Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Povodeň s nenapravitelnými následky: Ameriko, probuď se! Zázračná přežití a trýznivá svědectví. Boj o život. Stane se vraždění pokrokovou normou? Monstrum chce do Bílého domu. Ženy proti.  Něco, co nás přesahuje: Prozřetelnost varuje

Povodeň s nenapravitelnými následky: Ameriko, probuď se! Zázračná přežití a trýznivá svědectví. Boj o život. Stane se vraždění pokrokovou normou? Monstrum chce do Bílého domu. Ženy proti. Něco, co nás přesahuje: Prozřetelnost varuje

14. 9. 2024

Tisk článku

Mary Margaret Olohan upozorňuje na jednu z cynických tváří Kamaly Harrisové, která cynicky předstírá, že jí leží na srdci rozhodování ženy "o svém těle", přičemž prý má právo ignorovat tělo a duši druhého, kterého není možné vyslechnout - a přináší svědectví o zázračném přežití dětí určených k likvidaci

Naši zemi aktuálně zajímá jediné: Prší a stoupají hladiny řek. Zatím především proto, že přehrady vypouštějí vodu, aby byly schopny pojmout předpokládané zvýšení přísunu z toků, které do nich ústí. Na řadě míst to není nic příjemného - zvláště na Moravě. Jde totiž o majetky, v některých případech i o život. Takové hraniční situace zná většina našich lidí obvykle jen z televizních šotů (často ještě patřičně upravených) ze zahraničí.

Česká republika - a vlastně celá střední Evropa - je místem, kterému se dramatičtější výkyvy počasí po celá desetiletí spíše vyhýbají. Když přijde hurikán, je to událost, o níž se pak mluví a na niž se vzpomíná ještě dlouhé roky. Větší záplavy se ve stoleté historii republiky objevují zhruba jednou za dekádu. Zimy jsou tady převážně mírné, letní sucha ojedinělá: To poslední skutečně zničující, kdy od dubna nekáplo, nás potkalo v druhém poválečném roce. Kdyby nám tehdy Sovětský svaz nedodal obilí, hrozil by skutečný hlad. A když konečně přišel déšť, skládaly se o něm písně.

Proto mohou dnes tak snadno média - když to potřebuje "jejich vláda" - ve vzájemné spolupráci vyvolat paniku a očekávání tragédie apokalyptických rozměrů - které "vláda vyřeší". Zvlášť v době předvolební. Hodí se to i do schématu "klimatické lži": Je už jedno jestli kvůli horku či zimě, suchu či větším přívalům vod - všechno je "globální oteplování způsobené člověkem". Pak stačí, že trochu víc zaprší, vody se vylijí z koryt a lidé (patřičně zmasírovaní korporátními médii) pocítí úzkost.

Najednou i mnoha jinak lhostejným a netečným na okamžik dojde, že člověk není tak všemocný, jak nám vtloukají do hlavy. Že počasí (o klimatu ani nemluvě) řídí daleko větší síly, proti kterým jsme bezmocní. V tom je tato aktuální připomínka vlastně docela dobrá.

POJĎME SE PORADIT, NEPODVOLENÍ!

pp

PPTV v pondělí 16. 9. od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Vše určují Vaše dopisy, reakce pod odvysílanými pořady, telefonáty, které do redakce přicházejí. Záplavy budou jistě jedním z témat, ale zdaleka ne jediným. Svět se totiž kvůli nám nezastavil. Hrozí v něm mnohá další aktuální rizika a nebezpečí, jež politici a média chtějí za záplavy schovat. Ale my se nedáme! Petr Hájek se na Vás těší při Tea Party!

O život jde totiž neustále, jen to v mnoha případech tak není vidět. Desítky a stovky miliónů "tichých vražd" k nim patří na místě čelném. V zemích, kde jsou na "přírodní katastrofy (hurikány, mohutné požáry, mrazy či sucha) daleko více zvyklí, jsou lidé obvykle také mnohem aktivnější i v ostatních oblastech - při nichž jde o život.

Spojené státy právě prožívají (na různých místech) vše shora zmíněné. A také mají před volbami - dokonce vskutku klíčovými. A přece v televizní debatě Donalda Trumpa s Kamalou Harrisovou dominovala úplně jiné témata. Ta o legalizaci či nepřípustnosti legalizace "zabíjení neviňátek" mezi nimi.

I proto, že - na rozdíl od nás - v Americe se zdaleka ještě nepodařilo oddělit většinu národa od povědomí, že lidský život je primárně posvátný dar, do něhož nemáme právo zasahovat, je ta diskuse živější. A tak - navzdory provládním médiím, která absolutně "fandí" Harrisové - se ozvaly ženy, které vnesly do sporu o tématu mnohem vážnějším, než jsou povodně, jednu fantastickou zkušenost. Informuje o ní Lurie Gabriellová.

Lurie Gabriellová: Přežily svou smrt 

Ženy, které přežily potrat - a nesou takříkajíce zkušenost z "druhého břehu" - vyjádřily zděšení nad tím, jak americká viceprezidentka a demokratická kandidátka Kamala Harrisová v úterní politické debatě hovořila cynicky o pozdních potratech a dětech, které je zázrakem přežily.

„Jsem žena, která přežila potrat ve druhém trimestru, jsem tváří jednoho z těch dětí, které uvízly uprostřed sítě lží, kontroverzí a politické rétoriky, která se točí kolem otázky potratů,“ řekla 42letá Lauren Edenová, členka organizace Abortion Survivors Network.

„Tato otázka není jen politická, ale hluboce duchovní, protože v ní jde o život a smrt konkrétních lidí. Vždyť kdo je v naší společnosti bezbrannější než dítě v matčině děloze?“ ptá se.

Edenová a další reagují na televizní debatu, v níž bývalý prezident a republikánský kandidát Donald Trump obvinil Kamalu Harrisovou a jejího viceprezidentského kandidáta guvernéra Tima Walze, že jsou zastánci radikálního potratového extremismu, neboť podporují legalizaci potratů až do porodu. A dokonce i ty, které jsou prováděny po předčasném porodu.

Lže - a moderátoři mlčí

Harrisová se po celou dobu výměny názorů na toto téma jen smála, špulila rty, vrtěla hlavou a mračila se Trumpovým směrem. Když Trump řekl, že Harrisová podporuje potraty ve třetím trimestru těhotenství, Harrisová jen bez jakékoli argumentace špitla: „To není pravda“. Jenže je.

Demokratická kandidátka totiž hlasovala proti zákonu na ochranu dětí, které se narodí živé při nesprávně provedených, zpackaných interrupcích. Jako senátorka byla navíc spoluautorkou „Zákona o ochraně zdraví žen z roku 2019“, který je rovněž o tomtéž. A jako Bidenova viceprezidentka otevřeně prosazovala legislativu, která má umožnit neomezené potraty.

Moderátorka ABC News Lindsey Davisová, která stála nezastíraně na straně Harrisové, Trumpa napomenula: „V této zemi neexistuje žádný stát, kde by bylo legální zabít dítě po jeho narození.“

Její výrok vyvolaly vlnu odporu. Kritici poukazovali kromě jiného na příběhy dětí, které se při zpackaných potratech narodily živé, ale nebyla jim poskytnuta lékařská péče, a byly ponechány svému osudu. Většina proto zemřela. Ale některé "zázrakem" přežily.

JEŠTĚ JSTE NEVIDĚLI? NENECHTE SI UJÍT!

 

V pořadu Rub a líc speciál Protiproudu o tom, co ukrývá rub 11. září 2001!

O této fatálně určující události jedenadvacáté století - dodnes zamlžené, nevysvětlené a mnoha   mystifikacemi skutečných "tvůrců" prošpikované - s Petrem Hájkem diskutují: odborník na demolice budov, stavební inženýr doc. Ivan Němec, publicista a šéfredaktor časopisu Šifra Mlan Vidlák, občanská aktivistka a publicistka Jana Karásková a znalec USA a publicista Michal Semín. 

„Ve státech USA, které nemají žádná omezení potratů, nejenže dochází k potratům kdykoli během celých devíti měsíců těhotenství, ale zemřou i mnohé děti, které se po smrtícím zákroku narodí živé,“ konstatuje 47letá Melissa Ohdenová, prezidentka a výkonná ředitelka organizace The Abortion Survivors Network. „Jsou děti, které přežijí potraty v prvním, druhém i třetím trimestru - po celou dobu těhotenství,“ dodává.

Svědectví o zázraku

Několik členů organizace Abortion Survivors Network se s deníkem The Daily Wire podělilo o podobné příběhy. Některé z těchto žen, stejně jako Ohdenová svědčí, že byly schopny přežít potrat provedený fyziologickým roztokem.

Při této metodě potratu lékař vpraví do dělohy toxický solný roztok. Dítě by mělo zhruba po 24 hodinách zemřít na otravu. Ohdenová řekla listu The Daily Signal, že v době, kdy byla ještě v děloze své matky, strávila v tomto roztoku pět dní - podařilo se jí však přežít.

Dvaašedesátiletá Rosemarie Fenchelová rovněž svědčila jako oběť chemického potratu. Její matka si vzala postupně celkem 54 potratových pilulek a dostala tři injekce zmíněného fyziologického roztoku.

„Jako člověk, který přežil chemický potrat, jsem byla zděšena tím, jak Kamala Harrisová v klidu prohlásila 'to není pravda', když Donald Trump mluvil o tom, že ona a Demokratická strana podporují potraty až do porodu,“ uvedla Fenchelová.

„Svůj postoj k tomu, jak bude bojovat za 'reprodukční práva' až do devátého měsíce, Harrisová od sebe odkopla poznámkou 'Ale no tak! '. Nejenže neodpověděla, ale opět zatajila pravdu o svém programu potratů do devátého měsíce - a moderátoři si toho jakoby nevšimli,“ dodala.

Jiné ženy přežily potraty metodou dilatace a kyretáže, při nichž lékaři vyškrábnou nebo vysají tělo dítěte z dělohy. I v tomto případě se některým lidským bytostem podařilo legalizovanou vraždu přežít.

Patří mezi ně pětasedmdesátiletá Priscilla Hurleyová: „Kdo rozumí hodnotě nenarozeného dítěte více než ten, kdo přežil neúspěšný potrat své matky - jako já?“ ptá se Hurleyová. 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Které "právo na život" má přednost?

Také Sarah Zagorská se svěřila, že na klinice v New Orleansu přežila potrat ve 26. týdnu. S děsem v očích vzpomínala, jak se Harrisová během debaty o potratech smála: „Lidé, kteří přežili potrat, jako já, cítili hrůzu pronikající až do morku kostí, když z jejích úst zazněla lež, že ženy v posledních třech měsících těhotenství na potraty nechodí,“ řekla.

Zagorská uvedla, že pokus o svou vraždu přežila nejen kvůli potratu, ale proto, že její matka nakonec „hrdinně“ požadovala, aby jí byla poskytnuta „život udržující lékařská péče“, když se během potratu narodila živá.

Michele Smithová (61l let), která rovněž přežila potrat solným roztokem, prohlásila, že ji Harrisová v debatě šokovala prohlášením, že "reprodukční práva a volba ženy mají přednost před životy dětí".

„Moje matka trpěla 60 let pocitem viny a hanby z pokusu o potrat, který měl být proveden na mně. Kdy tato bolest skončí pro nespočet žen a dětí v našem národě?“ zeptala se. „Porodila jsem pět krásných dětí a žiji, abych oslavila život každého z nich. A myslím přim tom na Toho, kdo do toho vstoupil, abych zázračně přežila pokus o ukončení mého života. Pokus, proti němuž, ač živá, jsem byla zcela bezbranná,“ řekla.

Všechny tyto ženy děsí obava, že Harrisová bude ve Spojených státech podporovat radikální potratový extremismus: „Progresivistická politická platforma požadující potraty až do okamžiku porodu otevřeně nenávidí nenarozené děti - a vlastně i jejich matky,“ řekla Hurleyová.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

Chladné, bezcitné srdce...

„Některé z těchto dětí zemřou. Ty šťastnější budou traumatizovány po mnoho let svého života. Harrisová je nejradikálnější zastánkyní potratů v americké volební historii. Během debaty odhalila své chladné a bezcitné srdce,“ dodala a vyzvala veřejnost, aby se o této problematice vzdělávala a slyšela svědectví těch, kteří potrat přežili.

„Lidé musejí číst výzkumy, a vést se zmanipulovanými obtížné rozhovory, ale i zápasit s vlastní lhostejností v této otázce. A zpochybňovat to, co politici jako Harrisová a média jako ABC News do lidí hustí,“ řekla a zdůraznila, že i proto je důležité, aby se Američané zúčastnili nadcházejících voleb a svým hlasem vyjádřili podporu ochraně života lidských bytostí před jejich narozením.

„Tyto volby mají prvořadý význam v otázce ochrany nenarozených dětí. Pokud bude Harrisová zvolena, potraty se stanou zákonem této země. Probuď se, Ameriko! Postav se za nenarozené děti a zastav zvěrstva páchaná na ženách!“ volá.

Jde o život. A tato povodeň lhostejnosti a neznalosti není z těch, které po pár dnech přestanou, a jejichž škody lze pak alespoň zčásti napravit.

V tomto případě stojíme proti nevratnému, nenapravitelnému absolutnímu rozhodnutí.

Proti Prozřetelnosti.

Zdroj.

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky