Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Popularita AfD v Německu dále strmě roste: V Sasku-Anhaltsku už je strana na prvním místě. Označte je za extremisty! Armády fízlů nasazené na opozici. Lidé sužovaní migrací a bídou chtějí AfD ve vládě. Kdy podobný efekt také u nás?

Popularita AfD v Německu dále strmě roste: V Sasku-Anhaltsku už je strana na prvním místě. Označte je za extremisty! Armády fízlů nasazené na opozici. Lidé sužovaní migrací a bídou chtějí AfD ve vládě. Kdy podobný efekt také u nás?

9. 11. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší dobré zprávy z Německa, kde podpora pro jedinou protibruselskou opoziční stranu raketově roste a v některých spolkových zemích už se stává nejsilnější politickou silou v zemi, což u vládnoucích elit vyvolává paniku a snaží se politického konkurenta zničit represívním aparátem - praví "liberálové"

AfD byla v Sasku-Anhaltsku klasifikována jako extremistická poté, co se ukázalo, že vede v průzkumech. Zejména poslední rok začíná AfD (ještě před 2 lety outsider většiny německých voleb)  nabírat mohutně na preferencích.

pp

Podpora Němců pro AfD stoupá

Němce k tomu vede hned několik důvodů: muslimská invaze se v zemi zcela vymkla z pod kontroly, uhlíková politika zlikvidovala jaderné elektrárny – a tedy i energetickou bezpečnost, současná vláda se prezentovala jako vláda válečných štváčů a LGBT propaganda je nyní přítomná i ve školách.

To, i mnohé další důvody zřejmě vede stále více lidí k tomu, že se uchylují k jediné protibruselské politické straně, která neprosazuje jak výměnu obyvatel, tak zelenou a LGBT agendu, ale ani neutuchající podporu Ukrajině.

Vzhledem k nedávným prezentacím muslimů v německých ulicích, kde se neštítili adorovat Hitlera a vyhrožovat převzetím moci a zavedením práva šaría, zřejmě preference AfD i nadále porostou. Jenže zřejmě právě proto bylo nutné zakročit a jedinou opoziční stranu uvrhnout již zcela oficiálně do kolonky „extremisté.“

pp

Čtěte ZDE: AfD se stala druhou nejsilnější stranou v Hesensku a Bavorsku: Vládní strany drtivě propadly. Německé politické elity v šoku. Nepomohla ani ostrakizace a útoky. Německo se probouzí - nejen v bývalé NDR. Inspirace pro nás?

Označte je za extremisty a špehujte!

Regionální pobočka pravicové strany Alternativa pro Německo (AfD) ve spolkové zemi Sasko-Anhaltsko byla klasifikována jako extremistická organizace, a to jen několik dní poté, co strana dosáhla prvního místa v celostátních průzkumech.

Spolkový úřad pro ochranu ústavy, německá domácí zpravodajská služba, prohlásila, že shromáždila dostatek důkazů, aby dokázala, že několik jejích členů a volených představitelů jsou pravicoví extremisté.

Tento krok tento týden potvrdil Jochen Hollmann, šéf regionální divize agentury v Sasku-Anhaltsku. Vysvětlil, že regionální sdružení AfD ve státě je od roku 2021 vyšetřováno kvůli údajnému extremismu, ale federální zpravodajská služba nyní obdržela nové informace, které ukazují, že strana „není slučitelná s lidskou důstojností, demokracií a právním státem.“

pp

Čtěte ZDE: Raketový nástup Alternativy v Německu: AfD dosáhla v průzkumech historického výsledku 22 % a šlape na paty první CDU. Vláda neřeší klesající mzdy, inflaci ani migraci, ale jen podporu Ukrajině. Prezident Steinmeier couvá. Kdy u nás?

Rozsáhlý program fízlování opozice

Sasko-Anhaltsko je druhou spolkovou zemí, kde byla regionální strana AfD po zjištěních v Durynsku v roce 2021 označena za extremistickou organizaci. Tato klasifikace poskytuje agentům federální rozvědky větší pravomoci při monitorování komunikace stranických funkcionářů a členů, což vyvolává vážné otázky o občanských svobodách a demokratických normách v Německu.

Takový dohled zahrnuje mimo jiné nábor a využívání informátorů, sledování finančních toků, jakož i odposlechy, čtení a monitorování soukromé komunikace německých občanů. V exkluzivním rozhovoru pro Remix News v září německý europoslanec Maximilian Krah, který se připravuje na vedení volební kampaně AfD do Evropského parlamentu v roce 2024, potvrdil, že Německo v minulosti používalo rozsáhlý režim sledování, který se dlouhodobě zaměřuje na opozici.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

„Je pravděpodobné, že i tento telefonát, který nyní vedeme, je sledován,“ řekl. „V jiných demokratických zemích by bylo neuvěřitelné, kdyby vládní agentura sledovala opozici tak, jak sleduje nás. Je tu však něco nového: veřejnost a voliče to už nezajímá. I když nás sledují, i když píší v novinách, že nás považují za hrozbu pro veřejný pořádek, lidem je to prostě jedno. Nadále nás volí. Připojují se k našim řadám,“ dodal.

Lidé se probouzejí a vládním fízlům už nevěří

Tento týden Nikolaus Kramer, předseda parlamentní skupiny AfD ve spolkové zemi Meklenbursko-Přední Pomořansko, označil krok zpravodajské služby za „průhledný a žalostný pokus o udání.“ Tento krok přichází jen několik dní poté, co průzkum provedený agenturou INSA pro německý bulvární deník Bild ukázal, že AfD se s 33 procenty hlasů dostala na první místo ve spolkové zemi Sasko-Anhaltsko.

pp

AfD, která vede kampaň proti masové imigraci, staví se proti dodávkám zbraní na Ukrajinu a je ze své podstaty euroskeptická, vede průzkumy veřejného mínění poté, co od posledních dubnových voleb vzrostla o 7 procentních bodů.

Spolkové zemi Sasko-Anhaltsko v současné době vládne koalice Křesťanskodemokratické unie (CDU), Sociálně demokratické strany (SPD) a Svobodné demokratické strany (FDP). Podpora AfD, která byla obvykle vyhrazena pro spolkové země dříve sídlící v bývalém východním Německu, exponenciálně vzrostla po celé zemi a němečtí voliči jsou mnohem vstřícnější k tomu, aby strana převzala vládu, než k představitelům hlavního politického proudu.

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech M, L, XL, 2XL a 3XL si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v redakci v Opletalově ulici (pár kroků od Václavského náměstí).

Průzkum provedený Civeym pro časopis Spiegel zjistil, že 47 procent Němců by považovalo za přijatelné, kdyby strany vstoupily do koalice s AfD na zemské úrovni, což je číslo, které ve východních spolkových zemích stoupá na 55 procent.

Na celostátní úrovni je strana v těsném závěsu za opoziční CDU, v průzkumech veřejného mínění se pravidelně umisťuje na druhém místě – a to s pohodlným náskokem před stranami zapojenými do federální probruselské koalice.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky