniká útok na svobodná média a vlastenecké strany ve většině evropských zemí, které často dělají politiku bez peněz.

„Tam, kde jde o hodně, v Americe, posílají Trumpa rovnou do vězení, aby neohrozil moc miliardáře George Sorose a demokratů. Globalisté potřebují mít v rukou Evropskou komisi a amerického prezidenta a Maďarsko je trnem v oku na cestě k tomuto cíli,“ konstatoval nebojácný premiér.

Rozhovor Viktora Orbána s Tuckerem Carlsonem

Potřebují nás umlčet a zlomit

Podle Viktora Orbána je důvodem to, že "Maďarsko je dnes nejsvobodnější zemí v Evropě". Na hranicích je plot, není tu žádná imigrace, a místo toho se soustřeďujeme na rodinnou politiku. V našich školách se neuplatňuje rozvratná a obscénní genderová ideologie, na Ukrajinu nedodáváme zbraně, protože Maďarsko se nehodlá zapojit do války, která není naše," dodal premiér.

Dnes mohou Maďaři jako jedna z mála evropských zemí svobodně a neovlivnitelně rozhodovat o svém osudu. Proto nás potřebují umlčet a zlomit. My to však nedovolíme, shrnul Orbán.

Pak přešel k otázce, kdo jsou skuteční protivníci Maďarska. Podle jeho informací je to stále stejná banda: Sorosova síť, bruselská byrokracie a jejich spojenci. "Jsou to oni, kteří útočí na naši hospodářskou suverenitu, chtějí vymazat naši kulturní suverenitu a chtějí nám vzít suverenitu politickou," pokračoval a podrobně vysvětlil, co to v praxi znamená:

Jak individuálně uchránit před fialovými loupežníky a jejich záměrnou inflací peníze, které nám mizí před očima? Jak například i šetřit po stokorunách skrze zlato?

Na četné žádosti našich diváků přineseme v příštím týdnu pokračování tohoto ostře sledovaného pořadu. Zatím se podívejte na dva rozhovory odvysílané Protiproud TV ZDE:

Sebeobrana nepodvolených II: Jak se účinně a legálně ubránit zlodějskému státu? Velký bratr zaútočil! Zlatá svoboda. Stát nám do spoření neuvidí. Jako privátní protiatomový kryt? Není všechno zlato, co se třpytí

Totalitní diktát odmítáme!

„Útočí na naši hospodářskou suverenitu, když chtějí zrušit snižování cenových limitů, když chrání nadnárodní korporace, aby mohly nerušeně zvyšovat ceny a obohacovat se na úkor lidí. Chtějí nám vzít z rukou regulační nástroje na ochranu rodin. A jako by to všechno nestačilo, chtějí také povolit geneticky upravené obilí na maďarském trhu za dumpingové ceny. Chtějí nám také diktovat, odkud a za jakou cenu smíme nakupovat energii,“ řekl premiér.

pp

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

„Chtějí zničit naši kulturní identitu (jako se jim to daří v jejich vlastních zemích), když u nás chtějí násilně usadit imigranty, a dokonce vytvořit největší migrační ghetta v Evropě. Vnucují nám svou zničující gender ideologii. Už nám chtějí přikazovat, jak máme pracovat a co máme učit na našich univerzitách. Dokonce vylučují maďarské studenty z evropských stipendijních programů. Podniknou cokoli, aby dosáhli svých cílů.

Chtějí nám vzít politickou suverenitu tím, že v rozporu se zákonem zadržují finanční prostředky, které náleží Maďarsku, a zároveň nás nutí platit Ukrajině. Nejraději by bez jakékoli diskuse přijali Ukrajinu do Unie, přestože nesplňuje základní požadavky, které vyžadují po ostatních členských státech.”

pp

SLEDUJTE: Rozhovor Petra Hájka s Petrem Bahníkem o především politickém odkazu sv. Václava - zakladatele tisícietého českého státu, který se potýkal v mnohém se stejnými výzvami a nebezpečími jako dnes my.

Neobvyklou sondu do klíčového okamžiku naší státnosti uvede Protiproud TV v rámci cyklu Alfa a Omega v sobotu 23. 9. v 18:00. Pořadu bude jako obvykle věnován článek i zde na hlavní stránce protiproud.info.

Na "dolarové civilisty" mají peněz dost

Viktor Orbán poznamenal, že Brusel a Washington se již bez zástěrek pokoušejí ovlivnit veřejný život Maďarska pumpováním obrovských peněz ze zahraničí. Samozřejmě nejde o peníze: peníze, které by směřovaly na studenty, učitele a nemocnice, tam nedávají nic. Platí dolarové levičáky, dolarová média a „dolarové civilisty“.

Připomněl, že maďarský David proti globalistickému Goliášovi musí v každé otázce postupovat chytře. To hlavní je uchovat pro Maďary svobodu volby. Boj za maďarskou svobodu se nebude rozhodovat v Bruselu nebo v Americe, ale tady v Maďarsku, v našich vlastních komunitách, zdůraznil Viktor Orbán.

pp

PŘIPOMÍNÁME: Protiproud TV v pondělí 25. 9. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další díl pravidelného setkání Petra Hájka s "tvrdým jádrem" nepodvolených. "Porady" se můžete účastnit jako vždy i prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Ve volbách do Evropského parlamentu a domácích komunálních volbách v roce 2024 půjde o totéž: O zachování maďarské suverenity.

Volby v příštím roce 2024 musíme při obraně našich společných hodnot vyhrát doma i v Bruselu. Ne kvůli nám, ale kvůli naší zemi, uzavřel předseda vlády.

Kdy něco takového zazní ze Strakovy akademie, sídla české vlády? Že to zní jako sci-fi?

Učinit z této "vzpomínky na budoucnost" naši realitu záleží na nás.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky