Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Světovláda muší bejt, vy kluci pitomí: Nejde o humor, ale smrtelné nebezpečí. Kulatý stůl spiklenců. Světová komise pravdy. Jak zbavit Rusko odstrašujících jaderných zbraní? Dobrovolné odlidnění. Kdepak Hašek! Orwell a Huxley v praxi

Světovláda muší bejt, vy kluci pitomí: Nejde o humor, ale smrtelné nebezpečí. Kulatý stůl spiklenců. Světová komise pravdy. Jak zbavit Rusko odstrašujících jaderných zbraní? Dobrovolné odlidnění. Kdepak Hašek! Orwell a Huxley v praxi

23. 8. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší s použitím informací od Andreje Klinceviče závěry naprosto děsivé dystopické konference zástupců světovládných elit, které se při likvidaci civilizace a odlidnění rozhodly přejít od slov k činům - a není vůbec divu, že o jejich jednání korporátní média neinformují

Nechvalně známý Římský klub a takzvaná Rada pro lidskou budoucnost (globalistický think tank, který se tak dystopicky opravdu jmenuje) zveřejnily na začátku letošního srpna zprávu o závěrech "kulatého stolu", který uspořádali v červenci.

pp

Dokument s názvem "Kulatý stůl o budoucnosti lidstva: Globální výzva k akci, neboť lidstvo čelí několika krizím", vykresluje patřičně pochmurný obraz budoucnosti. Nikoli však kvůli orwellovskému zotročení, jež už tak dlouho usilovně na různých úrovních chystají a zkoušejí. Naopak. Právě ta má být spásná. Jinak do konce 21. století prý přestane lidská civilizace existovat v důsledku klimatických změn, přelidnění, nových pandemií a dalších hrozeb.

Řešení, která navrhují - a už samotný jazyk dokumentu - jsou sebeusvědčujícími příklady chystané totality pod "Světovou vládou" pro ty, kteří to stále neberou vážně či dokonce tyto záměry mají za směšné "konspirační teorie".

Tak se podívejme blíže, co navrhují:

1. Vytvoření Parlamentního shromáždění OSN (další pokus o vytvoření světové vlády, která odejme zbytky suverenity jednotlivým státům).

2. „Rada pro systémové otázky planety“ s pravomocí přijímat závazné zákony (ve skutečnosti prováděcí nadnárodní orgán s neomezenými pravomocemi).

3. Reforma Rady bezpečnosti OSN se zrušením práva veta (tedy likvidace poválečného uspořádání, jež zajišťuje alespoň nějakou rovnováhu sil).

4. Nový systém financování OSN (další zvýšení moci nadnárodních struktur takzvaných nadací a neziskovek).

5. Úplný zákaz jaderných zbraní

To vypadá napohled krásně, ale znamená zejména pro Rusko a Čínu:

  •  Ztrátu strategické parity s USA a NATO;
  •  Ohrožení národní bezpečnosti bez jaderného odstrašení;
  •  Narušení vojenské rovnováhy vzhledem k převaze NATO v konvenčních zbraních.

NENECHTE SI UJÍT!

 pp

PPTV přináší v pořadu Alfa a Omega rozhovor Petra Hájka s historikem Petrem Bahníkem o životě, odkazu a díle sv. Augustína, jehož svátek si ve středu připomeneme. Dozvíte se nejen jak tento pozoruhodný muž ovlivnil naši západní civilizaci, která je dnes v troskách, ale také jak přes bouřlivý život v mládí našel cestu k Bohu a stal se učitelem Církve. A také mnoho dalšího co jste o tomto významném světci dosud možná nevěděli.

Sledujte v sobotu 24. srpna od 18:00 hodin či kdykoli poté!

Komise pravdy, aneb Orwell v praxi

6. Drastické snížení využívání fosilních paliv 

Způsob jak zasadit smrtelnou ránu dosud suverénním ekonomikám mnoha zemí včetně Ruska a způsobit:

  •  Výrazný pokles HDP a příjmů z exportu;
  •  Zvýšení nezaměstnanosti v ropném a plynárenském sektoru a souvisejících odvětvích;
  •  Potřeba rozsáhlé a nákladné restrukturalizace energetického systému;
  •  Propuknutí globální energetické krize a zničující pokles životní úrovně v planetárním měřítku.

Jedním z "nejpůvabnějších" doporučení je ovšem bod 7:

7. Vtvoření "Globální komise pravdy" (navrhl Julian Cribb, spoluzakladatel Rady pro budoucnost lidstva, už ani nezastírá inspiraci s "Ministerstvem pravdy" ze známého dystopického románu).

A pak už "humanitární vraždění" 

8. Systémová planetární měna (vytvoření jednotné globální měny, čili úplná ztráta ekonomické suverenity jednotlivých zemí a totální moc globálních finančních institucí).

9. "Dobrovolný" plán depopulace (opět autorství Juliana Cribba, které konečně veřejně definuje snížení populace na jednu či dvě miliardy otroků).

10. Nový potravinový systém (radikální změny v zemědělství a potravinářském průmyslu, které zlikviduje celá odvětví a vezme lidem živočišné proteiny nezbytné pro správný vývoj mozku - především dětí a mladistvých).

11. Oběhové globální hospodářství (čili úplná revize všech přirozených ekonomických modelů (opět nejde o nic jiného než likvidaci dosavadních průmyslových odvětví, aniž je jasné, co by to znamenalo pro masovou nezaměstnanost - kromě zmíněné možnosti "dobrovolné depopulace").

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Již zběžná analýza posledních návrhů Římského klubu a Rady pro budoucnost lidstva ukazují radikální a přímo hysterický charakter. To, co dosud světovládné elity o svých záměrech říkaly jen nepřímo či zakrytě, je tu již zcela spuštěno naplno. Zřejmě se nedaří, a tak je nutno přeřadit na vyšší rychlost. Vytvoření globálního kontrolního systému, bezprecedentní likvidace občanských práv a svobod - coby jediná cesta k "záchraně planety" (nikoli lidí) je tu již "navržena" v otevřeném diktátorském slovníku.

Asi "nejdokonalejší" jsou body o „dobrovolném“ snižování populace a vytvoření „Globální komise pravdy“. Pokud snad někomu přijde, že je to jen další prázdné žvanění "římských tet a strýců", kteří od šedesátých let určili již několik dat konce světa, vyčerpání všech energetických zdrojů a podobně - jež se samozřejmě nikdy nenaplnily - je na omylu.

Nyní mají řadu nástrojů, jak to vše uskutečnit. Nástrojů, které postupně zkoušejí v praxi (covidismus, Green Deal, cenzorní instituce, příprava elektronické měny a likvidace hotovosti, výměna původních historických národů migrační invazí atd.).

A především mají nadnárodní vlády - bruselskou oligarchii na čelném místě - které jsou připraveny salámovou metodou celý tento projekt proměnit v zákony.

Otevřeněji, než nyní to už říci nemohli. 

Zdroj.

pp

Tagy článku

Doporučujeme

Prý bude pršet: Moudré vlády se tváří starostlivě. V Německu pro jistotu déšť zakázali. Fialoví: Tahle katastrofa není od nás! Rakušanův pytel na mrtvoly má nové využití. Odstřelil most Voloďa? Putovní idioti kabinetu perlí

Prý bude pršet: Moudré vlády se tváří starostlivě. V Německu pro jistotu déšť zakázali....

Předvolební estráda v USA: Trump tvrdě útočil a bavil diváky. Falešná a prázdná Harrisová. Masová migrace, ekonomika, kulturní války. Ukrajina až na chvostu. Umělá oslavná bublina kolem Harrisové splaskla? Média budou tvrdit opak

Předvolební estráda v USA: Trump tvrdě útočil a bavil diváky. Falešná a prázdná Harrisová....

Na začátek stránky