Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Kudla v zádech: Brusel uzavřel dohody o volném obchodu. Ukrajinský likvidační model. Ve Varšavě farmáři s tamní fialovou vládou bojují v ulicích. V Praze ti vedení papaláši z AK jsou ukáznění. Udělá jim Pan Rohlík to, co Jandejskovi?

Kudla v zádech: Brusel uzavřel dohody o volném obchodu. Ukrajinský likvidační model. Ve Varšavě farmáři s tamní fialovou vládou bojují v ulicích. V Praze ti vedení papaláši z AK jsou "ukáznění". Udělá jim Pan Rohlík to, co Jandejskovi?

7. 3. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký konstatuje, že dnešní protest v režii pupíků z Agrární komory, je jen formální, žádné "chycení se za nos", a přináší informace blogerky Slovanky o další "vraždě" unijních zemědělců, kterým Brusel a na něj napojené kolaborantské vlády připravily další smrtící koktejl - bez ohledu na celou "vzpouru"

Po Praze se opět prohánějí traktory. Bezva. Každý náznak protestu proti zničující fialové vládě a (její) zkorumpované bruselské mafii je samozřejmě dobrý. Zemědělci tentokrát dokonce vysypali před Strakovkou trochu hnoje. Jen symbolicky, ale přece.

Přesto se nelze zbavit diojmu, že tento "pražský výlet" je z hlediska organizátorů tak trochu jen "naoko". Protestu organizovaného inženýrem Zdeňkem Jandejskem a šéfem Asociace samostatných odborů Bohumírem Dufkem (19. února) se tihle s Fialou kolaborující papaláši nejen nezúčastnili, ale přímo se od něj distancovali. Vedení Agrární komory (AK) a Zemědělského svazu (ZS) se prostě zachovala jako klasičtí "stávkokazi". 

pp

Šéf AK Zdeněk Doležal a předseda ZS Martin Pýcha si notovali s Fialovou vládou - a byli za to také patřičně "mediálně" odměněni. Jandejska mediálně (i obchodně) lynčovali, pupíci si libovali. Zatímco v řadě států pod bruselskou kuratelou ohrožení zemědělci bouřili, zastavovali dopravu v celé zemi i na hranicích s Ukrajinou (Polsko), naši zemědělští papaláši se tvářili, že jich se to netýká. Oni přece chtějí s vládou "konstruktivně jednat". 

Jenže samozřejmě nic nevyjednali. Protože i to bylo jen naoko, aby byl důvod skutečně míněný protest skutečných zemědělců (produkujících absolutní většinu domácích potravin) vedených Jandejskem a Dufkem sabotovat.

PŘIPOMEŇTE SI:

 pp

Sledujte ZDE: Nepodvolený Z. J. v centru dění: Byla "Operace traktory na Prahu" úspěšná? Lžou média o odjezdu "nespokojených"? Co s Agrární komorou? Co to udavač Vondra přinesl na Primu? Co se ztvrdlým Rohlíkem? Co chystají zemědělci dál?

Teď už pochopitelně museli něco udělat - "aby se neřeklo". Je dokonale příznačné, jak se k tomu staví celý establishment. a mediální "vládní" mainstream Jandejska skandalizovali. Pan Rohlík (Aspeňák) mu dokonce vypověděl smlouvy na dodávky masa - protože prý blokoval v Praze dopravu. Traktoristy na magistrále si policie fotila a vyhrožovala jim likvidačními pokutami. Dočkají se ti dnešní něčeho obdobného? 

Jistěže ne. Jejich "vůdci" nemají totiž vůči vládě ani žádné politické požadavky jako jandejsovci a duškovci. Vždyť s ní ve skutečnosti souhlasí. Reprezentují především ty "malé" farmáře, jimž vláda poskytla absurdní dotace - ačkoli produkují sotva 4 % české výroby potravin. Neboť je vzala rozhodujícím velkým zemědělským podnikům - aby spolu s nimi poškodila Andreje Babiše. Čistý politický zločin na našem domácím hospodářství - který tak báječně vyhovuje Bruselu! 

Je jistě dobře, že - i když "ukázněně" - dnes další zemědělci zamířili na Prahu. Je jasné, že spousta z nich to opět myslí vážně. S ministrem "zničení českého zemědělství" s příznačným jménem Výborný (lidovci) nepochybně nesouhlasí. Když jim Fiala vzkázal, že s nimi nebude jednat pod tlakem, odpověděli, že pod tlakem jsou oni. Musíme však současně vědět, že jejich "agrární šéfové "protest" vážně nemyslí. Hrají s "pražskými traktoristy" habaďůru.

V Polsku zemědělci s tamní "fialovou" vládou právě doslova bojují v ulicích Varšavy. Blokují rovněž dál hranice proti dovozu "amerických produktů" vypěstovaných na ukrajinské půdě - a bezcelně dovážených do zemí EU. Ti to mysl stejně tak vážně jako ti, které reprezentuje Jandejsek a Dufek. Protože spiknutí proti nim řídí Brusel - a "jeho" podvolené vlády. A nejde jen o ukrajinský "úder".

Přesně o tom píše blogerka Slovanka:

Brusel jim jde po krku

Zatímco některé vlády po protestech zemědělců slibují, že vše napraví a zasadí se o úlevy pro zemědělce, ve skutečnosti nikdy nic podobného neměly v úmyslu. O tom svědčí nejen neochota skutečně nějak zásadně přehodnotit (či spíše zcela zrušit) Green Deal, ale také pokračující uzavírání dohod o volném obchodu, jejichž cílem je likvidace evropského zemědělství.

V podstatě jde o smlouvy se zemědělskými zeměmi, které budou mít zajištěný bezcelní dovoz potravin do zemí EU, zatímco v EU budou výhodně nakupovat například hnojiva nebo zemědělské stroje, které ovšem už za chvíli nebude mít v Evropě kdo nakupovat.

Všechny vlády bez výhrad souhlasily s uzavřením dalších dohod o volném obchodu, což je další rána pro nekonečně regulované evropské zemědělce, kteří nemohou těm zcela neregulovaným nijak konkurovat, byť bude zboží dováženo z jiných kontinentů.

A co tedy konkrétně na Evropské radě schválili?

První odhlasovaná dohoda odstraňuje cla a kvóty pro keňské produkty vstupující na evropský trh. Na oplátku musí Keňa do 15 (!) let otevřít svůj trh pro 82,6 % dovozu do EU. V souladu s hygienickými a fytosanitárními standardy, přehodnocovanými každých pět let, umožňuje EU postupnou expanzi do mnoha dalších oblastí, jako jsou služby a investice.

SPOLÉHEJME HLAVNĚ NA SEBE!

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Keňa do zemí EU posílá především zemědělské produkty v hodnotě 1,2 miliardy eur, zeleninu, ovoce a květiny. Tyto květiny produkují velké holandské firmy tam usazené. S vědomím, že Keňa se snaží zvýšit svou sílu ve složitějších produktech, samozřejmě za nižší náklady. Evropa na oplátku dodává své chemikálie a stroje, hlavně německé.

Druhou zemí s volným obchodem je Chile. Opět jde o odstranění cel, které zaručuje možnost dovozu tisíců tun masa, ovoce a zeleniny, olivového oleje a četných dalších zemědělských produktů, které se opět dostanou do nekalé soutěže s evropskými produkty.

Výměnou za to, budou moci velké evropské těžařské firmy těžit v Chile lithium a měď, jichž je tato jihoamerická země hlavním producentem. Těžit se budou samozřejmě ve jménu takzvaného ekologického přechodu k elektromobilům, jejichž prodeje po celém světě klesají.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Tolik tedy k tomu, jak nejen EU, ale i jednotlivé vlády, které tyto dohody podpořily, myslí na evropské zemědělce. Je známo, že eurounijní zemědělství je určeno k totální likvidaci, protože neregulovaným levným produktům z těchto zemí nebudou evropští zemědělci schopni konkurovat.

Změní něco volby?

Naivní by pak bylo doufat, že se něco změní po eurovolbách. Frakce, které jsou tvrdě probruselské, mají i podle nových průzkumů dominovat, i když už ne tak silně jako dřív.

Níže můžete vidět budoucí předpokládané rozdělení EP na základě aktuálních průzkumů, které ukazuje, že eurohujeři budou mít stále většinu. Pokles zelené frakce (socanů – červeně, Macronovců – žlutě) je potěšitelný, ale nedostatečný.

pp

pp

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky