Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Protesty duní Unií: Co dnes Slovensko? Osudová křižovatka má i český rozměr. Varšavská smlouva Pekarové už v 31 státech? Migranti v Německu půjdou k urnám. Ani podvody a korespondenční hlasování tyrany nakonec nezachrání

Protesty duní Unií: Co dnes Slovensko? Osudová křižovatka má i český rozměr. Varšavská smlouva Pekarové už v 31 státech? Migranti v Německu půjdou k urnám. Ani podvody a korespondenční hlasování tyrany nakonec nezachrání

30. 9. 2023

Tisk článku

Ivo Strejček se zamýšlí nad rychle narůstající vlnou odporu vůči dosazeným liberálně globalistickým vládám v evropských zemích a konstatuje, že nejen Slovensko stojí na osudové křižovatce, protože ta je logicky opět shodná s tou naší

Rakouský deník Kurier přinesl na své hlavní stránce informaci, kterou považuje za alarmující: Jedna třetina všech evropských (převážně unijních) voličů je rozhodnuta volit protestně:

„Tradiční strany opustily své voliče, … proto se z protestních stran už vlastně staly lidové strany“, cituje Kurier z analýzy založené na datech získaných z 31 evropských zemí. „Voliči již nejsou spokojeni s tradičními stranami jenom kvůli nezvládnuté migraci, obviňují je pro jejich laxní postoje ke klimatickým aktivistům, k otázkám genderu, očkování proti covidu-19 či odklonu od obhajoby národních identit“.

Stále větší nespokojenost občanů evropských zemí prý také pramení z „nákladů spojených s rusko-ukrajinskou válkou“. 

 

Jak obejít vůli voličů? Podvody!

V souvislosti s textem v Kurieru se nelze nevrátit ke skandálnímu výroku Pekarové Adamové, která nazvala část nespokojených českých občanů „Varšavskou smlouvou“. V její logice pak „Varšavskou smlouvou“ musí být i třetina voličů v 31 evropských zemích. A to už jistě není možné říci, tak jako to ostatně nebylo možné říci ani o českých občanech!

Ona jedna třetina lidí rozhodnutých volit proti tradičním politickým stranám volí totiž přesně proti politikům typu Pekarové Adamové - kvůli jejich aroganci, hlouposti, nafoukanosti, neschopnosti a neochotě řešit vážné problémy evropských společností. Ostatně jeden z posledních průzkumů veřejného mínění v ČR podobně s Kurierem tvrdí, že „více než polovina dotázaných není spokojena se směřováním své země“. Opravdu to všechno už není k zamyšlení?

Protože žijeme ve vskutku svobodné a (bruselsko-washingtonské verzi) liberálně-demokratické společnosti, v níž něco jako cenzura je nemyslitelné, Youtube smazal poslední Tea Party (z pondělí 25. září) Petra Hájka a nepodvolených. Po zkušenostech s protiprávním a protiústavním vypnutím Protiproudu Fialovou soldateskou jsme samozřejmě připraveni. Takže pokud ji chcete vidět, můžete si ji pustit z hlavní stránky PP, ale chodíte-li na naše pořady z Youtubu, už ji nenaleznete. Nejjistější proto je sledovat naše setkání v přímém přenosu.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 2. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

A protože je stále více voličů nespokojených se svými vládami, ty si to uvědomují a hledají formy, jak vůli voličů obejít. Takové motivace hledejme za všemi návrhy na korespondenční či elektronická hlasování. Nikdo totiž nezkontroluje, kdo komu nakonec vedl ruku vkládající do poštovní obálky volební rozhodnutí, stejně jako nikdo nezkontroluje, kdo byl tím posledním, kdo z počítače odeslal „svůj“ volební hlas.

Z migranta občanem za šest měsíců!

Revolučně si ovšem s nepřízní voličů ve volbách hodlají poradit v Německu. Tamní televize Deutsche Welle přinesla informaci, že německá ministryně vnitra Faersová navrhuje, aby v komunálních volbách mohli volit už i migranti, kteří v Německu žijí alespoň šest měsíců! Vezmeme-li v úvahu, že z jihu Evropy míří především do Německa desetitisíce migrantů, o jejichž původu mnohdy není známo vůbec nic, jde o politické zahrávání si s ohněm. Neobstojí, že by šlo „jen“ o komunální volby.

Ostatně byl by to jen mezikrok. Příště by již mohli migranti volit i ve volbách parlamentních a jejich hlasy by mohly napomoci změnit politickou tvář Německa. Jak by na takové návrhy z dílny radikálních sociálních demokratů reagovalo veřejné mínění? Tolerovalo by to, čeho zřejmě začíná mít už dost – tedy zaplavování země dalšími a dalšími tisíci migrantů? Nenašlo by si cestu k podpoře (dosud neznámých) politických sil, které s „prohnilým systémem zatřesou“? To by si nikdo, kdo alespoň trochu zná evropskou historii, opravdu přát neměl.

SLEDUJTE: V pořadu Zdraví v Protiproudu budeme 30. 9. od 18 hodin vysílat rozhovor Petra Hájka s farmaceutkou a mírovou aktivistkou Pynelopi Cimprichovou známou z bojů proti covidové a vakcinační tyranii, která díky své profesi a odmítání lhát vidí do cinknutých karet režimu, a umí i poradit, jak každý nepodvolený může bránit své zdraví.

Na Slovensku právě dnes lidé hlasují. Výsledky předčasných parlamentních voleb budou mimořádně důležité nejen pro Slovensko samotné, ale také pro celý středoevropský prostor. O vítězi se zřejmě bude rozhodovat mezi Ficovými sociálními demokraty, autenticky se opírajícími o domácího – na Slovensku celý život žijícího – voliče, a "liberály" ze strany Progresívne Slovensko vedené Michalem Šimečkou. Ten za svůj politický vzor v Čechách označil nejen Petra Pavla, ale také pirátku Olgu Richterovou.

Už z této Šimečkovy preference je jasné, na jaké křižovatce Slovensko (a my s ním) stojí a o co všechno v nadcházejících volbách jde. Sledujme proto výsledky voleb na Slovensku velmi pozorně.

Nejen kvůli Slovákům, ale především kvůli nám.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky