Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
USA v tiché válce s Evropou: Biden zavřel kohoutky s LNG. Náhoda na Blízkém východě. Zničení plynovodu jako pojistka. Směřujeme ke kolapsu? Spojenec za všechny prachy (teď právě za 400 miliard na zbytečné F-35)

USA v tiché válce s Evropou: Biden zavřel kohoutky s LNG. Náhoda na Blízkém východě. Zničení plynovodu jako pojistka. Směřujeme ke kolapsu? Spojenec za všechny prachy (teď právě za 400 miliard na zbytečné F-35)

30. 1. 2024

Tisk článku

Mike Adams zpoza oceánu komentuje, jakou zákeřnou formu volí Spojené státy aby oslabily a do ještě větších potíží a závislosti přivedly poddané bruselského impéria - a tím je do budoucna zcela odstranily ze světové ekonomické scény, až po všech těch Lejnových a Fialech nezbyde než jen sirný smrad

Tohle je opravdu neuvěřitelný vývoj. Nejprve USA dotlačily EU, aby se zcela odstřihla od ruského plynu. Toto odříznutí si pojistily teroristickým vyhozením baltského podmořského plynovodu Nord Stream do povětří.

A co se stalo teď? Nyní Joe Biden zastavil veškerý nový vývoz zkapalněného zemního plynu (LNG) ze Spojených států.

Vedle toho - asi opět čirou náhodou - také Katar zrovna oznámil zastavení vývozu LNG plynu z důvodu rizika poškození lodí poblíž oblasti konfliktu mezi jemenskými povstalci a americkým námořnictvem v Rudém moři.

SLEDUJTE: Protiproud TV vysílá ve čtvrtek 1. 2. 2024 od 18:00 rozhovor s Ing. Zdeňkem Jandejskem, organizátorem protestu českých zemědělců plánovaných na únor.

Ve válce

Výsledkem je, že většina Bruselem ovládaných evropských států přišla hned o 3 zdroje LNG plynu. A to v situaci, kdy si sami jak pominutí z velké části zničily nebo zablokovaly svou vlastní energetickou infrastrukturu, aby prý uklidnily ufňukanou Gretu Thunbergovou s jejími hlasitými nářky nad nesmysly šířenými klimatickým kultem.

Západní Evropa bez dovozu energie ze zahraničí a s velmi malou domácí produkcí energetických zdrojů směřuje k totálnímu hospodářskému kolapsu (který mimochodem již začal).

Všem je nyní více než zřejmé, že USA jsou s EU v tiché válce. Bidenův nestydatý krok je v podstatě poslední kapitolou energetického embarga proti evropským zemím, jejichž zkorumpované vlády ovšem nadále bizarně považují USA za svého "spojence".

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Do propadliště dějin

Skutečným partnerem, který může Evropě pomoci, je samozřejmě Rusko. Jenomže USA vytrvale vrážely klín především mezi Německo a Rusko, aby docílily toho, že bude Evropa závislá na dovozu zkapalněného zemního plynu z USA. A když se tak stalo, najednou Biden utnul i tento zdroj.

Jedná se o skutečně šílenou sérii nezakrytých ekonomických teroristických a sabotážních operací, které USA provádějí proti Evropě s cílem vysát a zničit evropský průmysl a ekonomiku, a tím zachránit a dokonce posílit americkou. Evropané by měli být pobouřeni, ale jsou příliš poddajní a indoktrinovaní klimatickými alarmisty, než aby hnuli prstem.

Evropské země jsou vykuchávány, podmaňovány a vedeny k energetickému vyhladovění až do propadliště dějin. V rámci Spojených států si alespoň Texas nyní si stojí za svým a říká Bidenovým pokrokovým fašistům jasné "Ne!". Evropští národní vůdci si však nestojí za ničím a jsou ochotni vlastní národy vést ke kolektivní sebevraždě.

Evropa skutečně směřuje ke kolapsu.

Celou analýzu současné situace si můžete poslechnout v pořadu zde (v angličtině): 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky