Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jak odvolat dementa: Vše začne už 28. září. Kolosální korupce ve prospěch Ukrajiny, svého syna a bratra. Bidenovy e-maily, svědci, informátoři, schůzky, telefonáty a večeře. Kokain v Bílém domě (vzor pro Brno!), pedofílie...

Jak odvolat dementa: Vše začne už 28. září. Kolosální korupce ve prospěch Ukrajiny, svého syna a bratra. Bidenovy e-maily, svědci, informátoři, schůzky, telefonáty a večeře. Kokain v Bílém domě (vzor pro Brno!), pedofílie...

22. 9. 2023

Tisk článku

Tyler Durden přináší důležité informace z amerického parlamentu, kde se příští týden začne první dějství dramatu s pokusem o odvolání dementního amerického prezidenta, který se až po krk topí v krvavém ukrajinském korupčním bahně, jež se svým synem a celou rodinou kreativně zahušťoval

Na základě zcela neprůstřelných důkazů korupce Joe Bidena – včetně zajištění několika svědků – má být na půdě amerického Kongresu veden vůči současnému prezidentovi impeachment. Proti zkorumpované rodině Bidenových je dostatek důkazů i díky informacím získaným z notebooku Huntera Bidena, kde se nacházejí celé stohy fotografií a videí nejen z pedofilních orgií v USA i na Ukrajině, ale také záběry z drogových dýchánků, kterými byl Hunter Biden pověstný.

S tím vším zřejmě souvisí nedávný nález kokainu v Bílém domě, jehož původ (právě tak jako v případě brněnské primátorky z "americké" ODS) se "nepodařilo vyšetřit" a ze strany prezidentovy administrativy byla snaha celou věc ututlat a zahrát do autu.

První slyšení na náš státní svátekí

Poté, co předseda Sněmovny reprezentantů Kevin McCarthy konečně oznámil vyšetřování impeachmentu Bidenovy rodiny, členové komory naplánovali první slyšení v případu na 28. září, uvedl mluvčí sněmovního Výboru pro dohled v dramatickém prohlášení. Stojí za to si jej (s českými titulky) poslechnout:

Slyšení se zaměří na různé ústavní a právní otázky týkající se zapojení prezidenta Bidena do korupce a zneužívání veřejné funkce. „Výbor má také v úmyslu předvést osobní a obchodní bankovní záznamy Huntera a Jamese Bidena (syn a bratr Joe Bidena) již tento týden. Výbor pro dohled bude i nadále sledovat důkazy a finanční stopu, aby zajistil transparentnost a odpovědnost, kterou Američané požadují od své vlády.“

Poté, co ustoupil členům Svobodného výboru před očekávanou bitvou o pád vlády, předseda McCarthy řekl v připravených poznámkách: „Republikáni ve Sněmovně reprezentantů odhalili vážná a důvěryhodná obvinění o chování prezidenta Bidena. Dohromady tato obvinění vykreslují zničující obraz kultury korupce.“

Jak individuálně uchránit před fialovými loupežníky a jejich záměrnou inflací peníze, které nám mizí před očima? Jak například i šetřit po stokorunách skrze zlato?

Na četné žádosti našich diváků přineseme v příštím týdnu pokračování tohoto ostře sledovaného pořadu. Zatím se podívejte na dva rozhovory odvysílané Protiproud TV ZDE:

Sebeobrana nepodvolených II: Jak se účinně a legálně ubránit zlodějskému státu? Velký bratr zaútočil! Zlatá svoboda. Stát nám do spoření neuvidí. Jako privátní protiatomový kryt? Není všechno zlato, co se třpytí

Korupce ve prospěch svého syna

S vedením vyšetřování pomáhá předseda sněmovního výboru pro dohled republikán James Comer. „Realita je následující: Jako viceprezident Joe Biden změnil americkou zahraniční politiku ve prospěch ukrajinského podniku, který platil Huntera Bidena,“ řekl tento týden republikán Matt Gaetz. Bílý dům samozřejmě preventivně brání Bidena (který již stojí před soudem za jiné zločiny), přičemž jeho mluvčí Ian Sams uvedl, že republikáni již Bidenovy vyšetřují a „neobjevili žádné důkazy o provinění.“

Podle samotného Bidena „to nejlepší, co mohu říct, je, že mě chtějí obžalovat, protože chtějí shodit vládu.“ Jenže Comer a další republikáni zjistili, že prezident opakovaně hovořil s obchodními partnery Huntera Bidena, včetně večeří ve washingtonském Cafe Milano. Potvrdili také, že prezident Biden posílal e-maily pod pseudonymy, když byl viceprezidentem, včetně účtů, které korespondovaly s Hunterem Bidenem.

pp

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Joe Biden, a další členové jeho rodiny a spolupracovníci obdrželi více než 21 milionů dolarů, především od cizinců, když současný prezident Biden byl Obamovým viceprezidentem. Sněmovna reprezentantů může vznést obvinění z impeachmentu proti prezidentovi nebo jinému úředníkovi. Zatímco k obžalobě úředníka stačí prostá většina, Senát pak musí obvinění zvážit.

pp

SLEDUJTE: Rozhovor Petra Hájka s Petrem Bahníkem o především politickém odkazu sv. Václava - zakladatele tisícietého českého státu, který se potýkal v mnohém se stejnými výzvami a nebezpečími jako dnes my.

Neobvyklou sondu do klíčového okamžiku naší státnosti uvede Protiproud TV v rámci cyklu Alfa a Omega v sobotu 23. 9. v 18:00. Pořadu bude jako obvykle věnován článek i zde na hlavní stránce protiproud.info.

E-maily, svědci, schůzky, telefonáty a večeře

Bývalý prezident Donald Trump byl dvakrát obžalován demokraty ve Sněmovně reprezentantů – jednou za to, že požádal Ukrajinu, aby právě vyšetřila korupci Bidenovy rodiny, o čemž tvrdili, že bylo „vměšováním do voleb“ – a podruhé za údajné podněcování nepokojů u Kapitolu 6. ledna 2021. Republikány ovládaný Senát Trumpa v obou případech osvobodil.

pp

PŘIPOMÍNÁME: Protiproud TV v pondělí 25. 9. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další díl pravidelného setkání Petra Hájka s "tvrdým jádrem" nepodvolených. "Porady" se můžete účastnit jako vždy i prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

„Podle mého názoru máme víc než dost důkazů na to, abychom ho obvinili právě teď, myslím si, že musíme projít procesem vyšetřování impeachmentu,“ řekl republikán Ronny Jackson pro Newsmax. „Jsou tam textové zprávy, e-maily, svědci, informátoři, schůzky, telefonáty, večeře. A nemůžete říct, hele, je tu sice trochu kouře, nebudeme následovat oheň. A vyšetřování, jak jste řekl dříve, nám dává rozšířené pravomoci předvolání,“ řekla poslankyně Nancy Mace ABC „This Week“.

Našim vládním papalášům - tak lokajsky oddaným současnému Washingtonu - by při těch slovech mohlo "zablikat", že žádný strom neroste do nebe Že i jejich zločiny, které zatím ze svých postů zametají pod koberec (viz Rakušan, Černochová, Blažek, Válek a další), se jednoho možná i brzkého dne dostanou před soud. 

Ale kdepak, těm nic nezabliká. Věrně opisují svůj vzor:

Fialova tupost je rovna Bidenově demenci.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky