Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Další Bilderberg: Velekněží globalismu mají problémy. Jak zastavit Trumpa? Jak spustit koncentrák se značkou WHO? Jak porazit Rusko? Jak zastavit evropské vlastence? Sázka na sílu, lži, podvody a totalitu. Vyjde jim to?

Další Bilderberg: Velekněží globalismu mají problémy. Jak zastavit Trumpa? Jak spustit koncentrák se značkou WHO? Jak porazit Rusko? Jak zastavit evropské vlastence? Sázka na sílu, lži, podvody a totalitu. Vyjde jim to?

17. 5. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší zprávu o dalším blížícím se Bilderbergu (už 30. května), kde se světové elity uchvatitelů chtějí poradit, jak zachytit a zlikvidovat nástup vlastenců a celé probouzející se veřejnosti Západu, jež ve své většině již pochopila, že od globalistů jí jde už nejen o zotročení, ale doslova o krk

Jednotlivé kroky pro zotročení lidstva jsou v posledních dekádách plánovány několik let dopředu. Kandidáti na prezidenty či premiéry západních zemí jsou často vybíráni v polotajných organizacích, jež určují zásadní agendu vládám a nadnárodním korporacím při pokusu vytvořit Nový světový řád pod jednotnou globální vládou.

pp

V současné době jde ale spíše o zbožné přání, neboť Rusko ani Čína se na těchto plánech nepodílejí a pokoušejí se naopak vytvořit protiváhu euroamerickému světovému řádu, v podobě uskupení zemí BRICS. Globalisté se však svého plánu jen tak nevzdají a jak vidíme dnes na Ukrajině jsou odhodláni pro naplnění svých zvrácených vizí rozpoutat i rozsáhlý válečný konflikt - v krajním případě i světový.

Jednou z nejvlivnějších organizací plnící roli převodní páky mezi světem politiky, byznysu, médií a ideovými záměry zednářských lóží stojí právě skupina Bilderberg, nazvaná podle hotelu, kde byla po druhé světové válce založena.        

Spolu s WHO

Tento globalistický klub uspořádá letošní „tajné setkání“ od 30. května do 2. června ve španělské metropoli Madridu - jen pár dní před začátkem eurovoleb. Zasedání bude mít tentokrát prý i slavnostní charakter, neboť půjde o jubilejní 70. zasedání Bilderbergu.

Vybrané datum není pochopitelně náhodné. Prozatím je seznam účastníků tajný, nicméně jako vždy bude zřejmě již každým dnem k dispozici. Co už ovšem k dispozici je, jsou některá z témat, která zde budou probírat. Je rovněž příznačné, že termín takřka kopíruje i shromáždění "teroristické" Světové zdravotnické organizace (WHO), na kterém se má schvalovat pro suverenitu států zničující Pandemická smlouva a změny Mezinárodních zdravotních předpisů.

I to bude totiž jedním ze stěžejních témat debat v Madridu. Že by tedy bylo již předem rozhodnuto, jak "hlasování" dopadne? 

O HOUBÁCH JINAK: NENECHTE SI UJÍT!

pp

Po mimořádně sledovaném pořadu o vpravdě zázračných účincích hub v medu - se ZDRAVÍ V PROTIPROUDU vrací k tématu z trochu jiné strany.

Na prahu houbařské sezóny bude Petr Hájek hovořit s expertkou na houbovou výživu MUDr. Zuzanou Vančuříkovou o "třetí říši" fascinujících organismů: Proč jsou houby víc, než se zdají být? Máme je sbírat a jíst i s podhoubím? A jak plně využít jejich mimořádné léčivé schopnosti?

Na PPTV  již zítra, v sobotu 18. 5 od 18 hodin. Bude to stát za to!

Od roku 1954 se na setkání globalistů sešlo kolem 130 významných osobností z politiky, armády, tajných služeb, obchodu, vědy, médií, univerzit a šlechty z Evropy a USA, aby diskutovali o aktuálních tématech.

Takzvaní „Bilderbergeři“ tvrdí, že tyto konference mají „povahu čistě neformální“. Nezávislí pozorovatelé jsou však toho názoru, že tyto události určují směr naší budoucnosti. Stačí připomenout, že například "Mutti" Mekelová byla několikrát na srazu Bilderbergu než jí dovolili stát se německou kancléřkou, stejně jako její krajanka Von der Leyenová, která zde byla "školena" celkem 4x předtím, než byla (právě Merkelovou) jmenována do čela EU.

Zničíme národní státy!

Je to již potřetí, co si „majitelé klíčů“ vybrali ke svému "sjezdu" Španělsko: v roce 1989 pozvali takzvané elity do La Toja (Galicie) a v roce 2010 do Sitges (Katalánsko).

Zesnulý americký právník a diplomat George Ball, který byl mimo jiné náměstkem ministra hospodářství za Johna F. Kennedyho a Lyndona Johnsona, definoval skutečné cíle setkání Bilderbergu na konferenci v Kanadě již v roce 1968.

Investigativní novinář Daniel Estulin o tom napsal ve své knize „The True Story of The Bilderberg Group“: Ball v podstatě představil přehled "výhod" neokoloniálního světového ekonomického řádu založeného na konceptu globální firmy a popsal i některé překážky, které je třeba překonat, aby bylo plánu dosaženo. První a nejdůležitější překážkou, která musí být odstraněna, je samozřejmě "archaická" politická struktura národního státu.

POJĎME SE PORADIT!

PPTV v pondělí 20. 5. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Mistři světa jsou na lovu

Místo a jména účastníků setkání Bilderbergu jsou vždy velmi dlouho utajovány. O setkání v Madridu nejprve informoval nezávislý švédský portál Nya Tider.  Tématu se v článku na portálu Diario 16 pak chopila španělská autorka bestsellerů a novinářka Cristina Martín Jiménezová, která se specializuje na  Bilderberg a vydala o něm několik knih.

Investigativní novinářka analyzuje manévry kontroly, manipulace a propagandy. Jejím výzkumným zaměřením jsou komunikační a mocenské struktury.  Ve svém rozsáhlém díle „Los amos del mundo están al acecho“ (Mistři světa jsou na lovu), které bylo ve Španělsku po léta cenzurováno, se již zabývala „taktikou pandemií, člověkem způsobených klimatických změn a vytváření umělých vůdců“. Již před čtrnácti lety je označila za zbraně pro nastolení totalitního světového řádu.

Dlouho před falešnou pandemií a prosazováním klimatického podvodu (aktuálně v podobě Green Dealu) věděla, co se chystá – a to právě na základě letitého sledování dění kolem Bilderbergu. Ohledně aktuálního setkání v Madridu poukazuje na geopolitický kontext, neboť rok 2024 bude po celém světě poznamenán množstvím důležitých voleb.

Jak zastavit Trumpa a unijní vlastence

Nejdůležitější volby pro Bilderbergy jsou ve Spojených státech, kde Donald Trump vede boj, navzdory tomu, že se jeho kandidatuře snaží zabránit kriminalizací. Bilderberg se navíc schází pouhé čtyři dny před volbami do Evropského parlamentu (6. až 9. června). Další klíčové téma, aby Klub mohl pokračovat v "tiché invazi" a dobývání evropských národních států prostřednictvím Agendy 2030.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Cristina Jiménezová proto očekává, že se letos zúčastní mnoho politiků ze Starého kontinentu, přičemž zvláštní pozornost bude tentokrát věnována politikům z Ukrajiny, Polska, Maďarska a dalších postsocialistických zemí. Na Bilderberg bývají zváni jak vládní, tak opoziční politici, vždy záleží na tom, kdo je aktuálně blíže k záměrům globalistů. Právě vzhledem k letošnímu zaměření na postsocialistické země je velmi pravděpodobné, že se na seznamu tentokrát opět objeví i někdo od nás nebo ze Slovenska.

Bilderberd a WEF

Nejprodávanější španělská autorka předpokládá, že Bilderberg také zhodnotí výsledky dosažené v posledních měsících od doby, kdy generální ředitel Světového ekonomického fóra (WEF) Klaus Schwab v lednu v Davosu označil za první a největší globální riziko ve volebních procesech to, čemu říkají „dezinformace“. Téma likvidace svobodných médií a informací, jež nemají pod kontrolou, již bylo diskutováno na setkání Bilderbergu ve Washingtonu v roce 2022.

„Bilderberg a Davos jsou "nosiče" stejných sil,“ zdůrazňuje Jiménezová. Španělský premiér Pedro Sánchez bude nikoli náhodou letos hostit Bilderberg. Novinářka v této souvislosti upozorňuje, že Sánchezova rezignační strategie nyní dává smysl a lze ji plně pochopit.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

O co jde? Na konci dubna oznámil šéf vlády svou možnou rezignaci poté, co soudce Begona Gómez zahájil vyšetřování jeho manželky kvůli podezření z korupce v soukromém sektoru. Kritici obviňují Sáncheze, že případ chce ovlivnit. 

Po Sánchezově kroku mainstreamová média kolektivně jej a jeho manželku vykreslovala jako oběti dezinformační kampaně. Uspořádala hon na soudce, který nařídil vyšetřování. A kdysi renomované noviny El País již přímo požadovaly vězení pro ty, kteří prý šíří „dezinformace.“  „Setkání Bilderbergů ve Španělsku dává Sánchezovu kroku plný význam,“ říká Jiménezová. Šéf vlády musí svým protektorům dokázat, že má "elitami" svěřenou zemi pod kontrolou.

Velekněží globalismu v akci

Sraz Bilderbergu v Madridu charakterizuje nezávislá novinářka jako „návštěvu vysokých kněží globalismu v jejich španělské kolonii.“ Když po pár dnech „reflexe“ premiér oznámil, že nakonec neodstoupí, uvedl to větou: „Ukážeme světu, jak se brání demokracie,“ čímž vlastně "udal" sám sebe - ale byl to hlavně vzkaz jeho "ochráncům".

Především velkým americkým finančníkům názorně předvede, jak skvěle zařídí kapitulaci španělského státu před zničující Agendou 2030. Kontrolou vzdělávání, ovládnutím myšlení dětí ve školách, úplnou kontrolou médií, politických stran, volebních procesů, občanských protestů a soudnictví chce Sánchez Bilderbergerům ukázat, že je spolehlivým chráněncem.

A hle: BlackRock právě oznámil, že chce ve Španělsku „investovat“ 60 miliard eur (jaká náhoda, že u nás ve stejnou dobu odkupuje akcie ČEZu). Jenže globalistický megafond ve skutečnosti neinvestuje, jen levně skupuje celé země – viz Ukrajina, která už BlackRocku v podstatě kompletně patří.

Za tímto účelem se vyhlásily „pandemie“ a lež o člověkem způsobené "změně klimatu. Proto je tak veledůležité dál polarizovat společnost a kriminalizovat odpůrce, rozkrádat státní sektor, indoktrinovalt děti a mládež a likvidovat tradiční rodinu - primární "mocenskou strukturu" všech kultur na Zemi. Tam míří i letošní Bilderberg.

Budou tito "vznešení zločinci" úspěšní?

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Kolaps západní strategie: Zlomit Rusko se nepodařilo. Moskva nedělá nic jiného než hlásá základní americká doktrína. Agentka CIA promluvila: Ruský útok na země NATO? Vědomá lež! Jde totiž o mnohem víc než o válku na Ukrajině

Kolaps západní strategie: Zlomit Rusko se nepodařilo. Moskva nedělá nic jiného než hlásá...

Přituhuje: Ukrajinská ofenzíva selhala. Protesty proti mobilizaci. Vzplanul blízkovýchodní konflikt. Nepokoje proti Francii v Pacifiku. Atentát na premiéra Fica a smrt íránského prezidenta. Jak odvrátit celosvětový jaderný konflikt?

Přituhuje: Ukrajinská ofenzíva selhala. Protesty proti mobilizaci. Vzplanul blízkovýchodní...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky