Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

Rub a líc podvodu, který změnil svět: Oficiální verze je neudržitelná. Kdepak letadla! Budovy byly odstřeleny zevnitř. Vědecké důkazy nelze obejít. Přestaly platit fyzikální zákony? Ne. Jen začala platit lež. Byla to řízená demolice světa

11. 9. 2024

Tisk článku

Protiproud TV uvádí pořad Rub a líc o události fatálně určující jedenadvacáté století. S Petrem Hájkem diskutují: odborník na demolice budov, stavební inženýr doc. Ivan Němec, publicista a šéfredaktor časopisu Šifra Mlan Vidlák, občanská aktivistka Jana Karásková a publicista Michal Semín.

Uběhlo téměř čtvrt století. Na místě původních budov Světového obchodního centra - a ještě jedné budovy, v níž sídlily tajné služby USA - stojí dávno něco úplně jiného. Vše je "zapomenuto". Přestože se každoročně v New Yorku koná rituál k uctění památky obětí "islámského teroristického útoku" na "svobodný svět". 

Přitom tato oficiální verze je dávno vědecky vyvrácena. Síla médií je však taková, že většina lidí jí nadále věří. Ti, kteří se narodili v jedenadvacátém století ji mají za "prokazatelný historický fakt" - alespoň většina z nich. 

Všechna omezení občanských svobod v zemích Západu na obou březích Atlantického oceánu jsou na této "verzi" a její interpretaci závislá. Většina válek uplynulého čtvrt století v ní rovněž pramení. Nepřímo i všechny krize - včetně covidismu, státního převratu na Ukrajině a války Západu proti Rusku, jež se stále víc stáčí k možnému jadernému Armagedonu.

Pokud nepochopíme, že to vše stojí na lži, na vskutku nepředstavitelném podvodu - na útoku na západní civilizaci ovšem nikoli islamisty, ale globalistickými elitami "zevnitř", budeme nadále jen nechápavě vrtět hlavou, co že se to kolem nás děje.

Ti, kteří však přemýšlejí, nepodvolení, by se měli s námi vydat zpátky po stopách okamžiku, který změnil svět. 

Nemáte možnost nebo čas sledovat pořady PPTV? Můžete si nás pustit pouze k poslechu ve formě podcastů, a to třeba v autě nebo do sluchátek z mobilního telefonu. Rozhovory a další pořady najdete (s kratší prodlevou od jejich zveřejnění na videu) na podcastové platformě Spotify.

Všechny články k videím PPTV naleznete ZDE.

Tagy článku

Doporučujeme

NEJČTENĚJŠÍ

Na začátek stránky