Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Konspirace, okultismus, mimozemšťané: Jak se v tom vyznat? Co mají společného ČNB, homeopatie, „utajené dějiny“ a Blízká setkání třetího druhu?

Konspirace, okultismus, mimozemšťané: Jak se v tom vyznat? Co mají společného ČNB, homeopatie, „utajené dějiny“ a Blízká setkání třetího druhu?

9. 2. 2014

Tisk článku

Petr Hájek dnes bere do ruky dopisy, které mají společného jmenovatele, ačkoliv se zdánlivě zabývají tématy napohled zcela odlišnými

Ne že byste ve svých dopisech na aktuální politickou situaci nereagovali. Mám ale zato, že průzkum oblíbenosti politiků, který před víkendem přinesl STEM, umožňuje dát si od explicitní politiky „nedělní pauzu“: Pokud jsou na prvních místech popularity seřazeni tak pěkně za sebou ministři Babiš (ANO), Dienstbier (ČSSD, Sobotka (ČSSD), Stropnický (ANO), Jourová (ANO), Zaorálek (ČSSD) a bývalý ministr Pospíšil (již naštěstí ne z ODS) – pak je všechno v naší zemi naprosto v pořádku.

pp

Média zjevně „makají“ jak mají a většina respondentů (vynechme teď, že každý průzkum je nutně „cinknutý“) si stejně zjevně váží naší světovosti: Nejoblíbenějším politikem je slovenský miliardář, jehož majetek stojí na pevných základech jeho komunistické minulosti estébáka ze zahraničního obchodu. Na paty mu šlape Američan s českým pasem, který od počátku burcoval proti „lustračnímu" zákonu a nyní jej chce zrušit docela. A tak dále.

Je prostě pohoda, můžeme se proto věnovat tématům méně přehledným, na která zatím nezbýval čas:


Vážená redakce Protiproudu, vážený pane Hájku,
 
děkuji za provozování vašeho serveru, kde si člověk může alespoň trochu vyvážit příval mainstreamového vymývání mozku. Píši vám, abych se pouze podělil o myšlenku, která mi probleskla nedávno hlavou ve spojitosti se, ze všech stran již probranou, intervenční politikou ČNB.
 
Jak jsem si pročítal zprávu po zprávě a jak přibývali další. Napadlo mne zda-li by celá akce nemohla mít ještě další, mnohem jednodušší vysvětlení a motivaci.
 
A sice jestli prostě nešlo o to znehodnotit korunu, a tím ji potažmo znehodnotit i v očích obyvatel ČR. Protože, když měna slábne bude se lehčeji přesvědčovat, že jsme to euro měli mít už dávno?
 
Možná to není správný směr, ale nedivil bych se, kdyby to v tom sehrálo svou roli.
 
Doufal jsem, že se mýlím ale po přečtení tohoto článku se obávám, že nikoliv:

Rusnok pro wall street journal: Česko by mohlo přijmout euro už v roce 2020
 
Svůj názor jsem shrnul na svých stránkách (viz email), pro zajímavost.
 
Přeji vám mnoho úspěchů a zdaru při potírání bludů a lží v dějinách až
do současnosti.
 
S úctou
 
L. Michal


Vážený pane Michale,

kéž by to bylo tak jednoduché. Myslím, že umělé znehodnocování naší měny korunu v očích občanů nesnižuje. Už proto, že se poměrně nečekaně zvedla docela široká vlna odporu proti „intervencím“ ČNB – i jejich „zdůvodnění“. Mimochodem Václav Klaus vydal ve svém institutu zajímavou knížečku „Byla deflace opravdu hrozbou?“, kde se kritikou oněch oficiálních „argumentů“ vážně zabývá. Stojí za to si ji přečíst.

Ostatně právě náš exprezident, známý principiální odpůrce „spikleneckých teorií“, rovněž použil v tomto případě slovo „konspirace“. Mínil tím utajenou domluvu centrálních bankéřů zemí Západu, že vyvolají inflaci – a tím se pokusí částečně zmírnit astronomické dluhy svých států. Že skutečně o nějakou konspiraci jde, nemůže rozumný člověk pochybovat. Možná ne jednu.

pp

Čtěte ZDE: ČNB občanům: Sláva, potraviny konečně zdražují! Václav Klaus: Jde o součást „spiknutí“ bankéřů, jak uměle vyvolanou inflací oddlužit Západ?

Nemyslím však, že má bezprostřední vztah k tomu, zda přijmeme či nepřijmeme euro, respektive KDY. To je o spiknutí úplně jiných rozměrů. A mohu Vás ujistit, že na naší vůli či nevůli vstoupit do eurozóny to příliš nezávisí. Až se paní Merkelová a spol. rozhodnou, že je to pro německo-francouzskou Evropu výhodné, budeme tam, co by dup. Zatím po tom ale Brusel příliš netouží, což snad naši eurohujeři ve vládě i na Hradě – a nyní panem Rusnokem i v ČNB – možná ani netuší. Anebo tuší a jenom se snaží být ke svým sponzorům ještě servilnější.

Dokud máme svou měnu, navzdory téměř neexistující státní suverenitě, ještě existujeme. Pak už budeme čistou gubernií. Nicméně velmi děkuji za zajímavou úvahu, není jich nikdy dost. To následující dopis je složitější.


Vazeny pane Hajku,

jsem Vasim vernym ctenarem a sympatizantem. Protiproud je vynikajici, inspirativni magazin stejne jako Vase knihy, na jejichz pokracovani se netrpelive tesim.

Delsi cas me trapi clanky venujici se alternativni medicine. Pred casem vysel dokonce oslavny clanek, ve kterem jsme se docetli, ze ve Svycarsku konecne uznali Homeopatii za lecebnou metodu. Od kvetna 2009 je ve Svycarsku tato lecba skutecne proplacena zdravonim pojistenim poskytovatelum. Uvazime li, ze neexistuje zadne racionalni vysvetleni ucinku ani dukaz, ve forme studie, ktery by ucinek homeopatie potvrdil, byt by slo o jeden jediny z tisicu homeopatickych prostredeku, je tento ustavni clanek, nasledujici referendum, vskutku revolucni. 

V zajmu zachovani nazorove konzistence na strankach Protiproudu, rozhodl jsem se, ze Vas upozornim na rozdil mezi prirodni medicinou a homeopatii, magnetoterapii a jinymi sarlatany. Nazorove oponovat kazdy z argumentu pani doktorky Elekove na obranu ockovani si netroufam, specializuji se na krcni lekarstvi, proto ponecham diskuzi povolanejsim. Jsem presvedcen, ze clanky v serialu o vakcinaci jsou velmi tendencni a neobjektivni, chci verit, ze na Protiproudu jste je prineli jaksi omylem v dobrem umyslu, postavit se proti jedine mozne oficialni medicine, nebo proti loby farmaprumyslu ci kritizovat ceske zdravotnictvi, coz muze zdanlive znamenat jen trefu do cerneho.

Specializaci doktorky Elekove je krome vseobecneho lekarstvi, kteremu se ucila ve skole hlavne homeopatie. Homeopatie je dnes stale modernejsi, stale vice lidi chce vyzkouset tuto alternativni metodu. Pacienti se  po ni aktivne ptaji, pidi se po globulich. ( to je forma, ve ktere se homeopatika prodavaji). Drive jsem si myslel, ze udajne ucinky homeopatik vychazeji pouze z placebo efektu, jehoz ucinek lze vedecky popsat a merit. Dnes uz myslim, ze ono to funguje take jinak, ale to bych predbihal.

Otcem a zakladatelem Homöopathie, ktery popsal a ustanovil principy a metody teto nauky je Samuel Hahnemann. Narodil se v Saske Misni 1755, Studoval medicinu v Lipsku, byl clenem nekolika zednarskych lozi, poprve ve 22 letech loze "St.Andreas zu den drei Seeblätten".

Okultisticke pozadi Homeopatie je z dila a zivota Hahnemanna jasne zretelne. Jeho duchovnimi zdroji bylo svobodne zednarstvi, deismus a mesmerismus. V prosnulem dopise zaku Johanu Stapfovi pise: "Tady se docteme bozskou moudrost bez zazraku, bajek a pover. Je vyznamnym priznakem nasi doby, ze muzeme cist Konfucia. a dale "Ihn selber werde ich im Reiche der glücklichen Geister nun bald umarmen, den Wohltäter der Menschheit, der uns den Geraden Weg zur Weisheit und zu Gott führt, schon sechseinhalbhundert Jahren vor dem Erzschwärmer."  v mem nepresnem prekladu  "jeho sameho uz brzo obejmu v risi stastnych dusi, dobrodince lidstva, ktery nam ukazuje cestu k moudrosti a bohu jiz sest a pul stoleti pred arcispiritualistou". 

Oznacuje Krista jako "Erzschwärmer", Luteransky vyraz  "Schwermer" pro odpurce Luthera a oslavuje Konfucia jako bozskeho ucitele. Proto, mluvi li jinde Hanhemann o bohu na nejz se casto homeopate odvolavaji, nemysli toho boha, ktery se zjevil v Bibli a Jezisi Kristu. viz. Deismus.

Principem homeopatickych pripravku je jejich extremni redeni. To se nazyva potenciace. Pri tomto redeni se ale nejedna o vyrobni proces, nybrz o ritual, pri kterem je dosazeno nejen tak silne zredeni, ze nelze ocekavat zadnou molekulu ucinne latky ve vode nebo lihu, kterym se tyto ucinne latky redi, nybrz dochazi k predani duchovni sily, ukryte v puvodni casto silne jedovate latce. V seznamu techto bizardnich latek najdete ruzne korinky, tezke kovy i mesicni svit. Docteme se ze pri procesu redeni D- decimalizaci, tedy v desitkovych krocich, vstupuje do redidla kosmicka sila. Nazyvaji to dynamizaci a stejne jako princip podobnosti vychazi tyto metody z magicko-kosmickych nabozenstvi. 

Je zrejme ze se tedy nejedna o jakousi prirodni medicinu. Ktera moc nepomuze ani neuskodi. Po lipovem caji se asi kazdy vypoti. Naproti tomu ucinek homeopatika je zameren na dusi nemocneho. Toto potvrzuji i homeopate. Pokud ale ucinkuje tato metoda na dusi, je treba se obavat vedlejsich ucinku tamtez. Ja osobne si myslim, ze opravdu ucinkuje nad ramec bezneho placeboefektu a zanechava vedlejsi ucinky na dusi, ktera se vydala touto cestou. Pokud nekdo tvrdi ze homeopatie zabira, jsou pro ucinky nad ramec placeboefektu jen okultni vysvetleni. Zadnou inspiraci od Boha, darce radu a prirodnich zakonu nelze vystopovat. Ten kdo si s homeopatii zahrava ma vedet, ze si zacina s cernou magii v jeji nejcistejsi podobe.  

Prosim, zamyslete se nad tim jestli ma propagace Homeopatie na Protiproudu sve misto. Znovu opakuji, ze prirodni medicina, lecive rostliny jsou alternativou, kterou take rad nabizim svym pacientum, i kdyz se nejedna o skolni medicinu, ale prosim rozlisujme! 

S uctivym pozdravem 

Martin Tichy

Weiden, Bavorsko


Vážený a milý pane Tichý,

není to poprvé, co zde diskutujeme o homeopatii. Jak ve vztahu k oficiální západní medicíně, alopatii, tak ve vztahu ke křesťanství, respektive k okultismu.

Nechci opakovat, co jsem již psal. Pouhý fakt, že objevitel homeopatie doktor Hahnemann byl svobodný zednář, pro mě ještě nic neznamená. Jak říkám – to bychom museli přestat poslouchat a obdivovat třeba i Mozartovu hudbu, která přes skladatelovo nepochybné zednářství má stejně nepochybnou Božskou inspiraci.

Aby nedošlo k omylu: Chápu Vaše obavy a nepodceňuji je. Ale přesvědčil jsem se, že vždy jde o to, KDO s ČÍM zachází. Pokud při výrobě homeopatik používá někdo okultních praktik, je to podobné, jako když takto zachází – prakticky s čímkoli. Výroba homeopatik je však dnes převážně průmyslová. Jak ředění původní látky, tak její „protřepávání“ už prakticky nikdo nedělá „ručně“.

Pohybujete se ve svém skepticismu mezi dvěma krajními polohami: Buď jde u homeopatie o „placebo“, tedy žádný skutečný účinek homeopatika nemají, a pouze „víra“ pacientova v jejich účinnost je uzdravuje. Protože je opravdu uzdravuje. Kazuistiky jsou nesčetné, ověřené. A já se ptám: I kdyby tomu tak bylo, není vlastně jedno, co člověka uzdraví? Pro opačný případ zase namítáte, že jde o metodu používající okultní praktiky, což má mít účinky na duši. Dvojitě slepá situace, podle Vás.

Svým způsobem účinky na duši nevylučuji. Znám osobně nejeden případ, kdy homeopaticky léčený člověk – ateista přijal zanedlouho po vyléčení své úplně jiné choroby Ducha svatého, a stal se příkladným křesťanem. Homeopatie, alespoň ta klasická, totiž patří mezi druhy celostní medicíny, kterou západní lékařská věda už dávno pokládá za nesmysl. Pokud je člověk léčen homeopaticky, má šanci nalézt zdraví v jisté komplexnosti a vyváženosti ducha i těla. To jsou zase mé zkušenosti.

„Pokud nekdo tvrdi ze homeopatie zabira, jsou pro ucinky nad ramec placeboefektu jen okultni vysvetleni. Zadnou inspiraci od Boha, darce radu a prirodnich zakonu nelze vystopovat,“ říkáte. To je hodně odvážné tvrzení. Což se takhle zamyslet nad tím, jak málo zatím o přírodních zákonech a člověku vůbec víme? Což si takhle položit otázku, zda současná západní medicína naopak nejde po slepých cestách materialistického světového názoru – a zcela opouští duchovní aspekty léčení?

Netvrdím, že západní medicína je kompletně nesmysl a zlo: Opět – jde o to, JAK a CO KDO dělá. Znám lékaře, kteří se před výkonem pomodlí. Znám jiné, kteří se tomu smějí. Znám homeopaty, pro které je modlitba stejnou samozřejmostí jako vlastní péče o pacienta. Znám jiné, kteří jsou přesvědčení ateisté a praktikují homeopatii spolu s klasickou medicínskou praxí. Ono to nejspíš bude ještě v něčem jiném. Vzpomeňme, jak farizeové odsuzovali „léčitelskou praxi“ Ježíše Krista. Protože nemohli popřít, že uzdravuje, tvrdili, že je ve spojení s ďáblem. A tak dále.

Mimochodem – ponechal jsem Váš dopis bez diakritiky (háčků a čárek), kterou na svém počítači nemáte, zcela záměrně. Nevím jak komu, ale mně to po pár řádcích přestalo vadit. Zvykl jsem si. Možná jde jenom o to.

Chci říci: Buďme ve svých soudech opatrnější a „pomalejší“. Je ještě mnohé, co jsme z tajemství Stvoření a jeho zákonitostí nepochopili – a mnohé nepochopíme nikdy. Navzdory tomu, že se o to současná lékařská věda brutálně pokouší – například při genetických manipulacích.

Existují naproti tomu celé oblasti, které ovlivnily a ovlivňují životy stamiliónů, které mají na svědomí nesčetné lidské životy. Jejich původ je v temné „práci“ oddaných iluminátů, aniž se o tom – narozdíl od „původu“ Samuela Hahnemanna – ví. A dokonce jen o nich promluvit, znamená riskovat vyřazení na okraj společnosti.


Vážený pane Hájku,

se zájmem jsem si přečetl článek pana Vorovky o mýtech a faktech bolševického puče. Chtěl bych jen doplnit jeho část, která spíše naznačuje, než vysvětluje. Jde o "astrologický" aspekt (nejen) této události. Dříve bych takové tvrzení považoval za výplod chorého mozku. Dnes - po studiu materiálů zejména v němčině či angličtině - jsem myšlenku o chorých mozcích nezavrhl, jen ji vnímám z poněkud odlišného úhlu....

pp

Čtěte ZDE: Utajená historická fakta, 2. část: Teror bolševické revoluce a genocida sovětských národů. Světovládné ambice iluminátů – sionistických elit. Kdo má zájem, abychom neznali pravdu?

Ve stručnosti se dá říci, že nic není náhoda a každá událost je pečlivě naplánována: 1. světová válka, 2. světová válka včetně holokaustu, vznik i zánik SSSR, 11. září, revoluce, krize.... nic se neděje samovolně. Hybnou silou jsou Svobodní zednáři a jejich odnože (v minulosti předchůdci spolku, který si dnes takto říká) a celé je to řízeno sionistickými silami, které jsou přesvědčeny, že ovládají dekódovací klíč k tajným "příkazům" v Bibli, Tóře a Talmudu. Tam věří, že Jahve skryl přesné instrukce, co a kdy se musí stát, aby mohl přijít židovský Mesiáš. A tajná armáda zednářů, operujících v nejvyšších místech světové moci se následně postará o vykonání těchto  "proroctví".

Tito sionisté tak nechali doslova vyletět komínem miliony obyčejných Židů - ostatně, i první izraelský prezident, David Ben Gurion se o přeživších vyjadřoval jako o bezcenném lidském odpadu; podle mesianistů se přežitím protivili Bohu a mařili jeho plány. Pro evropské Židy šlo i o trest za neochotu kolonizovat Palestinu - mimochodem, bolševická revoluce souvisela i s politikou cara tamní Židy integrovat do společnosti a faktem, že v Rusku jako v jediné zemi žili Židé - zemědělci, kteří byli potřeba v Palestině, tam se nicméně odmítali přesídlit.

Celé to zní šíleně - nikoli, protože šílení jsme my - a tudíž podvědomě odmítající uvěřit, nýbrž protože celé toto spiknutí prostě šílené je. Při svém pátrání jsem pochopitelně narazil na spoustu balastu, nesmyslů a konspiračních teorií, důležitá je ovšem konspirační praxe.

Bohužel nemám čas přeložit cca 900 stran, přesto bych si dovolil na 2 části jednoho díla upozornit. Jde o knihy německého historika Wolfganga Eggerta, který byl až do osudného dne běžným, mainstreamovým historikem pracujícím navíc pro Sat1 či Pro7. Osudovým se mu stalo studium archivů z trocktisktických procesů ve 30. letech a výpovědi Karla Radeka - i přes řadu začerněných pasáží ho udivilo, že v roce 1937 přesně věděl, co přijde, jak přijde, jak skončí.... Ostatně, zde jsou odkazy na 1. a 3. díl, je to dechberoucí počtení korespondující i s řadou jiných pozorování z jiných zdrojů.  Bohužel v Němčině, ale tuším, že problém to nebude.

http://issuu.com/infowarbooks/docs/-german--eggert---israels-geheimvatikan-bd.-1--200

http://vho.org/aaargh/fran/livres11/Eggert.pdf

Otázka je pouze jedna: lze je ještě zastavit? Ve 3. svazku Eggert píše, že podle kabalistické sekty by Armagedon měl nastat na přelomu 2016/17. A mít atomární charakter. Při jiné rešerši jsem narazil na datum 16.12.2016. Opět, vím, zní to šíleně, ale šílenost není na mé straně.....

Rád bych ještě dodal, že by byla chyba vinit Židy obecně: většina z nich jsou stejné oběti, jako my; možná i větší - kabala si "vlastní" lidi vybírá jako obětní beránky a snadné terče. Jako křesťané se musíme antisemitismu postavit, bohužel je ale antisionismus zhusta automaticky dáván na roveň s antisemitismem...

Bůh s námi.....

Přeji hezký večer.

H.


Vážený a milý pane H.,

moc děkuji za tento dopis. Velmi mu rozumím a souzním s mnoha jeho částmi. Za nejpodstatnější pokládám slova: „...byla by chyba vinit Židy obecně: většina z nich jsou stejné oběti, jako my; možná i větší - kabala si "vlastní" lidi vybírá jako obětní beránky a snadné terče. Jako křesťané se musíme antisemitismu postavit, bohužel je ale antisionismus zhusta automaticky dáván na roveň s antisemitismem...“

Máte úplnou pravdu. I někteří naši čtenáři si tyto dvě polohy pletou. Ti proto, že jsou zmateni iluminátskou propagandou mediálního mainstreamu – který tak ovšem činí záměrně.

Jsme judaisticko-křesťanskou civilizací. Role Židů v ní je stejně tak složitá, jako záměrně zkreslovaná. Vyznat se v tom je ale naší povinností. Budeme o to dále usilovat i na Protiproudu, přestože nám někteří protivníci budou „tetovat“ na čelo nálepku antisemitů. Jde o nesmírně důležitý aspekt naší historie i současnosti – a budoucnosti – před kterým nesmíme zbaběle couvat. Je to stejně tak v zájmu křesťanů, jako Židů a všech lidí jiných vyznání na celém světě.

Zda jsme na prahu apokalypsy, zda jsou citovaná data platná či nikoli, neumím posoudit. Že se stmívá, to vidíme všichni, kdo máme oči k vidění a slyšíme všichni, kdo máme uši ke slyšení. Přiznám se ale, že mám ke konkrétně stanoveným „termínům“ malou důvěru: Ten Den, který neznal ani Syn, nelze podle mne lidskými silami vypočíst. Přijde překvapivě, ve chvíli, kdy Ho budeme nejméně očekávat. Tomu věřím.

Že se různí „majitelé klíčů“ pokoušejí a budou pokoušet okamžik apokalypsy svými „silami a schopnostmi“ přiblížit, o tom rovněž nepochybuji. Že k tomu budou chtít využít všech technologických „zázraků“, je rovněž jasné. Jednou z možných technik může být i mystifikace o „blízkém příchodu mimozemšťanů“. Vedl jsem o tom v nedávných dnech a týdnech pěknou korespondenci s Otou Filipem, vynikajícím českým spisovatelem žijícím v Bavorsku. Ostatně čtenáři Protiproudu ho dobře znají.

pp

Čtěte ZDE: Zaplaví milión deviantních Číňanů a Rusů Českou republiku? Podle soudu na to mají právo. I na sociální dávky, zdravotní pojištění či příspěvky na děti...

Čtěte ZDE: Hypermoderní past na myši: Vážný problém, s nímž se potýká Brusel

„Počátkem letošního roku tvrdil v rozhovoru s televizí Russia Today - proč právě tam je mi záhadnou - bývalý kanadský ministr národní obrany Paul Hellyer, že z utajených vojenských zpráv jasně vyplývá, že mimozemšťané naší Matičku Zemi tajně navstěvovali a krátce navštěvují. Kanaďan mi však v záležitosti mimozemšťanů nesdělil nic nového, protože už v roce 1979, tedy 35 lety před ním, jsem v německé publikaci "Die Außerirdischen sind da"1 - ("Mimozemšťané jsou tady") o bytostech z vesmíru na naší Zemi psal.

Při psaní o mimozemšťanech na naší Zemi jsem už před 35 lety vycházel z poznatků seriózních vědců, kteří dokázali, že bytosti z vesmíru nás už po staletí navštěvovaly a navštěvují, přistanou, rozhlédnou se a mizí ve vesmíru. Tento fakt si vysvětluji tím, že mimozemšťané shledali zdejší lidstvo a naši Zemi šokující a že nestojí za to se u nás zdržovat nebo dokonce usídlit. Nekonečný vesmír totiž - to nelze vyloučit - nabízí mimozemšťanům mnoho, ne-li nepřehledné množství lepších a po všech stránkách přijemnějších světů než je ten náš.

V uplynulém čtvrt století jsem zjistil, a čtenáři se mnou budou jistě souhlasit, že v našem zglobalizovaném světě počet podvodníků, zlodějů, vrahounů, teroristů a tak dále, způsobem skoro děsivým roste, což si vysvětluji tím, že mimozemšťané si z naší, pro ně nehostinné, drsné a zčásti pořád ještě barbarské Matičky Země, zřídili cosi jako ruskou Sibiř, kam ze svých světů do doživoního vyhnanství posílají své nepolepšitelné kriminální živly.

Už před lety jsem se otřásl děsem, když jsem uvážil, že naše Matička Země je v dnešní zglobalizované době kriminálem naší galaxie...“ 

1."Die Außeriridischen sind da - Umfrage anläßlich einer Landung von Wesen aus dem All",nakladatelství Mathes&Seitz, Mnichov 1979, strana 263)   

Ota Filip, Murnau 26.1.2014


Pan Filip mně tento článek poslal se slovy, pokud se nám nehodí, ať skončí v koši. To se mi rozhodně nechtělo, i když na samostatný článek se to přece jen nehodilo. Ale nejen to.

Víra v mimozemšťany, kteří naši planetu v minulosti navštěvovali a stále tak činí, je podle mne jen náhražkou za „vyražené zuby křesťanství“. Mám to za iluminátskou strategii, jednu z větví „důkazů“ o tom, že stvoření člověka podle Bible je nesmysl, že život mohl „sám od sebe vzniknout“ a vyvíjet se na mnoha místech celého nekonečného vesmíru.

Jsem si jist, že žádní mimozemšťané neexistují. Mám pro to dokonce důkaz – ale nechám si ho až pro čtenáře závěrečného dílu mé trilogie o Smrti (ve středu, v sametu – ten další název zatím neprozradím). To, že se v mnoha vyjádřeních současných vědeckých a politických elit s mimozemšťany a jejich brzkým „zjevením“ pracuje už docela běžně, mám za pozoruhodné. Stejně jako „hollywoodskou přípravku“, kterou diváci celého světa již několik desetiletí v různých béčkových málo i áčkových velkofilmech procházejí. „Ze všech umění je pro nás nejdůležitější film,“ pravil jeden z významných iluminátů neblahé paměti, o němž jsme psali.

Vedli jsme o tom s panem Filipem krátkou korespondenci, kterou pokládám za soukromou. Mohu však konstatovat, že mě uklidnil. Jako skvělý praktikující katolík se nenechal nikterak zmást. Také něco o médiích ví.

Je toho mnoho, co bych rád z Vašich dopisů na toto téma ještě použil. Ale všechno pozemské má svůj konec. Snad tedy příště. Pokud nám převážnou částí národa (údajně) milovaní vládní politici něco aktuálního „nepřivezou“. Není to zase tak dávno, co jeden z nich by prosazoval své socialistické záměry nejen s komunisty, ale třeba i s Marťany, pokud by zde přistáli. Někdy mám dojem, že se to – ve smyslu jeho výroku – už stalo. Nebo jsem něco přehlédl?

Požehnanou neděli a celý příští týden všem bez rozdílu, milí přátelé Protiproudu!

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky