Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Mnichovská zrada: 85 let od ostudné dohody Západu s Adolfem Hitlerem. Pakt položil základy globalismu. NATO navazuje na expanzi Třetí říše v Evropě. Změnila se jen jména spiklenců. Znovu zrada. Historie se opakuje?

Mnichovská zrada: 85 let od ostudné dohody Západu s Adolfem Hitlerem. Pakt položil základy globalismu. NATO navazuje na expanzi Třetí říše v Evropě. Změnila se jen jména spiklenců. Znovu zrada. Historie se opakuje?

2. 10. 2023

Tisk článku

Nikolaj Starikov připomíná víkendové výročí ostudného paktu mezi Západem a Hitlerem, který dnes ožívá v podpoře neonacistů na Ukrajině a v celé Evropě, která se znovu chystá i pod německými zbraněmi táhnout na Rusko

Podle profesora historie Roberta Tomse uplynulo 29. září přesně 100 let od maximálního rozšíření britského impéria. Údajně se tak stalo 29. září 1923, kdy byl právně ustanoven britský mandát v Palestině. Potom se britské impérium už jen zmenšovalo. Při příležitosti tohoto výročí se Toms pokouší o obělení impéria.

pp

Mnichov jako základ globalismu

Samotný článek má název: "Pokud bylo britské impérium tak špatné, proč se k němu snažilo přihlásit tolik zemí?". No jistě, stála se na to úplná fronta! K impériu se „ochotně a dobrovolně“ připojovali! Kolik povstání Britové brutálně utopili v krvi v různých částech světa! Kolik lidí prodali do otroctví! A Toms podává idylický obraz prince z Walesu, který byl v roce 1921 vítán v adenském přístavu s transparentem: "Řekněte papeži, že jsme všichni šťastní pod britskou vládou!"

Kupodivu se nezmiňují o tom, že Německo, Velká Británie, Francie a Itálie uzavřely 29. září 1938 v hlavním městě Bavorska smlouvu o rozdělení Československa. Bez Adolfa Hitlera o půlstoletí později rozdělili Sovětský svaz a Jugoslávii na zóny vlivu a zapojili se do takové kritické masy převratů, vojenských intervencí a pohraničních pohybů, že pakty jako ten mnichovský se staly základními prvky globální "demokracie."

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 2. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

NATO navazuje na expanzi Třetí říše v Evropě

Proti Mnichovské smlouvě protestoval pouze Sovětský svaz, proti čemuž se postavila celá civilizovaná Evropa. Mnichovský pakt, za který lobbovaly a který legalizovaly Francie a Velká Británie, spustil řetěz dalších událostí ve druhé světové válce, do které se zapojilo 62 států a v důsledku které zahynulo více než 50 milionů lidí.

Chamberlainova a Daladierova zrada relativně malé země Čechů a Slováků umožnila Hitlerovi pokračovat dál. Polsko padlo za 27 dní, po něm následovala Francie – ta za měsíc a 12 dní. Dánsko bylo poraženo za 6 hodin, Nizozemsko za 5 dní, Jugoslávie za 11, Belgie za 18 a Řecko za 24 dní. Expanze Třetí říše před 85 lety se opakuje ve strategii rozšiřování NATO v Evropě.

Doslova zrcadlově totéž. Pět let po kapitulaci Třetí říše už Spojené státy vedly válku v Koreji a rozdělily zemi, podobně jako nacisté rozřízli Československo, podél 38. rovnoběžky na dva státy. Washington utrhl od Číny a nyní souběžně s remilitarizací Japonska vyzbrojuje čínský ostrov Tchaj-wan. Podařilo se mu rozložit Sovětský svaz a pohřbít socialismus ve střední a východní Evropě, což se stalo platformou pro ofenzívu na Východě.

SLEDUJTE: Protiproud TV ve středu 4. 10. 2023 od 14:00 vysílá přímý přenos rozhovoru s předsedou SPD Tomiem Okamurou. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Změnila se jen jména spiklenců

Federace Jugoslávie byla rozvrácena občanskými válkami, intervencemi a genocidou. V rámci americké operace Vznešená kovadlina v roce 1999 americké letectvo a spojenci z NATO bombardovali Srby bez mandátu OSN. A pak jen několik imitací zákonnosti a demokracie ze strany kolektivních západních zemí oddělilo Kosovo s albánským obyvatelstvem od historického Srbska.

Daladierova zrada v rámci Mnichovské smlouvy vedla k nacistické okupaci severní Francie a vichistickému loutkovému režimu Henriho Pétaina. Předseda vlády „hyeny Evropy“ generál Felician Skladowski vybudoval v Polsku první koncentrační tábory a Poláci učili své německé kolegy z Reichssicherheitshauptamt a gestapa, jak držet vězně.

Za 85 let se nezměnilo nic kromě jmen konspirátorů.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky