Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Návrat do pekla: Nacistické praktiky v Německu se vracejí. Žádný chleba pro AfD a její voliče! Už i pizza je politika. Vyhazovy ze zaměstnání - jako u nás. Diskriminace? Proti nepodvoleným v pořádku. Kdy vzplane první hranice?

Návrat do pekla: Nacistické praktiky v Německu se vracejí. Žádný chleba pro AfD a její voliče! Už i pizza je politika. Vyhazovy ze zaměstnání - jako u nás. Diskriminace? Proti nepodvoleným v pořádku. Kdy vzplane první hranice?

7. 2. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší hrozivé informace z Německa, kde vládní moc - populární asi jako ta naše fialová - oživuje totalitní praxi z nacistické éry, což zneklidňuje mizející pamětníky, zatímco mladé "úderné jednotky" zfanatizované mládeže a (jako za Hitlera) i spolupracující firmy stupňují teror proti nepodvoleným - jako tenkrát...

Nevím, zda si demonstranti na „demonstracích proti pravici“ uvědomují, že jsou jen „dvojníky“ svých předků, kteří ve 30. letech minulého století stanuli v davu s nataženou pravicí, aby vítali svého idola. Kancléř Scholz by mohl být pomyslným nástupcem onoho kancléře s knírkem, který se také rozhodl zlikvidovat veškerou opozici.

pp

Rakušan a strach z nepodvolených

Němci se tedy jako takoví příliš nezměnili a litovat lze jen ty, kteří v davech na náměstích nežádají zákaz opozice jako tomu bylo za vlády jistého Rakušana (neplést s tím naším současným - i když v totalitních praktikách rovněž mají mnohé společné, pozn. PP). Ten se – podobně jako dnes EU – snažil ovládnout celou Evropu.

Není tedy divu, že podobné „antiopoziční“ protesty zaznamenalo také Rakousko – a stejně tak není udivující, že organizátoři se i zde rekrutovali z řad vlády, neziskovek - a vše bylo zaštítěno teroristickou organizací Antifa.

V demokracii se většinou chodí demonstrovat proti aktuální vládě, jako to například nyní dělají zemědělci po celé Evropě, ale ne proti někomu, kdo není – a ani nikdy nebyl – u moci. Jenže AfD je jedinou skutečnou parlamentní opozicí. K této straně lze připočítat i mimoparlamentní malé strany, z nichž některé již byly zakázány. Ovšem AfD začala nabírat příliš rychle preference (dnes je s 22 až 25 % druhou nejsilnější stranou v Německu), takže bylo třeba podniknout cokoli, co by probouzející se Němce od volby této strany odradilo.

Nenechte si ujít!

Další rozhovor Petra Hájka s bezpečnostním expertem Michalem Svatošem o tom, jak se kyjevský režim začíná požírat mezi sebou, protože cítí blízkost porážky Západu ve válce proti Rusku, o české stopě ve "Fialově" rozkradené kampeličce a zbraních určených pro Kyjev a dalších souvislostech

Vysílá PPTV dnes ve středu 7. 2. od 18:00 hodin!

Pekárny a cizinci

Mimo účelového nasazení dvou údajně „protestních“ stran se nyní německá vláda jistí rychlým vydáváním občanství (ve hře je až 2,5 milionu cizinců) a již uvedenými demonstracemi. A aby toho nebylo dosti, k politickému boji se přidávají i některé firmy, které demonstrují svou loajalitu stále víc nepopulární Scholzově vládě.

Jednou z nezaměnitelných charakteristik autoritářských systémů je, že každodenní život je zpolitizovaný. Jinými slovy, člověk je konfrontován s politickými poselstvími nebo požadavky vládnoucí moci a ideologie v oblastech života, které jsou v demokracii zcela apolitické.

V „novém Německu“ je každodenní život natolik zpolitizovaný, že si toho mnoho lidí už ani nevšimne. A příkladů je tolik, že je nelze v jediném článku představit. Tak alespoň několik nejkřiklavějších:

Na „správné“ straně je třeba řetězec pekáren ve východním Vestfálsku „Karlchen’s Backstube“. S heslem „Žádný chleba pro“ vítala zákazníky ve svých zhruba 70 pobočkách po dobu jednoho týdne.

Takzvaná „kvalitní média“ kupodivu nebyla touto zjevně diskriminační akcí pobouřena. Naopak. WDR o logu napsala: „Tím dala pekárna příklad toleranci a demokracii – a byla napadena.“ „Na Facebooku je nespočet urážek,“ říká mluvčí této ideově správné pekárny. „Firma si nadále stojí za svým prohlášením: nenávist, rasismus a nesnášenlivost ohrožují demokracii - ale akce nyní skončila.“

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Ani pivo, ani kebab

"Restaurace rychlého občerstvení v Bielefeldu reaguje zcela odlišně. Na cedulích je napsáno „Žádný kebab pro“ nebo „Žádné pivo pro“. Majitel snack baru zveřejnil fotografii na Facebooku. Pro generálního ředitele Erdala Kolcu je to jasné prohlášení, namířené proti AfD a reimigračním plánům pravicově extremistických skupin“.

Veřejnoprávní televize už otevřeně ztotožňuje AfD - a tím i její miliony voličů - s někdejšími národními socialisty. A zároveň od těchto „nacistů“ vybírá miliony a miliony povinných televizních poplatků. Počínání pekařů a prodejen rychlého občerstvení je v několika ohledech absurdní, dokonce obscénní. Vzhledem k tomu, že v případě AfD nejde o žádné nacionální socialisty (označují je za "extrémní pravici", zatímco Hitler byl již podle názvu své strany socialista, pozn. PP), dává to stejný smysl jako nápis „Žádný chléb pro pedofily“ nebo „Žádný kebab pro vrahy“.

Na druhou stranu, pokud akce klade rovnítko mezi druhou největší opoziční stranu a národní socialisty, což alespoň provozovatel rychlého občerstvení netají, jde o pomluvu nebo dokonce - dnešním "progresivistickým" slovníkem - o podněcování k nenávisti. A ukazuje to rozsah hysterie, agitace a předvídavé poslušnosti, kterou vyvolala koordinovaná akce Correctivu, médií, tajných služeb a vlády.

Jak se úspěšně léčit či udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Sami aktualizují Hitlerův "odkaz"

Potravinářská společnost „Followfood“ nyní nabízí „Bio Pizza Antiracisti“. Kromě toho poskytuje následující absurdní ideologický popis produktu: „Tolerance je nám blízká. Organická pizza antiracisti followfood zbystří vaše smysly pro větší rovnost, rozmanitost a respektující soužití. Pikantní posypaná mozzarellou a sušenými rajčaty je také důležitým příspěvkem k podpoře odchodu od pravicového extremismu.“ Společnost o sobě ostatně sama hlásá: „Followfood není jen potravinářská společnost, ale hnutí“.

Jak lépe shrnout absurditu a politizaci naší doby než tím, jak se charakterizuje obyčejný výrobce pizzy?

Ale ještě jeden příklad - už daleko hrozivější. „Kolín nad Rýnem vyvodil personální důsledky: Simone Baumová z Engelskirchenu v Oberbergu, předsedkyně spolkového svazu Severního Porýní-Vestfálska a zaměstnankyně městské správy, se zúčastnila setkání pravicově extremistických funkcionářů v Postupimi. Podle informací deníku Kolín nad Rýnem Baumovou bez předchozího upozornění propustil,“ píše Kölner Stadtanzeiger.

Zaměstnanci městské správy jsou přitom v Německu prakticky neodvolatelní. Což ovšem neplatí, pokud se ve volném čase setkávají s lidmi se „špatným“ názorem – což z kolínských regionálních novin udělalo „setkání pravicově extremistických funkcionářů.“

Plíživý státní převrat 

Signál je jasný: pokud nechcete riskovat své živobytí, nesmíte se setkávat s lidmi, kteří smýšlejí jinak než vládnoucí moc - a to ani ve svém volném čase. Nejlépe by bylo podrobit každého, s nímž se setkáte, testu "správného postoje", aby byli na bezpečné straně.

Co to má společného se svobodným demokratickým řádem? Samozřejmě nic. Až na to jméno. Protože ti, kteří obrátili tento svobodný demokratický základní řád vzhůru nohama plíživým státním převratem, nyní brutálně útočí na všechny, kdo tento plíživý státní převrat nepřijímají, jako na odpůrce svobodného demokratického základního řádu. To tady - s trochu jiným názvoslovím - už bylo.

Zacházení s kritiky vlády má v Německu již nyní charakter honu na čarodějnice.

Kdy vzplane první hranice?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky