Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Argentina se probudila: Prezidentem byl zvolen jihoamerický Trump s motorovou pilou na globalisty. Kampaň médií a neziskovek selhala. Už žádné LGBT, klimaalarmismus či digitální měna, ale kontrarevoluce. Inspirace i pro nás?

Argentina se probudila: Prezidentem byl zvolen jihoamerický Trump s motorovou pilou na globalisty. Kampaň médií a neziskovek selhala. Už žádné LGBT, klimaalarmismus či digitální měna, ale kontrarevoluce. Inspirace i pro nás?

21. 11. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší dobré zprávy z Argentiny, kde o víkendu voliči poslali do čela země odpůrce globalistů a jejich smrtící agendy útočící na tradiční hodnoty a normální lidský svět - a ukázali nepodvoleným všech zemí, že to jde

V neděli (19. listopadu) nastal totální obrat v argentinské politice:  Argentina si do čela země zvolila za prezidenta hodnotového konzervativce a ekonomického libertariána Javiera Mileise. V zemi, která se "díky" socialistické vládě dostala takřka do bankrotu, přičemž 40% lidí upadlo v životní úrovni pod hranici bídy, se zejména mladí rozhodli zvolit radikální změnu. Avšak ne tak jako u nás, kde tato část společosti - s dokonale vymytými mozky školami - přikyvuje globalismu, zničující duhové a zelené agendě Bruselu. Ale přesně naopak.

pp

Milei - argentinský Trump s motorovou pilou na globalisty

V prezidentských volbách vyhrál s velkým náskokem ekonom Javier Milei. Politik, který je přirovnáván k Trumpovi nebo bývalému brazilskému prezidentovi Bolsonarovi. Třiapadesátiletý Milei svého socialistického soupeře Sergio Massu jasně porazil v poměru 56 ku 44 procentům hlasů.  Z říjnového prvního kola hlasování přitom ještě vítězně vzešel Sergio Massa, představitel vládní peronistické Unie pro vlast, když Mileie porazil o sedm procentních bodů.

Současný ministr hospodářství Massa už Mileimu blahopřál. Ještě před zveřejněním oficiálních výsledků tak uznal svou porážku ve druhém kole hlasování ve 46milionové latinskoamerické zemi. Vítězství Mileie bude - i podle prvních komentářů agentur - pro Argentinu představovat zásadní politickou změnu.

pp

Čtěte ZDE: Jihoamerický Trump může vyhrát volby: Argentinci se nechtějí podvolit. Udělá Milei v zemi pořádek? Washington již konspiruje. CIA dosadila brazilského prezidenta - a teď po něm chce, aby platil. Také mladý Soros má práci

Už žádné LGBT či klimaalarmismus

I když se hlásí k libertariánství, tak je současně také hodnotový konzervativec, který plánuje zrušit všechny nesmysly přijaté bývalou vládou - plně ovládanou Sorosem. Tedy už žádná LGBTQ agenda a manželství pro všechny, konec klimatického alarmismu a zničující politiky s ním související, která byla dosud v zemi tvrdě prosazována. Argentinu čeká také zákaz politických neziskovek na školách a konec velmi liberální potratové politiky.

Vzhledem k tomu, že je Milei ekonom, tak země zřejmě zaznamená zdaleka největší zásahy do hroutícího se hospodářství. Zásahy by měly vést k jeho radikálnímu ozdravění, což bude ovšem samozřejmě bolestivý proces.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Zrušit centrální banku a odmítnout digitální totalitu

Argentinská ekonomika se nyní potýká s trojcifernou inflací, takže její ozdravení bude docela tvrdým oříškem. Milei se bude muset vypořádat s prázdnými pokladnami vlády a centrální banky, skřípajícím dluhovým programem (amerického) Mezinárodního měnového fondu ve výši 44 miliard dolarů, inflací blížící se 150% a závratnou škálou kapitálových kontrol.

Milei již v předvolebních debatách upozornil na to, že míní zrušit centrální banku, neboť právě centrální banky považuje za původ všeho zla. To samozřejmě také znamená, že za jeho vlády nehrozí, že by země přijala digitální měnu centrální banky (CBDC), neboť nový prezident je rovněž velkým odpůrcem "vraždy hotovosti". Zemi se tak „digitální totalita“ alespoň na čas vyhne.

SLEDUJTE: Hovory s nepodvolenými v přímém přenosu: Ostré otazníky doby vymknuté z kloubů. Tentokrát opět s Michalem Svatošem na téma konfliktů v Izraeli a na Ukrajině. Vysílat budeme 22. 11. 2023 od 14:30. Otázky můžete klást prostřednictvím chatu na pravé straně okna již s předstihem.

Žádné očkovací pasy a vliv sorosovských neziskovek

Jako libertarián je i proti zavádění digitálních identit, digitálních očkovacích pasů a jiných nástrojů na ovládání veřejnosti.

Co však je inspirativní pro nepodvolené na celém světě - včetně českých: Milei prošel volbami skvěle i přesto, že na něj útočila všechna mainstreamová média, podporující pochopitelně tamního "Fialu". Korporátním médiím ani Sorosovým neziskovkám jejich rozsáhlá antikampaň prostě selhala.

Jedním z hlavních důvodů je, že Mileiho podporují zejména mladí, což ukazuje, že Argentina patří k těm zemím, v nichž se i mladí probouzej, protože jim začalo docházet, jaký smrtící koktejl připravuje globalistická politika – od genderismu až po klimatický podvod.

Jednoduše řečeno: Ať je Milei jakkoli složitá postava, představuje pro každého svobodymilovného člověka v kterékoli zemi polozardoušené globalisty s jejich kovidy, vakcinacemi a gríndýly obrovskou inspiraci: Veřejnost - včetně mladých - ještě není natolik zpitomělá, aby ji zajímavý lídr nedokázal oslovit. Ostatně v sousedním Slovensku to nepodvolení předvedli docela nedávno.

Jak na to jít u nás?  

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky