Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
O vzdělanosti a  skutečné demokracii: Politici jen loutkami těch, kdo instalují Nový světový řád a  zotročení člověka. Babylonská věž bez mravních základů. Husákovi pohrobci diktují zničující euronormalizaci. Necháme si to líbit?

O vzdělanosti a skutečné demokracii: Politici jen loutkami těch, kdo instalují Nový světový řád a zotročení člověka. Babylonská věž bez mravních základů. Husákovi pohrobci diktují zničující euronormalizaci. Necháme si to líbit?

28. 10. 2023

Tisk článku

Jaroslav Turánek v den 105 výročí vzniku republiky hodnotí stav země, která se za vlády Petra Fialy propadá do ekonomického i morálního marasmu, a stává se pouze kolonií nadnárodních struktur usilujících o vybudování celosvětové diktatury

Žijeme ve společnosti, naprosto závislé na vědě a technologii, a přesto skoro nikdo vědě a technologii nerozumí. To je jasný recept na katastrofu,“ řekl Carl Sagan, významný americký astrofyzik a kosmolog. Výstižně tak charakterizoval stav civilizace vybudované na pokročilých technologiích. Babylonská věž západní společnosti dospěla do výšky, kdy neustále erodované základy a konstrukční prvky již jen stěží nesou tu nezměrnou zátěž kupících se problémů, byrokracie, korupce a idiocie elit.

Politici jen loutkami

Vyspělá společnost vyžaduje extrémní množství rozhodovacích úkonů na všech úrovních politického řízení - od lokální přes státní až po nadnárodní (například EU). Pro tyto rozhodovací činnosti a tvorbu koncepcí je naprosto nezbytné mít k dispozici odborníky a dosadit je do odpovídajících funkcí. V demokracii jsou nástrojem výběru politiků volby, kdy občané-voliči zvolí své zástupce, kteří rozhodují o osudu země i jejich obyvatel a národa. V zodpovědných funkcích by proto měli být skutečné osobnosti, které definuje odbornost, všeobecný rozhled a charakter.

Bez těchto atributů se politik stává jen loutkou v rukou těch, kteří z pozadí rozhodují o směřování států a světa a chtějí zavést Nový řád, založený na zotročení člověka. Zejména charakter osobnosti je klíčovým atributem. Denně vidíme, jak absence charakteru u politiků vede k neustálým korupčním kauzám, většinou nikdy nepotrestaným skandálům a deviantnímu konání novodobých politických elit.

pp

Čtěte: Očkování a zločin: Děti a těhotné ženy. Miliardy vakcinovaných si dnes vytvářejí jedy proti sobě. Následky covidismu teprve začínáme žnout. Proč se k výrobě vakcín používají i potracené děti? A co aluminium? Otazníky přibývají

Husákovi pohrobci

Když Petr Fiala přinesl na Hrad prezidenti Zemanovi jména ministrů jeho sestavované vlády, bylo jasné, že nelze očekávat nic jiného, než úpadek a zmar. Naivně jsem doufal, že prezident o pana Fialu přerazí svoji hůlku a požene ho po Starých zámeckých schodech dolů přes Vltavu až k orloji, aby viděl Lakomce třepajícího měšcem a Smrt, která zvoní hranu i jemu a jeho pětispolku.

Ač panu prezidentovi sloužila dobře hlava, nohy už ne. Tak se nakonec smířil s tím, co do vlády Petr Fiala dovedl, recept na katastrofu podepsal a odešel. Do sídla českých králů pak usedl komunistický pár, marketingový produkt médií a kapitálu v pozadí. Rudé trenky jsou skryty na Ústavním soudu a prokuratuře, v médiích, v Senátu a na ministerstvech. 108 poslaneckých zombií zvedá na povel ruku a Husákovi pohrobci provádějí v zemi euronormalizaci.

Vedeni havranem k mršině

Po listopadovém převratu se zdálo, že nic nestojí v cestě rozvoji země v ekonomice, zemědělství, průmyslu, vědě, kultuře a vzdělanosti. Padly ideologické bariéry, skončila cenzura a potlačování oponentů bývalého režimu, ačkoliv členové předvoje dělnické třídy znovu obsazovali významné politické posty - jen již v nových kabátech.

pp

Čtěte ZDE: Bilance Gangu pěti: Po dvou letech fialové hrůzovlády pořád nemají dost. Ještě více krást, korumpovat, ničit. Z dětí nadělat blázny. Vyznávají jen válku. Kdy nás půjdou milióny? Nashledanou v lepších časech!

Volně směnitelná koruna umožnila pořízení moderních technologií a přístrojů, umělci se mohli svobodně projevit a učitelé měli díky dostupnosti informací a nových počítačových technologií možnost nevídaně uplatnit pedagogické principy Jana Ámose Komenského pro výchovu všeobecně vzdělaného občana – pilíře demokracie. Znovu mohly vycházet knihy, které byly dosud drženy pod zámkem, z trezorů byly propuštěny staré filmy nové vlny ze šedesátých let.

Jenže politiku brzy začaly provázet korupční skandály, průmyslové podniky byly prodány s provizí politickým makléřům se státním majetkem. Venkov se vylidňoval a upadal, demografická křivka neutěšeně klesala, z venkovských škol se staly chalupy a dětský smích střídá pláč po diktátu metamorfózy pohlaví. Odešla postupně silná generace herců a do ordinací v růžových zahradách nastoupila liga ochotníků. Tak se zrodila demokratura, jak nazval nový politický systém Karel Kryl, který se nehodil staronovým prospěchářům, mrchožroutů demokracie.

Vede-li vás starý, kulhavý, krákoravý havran, dojdete k mršině“ praví přísloví.  Tak jsme vedeni těmito havrany došli po 33 letech usilovného pochodu k eurodemokracii na práh státního bankrotu a k liberální demokratuře.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Inkluze a genderismus dokonají dílo zkázy

Ačkoliv jsme měli velmi dobrou infrastrukturu pro vzdělávací systém na všech stupních, výsledky kvality vzdělání studentů dosahují bídné úrovně. Neustálé reformy školství jen zastírají bezkoncepčnost vzdělávací soustavy. Snižují se nároky na studenty a náročnost přijímacích zkoušek, znovu do výuky proniká ideologická manipulace s patřičným dozorem. Inkluze a genderismus jen dokonají dílo zkázy a otráví zbytek pedagogů. Vzdělanost nových generací má nahradit umělá inteligence, která se má stát arbitrem pravdy a správnosti.  Varování Karla Čapka v jeho R.U.R. je zapomenuto.

Uveďme alespoň dva příklady selhání politiků a jejich expertů jako varování letargickým občanům:

Prvním je Zelený úděl (Green Deal), tedy násilné prosazování nezralých technologií pod ideologickým tlakem bruselských nedovzdělanců. Ostatně mnozí z nich již tiše prchají z Evropské komise před zodpovědností a ze strachu z následků svých šílených nápadů. Typicky třeba Franciscus Cornelis Gerardus Maria „Frans“ Timmermans, dekorovaný desítkou řádů, a přitom neschopný zvládnout látku fyziky pro 7. třídu. A není v tom mezi svými eurosoudruhy sám.

SLEDUJTE: Protiproud TV ve středu 1. 11. 2023 od 18:00 uvede rozhovor s režisérem, spisovatelem a zakladatelem Zdravého fóra Janem Tománkem. Pořadu bude jako obvykle věnován článek zde na protiproud.info.

Ani neuhasitelně hořící loď elektromobilů u holandských břehů je nevyléčí z jejich zeleného blouznění. Asi v elektromobilu bude muset uhořet někdo z Evropské komise, aby se jim rozsvítilo. Tažení proti jaderné energetice a spalovacím motorům vede k rychlému ekonomickému úpadku EU a nástupu asijských automobilek, kam předtím evropské firmy vyvezly své technologie.

Za všechno údajně může CO2 ze spalovacích motorů osobních automobilů. Zemní plyn, mazut v lodích, benzín v letadlech jsou ale kupodivu ideově v pořádku. Energie na výrobu letadlových lodí, jaderných ponorek, raket, bombardérů, tanků, děl a munice je ve službách demokracie - tudíž rovněž ekologicky čistá. Jak tito mudrci asi připraví emisní povolenky na CO2 uvolňovaný vulkány nad i pod vodou či na skleníkové plyny uvolňované přirozeným životním cyklem lidského života? Od drastických sankcí si slibují zelení blouznivci umělé snížení světové populace v důsledku hladomoru a nemocí.

Pandemie lží

Druhým příkladem nevzdělanosti politiků a selhání vědců a lékařů je „pandemie lží“ zvaná Covid-19. Chybná rozhodnutí založená na lži, vedla k astronomickému státnímu dluhu, poklesu ekonomiky a narušení dodavatelsko-odběratelských vztahů, k poškození zdraví celé populace a narušení důvěry občanů v autority, instituce, medicínu, právní stát a média hlavního proudu. Tyto škody se budou napravovat dlouhou dobu - pokud se to vůbec podaří.

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech L a XL, si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Celou smyšlenou pandemii udržovali při zkázonosném životě servilní novináři a různí pseudoodborníci s tituly, které mediální mainstream přeměnil v posly světla a hlasatele tečky za kovidem. Nakonec příběh musel končit komedií gigantů zábavy Čtvrtníčka a Koháka v reklamě na čtyři tečky pro klid v duši. Pozoruhodný klid v duši doprovázený mohutnou vlnou ALS, rakoviny, záněty srdce a osrdečníku, autoimunitními onemocněními a "nevysvětlitelnými" náhlými úmrtími. Prof. Prymula tomu nasadil šaškovskou čepici, když prohlásil, že na čtvrtou dávku spásné vakcíny už nepůjde. Náhlou tečku za tzv. pandemií udělaly v mžiku první výstřely na Ukrajině. Covid-19 to zřejmě dostal do nohy a odkulhal do čekárny na novou příležitost.

A naše školství má za hlavní úkol připravit pro novou dobu poslušného euroobčana neposkvrněného skutečným vzděláním, zato ideologicky a psychicky připraveného pro příval štěstí, které zaplaví všechny nevolníky v EU.

Pro náročný úkol zkroutit školství krkem podle bruselských not byl příznačně vybrán do ministerského křesla muzikolog a kandidát členství v KSČ (1988–1989), který nahradil dogazdovavšího kolegu Gazdíka ze stejného uskupení STAN, které je založené na nejlepších tradicích politického gangsterismu.

Začne to společnými záchodky, a skončí tím, že děti budou učit sexuální devianti. Co na to rodiče?

Těm to už bude asi jedno.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky