Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Veřejnoprávní propaganda: Místo deportace migrantů zabijte všechny nad 70 let! Včera v Kanadě, dnes v Německu, zítra u nás? Výměna obyvatel probíhá. ORF si může podat s ČT ruce. Tyrani minulosti mohou závidět

Veřejnoprávní propaganda: Místo deportace migrantů zabijte všechny nad 70 let! Včera v Kanadě, dnes v Německu, zítra u nás? Výměna obyvatel probíhá. ORF si může podat s ČT ruce. Tyrani minulosti mohou závidět

21. 11. 2023

Tisk článku

Karel Bek přináší komentář Slovanky k jedné epizodě, která však mnohé vypovídá o směřování západní společnosti vstříc světlým zítřkům

Výměna evropských obyvatel probíhá podle plánu a mnozí se ani netají tím, že odstraněni nemají být kriminální vetřelci z muslimských zemí, ale původní obyvatelstvo, které zahrnuje drtivou většinu populace v nejstarší generaci.

Již několikrát padly návrhy na možné „dobrovolné“ eutanazie důchodců, ale vždy šlo o nějaké výroky mimo hlavní média. Nicméně nyní se zdá, že se s podobným návrhem ztotožňuje celý systém, když už se jej neštítí zveřejnit ani mainstreamová média.

Dobrovolný akt

Jistě i vnucování experimentálních genových injekcí starším a nemocným mělo spíš za cíl tyto skupiny odstranit než jim jakkoli pomoci. Ovšem nyní se již podobné úvahy vyslovují otevřeně, spolu s tím, jak se také přijímají velmi liberální zákony o eutanazii.

V Kanadě nebo Holandsku se již může nechat zabít téměř kdokoli, zdaleka ne pouze nevyléčitelně nemocní, kteří zažívají přílišná muka, takže další život je pro ně horší než smrt. Lze předpokládat, že ve všech zemích, kde bude zákon o eutanazii přijat, se postupně liberalizuje stejným směrem. Nicméně i tak je eutanázie považována za dobrovolný akt (i když je často nabízena i těm, kdo o ní neuvažují).

Jak dlouho však potrvá, než bude smrt povinná třeba jen pro určitou věkovou skupinu?? Zdá se, že podobné nápady se již začínají lidem podsouvat…

Čtěte ZDE: Plán: Vystěhovávání starých a chudých: Kóje pro důchodce v dobytčích halách. Kdo do jejich bytů? Zelenský se vzteká. Zhroutí-li se Německo do krize, Unie se rozpadne. Podzim se neúprosně blíží. Je na jednání s Putinem už pozdě?

Potlesk zatím zdrženlivý

Je neuvěřitelné, co vysílá koncesionářský kanál 3Sat, v němž ORF drží 25% podíl: kabaretní umělec v televizi navrhl, že by neměli být deportováni ilegální imigranti, ale že všichni starší 70 let by měli být zabiti, což je doporučení pro masové vraždění jako zábavný program.

Jen něco málo přes 24 hodin po tolik kritizované bezplatné reklamní kampani ORF za klimatickou hysterii na závodě Světového poháru v lyžování v Gurglu (Tyrolsko) přináší kanál 3Sat, v němž ORF drží 25 % a v němž manažer ORF sedí ve vedení stanice, další skandál.

Ve 20:15, tedy v hlavním vysílacím čase, může německý kabaretní umělec Moritz Neumeier (35) šířit své teze o současné azylové situaci v Německu. Televizní bavič říká: „Pokud se chcete rozčilovat nad tím, že jen velmi malá skupina lidí nadprůměrně zatěžuje zdravotní pojišťovny, čekací listiny lékařů, pak není potřeba deportovat více lidí, ale odstranit Němce nad 70 let tak, že je prostě zabijete.“

Potlesk byl extrémně zdrženlivý – i přes nahrávku 3Sat je mnoha hostům rychle jasné, že by to mohlo být nehorázné doporučení pro masovou vraždu.

SLEDUJTE: Hovory s nepodvolenými v přímém přenosu: Ostré otazníky doby vymknuté z kloubů. Tentokrát opět s Michalem Svatošem na téma konfliktů v Izraeli a na Ukrajině. Vysílat budeme 22. 11. 2023 od 14:30. Otázky můžete klást prostřednictvím chatu na pravé straně okna již s předstihem.

Propaganda z vlastních kapes

Podle statistik žije v současné době v Německu 18,4 milionu lidí starších 65 let. Komik 3Sat se tedy rozhodl doporučit zabití několika milionů lidí na otevřeném jevišti v televizi. A zároveň navrhuje, aby už ze země nebyli deportováni žádní ilegální imigranti.

To vše se odehrává na televizním kanálu financovaném z povinných koncesionářských poplatků, v němž ORF drží 25 %, ZDF a ARD po 32,5 % a švýcarská SRG 10 %.

Jak již bylo dříve oznámeno, ORF chce od 1. ledna vybrat 722 milionů eur prostřednictvím nové povinné televizní daně, kterou schválila černo-zelená koalice.

Z toho 39 milionů eur půjde společnosti, která má tyto částky vymáhat plnou silou: Každý, kdo nezaplatí 183,50 eura, se dočká návštěvy exekutora a zabavování majetku.

A pokud není co zabavit, pak podle nového zákona ORF a zákona o správním řízení hrozí i tresty odnětí svobody…

Tolik zprávy z Rakouska, nicméně uvedená televize vysílá pro všechny německojazyčné země. Nejen v Rakousku, ale i v Německu – podobně jako u nás – výrazně vzrostlo výpalné placené podobným propagandistům, stejně jako tresty za neplacení.

Zdá se, že tato média již předčila svůj vzor – Goebbelse. Nestačí jim totiž jen šíření jednostranné tupé propagandy, ale ještě obyvatelstvo pod pohrůžkou drakonických trestů nutí, aby si tuto nevyžádanou agitku zcela nedobrovolně draze platilo.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky