Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Začíná týden hanby: Tak prý nás osvobodili Američané, pane Švejku! Který, paní Müllerová? Já znám dva a obou není žádná škoda. Cynismus kolaborantů vrcholí. Po zločinu přijde trest. Kdy? Krev volá k nebi

Začíná týden hanby: Tak prý nás osvobodili Američané, pane Švejku! Který, paní Müllerová? Já znám dva a obou není žádná škoda. Cynismus kolaborantů vrcholí. Po zločinu přijde trest. Kdy? Krev volá k nebi

28. 4. 2024

Tisk článku

Petr Hájek je zhnusen z cynismu naší americko-bruselské politické lůzy, která nejenže dál kroutí historii, ale chce nás za každou cenu zatáhnout do války proti slovanským bratřím, díky jejichž obětem žijeme – a přesto vidí na konci tunelu světlo

Začíná týden, v němž vypukne Pražské povstání. Ne, nemáme nějaké speciální informace z protiněmeckého (proti-bruselsko-americko-fialového) podzemí. Ostatně velké písmeno naznačuje, že jde o ustálený název dějinné události. Před – bez jednoho roku – osmdesáti lety totiž skončila druhá světová válka tam, kde začala: v Praze. 

V současné době, kdy – řečeno s Voskovcem a Werichem – „Evropa smrdí střelným prachem jako tenkrát…“, je připomínka tohoto výročí, jeho souvislostí a ponaučení důležitější než kdy dříve, o něm dostáváme od vládnoucí mafie svérázný výklad:

Oslavy osvobození naší vlasti prý sice probíhat budou – ale bez účasti zástupců nástupnické země Sovětského svazu, Ruské federace, jejichž téměř sto padesát tisíc občanů při bojích s Němci za naši svobodu našlo u nás svůj hrob. A tento pozoruhodný výraz vděku za naše životy a zachování státu (Němci nás plánovali „ubytovat“ v kazašských stepích) bude obdobně projeven v řadě českých a moravských měst. Tedy ne jen v bruselsko-americké Praze, kde si to magistrát vedený Piráty vyzkoušel už před rokem či dvěma.

Jejich Hřib Satan, kryt autoritou primátorského řetězu, dokonce prohlásil, že sovětská vojska spěchající z Berlína k Praze volající o pomoc, už přišla k hotovému. Ba co víc, ona nás neosvobodila, ale vlastně okupovala. Cynismus současných kolaborantů německého (tzv. bruselského) protektorátu 4. říše je přízračnou (a příznačnou) kopií těch z říše Třetí. Dopadnou nakonec jako jejich poněmčení předchůdci po roce 1945? Jednou určitě. Kdy? to záleží na mnoha okolnostech.  

Zdravíme slavná výročí

Plakát s tímhle textem vyvedeným na plechovém „billboardu“ (tehdy se tomu tak samozřejmě neříkalo) jsem zahlédl kdesi před vjezdem do jedné severočeské obce v dobách ke konci se chýlícího „Jakešova“ socíku.

Mohl by tam vydržet dodnes. Jeho poddanská genialita je nepřekonatelná. To starostové dnešních měst a obcí jsou na tom nepoměrně hůře. Chce se od nich nejen „podvolení“, tedy souhlas s fialovým hnusem a jeho Rakušanovými policejními (veřejnými i tajnými) chapadly, ale také vlastní kolaborantská aktivita.

A tak nejenže nesmí nechat dojít k něčemu tak „nepřijatelnému“ jako je alespoň prosté položení květin k hrobům Rudoarmějců. Musejí oslavovat armádu americkou – přestože nikam kromě Plzně nedojela. Úchvatné jsou přitom výmluvy: „My ani nemáme koho pozvat, protože ruské konzuláty byly zrušeny a většina diplomatů z velvyslanectví vypovězena,“ zní nejčastější odpověď.

V Brně – to je to město odkud pochází většina Fialových soukmenovců v současné vládě a primátorka z ODS, co tak ráda šňupe na veřejnosti kokain – si se „slavnými výročími“ poradili opravdu novátorsky: Místo Rusů pozvali na oslavu osvobození Rudou armádou zástupce Estonska, Litvy či Ukrajiny. Tedy tři státy, kde nacistická tradice a obdiv k německým Hitlerovcům je patrně nejvíc otevřeně dávaný na odiv. A přímo fantaskní je zdůvodnění: „Brno osvobodila vojska 2. ukrajinského frontu a rumunské armády,“ vysvětlil mluvčí magistrátu Filip Poňuchálek.

POJĎME SE PORADIT, NEPODVOLENÍ!

pp

PPTV v pondělí 29. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Praha opět v čele

Skvělý nápad. Velkolepé protiruské tryzny při výročí srpnové invaze pěti států Varšavské smlouvy u (kdysi) Národního muzea na pražském Václavském náměstí s jeho památkami po střelbě do pískovcových kvádrů by měly být proto také čistě ukrajinské. Nejen proto, že Brežněv byl Ukrajinec, ale do Prahy rovněž tehdy Sověti poslali převážně příslušníky z toho „okraje Ruska“.

Ostatně zdejší ukrajinští výletníci za „sociálními“ dávkami z našich daní či zdravotničtí turisté dávají opakovaně najevo, že někdejší české Národní muzeum už je plně jejich. Nejen podle vlajky na průčelí (báječné je vysvětlení ředitele, že nejde o vlajku ale o „banner“), ale i podle toho, že právě na schodech k muzeu se pravidelně schází zdejší náckovská žluto-modrá diaspora, když se „pod koněm“ konají protivládní vlastenecké demonstrace – a ona na ně pod ochranou Rakušanových mordýřů pořvává.

Praha je prostě ve válce proti Rusku (vedené z pohodlných křesel vládních a magistrátních „hrdinů“) opět jednička. Nejenže se nikde nebude smět objevit ruská vlajka. To již praktikují i ve většině ostatních měst – včetně severomoravských, kde při osvobozování naší vlasti probíhaly asi vůbec nejkrvavější boje (ostravský mluvčí to vysvětloval tím, že si „občané stěžovali“). 

Mystifikace o dějinných skutečnostech dosahuje v Praze výšin, jimiž se zdejší vládní mafie vskutku „hvězd dotýká“. Tedy těch amerických (či bruselských). Prahu totiž prý osvobodili Američané. Proto si Pražané a návštěvníci hlavního města mohli připomenout osvobození – před americkým velvyslanectvím. Magistrát zde připravil „výstavu“ dvaceti historických armádních vozidel USA z takzvaného Konvoje svobody. Odtud zamíří „štafeta osvobození“ do jižních a západních Čech, kde se 3. května se zapojí do vzpomínkových akcí v Plzni – jediného místa v naší zemi které (bez boje) osvobodili právě Američané.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX objednávejte zde.

Nacisté jsou vždycky stejní

Celá tato nechutnost je jen extrémní ilustrací stavu, v němž se právě nacházíme. Zdaleka už nejde jen o přepisování historie a její dezinterpretaci – především pro mladší generace – podle orwellovského vzoru. Jde hlavně o další stupeň válečnické propagandy, která má za úkol vytvořit ovzduší hysterie před otevřeným zahájením války proti Rusku. Vždyť také refrén obscénního „šlágru“ znevažujícího oběti Sovětského svazu (Ruska na prvním místě) při boji s proticivilizačním německým hitlerovským nacismem zní: To vše kvůli pokračující „ruské válce“ na Ukrajině.

Je to logické: Západ totiž stále viditelněji prohrává válku proti Rusku, kterou odstartoval „americký“ státní převrat v Kyjevě v roce 2014 – a poté útok na východní ruskojazyčné „provincie“ (Doněck a Luhansk), jež krvavý puč odmítly akceptovat. Nejen proto, že jim pučistická junta sdělila, že svůj rodný jazyk nebudou smět používat (povolila vedle angličtiny jen okrajový ruský dialekt, kterému říká „ukrajinština“). Především zahájila brutální vraždění – včetně žen a dětí, respektive především těch – něco velmi podobného jako současné vraždění Palestinců sionisty z americké vojenské základny zvané Izrael.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Zločin a trest

Prohrávají – a žádné mnohamiliardové dodávky zbraní z USA a států jejich „křoví“ nazývaným NATO to už nezmění. Zbývá jim jen odporná a současně směšná propaganda. Úplně stejná, jakou vládl Goebbels, když po porážce u Stalingradu hlásal, jak se německá vojska chytře „přesunují do předem připravených pozic“, neb přece Němec (Američan, Brit, Ukrajinec atd.) před Moskvou nikdy neustupuje.

„Přesunovaly se“ až do května 1945 v Praze. Pak už byly rozprášeny – a naši rodiče doufali, že definitivně. Jenže biblická obluda byla jen těžce zraněna – a dnes je tu znovu. Její lemuři a poskokové volají k dalšímu tažení na Rusko. Ti čeští a moravští zvlášť hlasitě. Na bratrském Slovensku jim už lidé (zvolením Roberta Fica) z větší části „dali po hubě“. Zbývá jen uřvaná Pátá kolona kolem Šimečkova Progresívného Slovenska, jež žije jen díky Sorosovým dolarům a Lejnovým eurům.

Také „na naší ulici bude jednou svátek“. Možná to ani není tak daleko. Volby do takzvaného Evropského parlamentu sice ještě nic nerozhodnou, ale mohou mnohé naznačit. Pak pro všechny kolaboranty – dle návodu geniálního Rusa F. M. Dostojevského – přijde po jejich zločinech trest.

Zatím nespekulujme jaký. Ale nepochybně dosti drsný – vzhledem k tomu, že se již podruhé pokoušejí zlikvidovat civilizaci, stát a národ. V cestě jim opět stojí pouze slovanské Rusko – které nás při prvním pokusu „nadlidí“ za cenu strašlivých obětí zachránilo.

Je to – bez jednoho roku – už osmdesát let. Teprve osmdesát. Krev těch zavražděných – a našimi kolaboranty nyní opět zneuctěných – obětí volá k Nebi.

Začal nám týden hanby. Vlastně ne:

Jim.




Tagy článku

Doporučujeme

Hokejoví pokrytci: Kde byli, když se ničil Irák a Jugoslávie? Zvrácené míchání sportu a politiky. V Kladně zeměpis neřeší. Když dav křičí na viníka.  Všem se to jednou vrátí. Za koho si zaválčíme příště? Rovní a rovnější jako vždy

Hokejoví pokrytci: Kde byli, když se ničil Irák a Jugoslávie? Zvrácené míchání sportu...

Špionážní komedie s Patem a Matem pokračuje: Po návštěvě Koudelky a Fialy v centrále CIA jsou tu záhadní manželé. Jejich akce ve Vrběticích. Pomocníci Čepigy a Miškina. Jak dlouho si z nás ještě budou dělat srandu?

Špionážní komedie s Patem a Matem pokračuje: Po návštěvě Koudelky a Fialy v centrále CIA...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky