Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Dokonalý paradox: Izraelci vážně plánují vyvraždit celé etnikum. U koho se asi inspirovali? Konečné řešení palestinské otázky. Musíme je zabíjet, zabíjet a zabíjet. Tohle se Černochové bude líbit: Složte zbraně, a nechte se povraždit!

Dokonalý paradox: Izraelci vážně plánují vyvraždit celé etnikum. U koho se asi inspirovali? Konečné řešení palestinské otázky. Musíme je zabíjet, zabíjet a zabíjet. Tohle se Černochové bude líbit: Složte zbraně, a nechte se povraždit!

30. 10. 2023

Tisk článku

Kit Klarenberg přináší informace o plánu Izraele na řízenou genocidu Palestinců, o němž dnes dokonce i některá mainstreamová média přinesla jako by mimochodem drobnou informaci, ale protože pochopitelně neřekla, o co doopravdy jde, je třeba jejich polo-dez-informace uvést na pravou míru

Zatímco izraelské kobercové bombardování Gazy vstupuje do třetího týdne a zabilo více než 8 000 lidí a vysídlilo nejméně milion obyvatel, think-tank sídlící v Tel Avivu zveřejnil plán "konečného řešení" palestinské otázky zbraněmi samozvaného židovského státu.

Plán konečného řešení

V bílé knize zveřejněné více než týden po překvapivém útoku Hamásu na izraelské vojenské základny a kibucy představil Institut pro národní bezpečnost a sionistickou strategii „plán konečného přesídlení a rehabilitace veškerého obyvatelstva Gazy v Egyptě“, založený na „jedinečné a vzácné příležitosti k evakuaci celého pásma Gazy“, kterou nabízí nejnovější izraelský útok na obleženou pobřežní enklávu.

pp

Čtěte ZDE: Nové důkazy: Nemocnici v Gaze opravdu bombardoval Izrael. Areál al-Ahli zjevně zasáhla izraelská vzdušná bomba Air burst. Stovky Palestinců rozdrceny a spáleny ohnivou koulí. Proč asi nevyjde izraelská taktika - To ne my, to oni?   

Dokument byl zveřejněn v hebrejštině na webových stránkách organizace. Napsal jej Amir Weitman, „investiční manažer a hostující výzkumník“ Institutu, který také vede libertariánskou parlamentní skupinu Likud - vládnoucí strany v Izraeli.

Dokument začíná poznámkou, že v sousedním Egyptě je prý na 10 milionů prázdných domů, které by mohly být „okamžitě“ obsazeny Palestinci. Weitman poté čtenáře ujistil, že „udržitelný plán… je dobře v souladu s ekonomickými a geopolitickými zájmy Izraele, Egypta, Spojených států a Saúdské Arábie“.

Všechno lze přece koupit - i etnická čistka

Weitmanův návrh na etnické čistky odráží plány na násilný přesun, které v posledních dnech prosadili bývalí izraelští představitelé, a zároveň těží z evakuačních příkazů vydaných izraelskou armádou celému civilnímu obyvatelstvu severu z pásma Gazy.

pp

Letáky svržené izraelskými válečnými letouny v Gaze, v nichž Izrael vyzývá více než 1,1 milionu lidí ze severní a střední části Gazy, aby se přesunuli na jih. To je samozřejmě nezákonné a absurdní a není divu že bombardovaní obyvatelé odmítají odejít

Weitmanův zlověstný plán požadoval, aby Izrael koupil tyto nemovitosti za cenu 5–8 miliard dolarů, což je napohled obrovská cena, která však představuje pouze 1–1,5 % izraelského HDP. „Tyto částky (potřebné k vyčištění Gazy) jsou ve srovnání s izraelskou ekonomikou minimální,“ říká Weitman. „Investice miliard jednotlivých dolarů do vyřešení tohoto obtížného problému je inovativní, levné a udržitelné řešení.

Weitman uznává, že jeho plán se v podstatě rovná „koupě pásma Gazy“, ale říká, že by to pro sionisty byla „velmi výhodná investice“, protože by „časem přidala hodně hodnoty“. Tvrdil, že „stav země“ v regionu poskytne „mnoha“ izraelským osadníkům vysokou životní úroveň, čímž umožní expanzi osad v Gush Dan poblíž egyptských hranic a dá „obrovský impuls pro kolonizaci v Negevu".

V prosinci 2021 Tel Aviv schválil plány na založení čtyř nových osad v Negevu, pro 3000 rodin osadníků.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 30. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Genocida, která ukončí všechny války

Přestože Egypt dosud odmítal izraelský tlak na masový exodus obyvatel Gazy přes jižní přechod Rafáh, Weitman tvrdil, že Káhira bude hostit masový exodus palestinských uprchlíků jako „okamžitý stimul“, který „přinese obrovský a okamžitý prospěch všem v Sísíinovu režimu.“

Weitman je přesvědčen, že hlavní věřitelé Káhiry – zejména Francie, Německo a Saúdská Arábie – pravděpodobně uvítají oživenou egyptskou ekonomiku, díky „izraelské investici“ do trvalého vysídlení Palestinců. Předpokládá, že i západní Evropa pochopí "přesun veškerého obyvatelstva Gazy do Egypta", protože to "výrazně sníží riziko nelegální imigrace... což je značná výhoda." Dále očekává, že také Rijád tuto iniciativu přivítá, protože „evakuace pásma Gazy znamená likvidaci důležitého spojence Íránu“.

Etnické čistky v Gaze prý budou znamenat konec „neustálých a opakovaných bojů, které podněcují plameny nenávisti vůči Izraeli“. Kromě toho „uzavření otázky Gazy zajistí stabilní a zvýšené dodávky izraelského plynu do Egypta a jeho zkapalnění“ z obrovských zásob ukradených Palestině Izraelem poblíž pobřeží Gazy.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Zabíjet, zabíjet a zabíjet

Palestinci by mezitím měli využít šance, že budou násilně vyhnáni ze svých domovů, spíše než „žít v chudobě pod vládou Hamásu“. Je proto nutné, aby Izrael „vytvořil správné podmínky“ pro jejich „imigraci“ z Gazy do Káhiry. Weitman poznamenává, že dva miliony obyvatel Gazy „představují méně než 2 procenta celkové egyptské populace, která již dnes zahrnuje 9 milionů uprchlíků“. Kapka vody v oceánu.

Noviny to zlověstně uzavírají: „Není pochyb o tom, že aby se tento plán mohl uskutečnit, je třeba současně splnit řadu podmínek. No a v současné chvíli jsou tyto podmínky splněny. Není jasné, kdy se taková příležitost znovu naskytne, pokud vůbec. Nyní je tedy čas jednat. Teď.”

Jakkoli se tyto návrhy mohou zdát barbarské, odrážejí to, co mnozí izraelští představitelé v soukromí mumlají a co alespoň jeden bývalý vládní mluvčí otevřeně prezentoval jako altruistické řešení palestinského „problému“.

U koho - a v jaké době - se asi inspiroval?

Izraelský politik Danny Ayalon popisuje jejich vizi pro další Nakbu dnes v Gaze: "V Sinajské poušti je téměř nekonečný prostor...není to poprvé, co se to stalo...my a mezinárodní společenství připravíme stanová městečka..."

Vyžeňte je do pouště

„V Sinajské poušti, hned na druhé straně Gazy, je obrovská rozloha, téměř nekonečný prostor,“ zopakoval bývalý náměstek izraelského ministra zahraničí Danny Ayalon logiku genocidního sionisty za Weitmanovým návrhem v rozhovoru s Marcem Lamontem z Al Jazeery. „Myšlenka je – a není to poprvé, co se to stane – že půjdou do otevřených oblastí, kde my a mezinárodní společenství připravíme infrastrukturu – řekněme 10 měst s jídlem a vodou – stejně jako pro uprchlíky ze Sýrie.”

V roce 2004 předložil sionistický demograf Arnon Sofer z univerzity v Haifě podrobné plány izolace Gazy přímo vládě Ariela Sharona. To zahrnovalo úplné stažení izraelských sil z regionu a zřízení přísného sledovacího a bezpečnostního systému, který měl zajistit, že nic a nikdo nevstoupí ani neodejde bez sionistického souhlasu. Předpovídá věčné krveprolití:

Arnon Sofer je akademik, který pomohl vymyslet izraelské obléhání Gazy s cílem vytvořit jednosměrný mír Sofer řekl: "Pokud chceme zůstat naživu, musíme zabíjet a zabíjet a zabíjet, celý den, každý den. Pokud nezabijeme, přestaneme existovat."

Jen aby vraždění nepoznamenalo mladé izraelské chlapce...

„Když bude 2,5 milionu lidí žít v uzavřeném pásmu Gazy, bude to lidská katastrofa. Tito lidé se stanou ještě většími zvířaty, než jsou dnes... Tlak na hranici bude strašný. Bude to hrozná válka. Takže pokud chceme zůstat naživu, budeme muset zabíjet, zabíjet a zabíjet. Celý den, každý den... Jediná věc, která mě zajímá, je, jak zajistit, aby se chlapci a muži, kteří budou muset zabíjet, mohli vrátit domů ke svým rodinám a stát se normálními lidskými bytostmi,“ uvedl Arnon Sofer.

Ústav navrhl jednoduché a jasné řešení k dosažení stejného cíle jako Sofer.

K úspěchu stačí, aby Palestinci složili zbraně, a zamířili do trvalého exilu na poušti.

Vpravdě biblické řešení...

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky