Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vladimír Putin opět nastoupil do funkce: Staronový prezident naposled varuje Západ. Na další provokace už odpovíme. I na vašem území. To se týká i nás. Jaderné cvičení je výmluvné. Fialová myš dělá ramena. Odskáčeme to my...

Vladimír Putin opět nastoupil do funkce: Staronový prezident naposled varuje Západ. Na další provokace už odpovíme. I na vašem území. To se týká i nás. Jaderné cvičení je výmluvné. Fialová myš dělá ramena. Odskáčeme to my...

7. 5. 2024

Tisk článku

Radek Pokorný přináší prohlášení ruského ministerstva zahraničních věcí v souvislosti se zahájením jaderného cvičení ruské armády, jež se kryje s inaugurací prezidenta Putina a ráznou odpovědí na pokusy Západu testovat překročení dalších červených linií ve válce proti Rusku na Ukrajině

Dnes byl popáté inaugurován prezidentem ruské federace Vladimír Putin. Jeho mandát z nedávných voleb je mimořádně silný. Ruští občané dali jasně najevo, že mu důvěřují. Že spoléhají na to, že je stratégem, který nedopustí opakování Hitlerova Drang nach Osten, s nímž si právě pohrávají Anglosasové a jejich degenerované "křoví" s válečnickým třeštěním ve členských zemích NATO.

Zvláště se to týká Británie, která otevřeně vyzývá Kyjev (ve skutečnosti ale sama sebe, protože je na bojišti již dávno přítomná), aby zaútočil raketami dlouhého doletu i na cíle na ruském území. Francie zase již se svou cizineckou legií pochoduje na frontu.

Přesto na Putinově inauguraci její velvyslanec přítomen byl. Právě tak ten ze Spojených států. Pouze česká "myš, která dál řve", se opět ukázala papežštější než papež. Odečítá totiž přání svým protektorům z Bruselu a z Washingtonu ze rtů. Proto se na inauguraci náš zástupce neobjevil (vedle Německa, Velké Británie, Kanady a Estonska - zemí nejvíce oddaných nacistickým tradicím jako kyjevský režim). No to určitě Vladimíra Vladimíroviče těžce ranilo!

Poslední varování

Staronový ruský prezident dal současně najevo, že už žádné další "testování" ruské zdrženlivosti při dalším překračování červených linií nebude Západu tolerovat. Je si totiž vědom, že jde o salámovou metodu, jak maskovat otevřené napadení Ruské federace bez oficiálního vyhlášení války. A tak - zatímco západní a pochopitelně i čeští vládní "experti" zběsile uklidňují veřejnost, že i přímá válka s Rusem bude vedena pouze konvenčními zbraněmi - Putin vyslal jasnou odpověď: To se tedy, pomatenci, šedredně mýlíte!

Právě to - ve stále ještě zdvořilé diplomatické mluvě - obsahuje prohlášení nejlepšího světového diplomata Sergeje Lavrova (šéfa ministerstva zahraničí Ruské federace), které je dobré znát. Neboť právě na něj teď reagují poplašeně všechny západní myši - včetně té fialové - které se obávají "útoků na svém území". Docela klasické ječení loupežníka "Chyťte zloděje!"

Už je toho dost!

V souvislosti s nadcházejícím ruským vojenským cvičením k rozvoji dovedností v používání nestrategických jaderných zbraní upozorňujeme, že tato událost by měla být posuzována v kontextu nedávných bojovných prohlášení západních představitelů a prudce destabilizujících opatření přijatých řadou zemí NATO zaměřených na vytvoření silného tlaku na Ruskou federaci a vytvoření dalších hrozeb pro bezpečnost naší země v souvislosti s konfliktem na Ukrajině a jejím okolí.

Hovoříme především o otevřeně deklarované podpoře a poskytování přímé podpory teroristickým akcím proti Rusku prováděné kyjevským režimem za použití stále pokročilejších zbraní dovážených ze Západu. 

Vzhledem k tomu, že záměrným cílem takových útoků jsou často civilní objekty, vede to k četným obětem mezi civilním obyvatelstvem. To však nevadí sponzorům kliky zakořeněné v Kyjevě, kteří ji tlačí k páchání nových zločinů. Britský ministr zahraničí D. Cameron a zástupci některých zemí NATO tak přímo prohlašují, že Ukrajina má právo zaútočit na ruské území zbraněmi, které jí byly dodány.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde.

 

Kromě britských a francouzských raketových systémů dlouhého doletu, které se již dávno na Ukrajině “blýskly”, na tomto pozadí vyzdvihneme zejména ty verze amerických raket systému ATACMS, které byly nedávno dodány do Kyjeva a jsou také schopné zasahovat cíle hluboko na ruském území.

Spojené státy ve snaze zvýšit mnohostranné raketové hrozby pro naši zemi se otevřeně a jasně vydaly cestou rozmístění pozemních systémů s raketami středního a kratšího doletu (INF), které byly dříve zakázány podle smlouvy INF, v různých oblastech světa. Torpédováním ruských iniciativ k udržení životaschopnosti této dohody, které zahrnovaly eliminaci na základě vzájemných ověřovacích opatření, Washington záměrně zničil tuto smlouvu, která po mnoho let sloužila jako jeden z pilířů mezinárodní bezpečnosti a strategické stability.

Půjdeme po vás, válkychtiví gauneři!

Poté Spojené státy okamžitě zintenzivnily vývoj a testování raketových systémů této třídy a také začaly formovat specializované vojenské jednotky s regionální referencí a studovat problematiku vytváření potřebné infrastruktury. Nyní Spojené státy začaly dovážet odpovídající raketové systémy do Evropy a asijsko-pacifické oblasti, údajně po dobu cvičení se spojenci, což naznačuje, že výroba a „testování“ těchto zbraní je v plném proudu.

Výslovně prohlašujeme, že kdykoli a kdekoli se objeví pozemní rakety INF americké výroby, vyhrazujeme si právo reagovat zrcadlově, což bude znamenat ukončení jednostranného ruského moratoria na rozmisťování těchto zbraňových systémů. V reakci na kroky USA Rusko zintenzivňuje vývoj a zahajuje výrobu podobných raketových systémů. Navíc, vezmeme-li v úvahu dříve oznámený výzkum a vývoj ruského vojensko-průmyslového komplexu, tento proces nezabere mnoho času. Při případném rozhodování o nasazení takových zbraní ponecháváme geografii jejich nasazení na našem uvážení.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zdeNákupem přes tyto odkazy  pomáháte nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

V blízké budoucnosti se očekává, že se na ukrajinském bojišti objeví multifunkční letouny americké výroby F-16. Jak ruská strana opakovaně upozorňovala, nelze pominout skutečnost, že tato letadla patří k platformám s dvojím vybavením – nejaderné a jaderné. Letouny tohoto konkrétního typu tvořily po mnoho let základ letadlové flotily, která se používá v tzv. „společných jaderných misích“ NATO. Bez ohledu na to, v jaké konkrétní modifikaci budou tyto letouny dodávány, budeme je vnímat jako nosiče jaderných zbraní a tento krok Spojených států a NATO považovat za cílenou provokaci.

V tomto ohledu věnujeme zvláštní pozornost prohlášením polského vedení, že otázku nutnosti umístění amerických jaderných zbraní na polském území Varšava nastolila přímo Washingtonu, a to v praktické rovině.

Chcete otevřený střet? To už tu jednou bylo a skončilo to v Berlíně...

Výroky francouzského prezidenta E. Macrona o možnosti vyslat na Ukrajinu francouzské a další kontingenty NATO udivují svou nezodpovědností a bezmyšlenkovitostí . Navíc se v západních médiích objevila informace, že řada žoldáků z francouzské cizinecké legie je již na Ukrajině.

Těžko to vnímat jinak než jako projev připravenosti a úmyslu vstoupit do přímé ozbrojené konfrontace s Ruskem, která by znamenala čelní vojenský střet jaderných mocností. Zaznamenali jsme také řadu kroků z francouzské strany, včetně vojenských cvičení a dalších akcí, které podle všeho měly podpořit prohlášení E. Macrona o demonstraci jaderných schopností Paříže.

Tyto a některé další kroky členských států severoatlantického bloku ve skutečnosti naznačují, že věc záměrně směřují k další eskalaci ukrajinské krize směrem k otevřenému vojenskému střetu mezi zeměmi NATO a Ruskem v rámci realizace nepřátelského kurzu – způsobit naší zemi „strategickou porážku“.

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Konstatujeme, že agresivní směřování zemí NATO podkopat bezpečnost Ruské federace nabírá na síle. V této souvislosti bychom rádi připomněli, že zaručená ochrana suverenity a územní celistvosti naší země je nejvyšší prioritou ruské politiky v oblasti vojenské bezpečnosti, včetně aspektu jaderného odstrašování.

Nebudeme se bránit převaze jen konvenčními zbraněmi, mýlíte se

Režim v Kyjevě a jeho západní inspirátoři by si měli konečně uvědomit, že jejich neuvážené kroky přibližují situaci stále více k nahromadění výbušné „kritické masy“. Takto vzniklá vojenská nebezpečí a z toho plynoucí hrozby pro naši zemi jsou jasně vymezeny ve Vojenské doktríně Ruské federace a Základech státní politiky Ruské federace v oblasti jaderného odstrašování.

Výše nastíněná hodnocení vytvořila základ pro rozhodnutí provést ruská vojenská cvičení zahrnující část sil a prostředků jaderného odstrašení, která se mají stát signálem vystřízlivění pro Západ a jeho loutky v Kyjevě.

Doufáme, že tato událost zchladí „horké hlavy“ v západních metropolích, pomůže jim uvědomit si možné katastrofické důsledky strategických rizik, která generují, a odvrátí je jak od podpory kyjevského režimu v jeho teroristických akcích, tak i od vtažení do přímého ozbrojeného střetu s Ruskem.

Čtěte ZDE: Zelenský: Pošlete mi další maso pro ruská děla! ČR, Polsko a Litva již kývly. Už ne uprchlíci, ale zběhové. Jen Berlín otevírá náruč. Spolkne všech 870 000? Poslední temný akord banderovského režimu: Příznačně krvavý a cynický

6. května byl na ruské ministerstvo zahraničí předvolán britský velvyslanec v Moskvě N. Casey, kterému byl vyjádřen silný protest v souvislosti s nedávným prohlášením britského ministra zahraničí D. Camerona v rozhovoru pro Reuters o právu Ukrajiny udeřit na území Ruska s pomocí britských zbraní.

Udeříte na nás - my odpovíme u vás

N. Casey byl důrazně upozorněn na to, že nepřátelský výpad D. Camerona je v přímém rozporu s dříve znějícím ujištěním britské strany při předávání řízených střel dlouhého doletu kyjevskému režimu, že za žádných okolností nebudou použity na ruském území. Ministr zahraničí se tedy od tohoto postoje distancoval a de facto uznal svou zemi za stranu konfliktu.

Velvyslanci bylo řečeno, že ruská strana považuje slova D. Camerona za důkaz vážné eskalace a potvrzení rostoucího zapojení Londýna do vojenských operací na straně Kyjeva. 

N. Casey byl varován, že odpovědí na ukrajinské údery britskými zbraněmi na ruské území se mohou stát jakékoli britské vojenské objekty a zařízení na území Ukrajiny i mimo ni. 

Velvyslanec byl vyzván, aby se zamyslel nad nevyhnutelnými katastrofálními důsledky takových nepřátelských kroků Londýna a okamžitě co nejrozhodněji a jednoznačně vyvrátil bojovná provokativní prohlášení šéfa ministerstva zahraničí.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Orbán natvrdo: Západní globalismus je těsně před kolapsem. Pád do konce roku? Volby v EU důležité. Rozhodne se však v Americe. Zatluče Trump hřebík do rakve válečným štváčům? Liberální totalitu je třeba zničit!

Orbán natvrdo: Západní globalismus je těsně před kolapsem. Pád do konce roku? Volby v...

Den vítězství je 9. květen: Proč? Hitlerův letní čas. Co to svítí v Berlíně? A co naopak zmizelo v Praze? Kotrmelce komika Zelenského. Přetahování o nacistické symboly. Zrcadlení jako metoda. Další německá převýchova?

Den vítězství je 9. květen: Proč? Hitlerův letní čas. Co to svítí v Berlíně? A co naopak...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky