Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nové důkazy: Nemocnici v Gaze opravdu bombardoval Izrael. Areál al-Ahli zjevně zasáhla izraelská vzdušná bomba Air burst. Stovky Palestinců rozdrceny a spáleny ohnivou koulí. Proč asi nevyjde izraelská taktika - To ne my, to oni?

Nové důkazy: Nemocnici v Gaze opravdu bombardoval Izrael. Areál al-Ahli zjevně zasáhla izraelská vzdušná bomba Air burst. Stovky Palestinců rozdrceny a spáleny ohnivou koulí. Proč asi nevyjde izraelská taktika - To ne my, to oni?

20. 10. 2023

Tisk článku

Mike Adams přináší přesvědčivé důkazy v podobě video záznamů útoku na nemocnici v Gaze, které jednoznačně dokazují, že za tímto válečným zločinem stojí Izrael, který v Gaze provádí etnické čistky, neboť chce toto strategické území obsadit a Palestince vysídlit

Díky investigativní práci Information Liberation (Chris Menahan) a (Lord Bebo) jsou nyní k dispozici přesvědčivé důkazy o tom, že Izrael bombardoval areál nemocnice al-Ahli pomocí „letecké bomby“ a že Izrael o den později rovněž bombardoval ulice poblíž nemocnice al-Quds.

pp

Izrael a jeho obhájci: Ne my, to oni!

Od 17. října, kdy došlo ke strašlivému bombardování nemocnice al-Ahli, které podle zdravotníků v Gaze mělo za následek smrt více než 500 palestinských lidí se v médiích a napříč internetovými diskusními skupinami vedla zuřivá debata o tom, zda byla bomba odpálena islámským džihádem, jak tvrdí Izrael, nebo izraelskou armádou. Obě strany vehementně ukazovaly prstem na druhou stranu a počáteční pozorování vyvolalo legitimní otázky, zda lze incident vůbec připsat izraelskému bombovému útoku.

pp

Čtěte ZDE: Sionistická zvěrstva šokují svět: Izrael zaútočil na křesťanskou nemocnici v Gaze bombou JDAM. Upálené ženy a děti žalují. Obětí může být až 3000. Arabský svět ve varu. Izraelským lžím o raketě Islámského džihádu nikdo nevěří

V případě, že jste neviděli ověřenou video explozi, která otřásla areálem nemocnice, zde je video z Brighteonu ukazující poškození, které také uvádí „leteckou bombu MK-84“ jako pravděpodobnou munici, která byla použita:

Ta počáteční pozorování – která se mnohým pozorovatelům zdála nezvratná – zahrnovala:

- Skutečnost, že budovy nemocnice al-Ahli nebyly zasaženy žádným výbuchem a neutrpěly vážné škody. To vedlo mnoho lidí k otázce, jak mohlo být zabito více než 500 lidí.

- Skutečnost, že na parkovišti nebyl žádný velký kráter, který se zpočátku zdál být epicentrem exploze.

- Skutečnost, že džihádisté odpalovali rakety přibližně ve stejnou dobu, kdy exploze otřásla nemocnicí al-Ahli. To se zdálo být v souladu s tvrzením Izraele, že za zásah do areálu nemocnice byla zodpovědná chybná raketa palestinského islámského džihádu.

pp

V době úderu izraelskou bombou na areál nemocnice al-Ahli mířily vypálené palestické rakety opačným směrem od nemocnice  

OSN: Izrael už provedl 51 útoků na nemocnice v Gaze

Těm, kteří se přikláněli verzi ve prospěch Izraele, byly výše uvedené otázky více než dostatečné k závěru, že Izrael nemocnici nebombardoval. Mnozí v mainstreamových médiích dokonce tvrdili, že celý příběh o bombovém útoku na nemocnici byl „falešný“, což znamená, že nikdo nebyl bombardován a vůbec nikdo nezemřel.

Zdá se, že nikdo z těchto lidí si není vědom toho, že dokonce i Organizace spojených národů již zveřejnila údaje, které ukazují, že Izrael již provedl 51 bombových útoků na nemocnice v celém Pásmu Gazy, přičemž zabil i 15 zdravotnických pracovníků.

Podle vojenských expertů je více než 6 000 bomb svržených na Gazu ekvivalentní jedné čtvrtině atomové bomby svržené na Hirošimu ve druhé světové válce. Izraelské bombardování dosud zabilo téměř 3 500 Palestinců, což se blíží trojnásobku počtu Izraelců zabitých teroristy Hamásu 7. října.

Ukazuje se, že všechna média, která tvrdí, že bombardování al-Ahli nebylo vinou Izraele, postrádala kritické důkazy. Zde je přehled některých z těchto kritických důkazů:

Důsledky dopadu izraelské bomby na nemocnici al-Ahli v Gaze

Šlo o izraelskou vzdušnou bombu

Za prvé: Když zvažujeme, jak mohlo být na zemi zabito více než 500 lidí, aniž byly přímo zasaženy budovy nemocnice, musíme si uvědomit, že pozemky al-Ahli sousedící s parkovištěm byly obsazeny vysídlenými uprchlíky spícími na zemi.

Nebyli tedy v budovách nemocnice a nebyli budovami stíněni. Absorbovali plnou sílu úderu, když obří ohnivá koule pohltila parkoviště a okolní nádvoří. To je důvod, proč videa po bombardování ukazují tolik masakrů na pozemcích sousedících s parkovištěm. Právě tam leželi lidé, když je výbuch zabil.

SLEDUJTE: Protiproud TV v sobotu 21. 10. 2023 od 18:00 odvysílá další rozhovor Petra Hájka s docentem JUDr. Stanislavem Přibylem, Ph.D., JCD., Th.D. z cyklu Alfa a Omega.
Tentokrát na téma ... věčnost a posmrtný život 

Pořadu bude jako obvykle věnován článek zde na protiproud.info.

Za druhé: Skutečnost, že na parkovišti není žádný kráter, je přesně v souladu se vzdušnou bombou. Ta vybuchne v předem stanovené výšce nad zemí, aby se maximalizovalo poškození. Důkazy tohoto vzdušného výbuchu jsou jasně viditelné ve videích uvedených níže, kde jasně vidět, že kapoty a střechy vozidel jsou rozdrceny mocnou silou působící shora. Tento model poškození je možný pouze se vzdušnou výbušnou zbraní, nikoli s pozemní raketou nebo bombou. Je přitom zcela jisté, že džihádisté nedisponují vzdušnou výbušnou municí. Tu má jen Izrael.

Důsledky dopadu izraelské bomby na nemocnici al-Ahli v Gaze

Ničivá ohnivá koule

Pokud by bomba skutečně vybuchla při dopadu na parkoviště, vozidla by byla odstřelena do strany, což by vykazovalo boční strukturální poškození, nikoli zakřivené, ohnuté střechy a kapoty, které vidíme. Toto poškození je v souladu pouze s tím, že nad nimi vybuchla vzdušná výbušná zbraň a vytvořila tlakovou vlnu, která zničí vše pod ní - včetně stovek Palestinců spících na nádvoří. Jejichž těla vlna rozdrtila a následně je spálila zničující ohnivá koule.

Zatřetí: Zvuk příletu rakety je v souladu s jinými známými izraelskými raketovými údery, s charakteristickým slyšitelným podpisem, který nezní jako typické rakety Hamásu nebo džihádu (což jsou ve srovnání s izraelskými zbraněmi hrubé zbraně s nízkou rychlostí).

Porovnání zvuků příletu bomby, která udeřila na nemocnici al-Ahli s jiným úderem vzduchové bomby. Zvuk je zcela identický 

Následující srovnávací video vedle sebe ukazuje prokázaný izraelský bombový útok napravo, následovaný útokem na nemocnici al-Ahli nalevo. Jejich zvukové vlastnosti jsou téměř totožné a nezní jako rakety Hamasu.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Přesvědčivé důkazy proti Izraeli

Za čtvrté: Rakety Hamásu nemají výbušnou sílu zachycenou na videu při úderu v nemocnici al-Ahli. Velmi velké ohnivé koule a explozivní efekty nejsou možné s technicky nenáročnými, nahrubo "na koleně" vyrobenými raketami Hamásu nebo Džihádu.

Za páté: Rakety odpalované Palestinci byly odpalovány směrem od nemocnice al-Ahli v noci, kdy došlo k bombardování nemocnice. Současně izraelské letadlo proletělo nad nemocnicí přesně tak, aby mohlo vypustit naváděcí bombu MK-84. K explozi došlo několik sekund poté, co izraelský letoun vypustil bombu a aktivoval světlice, aby se vyhnul možným střelám země-vzduch. To je jasně znázorněno na videu a statickém snímku.

Izraelská armáda se pokusila zastřít svou vinu, když zveřejnila následující: „Z analýzy operačních systémů (izraelské armády) byla proti Izraeli vedena nepřátelská raketová palba, která probíhala kolem nemocnice, když došlo k zásahu."

To je záměrně zavádějící. Ano, palestinské rakety byly v blízkosti nemocnice, ale pohybovaly se ve směru od nemocnice, ne nad ní ani k ní.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 23. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu další pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Masakr pod falešnou izraelskou vlajkou

Za šesté:18. října, Izrael bombardoval ulice poblíž nemocnice al-Quds. Video tohoto bombardování téměř dokonale odráží zvuk střely, proud ve vzduchu (vystřelující světlice) a následnou explozi ohnivé koule.

Za sedmé: Z dosavadních informací již víme, že Izrael velmi pravděpodobně připravil události ze 7. října jako falešnou vlajku. Záměrně umožnil bojovníkům z Hamásu provádět zvěrstva, která by ospravedlnila úplné zničení Gazy. Izrael se již netají tím, že chce získat celé pásmo Gazy, a zároveň odtud vysídlit všechny Palestince. Jde o klasickou izraelskou strategii a taktiku: Umožněte zvěrstvo, obviňte z něj svého nepřítele, a tím ospravedlňte násobně horší zvěrstvo proti němu ve formě odvety. Izrael tohle dělá již po generace.

Záznam bombardování nemocnice izraelským letadlem

Z Al-Džazíry: Scénář operace vypadá asi takto: Izrael spáchá lidskoprávní zvěrstvo, okamžitě popře, že by s tím měl cokoli společného. Hlasitě oznámí, že má pádné důkazy, že zločin spáchali Palestinci, a pak jen čeká, jestli se někomu nepodaří prokázat, co se skutečně stalo.

Pokud se nakonec prokáže, že Izrael skutečně toto zvěrstvo spáchal, mlčky potichu sice přijme odpovědnost, jenže v té době se pozornost světové veřejnosti přesunula na další jiné dramatické události. Klasické: Vyšetřování skončilo, zapomeňte.

Izrael provedl přesně tento scénář vloni, poté, co zavraždil palestinsko-americkou novinářku a veteránku Al-Džazíry Shireen Abu Akleh. 

Shrnutí celého izraelského úderu na křesťanskou nemocnici v Gaze 

Shrnutí důkazů, že nemocnici bombardoval Izrael   

- Letecká trhací vzdušná bomba MK-84 svržená izraelským letadlem zachycená na videu.

- Výbuch ve vzduchu vysvětluje konkávní kapoty a střechy vozidel a také nepřítomnost kráteru na parkovišti.

- Civilisté spící na nádvoří vysvětlují vysoký počet obětí i bez strukturálního poškození budov.

- Izraelská popírání nejsou důvěryhodná, Izrael tak standardně postupoval i v minulosti při lžích o svých zvěrstvech.

- Izrael již od 7. října bombardoval nemocnice v Gaze nejméně 51krát přesně podle vyhlášeného záměru zcela zničit infrastrukturu v Gaze při bombardování škol, nemocnic, zařízení na úpravu vody, mešit atd.

- Izrael měl motiv k psychologicky zničujícímu "odstrašujícímu" útoku apokalyptického rozsahu (a obvinit z něj Hamás), aby ospravedlnil genocidu na Palestincích.

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech L a XL, si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Příprava etnické likvidace Palestinců?

Samozřejmě: Nic z toho neomlouvá teroristické útoky Hamásu proti izraelským civilistům. To, co Hamás udělal izraelským občanům, byl válečný zločin, brutální projev ignorace základních principů, kterými by se i válčící strany měly řídit. Současně však vražedná brutalita Izraele vůči palestinským civilistům je právě takovým válečným zločinem: Jeden válečný zločin neospravedlňuje druhý.

Světové veřejné mínění proto musí požadovat příměří, diplomatické intervence, humanitární pomoc milionům neslýchaně strádajícím palestinským civilistům - a současně nezávislé úplné vyšetření bombových útoků na nemocnice v Gaze - nejen ten poslední, pro svou bezpříkladnou brutalitu nejvíce medializovaný.

Izrael musí být okamžitě zastaven v eskalaci svých "odvetných" válečných zločinů proti palestinskému lidu a nesmí mu být umožněno vyprovokovat tím další zvěrstva z opačné strany konfliktu, jež by pak využil k ospravedlnění připravovaného útoku na Gazu, jenž nelze klasifikovat jinak než jako přípravu obrovité „etnické čistky“.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky