Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zrůda si dál hraje: Gatesem zaplacená studie prorokuje populační kolaps. Že by se už podařilo zbavit významnou část bílých mužů plodnosti? Čímpak to asi bude? Jen Afričané zatím relativně zlu vzdorují. Covidismus, infikace potravin

Zrůda si dál hraje: Gatesem zaplacená studie prorokuje populační kolaps. Že by se už podařilo zbavit významnou část bílých mužů plodnosti? Čímpak to asi bude? Jen Afričané zatím relativně zlu vzdorují. Covidismus, infikace potravin

27. 3. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký dostal do rukou informace publicisty Baxtera Dmitryho, který dlouhodobě odhaluje plány globalistů na snížení populace, soudí však, že přes reálné nebezpečí si ti zločinci možná spíš fandí - aby zesílili strach a obavy, které mohou být dalším nástrojem na "psychologickou" neplodnost

 Slyšíme to dnes a denně: Ubývá české populace, rodí se stále méně dětí. Jediné, co prý může "zachránit důchodový systém", je razantní příliv migrantů. V posledních dnech se do toho tažení zapojil i statistický úřad. Přesněji řečeno Interpretace statistických dat vládními politiky a jejich korporátními médii.

pp

V tomto případě se lež podřizuje právě hrátkám s důchodovým systémem. Fialový hnus ze Strakovky i Hradu šíří hrozivé představy zaměřené především na mladší generace. Jestli s tím prý něco zásadního neuděláme, na jejich penze někdy kolem roku "padesát plus" nebude.

Ostatně, není už, jak to vypadá, ani na ty současné. Když zákon stanovil, že Fialova neslýchaná drahota a inflace (znehodnocující i to málo, co pobírají důchodci za svůj celoživotní pracovní výkon a platby do důchodového systému) jim musí alespoň část znehodnocených důchodů dorovnat státní rozpočet - prostě jim je nezákonně ukradli. A Pavlův ústavní "soud" to pak vládě samozřejmě "přiklepl".

Mistři

Přitom je to jednoduché: Kdyby nerozhazovali naše daně americkým zbrojovkám a výrobcům (mimochodem nefunkčních a drasticky předražených) biobombardérů schopných nést jaderné bomby, kdyby neposílali stovky miliard Zelenského fašistickému režimu, v němž kraluje jedna z největších korupcí na světě, žádný problém by nebyl.

A teď ještě přidávají: Je nás prý skoro 11 miliónů - jen "díky" přistěhovalectví Ukrajinců. Ta drzost je už opravdu do nebe volající, v tom jediném jsou mistři! Lež povýšená na hlavní princip státní propagandy.

Ve skutečnosti na statisíce Ukrajinců (je jich u nás řádově více, než statistici uvádějí) nejen finančně jednoznačně doplácíme! Další "náklady" jsou v rozšíření chorob, které k nám zavlekli (tuberkulóza, černý kašel, záškrt) - a které jsme měli za prakticky u nás vymýcené. O dramaticky narůstající kriminalitě a chapadlech organizovaného zločinu ani nemluvě - v tom jediném jsou zase mistři Fialovi kámoši z Kyjeva!

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Řekněme to jasně: Současný průběžný důchodový systém žádnou podstatnou reformu nepotřebuje. "Studie a předpovědi" (které, žel, nevyvrací ani "zaháčkovaná" či prostě zbabělá parlamentní opozice) o tom, že za dvacet, třicet, padesát let bude něco nějak, jsou jen zločinnou "extrapolací", krmivem propagandy. Nevědí, co se stane za měsíc, ale stoprocentně mají jasno, co bude za padesát nebo sto let? Kdyby vlády (týká se to i předchozích) s penězi daňových poplatníků zacházely racionálně, nic by nehrozilo. Jenže oni potřebují krást - a odjinud než z daní (a důchodů) brát nemohou.

Že je populační krize? Stačilo by vytvořit propopulační opatření jako za Husáka (to jsou ty dnešní "Husákovy děti") - a kluků a holek by bylo habaděj! Jenže v drastické situaci rozkradeného státu, jehio zatahování do válek a lokajských plateb do Bruselu na šílené plány Green Dealu - nezbývá než lhát a krást ještě víc. Po nás potopa! A ještě vytvářet zdání, že něco zachrání cizinci - migranti! Fuj!

Mimochodem: I kdyby nás přechodně bylo o něco méně, vůbec nic by se přece nedělo. Později by zase přišla - s racionální vládou - další populační vlna. Jako vždycky v dějinách. Jenže tohle si Gatesové a jejich Fialové nepřejí. Sní o vybití miliard - a té jedné, kterou si nechají jako otroky. Právě o tom hovoří - Gatesem placená - studie, kterou interpretuje Baxter Dmitry:

Většina zemí prý míří k populačnímu kolapsu

Nová velká studie financovaná Nadací Billa a Melindy Gatesových zjistila, že globální populace se v důsledku „snížené míry porodnosti“ ve většině zemí řítí do kolapsu. Studie publikovaná v lékařském časopise The Lancet tvrdí, že 155 z 204 zemí má do roku 2050 zažít populační kolaps, jelikož míra plodnosti v těchto zemích bude nadále klesat.

"Výzkum" financovaný Billem Gatesem straší, že od roku 2021 je „celková míra plodnosti“ ve světě na úrovni 2,23, což je jen těsně nad hodnotou 2,1 dítěte na ženu, která je potřebná k udržení populace. Uvedené číslo kleslo ze zdravých 4,84 dětí na jednu ženu v poválečném roce 1950 (populační vlna po válce je pravidelný jev, pozn. PP), přičemž vědci předpovídají, že porodnost bude do roku 2050 nadále klesat až na hodnotu 1,83 a do roku 2100 klesne až na 1,59.

Časopis The Lancet zveřejnil na sociální síti X (bývalý Twitter) následující graf vývoje fertility:

 pp

Gatesova studie (GBD Capstone) tvrdí, že dramatický pokles globální míry porodnosti změní do roku 2100 vzorce globální populace

V té době prý bude mít dostatečnou porodnost zajišťující obnovu populace jen 26 zemí, přičemž „většina světa přejde do přirozeného poklesu populace“. Přirozeného? Takový globální pokles populace by znamenal první takový případ za posledních sedm století. Naposledy se něco takového stalo po pandemii dýmějového moru v polovině 14. století, která zabila až 50 milionů lidí, čímž se světová populace tehdy snížila ze 400 milionů na 350 milionů.

Likvidace podle (Gatesovy) metody

Spoluautorka studie Dr. Natalia Bhattacharjeeová v komentáři uvedla, že klesající míra porodnosti radikálně změní svět tím, že „zcela překonfiguruje globální ekonomiku a mezinárodní rovnováhu sil a bude vyžadovat reorganizaci společnosti“.

Podle zasvěceného pracovníka Gatesovy nadace se do potravin v USA a ostatních západních zemích totiž přidávají látky snižující plodnost s úmyslem sterilizace a tiché depopulace většiny lidské rasy (hlavně bílé, pozn. PP). Dále doznal, že vše, v čem je zainteresován Bill Gates, jako jsou mRNA vakcíny, komáři či produkce potravin, je součástí dlouho plánovaného eugenického útoku na lidskou rasu.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Na tomto ďábelském plánu se pracuje již dlouhá léta. Nyní už vidíme jeho závěrečnou fázi, jak se odehrává přímo před našima očima ve všech psychopatických detailech. Podle nového výzkumu Hebrejské univerzity v Jeruzalémě počet spermií u mužů v Severní Americe, Evropě a Austrálii klesá tak rychle, že pokud se trend nezmění, většina mužů v těchto zemích bude do roku 2060 neplodná.

Podle studie počet spermií u mužů v západních zemích mezi lety 1973 a 2011 klesl o 50% až 60%, přičemž pokud trend bude pokračovat, muži západní civilizace budou nakonec zcela neplodní.

Je příznačné, že studie, která analyzovala údaje o počtu spermií u více než 40 000 mužů, nezjistila žádný pokles počtu spermií u mužů z Afriky, Jižní Ameriky a Asie – tedy v částech světa, ve kterých méně dominují farmaceutické společnosti, geneticky modifikované potraviny a toxické, komerčně zpracované potraviny.

Že s tím nelze nic dělat? Teprve nepůjde - až nás vybijí, protože jsme se nebránili.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Brusel v hrůze před volbami: Soros udělá cokoli, aby jeho lidi nevymetli. V Maďarsku a na Slovensku se (marně) pokoušejí vzkřísit Majdan. V USA Trump. V Rusku Putin. V Bruselu? To bude trochu záležet i na nás

Brusel v hrůze před volbami: Soros udělá cokoli, aby jeho lidi nevymetli. V Maďarsku a...

Zločin proti Srbům: Čtvrt století od humanitárního vraždění NATO. ČR se stala podřadným rekrutem amerického imperialismu. Mezinárodní právo tehdy skončilo. Bomby s nápisem Veselé Velikonoce pro 400 zavražděných dětí

Zločin proti Srbům: Čtvrt století od "humanitárního" vraždění NATO. ČR se stala podřadným...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky