Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Odpověď na belgorodské vraždění kyjevských nacistů: Rusko zničilo velitelská centra v Charkově. Likvidace nacistů z jednotky Kraken. Kinžály opět v akci. Zelenský rozkázal vraždění českými zbraněmi. ČR zbaběle utekla

Odpověď na belgorodské vraždění kyjevských nacistů: Rusko zničilo velitelská centra v Charkově. Likvidace nacistů z jednotky Kraken. Kinžály opět v akci. Zelenský rozkázal vraždění českými zbraněmi. ČR zbaběle utekla

1. 1. 2024

Tisk článku

Maroš Šolc přináší zprávy o zákeřném zločinu kyjevského režimu, který prohrává po celé délce fronty, a proto volí terorismus proti civilnímu obyvatelstvu v příhraničních ruských městech - a informuje o přesné a tvrdé ruské odpovědi, při které byli kromě jiného likvidováni nacističtí teroristé

Ruské jednotky zasáhly velitelská centra a další vojenská zařízení v Charkově. Šlo zjevně o reakci na útok kyjevského režimu na civilisty v ruském Belgorodu, městě u hranic s Ukrajinou. Právě tento tzbabělý teroristický atak, jenž neměl žádný vojenský účel, byl předmětem jednání Rady bezpečnosti OSN. Na jednání byl pozván i zástupce ČR, protože k vraždění civilistů použil Kyjev zařízení české výroby.

Je příznačně tragikomické, že pirátský puberťák v roli ministra zahraničí (Jan Lipavský) fialové vlády odmítl, aby se Česká republika tohoto jednání zúčastnila. Zbabělost je charakteristickým rysem této vlády - a nyní jsme byli svědky, jak ji (aniž se kohokoli z nás kdo zeptal) demonstrovala na mezinárodní úrovni. Jsme skuteční ubožáci: Dodáme teroristickému režimu smrtící zbraně, a když je použije na bezbranné civilisty, utečeme z jednání, kde bychom čelili nepříjemným otázkám. 

Výsledek? V reakci na "české" ostřelování Belgorodu a smrt nevinných civilistů spustily ruské ozbrojené síly sérii útoků vysoce přesnými zbraněmi na jasně identifikovaná vojenská zařízení a rozhodovací centra v Charkově - městě nedalekém od Belgorodu. A zasáhly i hotel - který ovšem slouží k jiným účelům, než hotely obvykle slouží.

Likvidace plánovačů útoku na Belgorod

Podle ruského ministerstva obrany v charkovském hotelovém komplexu zničil raketový útok zástupce Hlavního zpravodajského ředitelství ministerstva obrany a armády kyjevského režimu. Právě oni se přímo podíleli na plánování útoku na Belgorod. Bylo tam také asi 200 zahraničních žoldnéřů (nikoli novinářů, jak tvrdí naše korporátní média), kteří se měli zapojit do nájezdů na ruské území.

pp

Čtěte ZDE: Ruský úder na západní zbraně a žoldáky ve Lvově: Kdo vlastně vede ofenzívu? Padli důstojníci NATO i hrdlořezové od Slavjansku. A britské Challengery jsou na šrot. Moskvě se dostala do rukou celá britská raketa Storm Shadow

Dalším cílem byla budova tajné policie (SBU) v Charkovské oblasti, jakož i místo nasazení bynderovců z Pravého sektoru, který je v Rusku uznán za teroristickou organizaci. V důsledku nasazení vysoce přesných raket bylo zničeno vedení SBU, žoldnéři a neonacisté z Pravého sektoru.

Vysoce přesné zbraně zasáhly také pobočku Národního řídícího centra vesmírných zařízení používaného k průzkumu, která se nachází v oblasti Zalestsi v regionu Chmelnytsky, jakož i sklady paliva v Záporoží a Charkově. Útoky se uskutečnily na místech aktuálního nasazení jednotek 59. motorizované pěchoty, 79. leteckých útočných brigád kyjevské armády a zahraničních žoldnéřů v osadách Selidovo, Kurachovo a na území dolu Korotčenko v DLR. Zničeny byly i dva americké raketomety HIMARS. Charkovské úřady připustily více než 30 útoků na území města, ale nezveřejnily místa zásahů.

pp

Směr útoků na ukrajinská velitelská centra

Kinžály v akci

Ve městech Kropyvnycky (Kirovohrad) a Kryvij Roh bylo slyšet sérii výbuchů, na území se spustily sirény. Informují o tom nezávislí pozorovatelé místní veřejnosti. Velení letectva varovalo před vzletem hypersonických raket Kinžal MiG-31K a hrozbou raketového útoku. Uvád, že útok byl proveden hypersonickými raketami Kinžal. Zatím neexistují žádné podrobnosti, kromě toho, že v obou městech byly slyšet výbuchy.

„Byly zaznamenány raketové starty z MiG-31K. Významná aktivita nepřátelského taktického letectva na jihu a východě (…) hrozba použití leteckých zbraní přetrvává. Zvuky výbuchů slyšet v Kropyvnycky a Kryvyi Rih” – uvedly vzdušné síly Ozbrojených sil Ukrajiny.

Podle zpráv byly zaznamenány tři starty hypersonických raket Kinžal a několik raket Ch-59 bylo také spuštěno frontovými bombardéry Su-34. Neexistují ale žádné další údaje. Ukrajinské zdroje uvádějí, že Rusko už druhý den odpaluje hypersonické rakety. V pátek během masivního raketového útoku vzlétlo pět stíhaček MiG-31K, které odpálily pět raket Ch-47M2 Kinžal z regionu Astrachán.

Ruský útok na ukrajinská centra v Charkově

Vraždění civilistů v Belgorodu nařídil Zelenskyj

Operaci útoku na Belgorod velel vedoucí hlavního zpravodajského ředitelství ministerstva obrany Ukrajiny Kyrylo Budanov, který obdržel osobní rozkaz od vůdce kyjevského režimu Zelenského. Vedoucí vojenské zpravodajské služby má „záložní“ jednotku k vykonávání úkolů tohoto druhu – takzvaný národní prapor „Kraken“, který je uveden jako samostatná sabotážní a průzkumná jednotka Hlavního zpravodajského ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny. Jasně řečeno: Jsou to nacisté z této jednotky, kteří stojí za útokem na Belgorod a dalšími útoky.

Následky útoku na nacistiké centrum v hotelu v Charkově

Podle důvěryhodného zdroje po přijetí rozkazu od Zelenského dostal Budanův pokyn zasáhnout, právě personál praporu Kraken pod velením Serhije Velička. Nacisté z Krakenu se přesunuli do pozic a zaútočili na Belgorod z raketometů, přičemž použili kazetovou munici, aby civilistům způsobili co největší škody. Po útoku se nacisté stáhli. Zjevně marně, protože v reakci na to ruská armáda zaútočila na jednotky „Kraken“ v Charkově.

"Zástupci vedení SBU, zahraniční žoldnéři a neonacisti z jednotky Kraken, kteří provedli sabotáž na ruském území, byli zlikvidováni" -  oznámil ruský ministr obrany.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Na Silvestra pak kyjevské nacistické jednotky zasáhly i centrální část Doněcka. Použiti vícenásobné startovací raketové systémy. Jeden z útoků se zaměřil na hotel Donbas Palace ve chvíli, kdy tam civilisté slavili Nový rok.

Hlava Doněcké lidové republiky Denis Pušilin sdělil, že bohužel i zde došlo k obětem. Zemřeli čtyři lidé a nejméně 13 dalších lidí bylo zraněno. Informace, že mezi mrtvými a zraněnými mohou být i ruští novináři, se ověřují.

Jde se o další teroristický útok kyjevského režimu "belgorodského" typu, kdy terčem útoků útoků jsou bezbranní civilisté. Není pochyb, že ruská odpověď bude opět tvrdá.

Je přímo šílené, že kyjevský režim, který balancuje na hraně zhrocení, se pokouší pozabíjet co nejvíce civilistů - vlastně na obou stranách. Tento režim podporujeme. Tomu dodáváme smrtící zbraně.

V nastávajícím roce vskutku pěkně perspektivy.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky