Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Plán jestřábů NATO jak rozpoutat válku: Mobilizace. Všichni Ukrajinci na frontu. Vojska NATO na Ukrajinu. Putin nesmí vyhrát. Chystají generálové v Kyjevě zradu a kapitulaci? Situace eskaluje každým dnem. Bude se rukovat i u nás?

Plán jestřábů NATO jak rozpoutat válku: Mobilizace. Všichni Ukrajinci na frontu. Vojska NATO na Ukrajinu. Putin nesmí vyhrát. Chystají generálové v Kyjevě zradu a kapitulaci? Situace eskaluje každým dnem. Bude se rukovat i u nás?

15. 7. 2024

Tisk článku

Michal Svatoš analyzuje narůstající hysterii amerických válečných jestřábů, kteří i přes katastrofální situaci na bojišti a měnící se atmosféru na mezinárodní politické scéně, se nevzdávají svého šíleného plánu na vojenskou porážku Ruska - ať to stojí, co to stojí

Bývalý člen Clintonovy administrativy a vlivný představitel NATO za Obamy Ivo Daalder, varoval 10. července ve Washingtonu západní politiky, že zamýšlené vyslání vojsk aliance na ukrajinské bojiště nelze uskutečnit, dokud Ukrajina nezmobilizuje všechny své mladé muže ve věku 18 až 25 let, a promptně je nepošle umírat do frontových zákopů.

pp

Jestřáb na summitu NATO vzteky bez sebe

Protože před tím, než budou tito mladí Ukrajinci zmobilizováni a obětováni, prý nelze přesvědčit evropské a americké matky i otce, aby poslali své syny umírat na Ukrajinu v boji proti Rusům. Západ tak musí podle Daaldera kyjevský režim rychle přesvědčit, aby provedl totální mobilizaci všech svých mladých mužů a poslal je bezezbytku bojovat, protože na frontě s Ruskem je nyní žalostně málo ukrajinských vojáků.

A ti jsou ještě ke všemu staří. Bez ukrajinské totální mobilizace nebude podle Daaldera možné poslat proti Putinovi alianční vojska, a válka tak bude určitě prohraná. Jenže prohry ve válce na Ukrajině je nutné se za každou cenu vyvarovat, zdůraznil Daalder ve svém vystoupení na washingtonském summitu NATO.

Ivo Daalder není jen tak někdo, ale zkušený organizátor západních válečných kampaní. Společně s americkým admirálem Jamesem Stavridisem jsou obecně považováni za architekty Operace Unified Protector, která vedla k rozvratu Libye v letech 2011 až 2012. Daalder je v posledních týdnech určitě vzteky bez sebe, protože všechny plody jeho úspěšného libyjského tažení za Obamy jsou nyní ztraceny.

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 15. 7. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Ruský gambit v Africe

Generál Saddám Haftar, syn libyjského polního maršála Chalífy Haftara, který pod ochranou Ruska a Egypta vládne východní, na ropu a plyn bohaté části země, minulý týden navštívil dalšího Putinova afrického spojence kapitána Ibrahima Traoré. Ten loni s pomocí ruského generála Junu-Bek Jevkurova svrhnul prozápadní vládu v republice Burkina Faso. Načasování návštěvy nemohlo být výmluvnější.

Proruští rebelští prezidenti republik Mali, Burkina Faso a Niger koncem června vyhlásili vznik společné Konfederace na obranu svých států proti západním kolonialistům, které při rebeliích vyhnali. Návštěva Saddáma Haftara měla za cíl jednak utužit vzájemné rebelské vztahy, jednak posoudit další možnosti vojenské spolupráce s ruským africkým sborem, který podle všeho má právě v Burkině Faso své africké velitelství.

pp

Libyjský generál Saddám Haftar, (vlevo), syn vůdce Východní Libye maršála Haftara, navštívil 10. července prezidenta Burkiny Faso kapitána Ibrahima Traoré.

Když Ivo Daalder viděl, jak Putin snadno zlikvidoval všechny výsledky Obamových tažení v Severní Africe, vytyčil při summitu NATO ve Washingtonu základní heslo aliance: Ukrajina musí uspět. Rusko musí na Ukrajině selhat.

Orbán je podle Daaldera příliš malý a příliš bezvýznamný, aby představoval pro (úmysly západní aliance) nějakou hrozbu. Daalder je další z celé řady západních i českých politiků, kteří donekonečna omílají tutéž mantru: “Putin nesmí za žádnou cenu vyhrát". Na rozdíl od ostatních, kteří absolutně netuší, nebo se zbaběle bojí voličům přiznat jak tohoto vytyčeného cíle lze dosáhnout, Daalder nic netají. Rovnou říká:

  • Kyjev musí nejdřív zmobilizovat úplně všechny muže starší osmnácti let, a poslat je na frontu.
  • Potom musí dostat všechny potřebné zbraně. Okamžitě. I na úkor aliance.
  • Nakonec bude třeba na Ukrajinu poslat vojska NATO, aby Putina “dorazila”

Zelenskyj i Pavel v plánech na porážku Ruska spoléhají na dodávky letadel F-16, raket dalekého dosahu, raket protivzdušné obrany, děl, tanků, obrněných vozidel a milionů granátů 155mm a další munice. Daalder jako zkušený Obamův válečník chápe, že bez milionu nově mobilizovaných vojáků nelze Putina porazit, ani s ním vést válku s nadějí na nějaký slušný výsledek, který by vyústil v nějaké pro Západ nadějné mírové jednání.

S Daalderem souhlasí i další elitní západní analytici, kteří tvrdí, (viz Justin Bronk – RUSI),  že několik desítek letadel F-16 ani raket Patriot nebo raket ATACAMS na bojišti nic nezmění. Podle nich budou Ukrajinci potřebovat roky, aby se naučili účinně využívat letadla F-16. Pokud je nasadí do bojů letos, nebo příští rok, budou velmi snadno ruskými stíhači a ruskými raketami S-400 sestřelena.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Připravuje Syrskyj kapitulaci?

Putin tento měsíc ukázal, že žádné ukrajinské letiště není natolik bezpečné, aby na něm mohla letadla F-16 přežít ruské raketové nálety. Strategie Zelenského i Pavla je tak podle Daaldera i dalších analytiků odsouzena ke stejně rychlému katastrofálnímu výsledku jako zkrachovalá loňská ukrajinská ofenzíva.

Podle britských válečných analytiků nemá už Ukrajina skoro žádná předválečná děla, protože už byla zničena, a dodávky západních děl nejsou schopny tento nepoměr v dělostřelectvu změnit. Jestli se generál Pavel domnívá, že při tomto katastrofálním nepoměru sil na frontě v neprospěch Ukrajiny je možné dosáhnout v dlouhodobé opotřebovávací válce nějakého přijatelného úspěchu, měl by raději sejmout epolety, nebo přiznat české veřejnosti pravdu (od toho ale nebyl na Hrad instalován, pozn. PP).

Ostatně v Kyjevě se prý právě rozhořela nelítostná bitva mezi velením armády, které už chce kapitulovat, protože nevidí žádnou možnost, jak zastavit zrychlující se rozpad fronty, a Zelenského fanatiky, kteří spoléhají, stejně jako Hitler, na různé zázračné Wunderwaffe, které jim prý válku vyhrají.

Podle zpráv generál Syrskyj pod taktovkou sesazeného generála Zalužného začal připravovat kapitulaci ukrajinské armády. Tyto informace zveřejnila známá válečná fanatička, ukrajinská poslankyně Mariana Bezuhla. A varovala před prý šířící se zradou.

Chtějí zrádní generálové v Kyjevě kapitulovat?

Na tvrzeních Bezuhlé možná něco bude, protože v poslední době se na Ukrajině dějí věci, které na první pohled postrádají veškerou vojenskou logiku:

Takřka veškerý zbytek ukrajinského letectva se před pár dny přesunul na letiště nedaleko fronty, které nemělo žádnou protivzdušnou obranu, a které bylo pod trvalou kontrolou ruských dronů. Zákonitě tak byla brzy všechna ukrajinská SU-27 ruskými raketami zničena.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

 

Bylo to, jako kdyby ukrajinské velení najednou svá letadla SU-27, které celou válku usilovně chránilo před zničením, naservírovalo na zlatém podnose. Obdobně poslala o tomto víkendu kyjevská generalita na nádraží vzdálené pouhých 50 km od fronty a kontrolované ruskými drony vlak naložený drahocennou západní technikou se zbraněmi a municí. Vše vyletělo do vzduchu po úderech dvou Iskanderů. Opět to bylo naservírováno na zlatém tácu.

Řada populárních ukrajinských generálů byla v poslední době zbavena velitelských funkcí, a to zejména v “pravověrných brigádách”. Celá řada elitních a “bojechtivých” ukrajinských brigád byla v posledních měsících nahnána do sebevražedných bitev, a potom doplněna “naředěným, nebojechtivým materiálem”, nebo dokonce i vězni.

Skoro to až vypadá, že někdo záměrně decimuje ukrajinské elitní jednotky, aby se nevzbouřily, až nastanou mírová jednání, neboť už budou tvořeny mobilizovanými vojáky nakloněnými ukončení války (viz – historie elitní dobrovolnické 47. brigády, versus její současný zdecimovaný stav v důsledku krvavých bojů a doplňování "podřadným materiálem").

Přímo napadnout Rusko se zatím Západ bojí  

Že na tvrzeních Bezuhlé o zradě generálů a chystané kapitulaci něco bude, je zřejmé i ze včerejšího vyjádření vysokého polského činovníka Dr. Daniela Szeligowského pro kyjevská média. Ten označil Zelenského mírový plán za neohrabaný. Řekl, že mu řada vysokých západních diplomatů (i francouzských!), potvrdila, že jejich země nemají zájem na porážce Ruska. Bojí se prý, že by mohla vyvolat pád Putina, a nastalý chaos by měl ještě horší důsledky, než porážka Ukrajiny. A že pouze chtějí, aby Ukrajina úplně nepadla.

Trump prý nemá žádný konkrétní mírový plán, ale může snadno zastavit americké zbrojní dodávky, a tím odsoudit Ukrajinu k porážce, či kapitulaci. Podle Daniela Szeligowski, tak Kyjevu nezbývá, než rychle přenést boje na ruské území. A k tomu je nutná mobilizace a západní zbraně.  

Braňme se. nepodvolení!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Občanská sebeobrana nepodvolených: Že klesla inflace? Lež! Necpat peníze fialové černé díře do chřtánu! Banky zběsile nakupují. I ta česká. Proč? Zlatý standard pro každého. Co se zlatem ve válce? Národ sobě i Protiproudu!

Včera byl nejprohlíženějším článkem na předním ukrajinském portále Ukrajinská pravda článek dokumentující první shoz, let a výbuch ruské bomby FAB-3000. Pro srovnání: článek od Zelenského 44 000 shlédnutí, publikováno v 10:29, článek s bombou 140 000 shlédnutí, publikován v 11:39. Článek o bombě obsahuje celé původní ruské video. Ruské bomby Ukrajince zjevně děsí víc než Zelenskyj. A důvodně.

Další mohutný výbuch byl v noci na dnešek zaznamenán v Oděse. Podle zpráv tam Iskander, zasáhl důležitý armádní objekt, který následně vybuchl v obrovské ohnivé kouli. Ukrajinská média ve 2 hodiny ráno, bez podrobností alespoň přiznala, že úder Iskanderu na Oděsu způsobil gigantický výbuch.

Trump, Orbán a další

Válka se prostě vyvíjí stále jednoznačněji. Putin ničí a decimuje vše, co mu stojí v cestě k vítězství. Podle Bezuhlé, hodlají zrádní ukrajinští generálové využít situace, kapitulovat, a prohlásit se za zachránce Ukrajiny.

Pokud je to pravda, pak tato strategie může generálům vyjít. Neochota Ukrajinců nechat se mobilizovat a poslat na frontu jasně ukazuje, že už mají války dost, a nehodlají obětovat své životy, za ambice západních politiků a jejich domácích prodloužených rukou.

Všeobecně se očekává, že po (případném) volebním vítězství Trump drasticky sníží účast USA na konfliktu. Fanatickým zastáncům války proti Rusku do posledního Ukrajince, tedy zbývá jen pár měsíců, aby ostřelováním Ruska podle Zelenského plánu zatáhli NATO do války. Zda se o to pokusí mobilizací nebo údery na Rusko, se teprve ukáže.

Pokud nechceme, aby naše děti pochodovaly podle plánu Obamova válečníka Daaldera na východní frontu, je třeba volit Patrioty a další vlastence. Orbán je opravdu příliš malý a slabý, aby sám něco změnil.

Ale s Babišem, Le Penovou a dalšími jsou již silou, se kterou američtí jestřábi a jejich evropské klony musí počítat.

Zdroj.

 pp


Tagy článku

Doporučujeme

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe kokain jako fialovci v parlamentu. Pavlovi nevolení jsou nade vším? Korespondenční volba. Vojáci v čele státu: Spějeme ke katastrofě?

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe...

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky chybějí Kyjevu na východní frontě. Rekruti nechtějí střílet. Vůdce prosadil invazi i proti generálům. Zelenský kráčí v Hitlerových stopách

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky...

Na začátek stránky